20 chique lange omgekeerde bobs om je make-over van 2023 te inspireren

Ben je een moderne vrouw op zoek naar een stijlvol, statement kapsel? Onze lange omgekeerde bobvariaties zijn een fantastische verklaring van vrouwelijkheid vermengd met een beetje durf die je haar zeker naar een hoger niveau zal tillen!

Hoe kan een lange omgekeerde bob je stijl vernieuwen?

Je bent zo KLAAR met lang haar! Te veel werk en product, en uiteindelijk lijkt het toch altijd in een paardenstaart te worden gedoken! We voelen je, big time. Probeer je individualiteit uit te drukken met een van deze lange omgekeerde bobs en vereenvoudig tegelijkertijd je ochtendhaarroutine.

1. Getextureerde Bronde Bob

Eenvoudig, duidelijk en geen verrassingen hier, de stijlvolle omgekeerde bronde bob is een tijdloze keuze die er geweldig uitziet voor de meeste vrouwen. Het is net iets korter aan de achterkant en heeft wat natuurlijke beweging dankzij gelaagdheid.

2. Brunette Lob met koperen balayage en golven

Als je gewend bent om lange lokken te hebben, overweeg dan een lang omgekeerd bobkapsel als een “niet al te drastische” overgangsstijl. Het achterste gedeelte raakt de schouder en het voorste deel duikt nog verder naar beneden, waardoor lengte wordt toegevoegd waar je het wilt hebben.

3. Ruige Bob met scheermesjes

De rommelige essenbruine bob met een subtiele balayage weet toch een ingetogen kwaliteit te behouden. Diep gehoekt van achter naar voren, vloeien de blondachtige uiteinden over naar het sleutelbeen en omlijsten het gezicht prachtig. Frivoliteit zonder over de top te gaan!

4. Schuine rechte bob met zijknalen

Een omgekeerde lob met side bangs is het type kapsel dat we graag “blijft geven” noemen. Van de diepe koperen balayage op koffiebruin haar tot de gevederde slierten die langs de zijkant zweven, er is slechts een hint van de shingle bob in deze.

5. Bruine Bob met koperen babylights

Lekkere chocoladeachtige goedheid heeft er nog nooit zo goed uitgezien als deze lange omgekeerde bob die de schouders helemaal rond de omtrek schampt. Enigszins ongelijke uiteinden op steil haar worden perfect geaccentueerd met warme koperen babylights.

6. Sassy Wavy Bob met Gouden Balayage

Een lange omgekeerde bob werkt even goed voor steil of golvend haar. De licht vierkante vorm van deze schattige snit wordt geaccentueerd met extra lange frontgolven en zijdelingse knallen.

7. Center Parted Straight Hair Bob

Als je blij bent met je gitzwarte steil haar, is een gecentreerde lange omgekeerde bob met scheermesachtige uiteinden een uitstekende keuze. De wash-and-go stijl heeft schattige flyaways en garandeert een absoluut moeiteloze look.

8. Lange omgekeerde bob met blonde balayage

Een beslissing nemen om je te committeren aan een bronde balayage is een gemakkelijke, vooral na het maken van de gewaagde sprong naar een schokkerige schuine bob-cut. De nauwelijks aanwezige golven raken alle juiste plaatsen en doen uitstekend werk om het gezicht te kaderen.

9. Super-Krullende Kant Gescheiden Bob

Chocoladebruine spiralen kleden deze beeldschone omgekeerde krullende bob aan. Soms kunnen bobs moeilijk te beheren zijn met ongetemd golvend haar, maar een beetje gel of mousse kan een lange weg gaan om de dingen onder controle te houden.

10. Honingblonde lange omgekeerde Bob

Hier is een prachtige optie als je worstelt met het idee om lang steil haar te knippen. Je glanzende, dikke en zijdeachtige haar ziet er nog romiger en slanker uit als het wordt geknipt en gevormd tot een lange omgekeerde bob.

11. Honing Blonde Piekerige Bob

Weet je niet zeker of een bob de juiste look voor je is? Geen nood! Begin met een lang omgekeerd bobkapsel en ga vanaf daar verder. Als je ervan houdt, geweldig! Als je er een hekel aan hebt, kun je het altijd nog korter knippen of je kunt het laten groeien. (Maar we zijn er zeker van dat je het geweldig zult vinden!)

12. Rechtgetrokken zwarte omgekeerde Bob

Wie zegt dat zwart haar niet rechtgetrokken en gevormd kan worden tot een opvallende lange omgekeerde bob? Steil gehoekt en drop-dead prachtig, alles wat je nodig hebt is een spectaculaire avondjurk en je bent klaar om over de rode loper te lopen!

13. Stuk-y Getextureerde Omgekeerde Bob

Ben je moedig genoeg om je lange omgekeerde bob te upgraden met knallen en een levendige kleur? De zwoele kiekeboerand en grillige golven zorgen ervoor dat je je chique en actueel voelt.

14. Dimensionaal gemarkeerde lob

Swoopy en sassy, een lange omgekeerde bob heeft een extra vleugje klasse en verfijning wanneer je de knallen achter het oor stopt. Het is een stijl die vooral goed werkt als je steil haar de neiging heeft om dik en grof te zijn.

15. Ruige schouderlengte Bob met hoogtepunten

Lange gelaagde lokken zijn wat deze getextureerde lob onderscheidt van al de rest. De bronde haarkleur met gouden highlights is een fantastische optie voor een veelzijdig office-to-playtime kapsel dat gemakkelijk te onderhouden is.

16. Gelaagde Blonde Bob voor steil haar

De lange schuine en gevederde lagen geven diepte en volume aan deze mooie vlasblonde lob. Een stijlvolle draai aan het standaard lange omgekeerde bobkapsel helpt je om het kapsel aan te passen.

17. Witte Blonde Omgekeerde Lob

Ga voor de blondste blonde highlights en verf ze over een donkere basis haarkleur, en je zult eindigen met een stijlvolle lob waar iedereen die je ontmoet jaloers op is! Bekijk het hier! Schuin, gesneden en zo chic!

18. Ongelijke gekrulde roestbruine lob

Het enige dat nodig is, is een zinderende roestige haarkleur, wat rommelige krullen afgezet met side bangs, en voila, je hebt een helluva omgekeerde lob! Lange, sierlijke ranken krullen op de liefste manier rond het gezicht, maar de vorm van de snit is nog steeds behoorlijk dramatisch.

19. Lange omgekeerde bob met ruige lagen

Een lange omgekeerde bob voor dik haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Het is vol, maar toch lichtgewicht – ruig en toch gestructureerd. We houden van de verfijnde kleur en de verbrijzelde textuur!

20. Chique Bronzen Lob

Durf jij de sprong te wagen en voor een V-cut lange omgekeerde bob te gaan? Als je dat doet, vertrouw ons dan, je zult er geen spijt van krijgen! De lichtbruine, gouden en aardbeiblonde tinten flatteren veel huidtinten en oogkleuren.

De omgekeerde lob is een one-size-fits-all kapsel: door de schouders te raken, werkt het met de krullendste krullen en het steilste steil haar. Het enige dat nodig is, is een beetje visie en een smidgeon van moed en je zult in staat zijn om elk van deze kapsels helemaal je eigen te maken. Dus, leg je paardenstaart scrunchies weg en maak je klaar om een fantastische lange omgekeerde bob te proberen!

Omgekeerde Bronde Balayage Bob met lagen
Donkerbruine lange bob met koperen accenten
Ash Bruin Bob Shag
Omgekeerde Karamel Bruine Lob
Brunette Lob met lange lagen
Krullende Goudbruine Bob met Side Bangs
Aziatische omgekeerde Bob
Bronde Wavy Lob
Bruine gekrulde hoek lob
Karamel Bruine Lob
Schuine Karamel Blonde Lob
Zij-gescheiden schuine Bob Blowout
Grillige Bourgondië Balayage Lob
Blonde Balayage Lob
Losgekoppelde gelaagde bronde lob
Lange gelaagde Ash Bronde Bob
Schuine Blonde Balayage Lob
Krullende roodbruine lob
Shaggy Ash Bruine Lob
Ash Brown Schuine Bob