20 Chic Curly Weave Kapsels Trending in 2023

Als krullende kapsels niet op uw lijst met stijlvolle beschermende kapsels staan om te proberen, geven we u een reden waarom ze dat wel zouden moeten zijn. Dit is een look die je stijl meteen naar een hoger niveau tilt en je een geheel nieuwe look geeft. Wie houdt er niet van een krullend haarmoment? Dat doen we zeker! Wij geloven dat meisjes met krullen meer plezier hebben. Met een krullend weefsel kun je sexy, praktische, leuke en flirterige kapsels creëren.

We hebben ook enkele van onze favorieten verzameld, dus scroll door om geïnspireerd te raken door deze krullende look:

1. Bruine Krullen

krullende kapsels: bruin haar
We houden van goudbruine tinten voor de zomer.

Experimenteer met verschillende haarkleuren met je krullende weefsel. Deze goudbruine krullende is een geweldige manier om het uiterlijk van krullende kapsels te verlichten. Je hoeft je natuurlijke haar niet te kleuren, dus dit is een goed moment om te zien welke kleuren je het beste staan.

2. Haak met Strepen

krullende kapsels: haken met strepen
Meng de look met kleur.

De haakstijl is een leuke en mooie beschermende stijl om op je haar te dragen als je je natuurlijke haar een pauze wilt geven. Draag een gehaakte stijl met een mix van strepen om je look te laten opvallen.

3. Zwart haakwerk

krullende kapsels gehaakte vlechten
Schattig en beschermend.

Draag je haakstijl op een eenvoudige manier zoals deze look hierboven. Kies voor deze volledig zwarte korte en gekrulde stijl. Houd je krullende weef kroesvrij en gedefinieerd met SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Borage Seed Oil Flyaway &Wrap Mousse. Deze mousse is perfect voor menselijke en synthetische weefsels, waardoor ze de perfecte gladde afdronk hebben.

4. Diep zijdeel

gehaakte geweven kapsels diep zijdeel
Ga diep met je deel voor een zwoele blik.

Creëer een sexy look met een diep zijdeel. Gebruik spelden om je krullen in de positie te houden waarin je wilt dat ze vallen. Door te kiezen voor een diep zijdeel zoals hier afgebeeld, creëer je direct volume aan de wortels van je krullende weefstijl.

5. Uitgerekte krullen

krullende weefkapsels gestrekte krullen
Lange curlicues. Foto credit: Craig Alexander

Wil je wat meer lengte aan je krullende weefsel, dan kun je kiezen voor een uitgerekte versie van krullen. Koop een weefsel met dit krulpatroon. Dit is ook een mooi moment om te experimenteren met verschillende kleurpatronen! Kies voor een ombré-stijl als je dingen wilt veranderen.

6. Rode Krullen

krullend geweven kapsels rode krullen
Probeer eens een tint rood. Foto credit: Arianna Alexander

Weet je niet zeker welke kleur krullen je moet krijgen met je krullende weefsel? Je kunt altijd inzetten op een tint rood. We houden van hoe levendig en leuk deze tint rode haarkleur is en de manier waarop het een breed scala aan huidtinten flatteert.

7. Gelaagde Krullen

krullende kapsels: gelaagde krullen
Voeg lagen toe voor het lichaam.

Voeg meer body toe aan krullende kapsels door een gelaagde look te krijgen. Stel de look in met TRESemmé Compressed Micro-Mist Level 2 Hold Krul Hair Spray om een zachte houvast aan het krulpatroon toe te voegen. Deze micro-mist haarspray biedt houvast en structuur zonder je krullen knapperig te maken.

8. Uitgeborstelde Krullen

krullende weefkapsels uitgeborsteld
Probeer het uitgeborstelde effect.

Creëer een leuke en doorleefde textuur in je stijl met uitgeborstelde krullen. Gebruik een zwijnenborstel en borstel je krullen voorzichtig vanaf de uiteinden. Houd de stijl kroesvrij met een paar spritzes van Bedhoofd van TIGI Get Twisted Anti-Frizz Finishing Spray.

9. Korte krullen

krullend geweven kapsel korte krullen
Kort en chic.

Het krijgen van een weefsel hoeft niet altijd te betekenen dat je een lengte voorbij je schouders krijgt. Houd het kort en krachtig met korte krullen. Deze face-framing cut flatteert een reeks gezichtsvormen! De korte afgeronde lagen omlijsten het gezicht prachtig.

10. Krullend weven Updo

Krullend weven updo
Gooi het op voor mooie evenementen. Foto credit: indigitalimages.com

Verzamel je krullende weefsel tot een chique updo voor chique evenementen. Maak de look af met een trendy hoofdband om je stijl aan te kleden. Bij het stylen van een outfit vergeten veel mensen dat haaraccessoires een grote rol kunnen spelen bij het compleet maken van de look! Gebruik een hoofdband of haarclip als finishing touch voor een chique look.

11. Lang en golvend

krullend geweven kapsels golvend
Ga voor wat losse golven. Foto credit: Shaquille Dunbar

Breng het drama met een lange en golvende stijl. Gebruik een krultang om losse golven te creëren en zet in met TRESemmé Volume Verdikking Spray. Bij de meeste krulpatronen gaat het erom dikte en volume aan je strengen te geven. Door verdikkingsproducten te gebruiken, geef je je krullen een instant been omhoog.

12. Volumineuze krullen

krullend geweven kapsels volumineus
Bereik het soort volume waar je van hebt gedroomd.

Overweeg een ander soort drama door te kiezen voor strakke, volumineuze krullen. Dit is een ander voorbeeld van hoeveel een krullend kapsel profiteert van kortere lagen. Deze korte lagen laten je krullen in al hun glorie omhoog stuiteren.

13. Super strakke krullen

krullend geweven kapsels strakke krullen
Deze superstrakke ringetjes zijn een van onze favoriete stijlen.

Je kunt niet fout gaan met een klassieke strakke krul. Blijf trouw aan je natuurlijke kleur en kies voor één all-over tint zonder highlights. Neem alle ongewenste oliën op voor een frisse look door te wassen met SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Borage Seed Oil Residue Remover Shampoo.

14. Zij-deel krullen

krullend geweven kapsels zijdeel krullen
Trek al je krullen naar één kant.

Laat je krullen zien door ze allemaal naar één kant te trekken. We houden van deze high volume, high drama look. Als je nog meer volume aan je stijl wilt toevoegen, kun je een kam gebruiken om zachtjes aan je wortels te plagen. Dit voegt onmiddellijke en langdurige hoogte toe aan uw krullende weefstijl.

15. Bijgesneden krullen

producten om haar krullend te maken
Gedefinieerde krullen voor dagen.

Draag je krullen in een onverwachte, korte stijl. Meer bewijs dat vrouw met krullend haar kunnen draag knallen. Deze bijgesneden stijl omlijst het gezicht prachtig met zorgvuldig gesneden lagen en ook enkele strategische hoogtepunten! Deze stijl is het bewijs dat de juiste snit en kleur een stijl volledig kan veranderen.

16. Voeg Bangs toe

krullende kapsels voegen knallen toe
Bangs zijn de perfecte manier om je look te versterken. Foto credit: Arianna Sharfman

Curly bangs zijn een show-stopping stijl en we kunnen er geen genoeg van krijgen voor 2023. Deze stijl draait allemaal om het creëren van volume, textuur en diepte, en wat is daar niet leuk aan? Overweeg deze stijl als je een look wilt die edgy en cool is en een belangrijk statement maakt.

17. Gemiddelde lengte

krullende weefkapsels van gemiddelde lengte
Deze lengte is perfect voor iedereen die volume en lengte wil, maar niets te extreem.

Kun je niet kiezen tussen een kort of lang geweven kapsel? Waarom ga je niet voor een medium lengte? Deze stijl is niet voor niets een klassieker; je kunt niet fout gaan met een middellang krullend weefsel.

18. Beachy Golven

krullende kapsels beachy golven
Wie houdt er niet van een goede moeiteloze, beachy stijl? Foto credit: Roisin Murphy

Als je op zoek bent naar een stijl met losse krullen, waarom zou je dan niet gaan voor de beachy waves look? Deze losse golven gaan dagenlang mee en kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt met een krulstok in enkele seconden.

19. Losse spiralen

krullende weefkapsels losse spiraal
Ga voor een ander soort krul, een losse spiraal. Foto credit: Roisin Murphy

Wij houden van dit unieke krulpatroon. Creëer een meer spiraalvorm met je toverstaf door hem diagonaaler te krullen. Houd het niet te lang op het strijkijzer als je deze losse spiraalafwerking wilt.

20. Ringetjes

krullende weefkapsels strakke golf
Het is technisch gezien een golf, maar het lijkt bijna op een krul. Foto credit: Roisin Murphy

Een meer natuurlijke stijl ringlet is perfect voor meisjes die niet te veel tijd hebben voor styling in de ochtend. Deze blik schreeuwt: “Ik werd zo wakker!”

Met alle krullende kapsels die trending zijn voor 2023, kan het moeilijk zijn om er maar één te kiezen. Wees niet te overweldigd door de beslissing, want wat je ook kiest, het zal er geweldig uitzien.