20 Creatieve Gevlochten Back to School Kapsels

School is in sessie, wat betekent dat de race voor gemakkelijke maar creatieve back to school kapsels is begonnen. Wanneer je tijd nodig hebt, kun je je soms meer gestrest voelen dan toen je begon. Vermijd de hoofdpijn door deze 20 schattige kapsels voor school te bekijken die ervoor zorgen dat uw kind opvalt.

Leuke en schattige Back to School Kapsels

De meeste van de onderstaande kapsels zijn voorzien van gevlochten elementen, en er zijn ook een paar schattige paardenstaarten, knotjes en updo’s. Kies uw favorieten uit mooie eenvoudigere stijlen en meer verfijnde en ingewikkeld uitziende stijlen.

#1: Geruite vlechten

Blacknatural haar is vaak moeilijk te stylen. In plaats van stylingproducten te gebruiken die de krullen van je dochter beschadigen, doe je haar haar in mooie kruisvlechten. Krijg deze beschermende stijl door de delen die diagonaal lopen nauwkeurig te snijden en te resulteren in een hoge pony van kinky wendingen.

gevlochten terug naar school kapsel voor zwarte meisjes

Bron

#2: Fishtail BraidUpdo

Wat gevlochten kapsels betreft, is deze verscholen fishtail-vlecht super snel en gemakkelijk te doen. Er zijn verschillende manieren om dit schattige kapsel te repliceren, maar de meest populaire manier is om je haar in twee grote secties te verdelen. Kruis en meng de kleine stukjes van de ene sectie met de andere sectie.

eenvoudig gevlochten terug naar school updo

Bron

#3: Zijkant Inside-Out Vlecht

De ingewikkelde Franse vlecht aan de zijkant is een van de beste schoolkapsels die er geweldig uitzien op lang en licht krullend haar. Of je kind nu op de basisschool, middelbare school of middelbare school zit, ze kan deze coole look trekken. Bepaal hoe rommelig of strak je wilt dat dit kapsel is voordat je begint, omdat het proces voor deze twee looks iets anders is.

pony met een zijvlecht

Bron

#4: Vier strengen vlecht

De vierdelige vlecht is uiterst elegant voor lang haar. Een extra voordeel is dat het relatief snel en gemakkelijk te doen is. Scheid je haar in vier strengen. Kruis de eerste streng over de tweede, dan de eerste onder derde en de eerste over de vierde. Ga door met het patroon totdat je het einde bereikt.

zijvlecht met een lint

Bron

#5: Flower Braid Paardenstaart

Niet alleen is de bloemvlecht paardenstaart perfect voor lang haar, het is ook geweldig voor schooldansen. Het is zo simpel als haar haar in twee secties scheiden, dan de bovenste helft vlechten en in een bloemontwerp rollen en dan een hoge slanke pony maken. Etvoilà! Je mooie prinses is helemaal klaar voor haar eerste schooldag.

paardenstaart met een zijvlecht en bloem

Bron

#6: Hoofdband Vlecht

Hier is een eenvoudig maar geweldig uitziend kapselvoor medium haar. Vandaag zou een zeldzaam schoolkapsel compleet zijn zonder een hoofdbandvlecht. Je kunt deze geweldige look ook krijgen met behulp van een fishtail-vlecht. Het kost ongeveer evenveel tijd.

terug naar school kapsel voor medium haar

Bron

#7: Double Crown Braid

Het stylen van schouderlang haar hoeft geen grote bron van hoofdpijn meer te zijn. Je hebt geluk, want dubbele kroonvlechten zijn praktisch gemaakt voor korter haar. Het toevoegen van een schattige haarclip brengt echt alles samen.

kapsel voor korter haar met dubbele vlecht

Bron

#8: Dubbele ronde vlecht en zijpony

Deze layeredupdo is een leuk alternatief voor het dubbele Franse gevlochten kapsel. Vergeet niet dat u de vorige stijl kunt bijwerken met ronde vlechten. Doe het losse haar in een slanke of krullende bol en voeg een zachte strik toe.

side pony met vlechten terug naar school kapsel

Bron

#9: Half omhoog gevlochten, half omlaag ‘Do

Drijft babyhaar langs de haarlijn je de muur op? Kleine elastiekjes staan op het punt je geheime wapen te worden. Verberg die vervelende lokken door gemengd haar te hydrateren en op te nemen in zijden vlechten. Dit gevlochten half omhoog, half dons kapsel past misschien ook bij de kinky krullen van naturalistas – het is zeker een van de meest verbluffende vierstijlen voor school.

terug naar school kapsel met kleurrijke elastieken

Bron

#10: Ladder vlechten

Er is geen kapsel zoals deze laddervlecht paardenstaart. Het beste deel is dat je deze look van casual en chic naar rode loper waardig kunt brengen. De laddervlecht voegt wat visuele dikte toe aan middellang en lang haar, dus het kan de go-to-stijl van elk langharig meisje worden!

gevlochten pony kapsel voor meisjes

Bron

#11: Easy Side Braid Paardenstaart

Paardenstaarten en zijvlechten zijn twee van de grootste middelbare schooltrends op dit moment. Je tiener kan haar schoolkapsel naar een hoger niveau tillen door haar pony vast te zetten met haar eigen haar. Het enige wat ze hoeft te doen is een streng rond de basis van haar paardenstaart te wikkelen voor een meer gepolijste stijl.

zijvlecht in pony voor medium gelaagd haar

Bron

#12: Vier strengen lintvlecht

Het hebben van steil haar dat zijdeachtig en lang is, maakt het een stuk gemakkelijker om bepaalde ultra glam schoolkapsels te rocken. Deze leuke versie van de vierstrengs vlecht is geen uitzondering. Om deze zoete gevlochten look te krijgen, weef je het lint met hetzelfde patroon als je zou doen voor een gewone vlecht met vier strengen.

lint vlecht terug naar school kapsel

Bron

#13: Kant gevlochten broodje

Deze onderhoudsarme bun-geïnspireerde updo zal de rechte lokken van je jongeling complimenteren. Pak een knotmaker of sok om het maximale volume in vijf minuten te krijgen. Omdat broodjes omhoog of omlaag kunnen worden aangekleed, zijn ze helemaal ideaal voor schooldansen.

schattige updo voor meisjes

Bron

#14: Dutch Side Braid

De Nederlandse zijvlecht is misschien vrij eenvoudig te kopiëren, maar dat maakt deze leeftijdsgeschikte look niet minder verbluffend. Kinderen met lang en dik haar zullen waarderen hoe strak en ingetogen dit is. Speld een lichte bloem boven haar oor voor een mooi Rapunzel-effect.

zijvlecht kapsel voor lang haar

Bron

#15: Franse Vlecht bun

Een updo is een geweldige plukhaar. Begin met een omgekeerde Franse vlecht. Maak een hoge pony. Draai de rest van het haar rond de ponybodem om een knot te maken en bind deze vast met een stijlvol lint. Of je dochter nu sportief is of niet, linten zijn een perfect accent voor schattige kapsels voor school.

vlecht in knot terug naar school kapsel

Bron

#16: Hoofdband vlecht met mini haarbloem

Alleen omdat je kleintje fijn haar heeft, betekent niet dat je niet helemaal uit de kast kunt gaan. Houd het lekker simpel met een kanten vlecht die eindigt als een kostbare bloem. Een van de redenen waarom vlechten zo goed werken op dun haar, is omdat ze niet zo zwaar zijn en hun vorm behouden. Gebruik indien nodig een weefsel voor dit kapsel.

vlecht en pony kapsel voor meisjes

Bron

#17: Hartvormige twists en een lage bun

Deze schattige hartvormige lusdraaiingen zijn precies wat de dokter heeft besteld. Nadat je de zijwendingen met elkaar hebt gemengd, bevestig je ze aan de nek met bobby-pinnen om je gewenste look te bereiken. Dit spannende alternatief voor het traditionele gevlochten broodje is geweldig voor formele gelegenheden.

gevlochten meisjeskapsel met lage knot

Bron

#18: Kant Opgerold Updo

Als het gaat om schattige kapsels voor school, wat is er dan beter dan een coolupdo met atwist? Deze is schattig zonder woorden. Hoewel het leuk is om bloemen in een chignon te pinnen, is het accentueren van het slanke haar van je kind met een kanten vlecht die op een lage rol rust nog spannender! Speciaal voor elke gelegenheid, deze lage ‘do spreekt voor zich.

formele gevlochten roll updo voor meisjes

Bron

#19: Gelaagde Vlecht

Of je lokken nu te dik of dun zijn, je kunt deze stralende stijl nog steeds kopiëren. De ingewikkelde details van deze gelaagde vijfstrengs vlecht zullen je creativiteit opwekken. De minibloemenhars werkt als een prachtige laatste slag.

gevlochten kapsel voor meisjes

Bron

#20: Geknoopte hoofdband

De geknoopte hoofdband is een spannende remedie tegen die saaie hoofdbanddagen! Het bestaat uit een reeks losse vierkante knopen en lussen. Houd die stuiter met haarlak vast om lang mee te gaan. De mooie haarclip is een bonus!

geknoopt hoofdband kapsel

Bron

Je kind ’s ochtends klaarmaken voor school kan moeilijk zijn als je je zorgen maakt over welke kapsels voor terug naar school het beste werken. Als je weinig ervaring hebt met vlechten, begin dan met eenvoudigere stijlen. En je zult zien dat met weinig oefening, meer gecompliceerde ‘do’s’ geen grote uitdaging meer lijken.