20 chique melkmeisjesvlechtideeën

Wat dacht je ervan om creatief te worden met ingewikkelde vlechten? Fishtail, Nederlands, Frans, dubbel – the sky is the limit van uw opties. Als je je lokken niet wilt afhakken, maar liever wat creatieve styling wilt proberen, moet je zeker het concept van de melkmeisjevlecht updo bekijken.

Hedendaagse Melkmeisje vlechten

Nu is het moeilijk te zeggen waar deze updo precies vandaan komt – Zwitserland, Duitsland, Zweden, Oostenrijk of misschien Griekenland – maar tegenwoordig is deze stijl universeel populair en wordt deze gedragen door fashionista’s in elke uithoek van de wereld.

1. Heldere melkmeisjesvlecht met bangs

Als je dol bent op de finesse van een klassieke vlecht en verlangt naar de moeiteloze elegantie die een melkmeisjevlecht biedt, overweeg dan om je haar te stylen door een fusie van de twee. De combinatie werkt geweldig voor meisjes met knallen, dus probeer het als je knallen niet volwassen zijn.

2. Dikke melkmeisjesvlecht

Je zou kunnen zeggen dat niet alle meisjes gezegend zijn met zulk rijk, lang, dik haar. Ja, maar je kunt toch altijd extensies gebruiken? Het model op deze foto deed hetzelfde trucje. Een ander aspect dat deze dikke vlecht zo mooi maakt, zijn de dikke kastanjebruine highlights; door geaccentueerd haar in een vlecht te weven, krijg je een super mooi resultaat dat het kapsel nog interessanter maakt.

3. Hollandse Melkmeisjesvlecht

Je kunt een Hollandse vlecht in je kroonachtige kapsel verwerken door je haar te verdelen met een middendeel langs de rug en twee vlechten ondersteboven te weven. Een alternatief voor het gebruik van haarspelden om de vlechten op hun plaats te houden, een Nederlandse melkmeisjevlecht ziet er de hele dag en nacht fantastisch uit en voelt fantastisch aan.

4. Pastel paars melkmeisje vlecht

Het is verbazingwekkend welke impact mooie pastelkleuren hebben gehad op beautytrends! Iets dat ooit was voorbehouden aan de punksubcultuur, wordt nu gedragen door elk ander meisje op straat. Pastelkleuren zien er even mooi uit op kort, middellang en lang haar. Paars, roze en blauw zijn allemaal persoonlijke haarkleurfavorieten voor meisjes over de hele wereld, en ze zien er allemaal prachtig uit met melkmeisjevlechten.

5. Melkmeisje Braid met een sjaal

Je moet kortere schouderlange lokken je mooie melkmeisjevlecht niet in de weg laten staan; koop een chique accessoire zoals een bandana of een dunne sjaal en weef het in je vlecht. Je zult niet alleen genieten van een fantastische vlecht, maar ook van dat retro glam-randje waar we allemaal dol op zijn.

6. Rommelige Fishtail Melkmeisje Vlecht

Verschillende aspecten maken dit op de kroon geïnspireerde kapsel drop-dead prachtig. Allereerst wordt een fishtail gebruikt in plaats van traditioneel vlechten. Ten tweede worden twee overlappende vlechten gedaan in een rommelige textuur, waardoor een volledige en dynamische look ontstaat. Wat wil je nog meer voor een prachtige casual updo?

7. Dubbele melkmeisjesvlecht

Als je niet dol bent op fishtails, maar je wilt toch een volledige melkmeisjevlecht, gebruik dan traditionele vlechttechnieken terwijl je het idee van twee hoofdvlechten behoudt. Dames met lang haar kunnen gemakkelijk een dubbele melkmeisjesvlecht uitproberen bij elke gelegenheid.

8. Rommelige Melkmeisjesvlecht

Kanaliseer je boheemse roots met een rommelige melkmeisjesvlecht die niet te chique is voor dagelijks gebruik. De sleutel tot een rommelige melkmeisjesvlecht die nog steeds niet uit de hand loopt, is om een paar sloten aan de voorkant los te laten vallen en hier en daar een bobby-pin toe te voegen.

9. Nette Melkmeisje Vlecht

Een netter alternatief voor de rommelige melkmeisjesvlecht is de slanke. Wat de twee gemeen hebben, zijn de losse lokken, maar een slanke vlecht heeft de rest van het haar elegant op zijn plaats.

10. Fishtail en Milkmaid Braid Twist

Als je niet kunt kiezen tussen een fishtail en een gewone vlecht, kun je altijd beide mengen als melkmeisjesvlechten. Gebruik een visstaartvlecht en een traditionele of Nederlandse vlecht en plaats ze naast elkaar voor een dubbel melkmeisje. Zorg ervoor dat je eventuele losse strengen vastzet met bobby pinnen.

11. Dikke Visstaart Melkmeisje Vlecht

Upgrade je fishtail vlechtspel met een dik melkmeisje kapsel. Laat een paar strengen je gezicht op natuurlijke wijze omlijsten, neem de rest van je lange haar en weef het in een grote fishtail-vlecht. Breng het om je hoofd en zet de vlecht vast met bobby pinnen.

12. Basis melkmeisje vlecht

Houd het zoet en eenvoudig met een eenvoudige melkmeisjesvlecht voor zowel informele als formele evenementen. Als je haar langer is, neem dan de vlecht en wikkel deze om je hoofd. Als je geen lengte hebt, maak dan twee vlechten en verenig ze aan de bovenkant.

13. Boho Melkmeisje Vlecht

Je melkmeisjevlecht kan er nog schattiger uitzien als je voor extreem rommelige textuur gaat. Laat zoveel losse strengen weg als je wilt, zowel rond je gezicht als over het hele hoofd. Doe er een paar bobby pinnen in zodat je vlecht niet uit elkaar valt en geniet van thij impact.

14. Strakke dubbele melkmeisjesvlecht

Melkmeisje vlechten zien er erg mooi uit in natuurlijke textuur. Varieer de strakheid van je vlechten en plaats ze dichter bij of verder van de haarlijn, in een poging je meest flatterende look te vinden. Strijk de randen glad voor een nettere afwerking.

15. Melkmeisje vlecht voor lang dun haar

Super lang en golvend haar is prachtig te zien door een losse melkmeisjesvlecht met een paar vrij vloeiende lokken aan de voorkant. Je krijgt de voordelen van een melkmeisjevlecht terwijl je tegelijkertijd je lange haar accentueert.

16. Volle kroon melkmeisje vlecht

Een melkmeisjevlecht ziet er van voren altijd glamoureus uit, maar hoe zit het met de achterkant? Door je op melkmeisje geïnspireerde kapsel om te zetten in een volledige kroonvlecht, ziet het er fantastischer uit dan ooit.

17. Roodgloeiende MelkmeisjeVlecht

Of je nu een natuurlijke roodharige bent of ervoor hebt gekozen om je haar vuurrood te verven, een melkmeisjevlecht zal er altijd prachtig uitzien. Omdat je haarkleur al opvallend is, kun je kiezen voor een simpele rommelige melkmeisjevlecht met twee losse lokken aan de voorkant.

18. Teruggeduwd dubbele melkmeisjesvlechten

Voor een traditionele benadering van melkmeisjesvlechten, laat geen lokken los aan de voorkant en kam je haar netjes achter je oren. Voeg een druppel pure elegantie toe door twee melkmeisjesvlechten te kiezen in plaats van één.

19. Rommelig ‘Doe met hoogtepunten

Fishtailed melkmeisjesvlecht met een rommelige afwerking en zonovergoten babylights zijn een fantastische keuze om wat frisse veranderingen in je haarstylingroutine te brengen.

20. Enkele melkmeisjesvlecht

Dit is een perfecte vlecht die je kunt bereiken met ontspannen haar of extensions. Een melkmeisjevlecht updo met natuurlijk haar zou er hier echter nog mooier uitzien.

Zoals je kunt zien, is de wondere wereld van melkmeisjesvlechten gevuld met allerlei ideeën om je op weg te helpen. Desalniettemin zijn de beste kapsels afgestemd op je persoonlijkheid, dus wees niet bang om creatief te worden en je een weg te banen naar de verbeterde schoonheid!

rommelige melkmeisje vlecht updo
rommelige dikke melkmeisjesvlecht met highlights
melkmeisje vlecht updo met hollandse vlechten
pastel paarse haarkleur en melkmeisje vlecht updo
melkmeisje vlecht voor korter haar
rommelig Blonde updo met fishtail vlechten
melkmeisje vlecht updo met twee vlechten
losse en rommelige bordeauxrode melkmeisjesvlecht
klassieke melkmeisje vlecht updo
melkmeisje vlecht met fishtail
updo met rommelige fishtail vlecht
eenvoudige melkmeisje vlecht updo
messy brunette melkmeisje vlecht updo
dubbele melkmeisjesvlecht voor natuurlijk haar
melkmeisje vlecht met gezichtsverlijstende sloten
kroon vlecht brunette updo
melkmeisje vlecht updo voor rood haar
twee melkmeisje vlechten updo
fishtailed updo met hoogtepunten
melkmeisje vlecht voor Afro-Amerikaanse vrouwen