20 Casual Updos die er nooit eenvoudig of saai uitzien

Elke dag eenvoudige broodjes of gewone pony’s doen als een casual updo is saai. Wil je je alledaagse kapsels opfleuren? Nou, dit artikel is voor jou! Hier zijn 20 schattige updo’s die geweldig zijn voor school, een feestje of gewoon om te spelen.

Super schattige casual updos voor elke dag

#1: Gevlochten Pigtail Twists

Gevlochten pigtail twists zijn geweldig als je een vleugje jeugdigheid aan je look wilt toevoegen zonder er te kinderachtig uit te zien. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in secties te verdelen. Kies kleine stukjes en vlecht ze aan de uiteinden. Zodra je dit hebt gedaan, verzamel je de vlechten in twee pigtails. Draai vervolgens de pigtails in een wervelvorm. Bobby je rommelige broodjes voor stabiliteit.

casual gevlochten updo

Download de tutorial van Missy Sue!

#2: Casual updo met een gedeconstrueerde pony

De gedeconstrueerde paardenstaart is een grunge glam kapsel dat er geweldig uitziet bij bijna elke casual outfit. Om deze look te creëren, wil je beginnen met het verzamelen van je lokken in een pony, ze een keer draaien en vastpinnen op de nek. Vervolgens moet je een paar zeer losse vlechten vlechten en, met een streng van elke vlecht aan het einde, de twee andere strengen naar de basis van je pony tillen om deze fantastische rommelige textuur te creëren.

causaal rommelig ponykapsel

Download de gedetailleerde tutorial van Wit &Delight!

#3: Wrap Around Bun

De wrap around bun is een updo die zowel casual als formeel gedragen kan worden. Begin met steil haar. Je wilt het haar verzamelen in een slanke paardenstaart aan de kruin of iets lager. Speld eventuele knallen weg. Neem de paardenstaart en wikkel deze netjes en precies om de basis. Bobby speldde het broodje op zijn plaats. Het wordt aanbevolen om haarlak te gebruiken om wegvliegen te voorkomen.

casual en elegant broodje

Download de tutorial van Camille Styles!

#4: Casual updo met een double twisted pony

De dubbel gedraaide paardenstaart is een geweldige manier om een pony aan de effen kant op te fleuren. Verdeel het haar in twee diagonale delen. Begin bij de ene tempel en breid je uit naar de nek aan de andere kant. Als je beide kanten neemt, creëer je wendingen. Ze moeten in een innerlijke beweging worden gedaan. Zodra je elkaar op een gegeven moment ontmoet, voeg je de twee wendingen samen en zet je vast met een scrunchy.

casual side pony updo |

Download de tutorial van A Bird’s Leap!

#5: De Boho Twist Updo

De boho twists zijn een hipster chic haar ‘do die er goed uitziet op elke haarlengte van medium tot lang. Begin met getextureerd haar. Poets het niet voor dit schattige natuurlijk ogende effect. Gebruik een dunne hoofdband als basis en draai je haarlok door slot rond de hoofdband, verberg en stop de uiteinden. Bobby pin waar het nodig is.

casual updo voor golvend haar

Download de tutorial van The Merry Thought!

#6: De Losse Top Knot Casual Updo

De losse bovenste knoop is een handig hulpmiddel voor degenen onder ons die van een chique look onderweg houden! Verzamel gewoon je haar zonder te borstelen in een hoge, losse paardenstaart. Scheid het vervolgens in twee secties. Draai ze en wikkel de wendingen om elkaar heen. Pin om het uiterlijk van een echte knoop te creëren. Deze stijl werkt geweldig voor ombre haar.

casual bun updo

Download de tutorial van Join the Mood!

#7: Zijpaardenstaart met een bouffant en vlecht

De lage paardenstaart is een go-to voor de meeste meisjes als we naar school rennen. Het is tenslotte gemakkelijk en schattig. In plaats van het gewoon te houden, probeer je pony op te fleuren met een vlecht of twee! Knip gewoon een streng af in de buurt van het onderdeel en vlecht deze tot aan de uiteinden. Kam het kroongedeelte terug voor extra volume voordat u de pony maakt. Neem vervolgens de vlecht op in je paardenstaart.

casual updo met een pony en vlecht

Download de tutorial van The Small Things Blog!

#8: Casual updo met een mooie strik bun

De strik knot is een schattige stijl die een karakter toevoegt aan je haar. Het geeft de illusie van een knot, maar het is eigenlijk een slim gebeeldhouwd kapsel! Verzamel het haar in een slanke paardenstaart op de kruin. Verdeel de paardenstaart in twee delen. Neem elke sectie en vouw ze in symmetrische lussen om de oren van de boog te vormen. Laat de langere uiteinden het midden van de boeg vormen. Zet de uiteinden boven de ponybasis vast. Bind ze nu aan elkaar en breng ze verticaal naar beneden. Zo slim en schattig, wauw!

casual strik bun updo

Download de video tutorial van 100 Layer Cake And Fiore Beauty!

#9: Flat Twist Halo

De platte twist halo is een leuke manier om een traditioneel Grieks kapsel op te fleuren. Je zou het voortzetten zoals je een typische halo doet. Je zult echter een tweestrengs twist vormen. Dit betekent dat je twee strengen draait en onderweg stukken toevoegt. Je wilt doen dit begint bij de haarlijn en gaat door tot je het begin van de twist bereikt.

casual verwrongen updo

Download de tutorial van Divine Caroline!

#10: De Fishtail Knot

De fishtail-knoop is een schijnbaar ingewikkeld kapsel dat bij elke gelegenheid kan worden gedragen. Om deze stijl te creëren, doorsnijdt u uw haar van oor tot oor. Maak met het bovenste gedeelte een visstaartvlecht. Maak met behulp van het onderste gedeelte een eenvoudige knoop. Neem de visstaartvlecht en draai deze met je knoop. Bobby pin op zijn plaats voor stabiliteit.

fishtail en bun casual updo

Download de tutorial van A Bird’s Leap!

#11: Gevlochten Onder Tuck Casual Updo

De gevlochten onderplooi is een uniek kapsel dat nog steeds een aardse elegantie behoudt voor de gemiddelde dame van elke leeftijd. Begin met steil haar. Creëer een soort half up, half down stijl, maak een kleine pony aan de achterkant van je hoofd, met de rest van je haar er los onder. De pony creëert de basis voor de tuck. Maak individuele vlechten van al het haar. Sommigen van hen kunnen losser zijn en anderen strakker. Begin nu de vlechten naar boven te brengen en stop ze achter de basis, waarbij je de uiteinden verbergt.

casual gevlochten updo

Download de tutorial van Join the Mood!

#12: Knots Braid Halo Met Bangs

De geknoopte gevlochten halo met knallen is een zeer romantisch kapsel dat voor iedereen leuk is. Om deze stijl te creëren, sectie van je knallen en stijl ze zoals gewenst. Verdeel het resterende haar in 2 delen voor 2 knoestige vlechten. Verdeel elke sectie in twee strengen en bind ze aan elkaar, dan opnieuw en opnieuw. Voltooi de tweede vlecht. Bobby speldt de uiteinden van de vlechten boven de knallen. Je kunt wat kleine stukjes uittrekken voor extra rommeligheid. Dan ben je klaar!

casual updo met geknoopte vlecht en pony's

Download de tutorial van A Beautiful Mess!

#13: De Fishtail Chignon Casual Updo

De fishtail chignon is een zeer vrouwelijke ‘do die een gevoel van dame-achtige flair toevoegt aan elke outfit! Verdeel je haar in twee secties, van oor tot oor aan de achterkant. Vlecht een paar centimeter fishtail voor het bovenste gedeelte. Breng de uiteinden van je fishtail samen met het onderste gedeelte en maak een pony. Draai de pony en bobby pin hem als een knot op de nek.

casual fishtail en lage bun updo

Download de tutorial van Kayley Anne!

#14: Side Fishtail Ponytail met gekrulde uiteinden

De fishtail paardenstaart is een zeer chique, maar toch moeiteloos kapsel dat niets anders nodig heeft dan je vingers! Begin met getextureerd haar, losse krullen of golven. Verzamel het haar naar één kant. Maak een fishtail vlecht. Je wilt er zeker van zijn dat je laag begint en strak vlecht, omdat je geen scrunchy zult gebruiken. Je wilt een paar centimeter van de uiteinden stoppen om de krullen aan de onderkant te laten zien. Nu ben je klaar!

casual side fishtail

Download de video tutorial van Hair and Nails Inspiration!

#15: Casual Updo van een Fairytail

Het sprookjesachtige updo is een mooi kapsel dat perfect is als je eruit wilt zien als een prinses. Om deze look te bereiken, wil je beginnen met getextureerd haar. Zorg ervoor dat je je favoriete haaraccessoires bij de hand hebt. Je wilt meerdere vlechten maken en ze in een knot draaien. Maak creatief gebruik van uw decoratieve haaraccessoires!

casual krullende updo

Download de tutorial van The Way I Tend To Be!

#16: De Criss-Cross Casual Bun Updo

De cross-cross bun is iets dat slechts ongeveer 10 minuten duurt, maar het voegt design en verfijning toe aan een saai laag knotkapsel. Begin met een half omhoog half naar beneden ‘do’, met het bovenste gedeelte van je haar bobby vastgepind aan de achterkant. Neem vervolgens strengen van het onderste gedeelte, van links en van rechts in bochten, breng ze horizontaal naar de andere kant en pin. En maak tot slot een laag broodje.

schattig casual bun updo

Download de tutorial van Kayley Anne!

#17: De Halo Bun

De halo bun is trendy en zeer smaakvol voor wie eens wat anders wil qua casual updo’s. Je gaat een zijstuk maken en een kanten vlecht langs de lijn van haargroei beginnen. De vlecht verandert in een draai achter het oor. Draai al het haar naar de uiteinden en vorm een schattig knotje aan de nek.

twists en bun casual updo

Download de tutorial van Missy Sue!

#18: Rommelige Pin Up Casual Updo

Dit kapsel vereist getextureerd haar. Neem medium stukken, maak losse pin krullen en bobby pin ze terwijl je gaat. Doe dit totdat het hele haar op en van je schouders is. Je kunt aan bepaalde stukken trekken om meer rommeligheid toe te voegen.

casual rommelige updo voor golvend haar

Download de video tutorial van The Small Things Blog!

#19: Triple Twisted Broodjes

Drievoudig gedraaide broodjes zijn leuk en speels! Om deze stijl te creëren, wil je je haar in drie secties verdelen. Vermijd het scheiden van het haar! Maak een klein gedraaid broodje met elke sectie en bobby pin het. Nadat je alle knotjes hebt voltooid, kun je een kleurrijke haarstrik of een ander haaraccessoire toevoegen voor decoratie.

casual triple bun updo |

Download de tutorial van A Beautiful Mess!

#20: Verpakte Gevlochten Chignon

De verpakte gevlochten chignon is zeer stijlvol en geeft een dure essentie aan elke outfit! Om de look te dupliceren, moet je twee dikke vlechten maken op de hoeken van je nek. Maak met het resterende haar een eenvoudige chignon en pin deze op zijn plaats. Neem de vlechten en wikkel ze om de chignon. Je zou niet in staat moeten zijn om de scrunchy te zien die voor de chignon wordt gebruikt.

casual bun updo met vlechten

Download de tutorial van Parlor!

Nu je 20 casual updo’s hebt om bijna overal te dragen, ga je plezier maken! Probeer deze verschillende looks de volgende keer dat je een avondje uit wilt of gewoon naar school / werk wilt gaan. Het is altijd leuk om je dagelijkse look op te fleuren met een nieuwe schattige updo!