20 Easy Updos voor medium haar

Door de decennia heen zijn up-do’s een welkome kapselkeuze geweest omdat ze mooi, populair en praktisch zijn. Updos zijn de kameleons van alle kapsels! Of je nu naar school gaat, werkt of gaat spelen, een ongedaan maken is een geweldige optie.

Schattig, trendy, creatief en gemakkelijk updos voor medium haar

Dit artikel laat je zien hoe je je haar op 20 verschillende manieren kunt stylen en elke keer geweldige resultaten kunt bereiken.

#1: De rommelige bovenste knoop

gemakkelijk rommelige knoop updo voor medium haar

Download de tutorial van Aubrey Kinch!

De bovenste knoop is trending op zowel catwalks als trottoirs, vooral omdat het zo chic en zo eenvoudig is! Om een bovenste knoop te maken, borstel je je haar in een hoge paardenstaart. Splits vervolgens je paardenstaart in twee secties. Wikkel elk gedeelte rond de basis van de paardenstaart en totdat er geen losse eindjes zijn. Veilig met een scrunchy. Indien gewenst kun je wat lussen uittrekken om de knot groter en rommeliger te laten lijken. Als je rommelige broodje geen volume heeft, probeer dan de hacks te gebruiken die in deze zelfstudie worden beschreven.

#2: Gevlochten Messy Bun

Heb je maar 2 minuten om je klaar te maken? Nou, dit broodje is perfect voor jou. Het enige dat u hoeft te doen, is een zijdeel en franse vlecht maken van het deel tot het punt 2-3 inch boven het oor. Van daaruit verzamel je het haar in een losse, hoge paardenstaart. Neem de lengte van de paardenstaart en draai deze rond de basis. Zet het broodje vast met een elastiekje.

easy bun updo met een vlecht voor medium haar

Download de tutorial van Makeupwearables!

#3: De Franse gevlochten knot

Dit kapsel is een toffe combinatie van een Franse vlecht en een knot! Gewoon Frans vlecht het haar helemaal tot aan de nek. Het is prima om een paar flyaways te hebben, omdat het niet perfect hoeft te zijn. Zodra je de nek hebt bereikt, maak je een lage paardenstaart. Gebruik vervolgens de lengte van de paardenstaart om een knot te maken en zet deze vast met een elastiek.

gemakkelijk gevlochten updo voor halflang haar

Download de tutorial van Thalita Makes!

#4:Volumized Low Ponytail Met Bangs

Dit kapsel is erg edgy en toch chic. Het is een volumineuze, lage paardenstaart met knallen. Het duurt slechts een paar minuten om de look compleet te maken. Verdeel je haar eenvoudig in drie secties: de knallen, de kroon en het resterende deel. Plaag het kroongebied lichtjes totdat je de gewenste lift bereikt en maak vervolgens een lage paardenstaart. Veilig met een scrunchy. Wat je knallen betreft, je kunt ze recht dragen of krullen!

easy updo voor medium haar

Download de volledige tutorial van Keiko Lynn!

#5: Easy Low Bun Updo met Bangs

Dit kapsel is geweldig om te proberen op de dagen dat je een moeiteloos schattige look wilt! De tweede dag krullen of golven zullen geweldig werken voor deze mooie knoop. Je moet een losse, rommelige textuur bereiken. Zonder te borstelen verzamel je je haar in een losse lage paardenstaart. Beveilig het met een scrunchy. Verdeel nu de paardenstaart in twee secties. Neem het grotere gedeelte en vouw het eronder, waardoor een broodje ontstaat. Gebruik het kleinere gedeelte om de basis van de paardenstaart te wikkelen. Je kunt je knallen of face-framing stukken uittrekken als je wilt. Het broodje moet los genoeg zijn om dit met gemak te doen.

knoop updo voor medium haar

Download de gedetailleerde tutorial van A Beautiful Mess!

#6: Lusvormige Lage Knoop

De lusvormige lage chignon is zeer smaakvol, omdat het een beetje pit toevoegt aan de traditionele lage broodjes en knopen. Om deze look te creëren, snijdt u een vierkant stuk haar af op het nekgebied. De grootte is afhankelijk van hoe groot je wilt dat je twist is. Neem nu de rest van je haar en maak een lage chignon knot. Het kan zo los of strak zijn als je wilt. Maak het af door het kleine gedeelte bij de nek te draaien en rond de basis van de paardenstaart te wikkelen. Veilig met bobby pins.

lage knoop updo voor medium haar

Download de tutorial van de Small Things Blog!

#7: Easy Updo voor medium haar met een kettingvlecht

De kettingvlecht is een totaal coole draai aan de typische Franse vlecht. Het ziet er chique uit, maar het is eigenlijk veel minder ingewikkeld dan het lijkt. Pak een stuk haar aan de voorkant van het hoofd en knoop een knoop. Neem de twee verloren lokken, neem een ander stuk haar op en knoop een andere knoop. Zet dit patroon helemaal door langs de haarlijn naar de nek. Bobby speldde de kettingvlecht op zijn plaats. Neem vervolgens de rest van het haar en maak een losse, rommelige knot. Zet het vast met een scrunchy en bobby pins, en je bent klaar!

gevlochten updo voor medium haar

Download de gedetailleerde tutorial van A Beautiful Mess!

# 8: Volumized Curly Twist Updo met Bangs

Deze updo is gemakkelijk in de omgang en mooi. De krullende twist met een volume aan de kroon en zonovergoten highlights zijn erg schattig. Begin met het verdelen van het haar in de secties: de kroon, de knallen en de nek. Plaag het kroongedeelte bij de wortels streng voor streng om het volume te bereiken. Draai bij de nek het haar in meerdere richtingen en zet de twists vast met bobby pins. Krul de knallen in rommelige secties voor een natuurlijke look.

easy volumineuze updo voor medium haar

Download de gedetailleerde tutorial van Camille Styles!

#9: Losse Low Side Bun

Je zou deze moeiteloos chique updo binnen slechts 5 minuten kunnen bereiken! Om te beginnen wil je beginnen met steil haar. Verzamel je haar in een losse, lage paardenstaart. Neem de paardenstaart en draai hem rond de basis, maak een knot en zet hem vast met een krokante. Trek gezichtsbelijstende strengen uit en style je knallen zoals gewenst.

easy side knot updo voor medium haar

Download de tutorial van Irrelephant!

# 10: Easy Flat Twisted Updo voor gemiddelde lengte

De platte twist is een modern antwoord op de alom gedupliceerde Franse vlechten. Dit kapsel verwerkt de platte twist met de rommelige knot op een zeer creatieve manier. Begin met het recht naar achteren verdelen van het haar in het gewenste aantal secties. Maak bij elke sectie een vlakke draai. Begin met twee strengen haar, draai ze over elkaar heen en neem bij elke stap een nieuwe streng op. Maak met het losse haar een rommelige knot en zet deze vast met een scrunchy!

easy updo met twists voor medium haar

Download de tutorial van Covetous Creatures!

#11: De potloodknoop

Het potloodbroodje is leuk en handig, vooral als je geen elastiek bij de hand hebt)) Het is geweldig voor kantoor of school, want alles wat je nodig hebt is een potlood! Begin met je haar naar beneden. Draai je haar rond je vinger, maak een lus en zet het vast met een potlood. Je kunt een broodje of een knoop of een soort Franse twist proberen, en je hebt geen bobby pins nodig, alleen een potlood!

leuke knoop updo voor medium haar

Bekijk de tutorial van Twist Me Pretty!

#12: Easy Twisted Halo Updo voor medium haar

De gedraaide halo is super snel en gemakkelijk, maar ziet er erg stijlvol uit. Het enige dat u hoeft te doen, is een losse platte draai maken van de ene hoek van uw voorhoofd helemaal naar de andere kant. Veilig met bobby pinnen als dat nodig is.

schattige easy updo voor medium haar

Download de tutorial van Divine Caroline!

#13: De Pin Curl Bun

De pin curl bun is een hot style uit de sexy jaren ’60! Om deze stijl te creëren, begin je met toverstok gekruld haar. Breek het voorste middelste gedeelte af en laat het zich uitstrekken tot het kroongebied. Creëer een losse paardenstaart op de bovenkant van je hoofd met dit gedeelte. Strijk vervolgens de resterende krullen lichtjes in de knot en pin ze op hun plaats. Maak de gewenste vorm.

krullende knot updo voor medium haar

Download de gedetailleerde tutorial van Making Nice in the Midwest!

#14: Easy Braided Ponytail ‘Do For Medium Length

Deze rommelige gevlochten paardenstaart is een beach babe kapsel dat een seconde duurt maar de hele dag meegaat voor de lol in de zon. Begin bij je tempel en maak een dikke Franse vlecht die rechtstreeks naar achteren gaat. Maak daarna een lage paardenstaart met het resterende haar. Trek een paar lokken uit zodat het kapsel er stukje bij beetje uitziet. Nu ben je klaar!

gevlochten updo en pony voor medium haar

Download de tutorial van Wonder Forest!

#15: Low Roll met vlechten

Als renovatie van een klassiek kapsel is deze lage rol met vlechten perfect voor de indie-persoonlijkheid! Om deze stijl te bereiken, wil je beginnen met steil haar. Breek twee strengen af op de hoeken van je voorhoofd, elk ongeveer 2 centimeter breed. Vlecht ze tot aan de uiteinden en voeg de twee vlechten samen. Nu moet je de resterende sloten rollen. Zet ze laag vast met een elastiek. Gebruik een sjaal als basis voor je lage rol.

gemakkelijke vintage updo voor medium haar

Download de gedetailleerde tutorial van How-To Hair Girl!

#16: Twisted Glam Bun Updo voor halflang haar

Deze glam bun is geweldig voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en formele evenementen. Om de look te bereiken, verdeel je je haar aan de achterkant in twee secties – van oor tot oor. Begin bij het onderste gedeelte: maak een slanke lage paardenstaart en vouw deze eronder, waardoor een knot ontstaat. Kam de sloten van het bovenste gedeelte terug. Neem nu het bovenste gedeelte van het haar, breng het naar één kant van de knot en wikkel de uiteinden eromheen. Bobby pin als dat nodig is.

easy sleek bun updo voor medium haar

Download de tutorial van Living Proof!

#17: Makkelijke Kleurrijke Gevlochten Knot Updo Voor Medium Hair

Een gevlochten knot is een kapsel dat vaak wordt gedragen door dansers, omdat het eenvoudig maar elegant is. Om dit kapsel te creëren, wil je beginnen met steil haar. Borstel het iaan een half losse lage paardenstaart en zet deze vast met een scrunchy. Ga vervolgens verder met het vlechten van de paardenstaart tot aan de uiteinden. Ten slotte wil je de vlecht spelden en een chignon vormen. Je kunt het over de basis van de paardenstaart of eronder vastpinnen. Als je die kleurrijke lokken als tijdelijk effect wilt, kunnen ze worden toegevoegd met haarkrijtjes of haarmascara.

gevlochten knot updo voor medium haar

Download de tutorial van Hair Romance!

#18: Easy Side Paardenstaart met een vlecht

Voor een leuk, flirterig kapsel, probeer een mooie paardenstaart aan de zijkant. Deze look is snel en schattig, en het kan de hele dag meegaan! Begin met steil haar. Deel het haar totdat je het kruingebied bereikt. Breek een streng van één inch aan de bovenkant af en vlecht deze helemaal tot aan de uiteinden. Verzamel vervolgens je haar in een lage paardenstaart. Dan ben je klaar!

makkelijke pony met vlecht voor medium haar

Download de tutorial van The Small Things Blog!

#19: Rommelige Gevlochten Updo

De rommelige zijvlecht is een gracieus Grieks kapsel dat is voorbehouden aan de ultieme godin. Om deze look te bereiken, wil je beginnen met een dag oude krullen of golven. Begin met het vlechten van een losse Franse vlecht uit één tempel. Zodra je de andere kant van het hoofd bij de nek bereikt, speld je de staart onder het grootste deel van de vlecht of laat je een deel ervan los en steek je speels uit. Indien gewenst kunt u de knallen ook weglaten.

gemakkelijk gevlochten updo voor gemiddelde lengte

Download de tutorial van Emmaline Bride!

#20: Easy Messy Side Paardenstaart

Ten slotte is de rommelige paardenstaart aan de zijkant ongeveer zo eenvoudig als je kunt krijgen! Het is echter nog steeds net zo aantrekkelijk. Bij het stylen van je rommelige paardenstaart is het slim om ervoor te zorgen dat het haar extra glans heeft, zodat het er niet rommelig uitziet, maar moeiteloos verleidelijk!

makkelijke lage paardenstaart

Download de tutorial van Joanna Goddard!

Daar heb je het! Dat zijn je 20 makkelijke updo’s voor medium haar. Wanneer je een stijl voor jezelf kiest, probeer dan iets nieuws en misschien een beetje buitengewoon. Soms kan een nieuw kapsel een geweldige verfrissing zijn!