20 Creatieve Mohawks voor Zwarte Mannen

Als je vandaag een creatieve zwarte Mohawk op straat ziet, doen de meeste mensen een dubbele take. Jaren geleden werden Mohawks gedragen op de helmen van krijgers of soldaten en werden ze gebruikt om verhoogde vogelveren na te bootsen die meestal worden gezien als een verdedigingsmechanisme tegen roofdieren. Fast forward naar vandaag, en nu worden Mohawks geadopteerd als een kapsel voor iedereen. Laten we dus eens kijken naar een aantal zeer interessante en artistieke Mohawks!

Zwarte Mohawk Stijlen voor Mannen

Zwarte mannen kiezen voor Mohawks wanneer ze een hardere en fellere look willen hebben. Hoewel moderne Mohawks vaak meer aan de faux hawk-kant zijn omdat ze nog steeds haar aan de zijkanten hebben, maken deze opzichtige kapsels altijd een statement. De volgende galerij bevat een aantal echt leuke variaties op het Mohawk-thema die de moeite waard zijn om te bekijken.

Authentieke Mohawks met het basis zijgeschoren patroon trekken altijd de aandacht. Mensen geloven onbewust dat alleen echt coole jongens, die zich anders gedragen en denken dan een gemiddelde man, het zich kunnen veroorloven om een echte Mohawk te spotten.

Mohawks zijn geliefd bij sportieve jongens, rocksterren en echte machomannen. Als je een van hen bent, is het tijd om je persoonlijke stijl te kiezen. Je kunt de zijkanten van je hoofd laten kaalscheren, dichtsnijden of vlechten en de hoogte van de spikes, hun textuur en zelfs kleur variëren. In plaats van simpelweg de zijkanten te scheren, kun je ze laten patrooneren. Bovendien hebben sommige van de coolste Mohawks leuke kleuren.

Als je niet de hele tijd zin hebt om een Mohawk te dragen of het minder onderscheidend wilt maken, is een fauxhawk gemakkelijk te stylen aan de basis van een snit met langer bovenhaar en nauw geknipte zijkanten. Gebruik een stronghold texturizer of een verstijvende crème en vorm de pieken met je vingers in een kwestie van minuten.

Gevlochten Mohawks zijn altijd een lust voor het oog. In herenkapsels gebruiken stylisten meestal leuke cornrows, horizontaal of verticaal naar de Mohawk-spikes die er natuurlijk uit kunnen zien of plat gestreken kunnen worden achtergelaten voor een stekelige punklook.

#1: Uitgelichte Dreadhawk

Een van de interessante manieren om de Mohawk-stijl te gebruiken, is met een dreadhawk-stijl. Het is een combinatie van volledig gedraaide langere sloten met zijondersnijdingen. Tweetoons dreads zijn twee keer interessant en de ondersnijding kan naar de oorlijn worden vervaagd.

#2: Natuurlijke Havik met zijontwerp

Deze vervaagde zwarte mannen Mohawk toont het schattige bliksemboutdetail aan de zijkant dat het langste natuurlijke gedeelte afbakent met het bijgesneden deel eronder en het kortste gezoem boven het oor.

#3: Spartaans gevederd kapsel

Er zijn geen grenzen als je op zoek bent naar inspiratie voor zwarte mensen Mohawk kapsels. Hoogte, breedte en zijdetails zijn allemaal uitwisselbaar. Deze havik, met kleine stekelige wendingen, een stevige scheidslijn en korte vervaagde zijkanten, lijkt op een Spartaanse helm. De soldaten droegen verenkleed of geverfde heermoesmanen op hun helmen om te worden geïdentificeerd als vertegenwoordigers van de groep.

#4: Lange voorgevormde havik

Dit voorbeeld van een zwarte man Mohawk is absoluut de hoogste in deze collectie, waardoor de kwaliteit met een zeer hoge platte bovenkant. De vervaagde zijkanten hoeken op de slapen, verankeren de extreme hoogte van de havik, terwijl de gladgeschoren zijkanten achter de oren het punt aan de basis van de nek bepalen.

#5: Leopard Spots Faded Style

Deze look voegt alleen wat kleur toe aan de uiteinden van de knikken, die lijken op luipaardvlekken, die leuk, speels en een beetje ongetemd zijn. De korte taps toelopende zijkanten vervagen tot een gladde geschoren huid, rondom het oor. De lange rechte haarlijn vormt slim het vierkante voorhoofd.

#6: Medium Natuurlijke Havik

De ideale versies van zwarte mannen Mohawk kapsels zijn voor iedereen anders. Deze look lijkt echter universeel vleiend te zijn. Het combineert middellange natuurlijke lokken met korte vervaagde zijkanten en de baard van de kinband. Het haar rond de oren is er nauwelijks.

#7: Geëtste Kam Over Hawk

Deze unieke stijl creëert een aerodynamische look die niet snel wordt vergeten. De havik wordt naar één kant gekamd en het ontwerp dat in de zijkanten is geschoren, volgt de lijnen van de bovenste richel. Achter het oor creëert een schuin detail de siernaaplijn.

#8: Vlijmscherp Krullend Kapsel

Kun je zeggen uniek? Deze krullende havik heeft één ding dat hem onderscheidt van de anderen, en dat zijn de supernauwkeurige randen die verbonden zijn met het gezichtskapsel door de bakkebaarden. De gebogen lijnen volgen rond het oor naar de kaak, terwijl de contrasterende rechte lijnen bovenaan de look een extra randje geven.

#9: Mohawk Plus Side Detail

De Mohawk die hier te zien is, heeft een meer onderscheidend scheermesdetail. Die scherpe vleugels met een weidse ronding achter het oor geven het effect van een loper in beweging, en zien er tegelijkertijd ook artistiek uit!

#10: Classic Gladde Havik

Deze vervaagde Mohawk is een klassieke gladde look die tijdloos blijft. De vervaagde zijkanten zijn naadloos verbonden met de baard door een bredere bakkebaard. De lijnen bij de kaak zijn licht gebogen en de lijn aan de basis van de nek is horizontaal – niets extreems, maar alles is erg netjes en visueel aantrekkelijk.

#11: Brede Mohawk met Artistic Side Shave

Het is geen geheim dat ongewone Mohawk-kapsels voor zwarte mannen overal te zien zijn, en hier is nog een geweldig voorbeeld! Een contrasterend artistiek stuk brengt de visuele esthetiek echt naar voren. Een bredere Mohawk, links natuurlijk, stijgt tot een gemiddelde lengte om de look compleet te maken.

#12: Lange Krullen, Frisse Zijkanten Hawk

Deze krullen hebben een wilde kant, waardoor het schrille contrast met de gladgeschoren zijkanten wordt versterkt. De breedte van de Mohawk is in de perfecte balans met zijn lengte, en de textuur laat hem rechtop staan voor de authentieke felle look.

#13: Krullende Mohawk met vierkante haarlijn

Deze natuurlijke krullen willen gewoon vrij zijn! Maar terwijl ze worden vrijgegeven om hun textuur te onthullen, worden de randen getemd. De haarlijn op het voorhoofd creëert een vierkant uitziend profiel en de vervaagde slapen smelten samen tot een gladde huid zonder een vleugje bakkebaarden. Er wordt een strakke lijn getrokken die naar de nek buigt om het af te maken.

#14: Wide Natural Hawk met Skin Fade

Als je door zwarte mannen Mohawks kijkt, kun je een aantal vrij bescheiden stijlen bedenken die in elke omgeving geschikt zijn. Deze look met kort gevormde spikes is een bredere stijl, die het grootste deel van de bovenkant van het hoofd bedekt. De korte vervaagde zijkanten helpen om de stijl op te tillen tot het Mohawk-niveau en de vierkante haarlijn met een acute hoek wordt ondersteund door dezelfde hoek van de wanglijn.

#15: Natuurlijk gemarkeerde havik met ontwerpen

Deze natuurlijke lokken zijn gebleekt om een lichtere schaduw aan de uiteinden te creëren en worden vrij lang gelaten, taps toelopend naar de nek. De side art is geschoren in een graffiti-achtige set lijnen. De bakkebaarden worden volledig verwijderd en de halslijn wordt opgeruimd om op te gaan in het ontwerp.

#16: Turquoise Green Hawk met een baard

Het toevoegen van kleuren is altijd leuk als het gaat om Mohawks, en deze oplossing is nieuw en uniek. Natuurlijke knikken bedekken de bovenkant van het hoofd, worden taps toelopend naar de basis van de nek, en de randen zijn zeer nauwkeurig gedaan. Ook het gezichtskapsel is onberispelijk.

#17: Vervaagde Korte en Brede Mohawk

Kortere haviken hebben net zoveel stijl als langere haviken en zijn eigenlijk gemakkelijker te beheren! Deze zorgt voor een gladdere look met getemde sloten en zijkanten vervaagd op een zachtere manier. De puntige punt van de baard geeft deze stijl een eigen individuele touch.

#18: Surface Twist Faux Hawk

Interessante combo’s van texturen binnen één kapsel kunnen echt je aandacht trekken! En deze stijl combineert een paar verschillende interessante elementen. Het nauwkeurige frame van het gezicht, het iets langere haar van het gezichtskapsel en de gedraaide extensions in de vorm van een Mohawk maken een statement stijl die het oog in details wil onderzoeken.

#19: Wilde Veren Havik

Deze zwarte Mohawk heeft de langste lengte in de quiff en een gebleekt stuk dat werkt als een brandpunt van de look. Deze stijl komt echt voor zichzelf op. Een rommelige look up top met gladgeschoren zijkanten zet een stoïcijnse toon en draagt ook bij aan je lengte. De puntige baard is in dit geval goed voor de balans.

#20: Lange Mohawk met gebleekte tips

Deze bredere en langere Mohawk is helder en opvallend, ook al gebruikt hij geen neonkleuren of stijve spikes. De gebleekte uiteinden werken als een schattig detail dat je kunt gebruiken om je havik aan te passen. Maak de gladde voorhoofdslijn om de voorkant schoon te maken en de slapen vierkant te maken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden om inspiratie op te doen. Je kunt zeker spelen en creatief worden met je Mohawk om iets unieks te bedenken. Meer interessante ideeën over herenkapsels zijn te vinden in de galerijen, met vlechten voor mannen, vervagende kapsels en lange kapsels voor zwarte mannen.