20 formele updos voor de meest opwindende dagen in je leven

Formele gelegenheden zijn zo leuk – van schoolbal en bruiloft tot werkvakantiefeesten. Wat de reden ook is om fancy te worden, je wilt haar dat net zo flatterend en prachtig is als je jurk en accessoires. Als je een gebrek aan inspiratie voelt, bekijk dan de onderstaande lijst voor een aantal geweldige ideeën die eenvoudig genoeg zijn voor beginners.

De mooiste formele updo’s die je zelf kunt namaken

De formele updo’s van vandaag vallen in 2 categorieën. De eerste categorie embrases traditionele slanke updo’s en de andere bevat losse gekrulde updo’s die er absoluut natuurlijk en zorgeloos uitzien.

#1: Samengevoegde vlechten

Breek het bovenste gedeelte van je haar af en maak fishtail-vlechten. Kruis vervolgens de vlechten over elkaar en voeg de vrij hangende strengen toe en breng ze naar de bovenkant van het hoofd. Pin waar het haar moet worden vastgezet en laat wat voorste lokken vrij stromen.

formele curly updo

Download de tutorial van Makeupwearables!

#2: Romantische Twist Hair Formele Updo

Hier is een bedrieglijk ingewikkeld uitziende pony. Maar neem even de tijd om de instructies door te nemen. Borstel haar recht naar achteren. Trek vervolgens de helft van het bovenste haar terug in een strakke draai. Pin het boven het rechteroor. Trek wat haar van onder het verzamelde gedeelte, draai en speld tot boven het linkeroor. Blijf herhalen met de onderste delen van het haar en pinnen terwijl je gaat. Eindig wanneer je alle strengen hebt gedraaid en een aantal uiteinden hebt om natuurlijk aan de onderkant te laten.

formele updo met getextureerde pony

Download de tutorial van Anne Sage!

#3: Elegant Broodje

Deze verfijnde knot is een variatie op twist hair updo. Het duurt slechts een paar minuten om te voltooien. Trek terug, draai, wikkel en pin. Meer is er niet.

lage bun formele updo

Download de tutorial van Makeupwearables!

#4: Gevlochten Formele Updo

Vlecht je haar opzij en speld het er vervolgens onder voor een warm weer kapsel dat snel, gemakkelijk en onderhoudsarm is. Voor een iets chiquere look, Frans vlechthaar in plaats van te kiezen voor alleen een gewone lage vlecht.

schattige lage knoop updo voor speciale gelegenheden

Download de tutorial van Hair Romance!

#5: Getextureerde Franse Twist

Dit is een geweldige updo voor dun haar en het kan worden gedaan met elke lengte die ten minste onder de schouders ligt. Elegant en toch modern, deze stijl zal pronken met uw hoogtepunten en ervoor zorgen dat uw lokken er verfijnd en chique uitzien.

Franse twist formele updo

Download de tutorial van Camille Styles!

#6: Gevlochten Verpakte Bun Formele Updo

Voor deze stijl trek je al je haar in een lage paardenstaart. Als je een volumineus broodje wilt zoals op de foto, gebruik dan een donut. Zodra het broodje is voltooid, wikkelt u de basis met een dunne vlecht.

grote lage knot updo voor lang haar

Download de tutorial van Freckled Fox!

#7: Franse Vlecht bun

Voor deze zoete look vlecht je je haar en bind je de onderkant af tot een eenvoudige knot. Je kunt een rommelig broodje doen of een slankere, vollere look zoals hier wordt getoond.

formele bun updo

Download de tutorial van Camille Styles!

#8: Lage Tousled Formele Updo

Deze bruidsstijl is zo mooi fancy, dat je het niet kunt laten om het uit te proberen voor je trouwdag of een mooie aankomende affaire. Krul het haar met een ijzer met een klein vat en trek je dan terug, stop en pin. Voeg een haarversiering of twee toe om de look compleet te maken. Spray goed met setting spray, zeker als je dik, zwaar haar hebt.

losse krullende formele updo

Download de tutorial van Cinthia Truong!

#9: Dubbel touw Vlecht bun

Deel je haar aan de zijkant, waardoor de pony’s vrij blijven als je ze hebt. Deel het haar in twee delen en bevestig elke sectie in een lage paardenstaart aan de nek. Draai elke sectie en wikkel ze vervolgens met de klok mee om elkaar heen. Veilig met haarspelden.

mooie gevlochten bun updo voor speciale gelegenheden

Download de tutorial van Luxy Hair!

#10: Fishtail Chignon Formele Updo

Een andere variatie voor liefhebbers van visstaarten, deze updo is verfijnd en niet zo ingewikkeld als je het eenmaal onder de knie hebt. Spray goed, want het zal eruit willen springen als je dat niet doet.

zeeschelp gevlochten updo

Download de tutorial van Hair Romance!

#11: Bruiloft Updo

Volg de onderstaande tutorial voor deze fantastische updo die een unieke variatie is op verschillende andere. Lenen van de paardenstaart, vlecht en knot – allemaal tegelijk, zul je in staat zijn om dit kapsel te voltooien met een beetje geduld en een heleboel haarspelden.

mooie bruidsmode updo

Download de tutorial van Twist Me Mooi!

#12: Gevlochten Formele Updo

Dit kapsel doet denken aan de Sound of Music-kinderen in ontwerp en is eigenlijk vrij volwassen en gemakkelijk te doen. Vlecht zijdelen in twee prachtige kanten vlechten. Rol het haar in het midden, met behulp van een knotmaker. Vouw ten slotte de uiteinden van de vlechten die ze vastzetten aan de nek van de nek boven de rol.

laag gevlochten updo

Download de tutorial van Cute Girls Hairstyles!

#13: Bruiloft Chignon

Steilharige meisjes kunnen een elegante maar speciale look hebben voor die aankomende speciale gelegenheid. Dit kapsel werkt uitzonderlijk goed op lang haar geborsteld rechte rug en geplaagd op de kruin voor wat extra volume en glamour.

bruid bun updo

Download de tutorial van Freckled Fox!

#14: Dutch Braid en Double Bun Formal Updo

Nederlands vlechtend haar is leuk – het is eigenlijk gewoon een binnenstebuiten geklede Franse vlecht. Voor dit kapsel vlecht Dutch je haar iets opzij en richting de nek. Draai de uiteinden van de vlecht in een knot. Maak een lus van de uiteinden en stop de uiteinden in het broodje. Immers is opgespeld, pluis de broodjes en spray met een kwaliteitsinstelling spray.

losse vlecht en knot updo

Download de tutorial van Missy Sue!

#15: Spiraal bun

Dit strakke kapsel is een ander snel en eenvoudig idee wanneer je snel fancy haar nodig hebt. Verdeel je haar in 3 secties, met het grootste gedeelte voor de knot in het midden. Maak een lage pony, draai hem en vorm een knot. Neem om de beurt strengen van de zijdelen en wikkel ze om het broodje.

Spiral Bun formele updo

Download de tutorial van Cinthia Truong!

#16: Twisted Chignon Formele Updo

Maak voor deze stijl een lage paardenstaart. Steek je vinger net boven het haarelastiek en maak een kleine opening zodat je het losse haar van de pony kunt nemen en door de opening kunt laten gaan. Maak een chignon van je pony. Pin waar nodig.

lage bun updo met een twist

Download de tutorial van Kayley Anne!

#17: Gevlochten met een laag broodje

Het plezier van dit kapsel vind je terug in de toegevoegde versieringen. Trek haar in een paardenstaart, vlecht het, draai het en speld. Voeg vervolgens glitter of iriserende haarversieringen toe voor een afgewerkte look. Plaag het bovenste deel van het haar voordat je het verzamelt voor de beste hoogte en het moderne volume.

formele bun updo

Download de tutorial van Missy Sue!

#18: Easy Elegance Hair Bun Formele Updo

Dit kapsel doet denken aan een schoolleraar met een serieuze klas en is geweldig voor dagelijks gebruik en ook voor formele gelegenheden. Stijl je haar indien nodig voordat je begint, want hoe gladder het haar, hoe beter het eruit zal zien.

slanke elegante bun updo

Download de tutorial van Cinthia Truong!

#19: Rope Braided Side Bun

Je kunt deze look gemakkelijk bereiken, te beginnen met gekruld haar. Borstel de krullen uit en deel je strengen opzij. Gebruik een stylingproduct en laat het met je vingers door je lokken lopen om de dingen glad te houden. Vlecht vervolgens je haar langs één kant en draai de onderkant in een knot.

zij knot updo met haarbloem

Download de tutorial van AKMakeup1!

#20: Gevlochten Gekrulde Formele Updo

Dit vakantiekapsel is perfect voor krullend haar – natuurlijk of warmgewalst. Maak je krullen los en breek dan een smalle streng af bij een tempel. Maak een zijvlecht. Je kunt nederlands vlechten, wat eenvoudiger is en een gladdere look zal produceren. Speld de resterende losse krullen vast en zorg ervoor dat je die voorste slierten omarmt en stylet.

losse krullende updo met een hoofdbandvlecht

Download de tutorial van Lilith Moon!

Bij je volgende chique gelegenheid, zorg ervoor dat je een van deze geweldige kapsels op maat probeert. Je zult aangenaam verrast zijn over hoe gemakkelijk ze te bereiken zijn en hoe echt mooi je eruit zult zien.