20 Beste sollicitatiegesprek-geschikte kapsels

Bijna elk advies met betrekking tot sollicitatiegesprekken bevat het woord ‘vertrouwen’. En veel vrouwen geven toe dat hun zelfvertrouwen direct afhangt van hoe ze eruit zien. Kies het juiste kapsel voor de dag-X om de wereld plat te slaan en de droombaan te krijgen!

Het eerste waar je mee te maken krijgt, is om te beslissen wat je moet dragen en welk kapsel je moet maken voor een interview. Psychologen verzekeren je altijd dat je stalen zenuwen, onwankelbaar zelfrespect en de koel-kalm-verzamelde gemoedstoestand kunt en moet faken – als de werkelijke situatie niet zo goed is als je zou willen. Dit is gemakkelijker als je je echt op je gemak voelt. Dit artikel gaat zijn mijt bijdragen aan uw succes. Kies een van de onderstaande sollicitatiekapsels en laat de interviewers zien wie die baan echt verdient.

Gerelateerd bericht: 20 Snel en gemakkelijk werk geschikte kapsels

Sollicitatiegesprek Haarstyling Ideeën

Als het gaat om hacks voor zakenvrouwen, zijn er geen regels. Bereid ’s ochtends een kapsel van een winnaar voor, probeer de beste versie van jezelf te worden. Ken je voordelen en wees bereid om ze te benadrukken. Hopelijk zullen deze prachtige ideeën je inspireren.

#1: Franse Twist

Serieus en romantisch, dit dameskapsel is geïnspireerd op de ongeëvenaarde Brigitte Bardot en boss ladies uit de jaren 80. De Franse twist in al zijn glorie zal uw beeld geconcentreerder en ontspannener tegelijk maken. Gebruik onzichtbare bobby pinnen en een sterke afwerkingsspray om de updo vast te zetten. Vermijd echter om er te ‘opgemaakt’ uit te zien. Dus geen plagerijen en bouffant nodig hier.

#2: Low Looped Bun

Laat je innerlijke perfectionist naar buiten met zo’n stijlvol verfijnd kapsel. Perfect strak haar is een onuitgesproken regel in de wereld van zakelijke rivaliteit en diplomatieke onderhandelingen. Kies nude make-up en minimalistisch pak om je sterke vastberadenheid te benadrukken.

#3: Lange Slanke Paardenstaart

lage slanke paardenstaart

FOTO: @opposite_studio_novi

Hoe lang haar te doen voor een interview om er extreem georganiseerd uit te zien? Zeker, maak een lage paardenstaart! Het is een waterdicht snel kapsel dat je naar elke denkbare afspraak kunt dragen, of het nu een sollicitatiegesprek, een zakenlunch of een kantoorvergadering is. Style je haar strak als je een look wilt die meer gepolijst en elegant is.

Nog een manier om een ‘volwassen’ paardenstaart te doen voor een sollicitatiegesprek:

#4: Franse Gevlochten Updo

Franse gevlochten updo

FOTO: @hairs_affairs

Interessante gevlochten patronen trekken altijd de aandacht, op een goede manier. Deze nieuwe kijk op een traditionele Franse vlechttechniek kan bijvoorbeeld worden gekozen als het belangrijkste hoogtepunt van je look. Het voegt charme en individualiteit toe aan je stijl, wat erg belangrijk is voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het opbouwen van een carrière.

#5: Los haar met microvlechten

Als je hebt besloten om de lengte van je haar te laten zien, zorg er dan voor dat je je gezicht opent door een hoofdband te dragen of nette kleine vlechten te vlechten. Deze haaroplossing verhoogt uw kansen om herinnerd te worden, zelfs na duizenden typische interviews. Ook moet je overwegen om je piercing eruit te halen voor het sollicitatiegesprek. Piercings staan goed bij casual outfits, niet bij ‘hair-tie’ kleding.

#6: Ondersteboven Vlecht en Knot

Een schattige, stijlvolle en toonbare updo is een absolute must-have voor een sollicitatiegesprek, dus let op dit idee met een hoog gevlochten broodje. Maak een strakke omgekeerde vlecht langs de achterkant van het hoofd en verbind deze met de bovenste knoop. Bevestig het met bobby-pinnen en een stevige afwerkingsspray en wees klaar om te vechten als een meisje.

#7: Gevlochten Broodje

laag gevlochten broodje

FOTO: @kayleymelissa

Voor die situaties waarin je iets uitgewerkts nodig hebt, maar eenvoudig en snel. Updo haar voor een sollicitatiegesprek is altijd beter dan grote krullen of beachy golven. Dus vind het wiel niet opnieuw uit en kies voor je gewone favoriete knotkapsel, alleen meer netjes en gepolijst. Door er een zijvlecht in op te nemen, voeg je punten toe aan je karma.

#8: Gevlochten Knallen

Negeer het concept van het hoogtepunt niet als je onnavolgbare visuele beelden wilt bouwen en een baan wilt krijgen vanwege wie je bent. Maak een eenvoudige paardenstaart en voeg een schattige zijvlecht toe om een compleet en echt verfijnd kapsel te creëren.

#9: Creatief kort haar

Korte gelaagde kapsels zijn uitgevonden voor succesvolle sollicitatiegesprekken. Met de juiste styling kun je de sfeer bepalen, je creatieve aanpak en oprechte wens om de droombaan te krijgen laten zien. Breng een modelleerpasta aan en gebruik een krultang om je haar een gewenste textuur te geven.

#10: Queen’s Crown Braid

Dit kapsel ziet er zowel formeel als dr uiteamy. Leer hoe je een halo vlecht doet en je hebt de ideale variant voor spontane sollicitatiegesprekken. Je kunt de dikte van de vlecht en de positie ervan regelen zoals je wilt – gebruik gewoon je vingers om de vlecht te vormen en creatief te worden!

#11: Strakke twists

Kies dit eenvoudige haaridee voor het meest verantwoordelijke sollicitatiegesprek en help je toekomstige baas om een kritische beslissing te nemen – in jouw voordeel, natuurlijk. Strakke roots, middenscheiding en opvallende wendingen vormen de perfecte compositie van stijl, serieuze intentie en persoonlijk charisma.

#12: Kapsel met Barrette

Style haar omhoog of omlaag? Dat is de vraag. Kies beide en maak een halve updo! Voeg wat accessoires toe. Haarsieraden kunnen de cruciale rol spelen in het proces van het creëren van sollicitatiekapsels. Kies voor minimalistische stukken. Details zijn erg belangrijk als het gaat om het maken van een geweldige eerste indruk, maar in dit geval moeten ze niet te vet zijn. Kleed je alsof je de baan waarvoor je solliciteert al hebt. Bedenk welke haarsieraden geschikt zijn op uw werkplek.

#13: Krullende Updo

krullend updo kapsel

FOTO: @_royalvisions_

Als je van nature golvend haar hebt, moet je beslissen of je het recht of krullend wilt dragen. Krullende updo met perfecte spoelen kan er soms te formeel of feestelijk uitzien. We raden aan om je natuurlijke textuur te omarmen. Combineer de updo met een juiste outfit en de positie is van jou. Eenvoudige rok (niet te kort), wit shirt en een blazer zullen er geweldig uitzien met een vrouwelijke krullende updo.

#14: Kant gevlochten broodje

gevlochten zijbroodje

FOTO: @marisavonsheere

Side braided bun is een geweldige optie voor uw lijst met interview-geschikte kapselideeën. Hoe maak je het zo strak? Een stylingmousse temt je haar en maakt het gemakkelijk handelbaar. Je zult er goed uitzien met deze perfecte vlechtwerk.

#15: Lange golvende lokken

lange golvende lokken

FOTO: @camilleaevans

Klassieke kantoorstijl zal altijd werken voor sollicitatiegesprekken. Zoals sommige carrière-experts echter adviseren, is het het beste om via e-mail naar de dresscode te vragen, als antwoord op de uitnodigingsbrief voor het sollicitatiegesprek. Als de dresscode niet de strengste is, kun je zelfs je lokken los laten hangen. Maar alleen als ze er gezond en verzorgd uitzien!

#16: Medium Gevlochten Broodje

medium lengte kapsel

FOTO: @redcliffestyle

Halflang haar geeft je de mogelijkheid om je lokken te stylen in kantoorklare knotjes en mooie vlechten. Wij adviseren om je outfit te combineren met deze weggestopte Franse vlecht. Zorg er wel voor dat het niet te rommelig is, zet je schouderlange lokken vast met bobby pins en strong-hold haarlak.

#17: Halve opstootje

half omhoog met een bult

FOTO: @hannahjomills

De meeste kapsels op de werkplek zijn casual, dus een kleine hobbel is toegestaan. Neem het voorste gedeelte van je haar, kam het naar achteren, draai 1-2 keer en pin, creëer het gewenste volume (of bind een halve paardenstaart). Krul de uiteinden vanaf de middelste schacht.

#18: Super Strak Haar

Chique strakke kapsels zijn zeer modieus en zien er altijd onberispelijk uit, ongeacht de omstandigheden. Om een droombaan te krijgen, is het goed om een versterkend strijkijzer te gebruiken, maar vergeet speciale hittestyling beschermende sprays niet.

#19: Massieve knoop

Soms is de beste optie om te doen wat je kunt om een gedenkwaardige look te creëren. Het werkt voor tv-programma’s en sollicitatiegesprekken. Probeer je haar op een ongebruikelijke manier te stylen en dit kan je een voordeel geven. Gebruik een modelleerpasta om douche-fris haar soepel te maken en zet je fantasie aan!

#20: Natuurlijk Twisted Kapsel

gedraaid natuurlijk haar

FOTO: @modelesque_nic

Je zult misschien nog meer van deze professionele updo houden dan van traditionele godinnen- en kroonvlechten! De techniek is uber-eenvoudig, maar het resultaat is verbluffend. Side two-strand twists (ook bekend als platte twists) zullen je helpen om haar uit je gezicht te houden en je meer te concentreren op de interviewvragen in plaats van nerveus je haar achter de oren te schuiven.

Alles is mogelijk. Grote prestaties beginnen bij een klein begin, zoals de juiste updo. Een sollicitatiegesprek is een geek chic tijd voor je haar!