20 fantastische manieren om bantoeknopen te stylen

Populaire beschermende stijlen voor afro-getextureerd haar zijn doosvlechten, twists, weefsels, sew-ins en dergelijke. De laatste tijd willen echter steeds meer vrouwen hun haar laten zien in leuke beschermende kapsels die snel en gemakkelijk te doen zijn. Het antwoord? Ontdek het hieronder!

Bantoe Knopen

Dit zijn schattige knopen die niet veeleisend zijn voor de lengte van je natuurlijke haar, dus je kunt het vrij goed doen zonder extensions. Hier zijn 20 suggesties voor het aanpassen van deze mooie beschermende stijl.

#1: Nette Bantu Updo

Een eenvoudige en nette updo met strakke knopen gedaan met liefde is iets dat elk meisje flatteert. Deze ‘do’ is de perfecte natuurlijke stijl om je voorbeeldige babyhaar te laten zien.

#2: Sier bantoe

Als je denkt dat je bantoeknopen er te eenvoudig uitzien, voeg dan gevlochten of gedraaide ontwerpen toe tussen je knopen om een coole dimensionale stijl te krijgen. Laat je fantasie de vrije loop met alle patronen die je kunt maken!

#3: Fit voor Fitness

In tegenstelling tot populaire beschermende kapsels – lange doosvlechten, weefsels en haakstijlen – zullen de knopen je er niet van weerhouden om een geweldige work-out te krijgen. Ze blijven goed en strak door elke zweterige routine heen.

#4: Godin van de Bescherming

Het opnemen van versieringen in elk kapsel voegt iets speciaals toe – uw iets speciaals. Cowrie schelpen zijn bekend om weelde en rijkdom te vertegenwoordigen onder andere betekenissen. Bovendien zijn ze gewoon schattig en lijken ze op de vorm van je knopen, dus dit kan een heel leuk idee zijn om je updo te personaliseren.

#5: Nubische Koningin

Afro getextureerd haar is echt uniek en fascinerend. Bantu knot voegt een heel nieuw niveau van mystiek toe aan je knikken. Voeg een opvallend haarstuk toe of een ketting die op je voorhoofd rust, langs de haarlijn, en wordt vastgehouden door je zijknopen – wat een slimme en schattige oplossing!

#6: Geknoopte Halve Updo

Een compromis als je te laat bent op je werk? Wat de reden ook is om je haar op deze manier te stylen – ga door met je slechte zelf. Het ontketenen van je innerlijke Leeuwin kan alleen maar tot goede dingen leiden. Merk op dat bantu knopen er goed uitzien met ronde oorbellen.

#7: Gouden Driehoeken

Een ding waar mensen zich zorgen over maken bij het kleuren van hun haar, is hoe het eruit zal zien wanneer hun natuurlijke haar begint te groeien en de wortels zichtbaar zijn. Voor degenen in die boot – heb je deze schoonheid gezien? Een woord van waarschuwing, bleken leidt tot droog haar. Wees heel voorzichtig bij het manipuleren van gekleurde lokken.

#8: Boterachtige Blonde Bantoe

Bantoeknopen op natuurlijk haar zijn niet de enige manier om de mini buns-stijl te rocken. Dit stukje inspiratie is voor dames met zijdezacht, ontspannen haar. Het proces werkt op precies dezelfde manier als op kinkier getextureerde lokken, en de look is net zo fantastisch.

#9: Night Out Stijl

Het draaien en wikkelen van je krullen in knopen is een vrij universele stylingoplossing. In dit voorbeeld zien de knopen er edgy uit (samen met de gewaagde make-up en piercings), terwijl dezelfde updo geschikt is voor een romantisch meisje in een bloemenjurk.

#10: Gevlochten Bantoe broodjes

Moe van donzige krullen? Tem ze met vlechten. Je bantoe knot beginnen met een vlecht is een andere manier om je persoonlijke touch te krijgen op het populaire kapsel. Scheid een dik stuk haar uit en vlecht het van wortel tot uiteinden. Neem die vlecht en maak je getextureerde knoop!

#11: Ballen van Woede

Als je op zoek bent naar een beschermende stijl die veel langer dan een paar dagen meegaat, probeer dan bantoeknopen! Bovendien kunnen ze ook met extensies worden gedaan. Het plezier hiervan is dat je gek kunt worden door te experimenteren met verschillende kleuren!

#12: Opgesloten knopen

De Bantu-knotjes zijn echt vriendelijk voor elke haartextuur. Bovendien krijgen ze een geheel nieuwe glorieuze look op getextureerd haar! Dus, als jij, of je BFF sloten hebben , ga dan met knopen.

#13: Bantu Mixer

Het assortiment kapsels voor korte natuurlijke krullen is niet zo breed. Wanneer je haar niet lang genoeg is om een fatsoenlijke afro-trek te maken, ga dan voor schattige kleine knopen. Voeg een draai toe langs de haarlijn voor wat afwisseling.

#14: Stijlvol en stijlvol

Bantu knopen op natuurlijk haar zijn een geweldig kapsel wanneer je je krullen laat groeien. Het overgangshaar dat niet kort of lang genoeg is, kan er ongemakkelijk uitzien wanneer het wordt losgemaakt, terwijl het wordt geknoopt, maakt het een stijlvol kapsel.

#15: Blauwe Bantoe

De Bantu-look geeft meestal een exotische sfeer af – geen punk of edgy. Kopieer deze look door gekleurde hairextensions toe te voegen en de knoop zoals gewoonlijk te maken. Een vleugje kleur voegt direct plus 100 stijlpunten toe aan de updo.

#16: Krullende Kroon

Bantoeknopen kunnen ook deel uitmaken van een complex kapsel en de versiering ervan. Deze vlakke twists met een krullende broodje maakt een prachtige stijl, maar de knopen die lijken op rozenknoppen, zijn absoluut de kers op de taart.

#17: Natuurlijke Godin

Je bantu knoop uit zal dagen duren. Wanneer je merkt dat de definitie verzwakt, wanhoop dan niet – dit is het perfecte moment om de afro van je dromen te creĆ«ren.

#18: Zout en Peper Knot Out

In tegenstelling tot de twist out, heeft de knoop uit een bantu twist tips die tot in de perfectie zijn gekruld. Voor langere krullen, deel je je haar uit het midden en geniet je van een perfecte volumineuze stijl met zowel een perfecte vorm als textuur.

#19: Donzige wortels en gedefinieerde uiteinden

Het korte natuurlijke kapsel met gedefinieerde uiteinden ziet er netjes en chique uit. Natuurlijke wortels en strak gekrulde uiteinden bieden een stijlvolle ‘do met twee texturen. Voor zo’n korte lengte is het zeker een succes.

#20: Mooie zwarte en rode krullen

Weet jij hoe je bantoe knopen moet doen op overgangshaar? Het is precies hetzelfde als op natuurlijk haar, wees alleen extra gevoelig voor het feit dat behandelde lokken zwakker zijn en vatbaar voor breuk. Met dat in gedachten, wees voorzichtig bij het inpakken en ontrafelen van de twist.

Nou, of je nu je toevlucht neemt tot bantoeknopen alleen om schattige hitteloze krullen te bereiken of ze als 2-in-1 kapsel gebruikt, ze zijn echt mooi, praktisch en niet veeleisend. Met deze stijlen hopen we dat je de bantu twist knots nieuw leven inblaast.