20 Geweldige Boheemse Gevlochten Kapsels

Boho-kapsels nemen steeds meer de klassieke varianten over en zijn de meest gewilde looks om te dragen voor een bruiloft of een wandeling naar het strand. Veel meer boho vlechten die een hoogtepunt lijken te zijn van dit chique kapsel.

Romantische, zacht gevlochten ‘do’s gecombineerd met bloemige accenten en vloeiende jurken, wie wil dat nou niet dragen?! Hier zijn 20 van mijn favoriete boheemse gevlochten kapsels en hoe je ze kunt recreëren.

#1: Moeiteloze Boho Vlecht

Nou, ok, deze vlecht is niet echt moeiteloos. Maar het lijkt erop dat het zo is! Deze look is gemaakt met drie organische vlechten (wat betekent dat er geen elastieken in de uiteinden zijn gebruikt) om dat ultieme boho-gevoel te creëren.

#2: Bohemian Pull Through Braid

Wat vaak die echte boho vibe geeft, is het haar er extra vol uit laten zien. Door elastieken te gebruiken om deze pull-through vlecht te maken, creëer je precies dat!

#3: De ultieme kroon

Deze wulpse kroon is iets wat elke vrouw verdient. Bij kroonvlechten zie je vaak een afscheiding aan de bovenkant van het hoofd. Ik heb een hack gebruikt om een naadloze overgang in deze look te creëren: je maakt een vlecht slechts aan één kant van het hoofd en draait vervolgens de staart om om een kroon te creëren. Merk op dat ik veel extensions gebruik om de vlecht zo dik te maken.

#4: Twee Fishtail Braids in één

Om deze vlecht te maken, splits je het haar in twee grote stukken en vlecht je de ene helft naar binnen, zoals een gewone fishtail-vlecht, en de andere kant – naar buiten. Combineer vervolgens de twee fishtail-vlechten tot één om deze fantastische look te creëren! Het is echt leuk om te doen!

#5: Festival vlechten

Ja graag! We kunnen allemaal niet wachten om weer naar buiten te gaan en ons beste haar te laten zien! Wat dacht je van het dragen van deze look naar een festival?! Maak twee paardenstaarten en maak er aparte trek door vlechten van. Combineer dan de gevlochten paardenstaarten om deze mooie V-vorm te creëren. Je krijgt elke keer de aandacht met deze!

#6: Perfect Boho Kapsel voor elke gelegenheid

Deze mooie en schattige vlecht is degene om te dragen naar elke gelegenheid die je wilt. Het is ook een vlecht die heel goed bij donker haar past. Het is gemaakt van twee fishtail-delen en heeft een elastiek in het midden.

#7: Half Up Half Down met vlechten

Deze look is perfect voor de meisjes die graag hun haar los laten, maar die speciale extra aantrekkingskracht op hun look willen hebben. Door boho chic stijl te aceen terwijl je nog steeds haar naar beneden draagt, is dit kapsel hier om te blijven.

#8: Biologische Side Braid

Deze volle en dikke zijvlecht is het beste van twee werelden: de vlecht begint bovenop als een normale driestrengs vlecht en eindigt als een organische visstaart in de bodem. Nogmaals, biologisch betekent dat er geen elastieken worden gebruikt in deze look. Hoe gaaf is dat?

#9: Boho Gevlochten Bruiloft Kapsel

Bruiloft of Boho? Waarom kiezen?! Het leuke van boho vlechten is dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bovendien ziet de vlecht op donker haar er prachtig uit tegen een witte trouwjurk. Hieronder is een driestrengs vlecht die maximaal is uitgetrokken om het extra zachte gevoel te creëren dat we allemaal zo leuk vinden.

#10: Boheemse vlechten en strandgolven

Wat is het beste kapsel om naar het strand te dragen? Twee pull through vlechten die samenkomen in een paardenstaart met losse strandgolven is jouw perfecte antwoord! De outfit en de achtergrond van deze foto die we in Kaapstad hebben gemaakt, vullen de stijl perfect aan, waardoor het beeld voor mij de beste manier is om boheems haar te beschrijven. Open Pinterest en je krijgt deze vibe overal!

#11: Bohemian Upstyle

Vlechten gecombineerd tot een zachte en losse updo zijn altijd een grote YES! Een uitstekende keuze voor een speciale gelegenheid of een feestelijke activiteit.

#12: Boheemse zeemeermin

Om een extra dikke zeemeerminvlecht te maken, maak je niet één maar drie vlechten, trek je ze eruit, zodat ze heel zacht worden en combineer je ze vervolgens tot één. Dit geeft de vlecht extra volume en geeft perfecte diepte aan een donkerdere haarkleur!

#13: Boho Knopen

Knopen geven een geweldig boho gevoel. Let op, hoe groter de knopen, hoe zachter de look! Deze look heeft drie knopen gebonden met een enkel elastiek, wat super makkelijk en leuk is om te doen!

#14: Driestrengs paardenstaart

Een kapsel met driestrengs vlechten in een zachte en volumineuze paardenstaart en gezichtsverlijstende haarstukken is zowel rommelig als elegant. Deze look is gemaakt met clip-in extensions om dikte aan de bovenkant te creëren.

#15: Fishtail-All-The-Way Vlecht

Zolang we naar de paardenstaarten kijken, wat dacht je van deze ultieme Pinterest-look? Deze volledige fishtail vlecht loopt door over de hele paardenstaart. De paardenstaart werkt als een geweldig ankerpunt, zodat je de vlecht net zo veel als po kunt uittrekkenssible!

#16: Diagonale zijvlecht

Haarkleur is ook cruciaal bij het kiezen van je kapsel. De voluptueuze updo hieronder is bijvoorbeeld een leuke manier om alle tinten van dit blonde haar met highlights te laten zien! Deze zijvlecht is gemaakt van elastieken die je naar beneden schuift om een ultrazachte look te krijgen.

#17: Boho Vlecht & Broodje

Een prachtige look voor elke gelegenheid: feest, bruiloft… Noem maar op! Je kleding bepaalt waar je naartoe gaat tot op de dag van vandaag, omdat dit kapsel bij elke kleding past. Ik gebruikte een clip-in fishtail vlecht en maakte een knoop als knot eronder. Is dit iets wat je zou dragen?

#18: Maxi Fishtail Braids Stijl

Ok, je hebt hier wat extensies voor nodig, maar het eindresultaat zal je dagenlang laten glimlachen! Begin met twee Hollandse visstaarten erop, maak dan een paardenstaart aan de nek van je kop en maak er een derde visstaart van.

#19: Lage Bun met dikke fishtails

Deze updo is een uitstekende keuze voor vrouwen met dun haar. Maar dit haar ziet er niet dun uit, zeg je! Ik zal het uitleggen. Wanneer je een vlecht van deze maat aan de achterkant van je hoofd maakt, heb je geen haar meer om er een knot van te maken. Deze boho magie wordt gecreëerd met een clip-in vlecht zodat natuurlijk haar in een knot kan worden gedaan.

#20: Bridal Meets Boho Kapsel

Als je een van die bruiden bent die van casual kapsels houdt, maar een speciale wilt hebben op hun trouwdag, dan zal deze half-up soort vlecht perfect voor je werken! Het is zacht en toch veilig dankzij kleine elastieken die als ankerpunten in dit kapsel worden gebruikt.

Ik hoop dat je net zoveel van deze kapsels hebt genoten als ik tijdens het maken ervan! Mocht je ooit vragen hebben of extra inspiratie nodig hebben, dan ben je altijd welkom op mijn Instagram @sabrinadijkman of mijn online onderwijsprogramma.