20 Game of Thrones geïnspireerde kapsels

Je bent misschien verslaafd aan de ingewikkelde plotwendingen, hartverscheurende liefdesverhalen of de magie in de hitshow Game of Thrones, maar het is de schoonheid van de ingewikkeld geweven en verwrongen kapsels die ervoor zorgen dat we terugkomen voor meer. Game of Thrones is misschien niet de eerste show die in je opkomt als je op zoek bent naar schoonheidsinspiratie. De haarafdeling is meestal gespecialiseerd in middeleeuws grungy en vies haar – zoals het zou zijn in de dagen van geen shampoo – maar de dames hebben zeker een aantal prachtige en vaak gecompliceerde kapsels waar we geobsedeerd door zijn.

Verschillende Game of Thrones Kapsels

De beste televisieprogramma’s trekken je aan met behulp van verhaallijnen, personages en een prachtige styling. De kapsels van Game Of Thrones tonen looks die ervoor zorgen dat we ze zelf willen proberen. Van Cersei’s tousled krullen tot Sansa’s gedraaide lokken en Daenerys’ gevlochten updo’s, er is meer dan genoeg haarinspiratie te krijgen tijdens het kijken naar deze serie.

#1: Tousled Krullen en Vlechten

Daenerys zou trots zijn. Koop de witblonde krullen en dikke, Hollandse vlechten van de drakenkoningin door het haar aan de uiteinden te krullen en er doorheen te kammen voor een moeiteloze look. Laat de vlechten aan de achterkant van het haar hangen als een echte prinses.

#2: Zeven Koninkrijkswaardige Vlechten

Cersei Lannister’s romantische wendingen en gevlochten secties zouden er net zo goed uitzien op het strand of gecombineerd met een maxi-jurk. Deze look lijkt misschien onmogelijk, maar het is eigenlijk gewoon steil haar met een paar lange vlechten en een dikke Franse vlecht die in het midden uit elkaar is getrokken.

#3: Cross-Sectioned Braided Updo

Het zou geen door Game of Thrones geïnspireerde haarlijst zijn als er geen updo’s waren opgenomen. Hoewel ingewikkeld van uiterlijk, hoef je alleen maar een faux-bob en kriskras door elkaar vlechten rond het hoofd te maken. Krijger klaar!

#4: Mooie Prinses Vlecht

Deze look is net zo geschikt voor een prinses als voor een schoolbal of een bruiloft! Je zou waarschijnlijk ook een koningin of een zeemeermin vangen met deze oversized vlecht updo.

#5: Zilverwitte Targaryen vlechten

Dit kapsel heeft Daenerys Targaryen er helemaal overheen geschreven. Ze staat misschien bekend als de People’s Queen, maar voor ons zal ze altijd de koningin van de blonde vlechten blijven.

#6: Looped Half-Up, Half-Down Sloten

Cersei Lannister is misschien wel een van de meest gehate personages in Game of Thrones, maar je moet toegeven: ze heeft altijd een aantal behoorlijk coole kapsels. We houden van deze looped half-up, half-down stijl.

#7: Fit-For-A-Princess Kapsel

Laten we de haaraccessoires in Game of Thrones niet vergeten. Lokken zijn vaak versierd met kronen, bloemen en hoofdbanden – het waard om door een prinses te worden gedragen.

#8: Sansa-Stijl Vlechten

Deze GOT-geïnspireerde gevlochten half-up stye is een geweldige haaroplossing voor elk soort speciaal evenement. Bekijk een paar videozelfstudies om de techniek te begrijpen, kalm te blijven en deze geweldige half-updo na te bootsen.

#9: Rode Trouwtouw Vlecht

Je zou gemakkelijk weg kunnen komen met het dragen van deze look naar een (rode) bruiloft. Het is gemakkelijk te doen met eenvoudige losse krullen en een horizontale Franse touwvlecht. Dit kapsel zou ook goed werken met korter haar.

#10: Triple Twist Braid

Deze Instagrammer heeft ons echt geïnspireerd door een dikke triple twist vlecht te maken. Het is een van de meest erkende Game of Thrones-kapsels met een ijzige tint, tousled krullen en getrokken in een half-up, half-down ‘do. Bekijk deze stapsgewijze handleiding om deze look zelf te bereiken!

#11: Lange Ringetjes

Dit kapsel is geschikt voor een godin. Het is eenvoudig te bereiken en leuk om te proberen. Het enige wat je nodig hebt is een krultang om haar over het hele hoofd te krullen. Het toevoegen van 2 twist vlechten maakt deze stijl perfect voor elke prinses.

#12: Platina vlechten

We dachten hetzelfde; dit kapsel ziet er ontzettend ingewikkeld uit! Dit op Mother of Dragons geïnspireerde kapsel vereist geen platinablond haar, maar wel gedurfde vlechten. Vrees niet, er is een videozelfstudie om je te laten zien hoe je deze look kunt bereiken.

#13: Weduwe Cat Updo

We vergeten vaak de vrouw van Ned Stark zo diep in de serie, maar ze voorzag ons ook al vroeg van haarinspiratie. Catelyn Tully droeg vaak eenvoudige gevlochten updo’s die gemakkelijk opnieuw te bedenken zijn.

#14: Auburn Dutch Braids

Als je verliefd bent op de Game of Thrones-stijl, moet je deze schattige en gemakkelijke vlechten opnieuw maken. Het is eenvoudig als 1,2,3. Maak 4 vlechten en verbind ze luisterend naar je innerlijke gevoel van symmenterie. Overigens kun je een elastiekje verhullen met je eigen haarlok!

#15: Arya Rope Braid Buns

Arya heeft geen lange vlechten gedragen sinds ze in het seizoen lang haar had 1, maar nu is ze terug met wat korte haarinspiratie. Deze stijl is specifiek voor kort haar, wat zeldzaam is in Game of Thrones en zeer gewaardeerd wordt. Bekijk deze tutorial om deze look te perfectioneren.

#16: Meerdere Fishtail Braids

Als je het vlechten van fishtail al onder de knie hebt, zou dit kapsel heel gemakkelijk voor je zijn. Maak een paar vlechten van defferente maten en bevestig ze zoals je wilt met goede oude bobby-pinnen. Deze romantische stijl voegt meer mysterie toe aan je outfit!

#17: Elegante Updo

Deze prachtige combinatie van losse en strakke elementen in één kapsel is zeker geïnspireerd door Game of Thrones-meisjes die erg vrouwelijk zijn, maar altijd klaar voor avonturen. Blijf geïnspireerd, doe je creativiteit de vrije loop en vlecht je haar als een pro!

#18: Missandei Twisted Hoofdband Kapsel

Missandei, voorheen een slaaf in Astapor, is nu de rechterhand van De Moeder der Draken en een van de weinige etnische personages met natuurlijk haar in de show. Met haar krullende fro in beeld, maakt ze er een gouden hoofdband van.

#19: Daenerys-geïnspireerde gevlochten paardenstaart

Een krijgerprinses kan niet worden lastiggevallen met haar dat in haar gezicht hangt. Je bent misschien geen krijger, maar je hebt misschien haast of probeert te ontsnappen aan het vochtige weer. Deze gevlochten paardenstaart is de perfecte oplossing!

#20: Prinses Franse Vlecht

Misschien wilt u extensies toevoegen aan deze look omdat het veel haar vereist om de dikte van de vlecht precies goed te krijgen. Deze look is populair in de show, met een verscheidenheid aan prinsessen en meisjes met een Franse vlechtstijl. Draag het naar de zijkant of trek het terug.

Zoals je kunt zien, is er genoeg inspiratie in de überpopulaire show, Game of Thrones. Van de Moeder der Draken tot meisjes, koninginnen en krijgers, de kapsels eindigen nooit. We kunnen niet wachten om te zien welke inspiratie het volgende seizoen voor ons in petto heeft. Welk kapsel van welk personage zou je zelf proberen?