20 gedurfde en gedurfde versies van de geschoren Pixie Cut

Af en toe krijgen we jeuk voor iets nieuws. Misschien denk je er wel aan om je imago te herdefiniëren. Waarom zou je deze keer de dingen niet naar een heel nieuw niveau tillen? Wees nooit bang – er is een hele reeks gedurfde, intrigerende trends die je misschien zelf wilt proberen. Ideaal voor deze warmere maanden, de geschoren pixie cut zal je stijl in één snelle hak opschudden. Als u klaar bent om de sprong te wagen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe de geschoren Pixie af te trekken

Sinds ver terug in de vroege jaren 2000 is pixie-haar een van de belangrijkste trends geworden en gebleven voor fashion-forward vrouwen. Het is echter pas heel recent dat de geschoren esthetiek onderdeel is geworden van de make-up van deze. Of je nu kiest voor een volledig geschoren kant of hier en daar gewoon een kleine inkeping, er zijn tal van manieren om dit voor je te laten werken.

#1: Moderne Buzz-Cut

Deze versie van de klassieke buzz-cut stelt je in staat om je wilde kant te ontketenen zonder dat het te extreem is. Doet denken aan de punkscene van de jaren ’70 en 80 en er is een edgy, sterke dame nodig om deze voor elkaar te krijgen. Probeer een schokkende witte kleurtoon om het naar een hoger niveau te tillen.

#2: Het slanke gewas

Hier is een geschoren pixie-snit die ideaal is voor het dagelijks leven, of je nu naar kantoor gaat of naar een bar gaat voor een drankje na het werk. Met de ene kant geschoren en de andere terug gelikt in gezonde, glanzend uitziende lokken, is er zoveel om van te houden.

#3: Swept-Over Stijl

Celebs zoals Ruby Rose en Miley Cyrus hebben deze eerder gerockt. Het is niet voor bangeriken. Deze snit geeft een sterk en krachtig beeld; vandaar dat het past bij een dame die echt de controle heeft over haar geest en lot.

#4: Getextureerde Undercut

Blonde en pasteltinten, evenals tweekleurige looks zijn in de trend, dus waarom niet aan boord gaan? De juxtapositie tussen de zware ondersnijding en de zachtere hier zorgt voor een interessante dynamiek. Het is extreem, maar op de een of andere manier werkt het.

#5: Poeder Roze Pixie

Korte, schokkerige stijlen zoals de klassieke pixie bieden je de kans om te experimenteren – zin om ultra kleurrijk te worden? In combinatie met een geschoren nek en wat creatieve inkepingen kan deze stijl moeiteloos worden opgezet. Je bent vrij om een beetje te spelen met geschoren zijkanten pixie cuts. Probeer poedertinten om erachter te komen wat werkt.

#6: De Gevederde Snit

Voor een meer casual kijk op de pixie, wil je misschien kiezen voor wat subtiele bevedering. Natuurlijke kleuren zoals bruin, blond en zelfs grijs hebben de neiging om deze aan te vullen. Het is de moeite waard om je gezichtsvorm hier te overwegen – slanke, tengere gezichten zijn ideaal.

#7: Chique Gekrulde Mohawk

Het is tijd om glam te krijgen. Deze rotsachtige look wordt ondersteund door onmiskenbare klasse. De zachte krullen samen met de metallic kleurstof creëren een visueel meesterwerk. De lokken zijn zachtjes aan één kant geplaagd, maar toch vrij rondgelopen.

#8: De Jongensachtige Cut

Een geschoren pixie cut is het toonbeeld van ambiguïteit. De aseksuele trend is de afgelopen jaren in populariteit gestegen met beroemdheden zoals Cara Delevingne die het verdedigen. Het is dan ook geen wonder dat zoveel mensen nu kiezen voor eenvoudige jongensachtige lokken zoals de variant die hier te zien is.

#9: Asymmetrische ondersnijding

Koningin van de mods – deze ultra-hedendaagse undercut is gepolijst en toch zorgeloos. Het zijn de kleine details hier, zoals de ingesprongen patronen, die deze onderscheiden van anderen. Let hier op de teruggezwaaide sloten.

#10: Eigenzinnige Quiff

En nu, voor iets anders. Deze flexibele chop kan op twee manieren worden gedragen – teruggeveegd in een slanke quiff of naar voren in een flatterende franje. Kiezen voor gradueel scheren maakt dit über vrouwelijk.

#11: Kort en pittig kapsel

Het creëren van textuur binnen een geschoren pixie-stijl zal altijd enorm flatterend zijn, vooral als je toevallig een nogal pixie-achtige gestalte hebt. De van nature vallende strengen samen met geschoren zijkanten maken een opvallend statement.

#12: Pixie met paneelkleur

Hoewel het paneelen van je kleur misschien erg jaren ’90 lijkt, maakt het een comeback met deze new-wave versie van de rage. De geschoren ondersnijding met detaillering zet de gekleurde toplaag af; net als een echt kunstwerk.

#13: Subtiel Moho Kapsel

Pixie-snitten zijn trendy, maar je hebt zeker een zekere vrijheid om ze te dragen zoals ze bij je persoonlijkheid passen. De lichte moho-flick is origineel en gedurfd. Toch voegen de gevederde zijkanten een niveau van vrouwelijkheid toe.

#14: De Sassy ‘Updo’

Er zijn hier twee afzonderlijke niveaus; de geschoren nek met kunstwerken en de verfijnde, getoupeerde ‘updo’. Je denkt misschien dat het volledig tegengestelde thema’s zijn, maar ze werken om elkaar aan te vullen en voegen een sassy karakter toe naar de klassieke snit.

#15: De Swept-Back Cut

Swept-back lokken schreeuwen vrouwelijkheid en glamour, maar je hoeft niet altijd super lang haar te laten groeien om deze look te rocken. Het toevoegen van enkele geschoren secties samen met een beetje lengte bovenop betekent dat je het zonder gedoe kunt bewerken.

#16: Aziatisch Geschoren Pixie

Deze buitenbeentje op een klassiek kort dameskapsel is vastbesloten om de aandacht te trekken. Terwijl je een zekere volheid aan het haar houdt, zal de radicale snit je in staat stellen om je innerlijke vrije geest te ontketenen. Ideaal voor zowel werk als ontspanning.

#17: Pastel roze Pixie Undercut

Wel of niet verven – dat is de vraag? Als je klaar bent om te experimenteren met je afbeelding, zal het fel kleuren van je haar gewoon de truc doen. Kiezen voor een half geschoren pixie cut – de geschoren achterkant van het hoofd en onverzorgde top – geeft een punky twist aan de ladylike toon.

#18: Trapsgewijze krullen met geschoren ondersnijdsel

Het toevoegen van textuur aan een pixie cut kan bijzonder uitdagend zijn, vooral wanneer je een groot deel van de lengte eraf haalt. Als je problemen hebt met deze look, probeer dan wat tousled krullen die zwaar naar één kant vallen. Elegant charmant.

#19: Het geschoren detailkapsel

De geschoren stijl leent zich goed voor creatieve haarkunst. Kiezen om een ‘out there’ ontwerp op te nemen in de make-up van je kapsel lijkt misschien een sprong, maar het is de moeite waard als het er zo grillig uitziet als dit.

#20: Bijgesneden snede

Je kunt deze crop cut bewerken met slechts één kant geschoren of een complete undercut. Bovendien voegt het uitblazen van de bovenste laag haar het gladde en glanzende effect van onze dromen toe. Face it, je kunt nooit fout gaan met een eenvoudige geschoren zijkanten pixie cut zoals deze.

De kardinale regel als het gaat om het brengen van een eerbetoon aan de geschoren pixie-cut is om er een hint van je persoonlijke stijl aan toe te voegen. Het gaat er niet alleen om dat je je lokken eraf haalt en ze saai en gewoon laat. In plaats daarvan kun je een gevoel van plezier en vrijheid creëren met je haar dat net zo uniek is als jij. Ga je gang – durf te hakken.