20 Breezy Beach Bruiloft Kapsels

Idealiter is een bruiloft een soort gebeurtenis in je leven, en je verdient het om de ceremonie te hebben waar je van hebt gedroomd, zelfs als deze niet overeenkomt met de tradities van je familie. Naar de mening van de meerderheid van de moderne bruiden is strandbruiloft de meest romantische vakantie die men zich kan voorstellen. Strand is de plek waar je je oorspronkelijk sereen voelt en met volle teugen kunt genieten van de magie van het moment. Dat is de reden waarom strandbruiloftkapsels niet uitgebreid moeten zijn. Ze zijn net zo licht en spontaan als de sfeer van de plaats, die u kiest voor uw huwelijksceremonie. Deze review verenigt trendy, stijlvolle en elegante kapsels voor lang, middellang en kort haar, die je graag gestyled zou willen hebben voor je strandbruiloft.

De mooiste kapsels voor uw bruiloft op het strand

Er zijn veel krullende kapsels en chique losse updo’s, evenals kapsels met haarbloemen en ‘do’s om te dragen met een sluier voor je strandbruiloft. Als je een magische ceremonie plant, kijk dan naar deze mooie ideeën en krijg wat haarspiratie!

1. Neo-romantisch kapsel met een krullende pony

Het kapsel met levendige lokken, verzameld in een losse pony, is extreem lief en absoluut geschikt voor een strandbruiloft. Stel je voor hoe de banden van de hoofdband in de wind zullen flatteren als de vleugels van vlinders. Zo simpel en eindeloos charmant. En dit is nog maar ons eerste voorbeeld van het strandkapsel dat je kunt doen voor je bruiloft. Ga je gang en zie de rest foto’s, nog mooier!

2. Prinses-achtig lang krullend kapsel

Om een bruid te zijn die eruitziet als een mooie prinses is een meisjesachtige droom van veel bruiden. De bruiloft is het moment waarop dromen moeten uitkomen. De krullen van langwerpige vorm, sierlijk omlijstend voorhoofd, kunnen op natuurlijke wijze over je schouders worden verspreid of elegant naar één kant worden geveegd. Een haarstuk in Indiase stijl kan een prachtig compliment worden van je prinsessenlook.

GERELATEERD BERICHT: 20 Breezy Beach Bruiloft Kapsels

3. Krullend volumineus ‘Doen met een hoofdband

Strand is niet de beste setting om verfijnde kapsels te rocken, maar voor een extra mysterieus tintje kun je een look proberen met grillige krullen die in harmonie zijn met turbulente oceaangolven. Een hoofdband met bloemen die zeesterren herinnert, is een geweldig accessoire voor dit prachtige kapsel.

4. Edgy Wavy Beach Bruiloft Kapsel

Wat zijn de ankers die je aan je half-up kapsel kunt toevoegen om het nautische thema van je bruiloft te ondersteunen? Nou ja, accessoires van blauwe en turquoise kleuren, parels, kettingen, fishtail-vlechten? Ja, dat doen ze allemaal! Hier is een nieuw cool idee om je bob te stylen voor de strandbruiloft.

5. Gemakkelijke vrouwelijke updo voor medium haar

Het gevoel van vlinders in je buik voor de ceremonie kan worden gekalmeerd door een zachte aanraking van je geliefde. En vlinders als romantisch symbool van lichtheid en schoonheid kunnen je spontane updo versieren met een side twist en een eenvoudige lage knot.

6. Elegant kapsel met een hoofdband voor kort zwart haar

Kort haar ziet er prima uit, zelfs als het winderig zal zijn op de dag van je bruiloft. Een eenvoudig kort kapsel met rechte zijdeachtige lokken en een mooie hoofdband is een geweldig idee. Deze look is elegant en vrouwelijk, ondanks de korte haarlengte.

7. Strand bruiloft haar ideeën voor korte lokken

Nou, met kort haar heb je misschien niet zoveel vrijheid als je verschillende stylingafwerkingen, haarkleuroplossingen en ongewone texturen wilt proberen, maar je kunt dat compenseren met opvallende haarstukken. Gewoonlijk zouden deze er opzichtig uitzien op middellang en lang haar. Een andere leuke manier om heel kort haar te stylen voor de bruiloft is om het terug te kammen.

8. Bruiloft Pixie kapsel met franje voor de strandceremonie

Zoals duidelijk is uit de vorige voorbeelden, hoe eenvoudiger het kapsel en de haarkleur zijn, hoe helderder en groter het haaraccessoire dat u zich kunt veroorloven. Als je liever met highlights speelt en je korte lokken textuur geeft, kies dan voor een tedere en delicate hoofdband.

9. Krullende updo met een Sea Star haarsluiting

Deze look zal Poseidon ongetwijfeld bevallen! Een losse krullende updo is precies wat nodig is om er mooi uit te zien en je comfortabel te voelen tijdens de strandbruiloftsceremonie. Koop thema-accessoires om de geest van vrijheid te verbeteren, inherent aan alle strandbruiloften. De kleurrijke kiezelachtige kralen en de zeester haarsluiting zijn fantastisch!

10. Zeemeermin Look

De charmante zeemeermin look als deze is gemakkelijk te bereiken op de basis van een lang gekruld gevlochten kapsel. Je hebt springerige krullen nodig van middenschacht tot uiteinden en een Nederlandse vlecht, gestyled als hoofdband. Kies make-up met een accent op de ogen. Deze blik lijkt recht in zijn ziel te kijken!

11. Beste strandbruiloftshaar

Wat kan er beter en passender uitzien in de frames van een nautische bruiloft, dan natuurlijk ogende strandgolven gestyled in een losse krullende updo? Dit is een heel leuk kapsel idee voor je strandbruiloft dat 100% harmonieus lijkt!

12. Griekse rommelige Updo met een ketting

Griekse krullende updo’s zijn ook populaire strandbruiloft kapsels. Dergelijke updo’s met een grillige interlacement van wendingen en krullen impliceren het gebruik van dubbele hoofdbanden. Een ketting zoals op deze foto kan dienen als creatieve vervanging van een hoofdband.

13. Rommelig knot kapsel voor strandbruiloft

Een blik van een mooie oceaannimf kan worden bereikt ten koste van een schattig rommelig broodje op de kroon. Merk op dat het er bijzonder cool uitziet als je van tevoren voor een creatieve haarkleuroplossing zorgt. Highlights voegen dimensie toe aan elk kapsel en verplaatsen het naar het volgende niveau.

14. Lange updo met rollen voor zowel dik als dun haar

Franse broodjes worden vaak gebruikt in vintage kapsels, maar zoals we zien, passen ze ook goed in zoete updo’s met een vleugje natuurlijkheid en Boheemse chic. Een delicaat haarstuk als dit herinnert aan een wolk van druppels van de golf die neerplettert op de kust. Probeer de accessoires uit te kiezen die min of meer geassocieerd worden met het thema van jullie bruiloft.

15. Krullende knoop met een vlecht en tropische haarbloemen

Verse bloemen in je haar is een uitstekend idee voor strandbruiloftshaar. Gebruik witte orchideeën of andere witte of heldere bloemen als accent. Een volumineuze krullende knoop bij de nek wordt honderd keer mooier als je hem afmaakt met een grote bloem naast je oor.

16. Krullende kant naar beneden met een gebloemde hoofdband

Gebloemde hoofdbanden zijn vervangers van bruidssluiers. Ze zien er het beste uit met golvende en gevlochten kapsels. Je hoofdband kan een echt kunstwerk zijn, als je de taak van de creatie ervan toevertrouwt aan een professionele bloemist. We houden van het idee van het lint, het verbinden van de krullen en ze op hun plaats houden.

17. Eenvoudig krullend kapsel met een delicate hoofdband

Als je een maximaal natuurlijk kapsel voor je fijne haar wilt, koop dan een prachtige hoofdband en bereid er een basis voor. Krullend haar kan worden geknepen met stylingschuim of krulversterker, en rechte lokken suggereren een werk met een krultang. Hoe dan ook, rommelige, natuurlijk ogende krullen zijn gemakkelijk te stylen, zelfs als je ervoor kiest om het kapsel zelf te doen.

18. Krullend bruidskapsel voor een donzige bruidssluier

Donzige bruidssluiers creëren de lichtste waas en bedekken de bruid op de meest charmante manier. Het kapsel dat je van plan bent te dragen met zo’n sluier moet eenvoudig en matig volumineus zijn. Krullen doen het prima.

19. Krullende updo met een one-tier bruidssluier

One-tier sluiers zien er gewichtloos uit en voelen gewichtloos aan. Ze gaan je strandbruiloftkapsel niet verbergen of verzwaren. Een losse krullende rommelige updo is een leuk idee om met zo’n sluier te gaan, maar het kan ook een lage knoop of een knot zijn. Overigens gaan losse updo’s hun populariteit in 2023 niet verliezen.

20. Orchideeën en een sluier

Bloemen zullen het frisse en tedere gevoel van uw strandkapsel verbeteren en de eenvoudige fijne sluier zal er goddelijk uitzien wanneer u in de wind stroomt voor de mooiste trouwfoto’s. De jurk en het kapsel mogen in dit geval niet worden overladen met details.

Een kapsel voor strandbruiloftsceremonie kan heel eenvoudig en moeiteloos zijn. Besteed aandacht aan de keuze van aanvullende accessoires en hoe ze opgaan in de look. We wensen je de mooiste trouwdag met veel diepe emoties, heldere indrukken en fantastische foto’s!
asymmetrische downdo voor strandbruiloft
krullend strand bruiloft kapsel voor lang haar
volumineus kapsel voor strandbruiloft
strand bruiloft bob kapsel
bruid updo voor strand bruiloft
strand bruiloft kort kapsel
kort kapsel met een hoofdband voor strandbruiloft
bruid pixie kapsel voor strand bruiloft
krullende updo voor strandbruiloft
strand bruiloft lang krullend kapsel
rommelige updo voor strandbruiloft
Griekse stijl updo voor strandbruiloft
strand bruiloft knot kapsel
updo kapsel voor strandbruiloft
updo met haarbloemen voor strandbruiloft
zijkapsel met bloemen voor strandbruiloft
strand bruiloft eenvoudig medium kapsel
strand bruiloft kapsel met een bruidssluier
strandbruiloft updo met een sluier
strand bruiloft kapsel met bloemen en sluier