20 creatieve back-to-school kapsels om te proberen in 2023

Word je enthousiast voor terug naar school? We hebben het niet over lessen en studie seshes, we hebben het over schattige kapsels voor terug naar de middelbare school die de aandacht van je nieuwe klasgenoten krijgen. Wil je elke dag van de week de look om te rocken? Mix en match op basis van je stemming of plan van tevoren. Hier zijn 20 trendy looks en een paar snelle en gemakkelijke kapsels terug naar school voor die dagen dat je gewoon niet op tijd uit bed komt.

Terug naar School Haarinspiratie

Elk stijlvol meisje heeft haar inspiratiebronnen. Blader door deze geweldige vlechten voor school, updos en half-updos om de eindeloze mogelijkheden van haarexperimenten te voelen en een paar ideeën op te slaan voor de nabije toekomst!

1. Keltische knoopstijl

Krul je haar met een krultang of profiteer van hitteloze krullen door naar bed te gaan met een grote vlecht en wakker te worden met golvend haar. Trek vervolgens de voorste stukken naar achteren in een kleine vlecht, een bobby-pin-ontwerp of een leuke twist zoals deze hier! Schattig, gemakkelijk en eenvoudig.

2. Half-Up Haarboog

Word wakker met de -nacht-voor krullen, voeg touch-ups en een glans toe om je haar de ochtend van te stralen (we raden de Aloxxi Essential 7 Oil Dry Oil Shine Mist aan). Ontbijten en deze schattige haarboog aanpakken! Probeer deze YouTube-video voor een how-to.

3. Half-Down Space Buns

Dit trendy half-up half-down galaxy bun kapsel is perfect om een statement te maken. Gebruik ontspannen golven die zowel stijlvol als eenvoudig zijn. Laat vervolgens de dubbele knotjes de ster van de show zijn door je haar half op te splitsen en vervolgens de bovenste helft in twee gelijkmatige secties te verdelen. Bun ze op en je bent klaar!

4. Krullende pull-through vlecht

Maak maandagochtend grote, vrouwelijke vlechten met een krultang, waarbij je je alleen richt op het midden van het haar naar beneden. Gebruik doorzichtige elastieken om een mooie half-up half-down look te creëren. Wij stellen deze stijlvolle pull-through vlecht voor! Bekijk meer pull-through vlechtideeën om je perfecte look te creëren.

5. Ontspannen Fishtail Updo

Wie kan de zoete en leergierige blik van teruggetrokken haar en fishtail-vlechten weerstaan? Deze franse fishtail vlecht begint met gescheiden haar en werkt zich een weg naar de zijkant, om uiteindelijk te worden gewikkeld in een knot die achter haar oor is weggestopt. Trek wat volume los om een meer ontspannen eindproduct te creëren.

6. 4-streng waterval vlecht

Als je je haar hetzelfde wilt houden van de ‘do’ van maandag en je wilt concentreren op een eenvoudige maar intrigerende vlecht, dan is deze iets voor jou! Bekijk de tutorial over deze exacte 4-strengs watervallusvlecht. Het is perfect voor alle haarlengtes. Als je fijn haar hebt, probeer dan een beetje droogshampoo of volumineuze product om het gevlochten gedeelte dikker te maken!

7. Piekerige Hollandse Vlecht Updo

Een grote zijvlecht en zacht piekerig haar zorgt voor een geweldige dinsdag, toch? Als je kort haar hebt, werk dan gewoon de hollandse vlecht. Als je middellang tot lang haar hebt, trek dan de rest van het haar in een knoop aan de nek van je nek. Zo’n kapsel blijft de hele dag zitten!

8. Faux Bubble Braid

Spice-up je casual dinsdag outfit met een faux bubble vlecht. Het is zacht en zoet, maar niet snel om te doen, dus kijk eens hoe je een faux bubble vlecht kunt doen. Voeg dit toe aan je schema als een back to school kapsel voor lang haar. Trek een paar ranken rond je gezicht en je bent helemaal klaar.

9. Dutch Braid Space Buns

Het mengen van hollandse vlechten met space buns is het combineren van de twee meest trendy kapsels die we in lange tijd hebben gezien. Fleur je woensdagse schooldag op met deze look. Wees niet verlegen! Maar wees voorbereid om deze thuis voor schooltijd te oefenen (ga je gang en oefen nu, hier is hoe!).

10. Grote 3-strengs vlecht

Als je de lengte hebt, of zelfs als je het faket met extensions, is deze vlecht perfect voor jou. Maak je klasgenoten jaloers op je vlechtspel met een volumineuze hollandse vlecht die eindigt aan de basis van de nek en overgaat in, dat klopt, de tweede stijl van vlecht.

11. Girly Space Bun Updo

Waarom knoeien met een trendy back-to-school klassieker als space buns? Het beste deel is dat het er een stuk moeilijker uitziet dan het is. Werk deze klassieker voor bold-braid Wednesday door je haar te scheiden in twee paardenstaartsecties aan de bovenkant van je hoofd, ze heel losjes te vlechten en ze in een Princess Leia-look te wikkelen.

12. 5-Strengs Hollandse Paardenstaart

Ga helemaal los met deze 5-strengs hollandse vlecht in een paardenstaart met een accentvlecht. Het hebben van een kapsel als dit is ideaal voor meer ontspannen outfits of die dagen waarop je gewoon een eenvoudige blouse aantrekt en je haar als belangrijkste focus wilt houden. Laat je vlechtkunsten zien met deze!

13. Mooie Halo Braid

Een halo vlecht wordt dit jaar het go-to-back-to-school kapsel. Door het voorste gedeelte heel natuurlijk te houden en de achterkant van het haar helemaal opgeknapt, kan dit nog steeds een look van 5 minuten zijn! Draag gewoon twee strakgewonden vlechten naar bed en maak de gevlochten puinhoop wakker en plaats ze in de halo-vlecht.

14. Touw gedraaid Updo

Neem de halo vlecht look een stap verder met een touw gedraaid updo. Beheers de touwhaar twist en maak er een extravagant kapsel van, zoals deze look hier! Het is perfect voor een homecoming dans of ja, zelfs gewoon een gewone donderdag van de week.

15. Pigtail Hollandse Vlechten

Dit is een van de gemakkelijkste back-to-school kapsels voor kort haar als je op zoek bent naar snelle en schattige vlechten. Is er een schattiger Nederlands vlechtkapsel dan dubbele omgekeerde vlechten in kleine varkensstaartpaardenstaarten? Zorg ervoor dat u duidelijke elastische haarbanden gebruikt om de pigtails te sluiten.

16. Slanke gevlochten knoop

Deze vlechten bewegen naar achteren en zijn echt los, gemakkelijk te doen als je nog geen expert bent in het vlechten van je eigen haar, maar er toch een barst in wilt hebben. Leg de focus op het vlechten en draaien van de rug op een interessante manier, zoals deze prachtige rommelige stijl hier.

17. Curly Ponytail met Scrunchie

Paardenstaarten zijn makkelijk en scrunchies zijn weer trendy! Dus, wat is er niet leuk aan dit schattige back-to-school kapsel? Hier is een truc: stop je haar in een paardenstaart, voeg een schattige scrunchie toe en krul dan gewoon de uiteinden van de paardenstaart volgens je smaak. Je bent klaar in 10 minuten!

18. Makkelijke Bubble Paardenstaart

Deze retro look is speels en perfect voor vrijdagen. Plaag het haar van je paardenstaart voor volume en dikte, gebruik vervolgens elastieken, maak een “bubbel” -look door secties te maken en het haar iets uit elk stuk te trekken. Deze makkelijke back to school updos vergen veel haarlak maar niet veel inspanning.

19. Fishtails op steil haar

Eenvoudige looks zoals deze zijn geweldige back to school kapsels voor halflang haar. Laat het grootste deel van je haar krullend of recht en trek je pony’s en voorste delen terug in een soort vlecht. Laat de andere meiden rommelige vrijdagbroodjes dragen, je hebt tijd voor schattige hollandse visstaartjes.

20. Sidebraid met lage paardenstaart

Sluit de week af met een schattige en eenvoudige gevlochten pony, de perfecte aanvulling op een voetbalshirt en jeansoutfit bij de schoolvoetbalwedstrijd. Wikkel een losse vlecht van rond de pony en zet deze vast met een bobby pin. Geniet elke dag van deze snelle en gemakkelijke kapsels terug naar school.

Baan je een weg van maandag tot en met vrijdag met elke dag van de week een ander kapsel. Mogelijk moet u deze alleen aan uw nieuwe agenda toevoegen, zodat u ze allemaal kunt proberen. Wil je The Right Hairstyles intekenen voor je volgende back-to-school kapsel? We hebben prom updos, trendy looks en alledaagse kapsels wanneer je met ons in contact blijft op Facebook en Instagram.

Blonde Half Updo Met Een Knoop
Haarboog op lange krullen
Twee Space Buns op zilveren haarbow
Half omhoog trek door vlecht
Zijbroodje met Fishtail Vlecht
Medium haar met strengvlecht
Hollandse Vlecht in lage knot
Ingewikkelde Fishtail Braid
Hoog gevlochten space buns
Volumineus in vlecht
Gevlochten dubbele broodjes
Streng gevlochten in lage paardenstaart
Lage gevlochten Updo
Twisted Updo met haarclip
Hollandse Gevlochten Paardenstaarten
Peachy Gevlochten Updo
Hoge paardenstaart met een scrunchie
Hoge Bubbel Paardenstaart
Medium Gevlochten Halve Updo
Lage pony met zijvlecht