20 Buzz Cut Meisjes die echt rock kort haar

Wat is er nodig om een buzz cut girl te zijn? Het is meer dan een paar tondeuses. Het is een serieuze houding en een manier van leven. Dames gezoemde kapsels hebben nog steeds variabele stylingopties, vooral in combinatie met interessante haarkleur of ontwerpen. Bekijk de volgende buzz cut-modellen die bewijzen dat minder meer kan zijn.

20 foto’s die bewijzen dat Buzz Cut Girls al het plezier hebben

Dus je denkt dat je klaar bent om een buzz cut girl te zijn? Het nemen van deze drastische stap kan voor veel vrouwen een bevrijdende zet zijn. Het afsnijden van je langere lokken kan je leven onmiddellijk veranderen en meer tijd bieden voor de kleine dingen die voor jou het belangrijkst zijn. Ben je klaar voor een dynamische verandering? Lees meer over de kortste van alle kapsels voordat u de knip maakt.

# 1: Foxy Crew Cut

Niet voor bangeriken, deze klassieke crew cut houdt wat lengte aan de bovenkant, zodat je je gewas nog steeds iets fels kunt stylen. Het is ideaal voor dikkere haartypes. Breng een textuurpoeder of gel aan voor sexy bedhoofd BOOM!

#2: Geometrische Side Buzz

Nog niet klaar om je te committeren aan een complete crew cut? Geen probleem. Dit side buzz cut meisje voegde wat driehoekjes toe aan haar ontwerp, en we vinden het superfijn. Draai je lange haar om . . . nu zie je het, nu niet. Kappers hebben veel ervaring met het maken van ingewikkelde vormen en ontwerpen, dus wees niet bang om naar de kapperszaak te gaan om je crew cut aan te passen.

#3: Platina kop

Blonde buzz cuts pakken megakracht en draaien altijd de aandacht. Het beste deel is dat je naar hartenlust kunt bleken, omdat elke snit de gezondheid van je haar zal behouden. Deze superkorte buzz-stijl is perfect voor het meisje dat alles wil proberen, minstens één keer.

#4: Geschoren en Pastel

Je kunt mooi in het roze zijn, zelfs met een superkorte buzz cut. Door je haar te scheren en het vervolgens een trendy modetint te kleuren, wordt het hebben van een buzz cut des te leuker.

#5: Donker en gedurfd gewas

Op de rand van een pixie, deze buzz cut is iets langer gelaten, maar heeft nog steeds rand. Combineer je lokken met een rijke tint voor een look die nog mysterieuzer is.

#6: Witte Buzz Cut

Vergeet het oma grijs en start een nieuwe kleurentrend. Deze witte buzz cut wordt opgetild naar het hoogste niveau van blond en getint de mooiste tint blanco.

#7: Perzik Pixie

Deze interessante kleurkeuze maakt een pixie des te mooier. Voeg wat gel of gladmakende glans toe om het licht te reflecteren, voor resultaten die gewoon perzikachtig zijn.

#8: Fierce Fade

Wanneer alleen de felste snit het zal doen, maakt deze vervaagde stijl de snede.

#9: Golvend gewas

Beheer je golven met een bijgesneden snit met stylingopties in overvloed. Of het nu gekruld is met een strijkijzer, bezet met kleine rollers of aan de lucht wordt gedroogd, deze golvende geschoren stijl is schattig en moeiteloos.

#10: Spiked Pixie

Voeg wat hoogte toe aan je zijgeschoren stijl met wat spikes. Een stevige gel zal je gewas met gemak stylen.

#11: Geschoren en onverschrokken

Soms moet je gewoon all the way gaan. Deze geschoren stijl is gedurfd en dapper en, vergis je niet, absoluut mooi.

#12: Krullend gewas

Neem de kracht van je krullende lokken terug en kies voor een gewas dat de boel koel houdt. Een kapper of stylist die gespecialiseerd is in krullend haar zorgt ervoor dat je snit buzzworthy is.

#13: Sexy Tondeuse Cut

Deze vrouwelijke kijk op een klassieke crew cut werkt met het rechte haartype van dit buzz cut model en past perfect bij haar hoofdvorm.

#14: Ombre Buzz Cut

Laat je hergroei wat dimensie toevoegen aan je buzz cut, en het zal des te interessanter zijn. Een unieke modekleur, gradiënttinten en een ontwerp plaatsen deze stijl in een klasse apart.

#15: Trendy Fade

Versterk je stijl met coole ontwerpen en een prachtige fade, en je zult de ultieme versie van cool zijn. Deze trendy stijl biedt veel opties in design.

#16: Kaal en Badass

Voor het stoere, chique meisje dat weet dat haar haar haar haar niet mooi maakt. Eén bezoek aan de salon en je leven kan worden getransformeerd als je het aandurft om het allemaal af te doen.

#17: Gemengde buzz

Gemaakt met behulp van gevarieerde messen, is deze gemengde buzz-cut op punt en vergde enige vaardigheid. Alleen omdat het kort is, betekent niet dat het gemakkelijk is. Vraag je kapper om je deze mix te geven, en je zult een hoofdhuid hebben die oh zo aanraakbaar is.

#18: Kapper Buzz

De lokale kapper om de hoek kan wat mooie vorm toevoegen aan je geschoren stijl. Of het nu gaat om initialen, logo’s of symbolen, je kunt dragen wat je wilt aan de zijkant van je haar.

#19: Zijkant geschoren

Dit lange kapsel is ideaal voor het meisje dat dat wil heb het twee kanten op. Houd er rekening mee dat het lastig kan zijn om dit uit te breiden. Dus heb een plan voor op de weg, waaronder het kiezen voor een langere bob wanneer je snit begint uit te groeien.

#20: Scheermesjes Buzz Cut

Voor een gevarieerde textuur is deze buzz cut gemaakt met behulp van een scheermes, wat de stijl nog rauwer en fantastischer maakt. Combineer met je favoriete kleur en vergeet de gel niet.

Dingen om te overwegen voordat je de buzz maakt

Kaal worden kan opwindend zijn, dus veel vrouwen besteden immers uren per dag aan het stylen van hun haar, het verwijderen van de krul, het beheersen van kroezen of het omgaan met schade. Een korte buzz cut kan je alle kracht teruggeven en je helpen tijd te besparen in je schoonheidsroutine.

Voordat je de kapper of de stoel van je stylist bezoekt, moet je ervoor zorgen dat je echt klaar bent om je lokken te laten vallen. Het zal lang duren voor het groeiproces, vooral als je gewend bent om lang haar te hebben.

Als je in de stemming bent om iets drastisch te proberen, kan een buzz cut een overweging op je lijst zijn. Veel vrouwen die zich hebben laten scheren, gaan nooit meer lang haar dragen. Maar het vergde een serieuze toewijding aan een nieuwe look. Maak je klaar om de aandacht te trekken, waar je ook gaat als je een gezoemde snit rockt, en wees voorbereid op veel mensen die je stoppels willen aanraken.

Als je op het hek staat, is het misschien het beste om je eerst in de wereld van het kaalgeschoren hoofd te wagen met een pixie of een lang kapsel met geschoren zijkanten. Of, als je gedurfd en dapper bent, duik er dan in en laat je inspireren door deze buzz cut-modellen die het een en ander weten over er absoluut cool uitzien.

In combinatie met een modekleur of gebleekt tot de lichtste tint platina, vermindert buzz het onderhoud en vereist het weinig meer dan een lichtgewicht gel om elke sliert op zijn plaats te houden. Het weggooien van je lokken bespaart stylingtijd, kan je zelfvertrouwen vergroten en je helpen op te vallen in een menigte.

Deze buzz cut inspiraties bewijzen dat er veel manieren zijn om kort te gaan met stijl en klasse. Laat je inspireren en laat ons jouw haartransformaties zien!