20 Geweldige en Edgy Mohawks voor kinderen

Op zoek naar een mohawk voor kinderen die bij je kleine jongen past? Zoek dan niet verder – we hebben hier een aantal coole ideeën. De stijl bestaat al jaren en bereikte zijn hoogtepunt in de jaren tachtig. Mohawk kapsels zijn tijdloos en nog steeds on trend vandaag. Mohawk weerspiegelt een houding van rebelsheid op de meeste volwassenen, maar ziet er lief en ondeugend uit op kleine jongens.

Mohawks voor kinderen

Iets dat tegenwoordig enorm populair is en tot grote vreugde van kinderen is Mohawk met geschoren ontwerpen. We hebben hier allerlei Mohawks voor elke smaak – van enkele bescheiden versies tot felgekleurde Mohawks en serieus spiked looks die je versteld zult zien!

#1: Huiveringwekkende stijl

Dit kleine jongens kapsel is erg edgy maar best leuk. De zijkanten zijn zo kort mogelijk gesneden met een mohawk-gedeelte bovenop om te spiken. Dit is een geweldige versie van een mohawk die er geweldig uitziet op jongens van alle leeftijden. Het is klassiek en werkt het beste op steil haar texturen.

mohawk voor kleine jongens

Bron

#2: Mohawk voor Black Boys

Deze versie van een mohawk voor kinderen is echt dik met een licht poepachtige textuur. Het contrast tussen de superkorte zijkanten en het donzige middengedeelte is erg fijn. We houden van de frisse haarlijn die essentieel is voor een super cleane look.

zwarte jongen korte mohawk

Bron

#3: Ontwerptijd

Dit geweldige kapsel pronkt met een uniek zigzagontwerp. Haar wordt in het midden gepleisterd en vastgezet met een sterke gel. Kies ervoor om een leuk ontwerp naar keuze te maken aan één kant van het hoofd of beide!

mohawk voor kinderen met geschoren ontwerp aan de zijkanten

Bron

#4: Point Cut Veren

Mohawks met langer verenkleed zien er ook erg schattig uit op kleine jongens. We houden van de grillige omtrek van deze havik en hoe het haar naar voren wordt geduwd om een koele franje te creëren.

kinder mohawk met geschoren zijkanten

Bron

#5: Sterrenkracht

Deze kinder mohawk benadrukt de initialen van het kind met een geweldig accent. Zorg ervoor dat je naar een zeer getalenteerde kapper of haarkunstenaar gaat om de beste resultaten te krijgen. Dit is een speciaal kapsel dat een master’s touch nodig heeft. Het contrast van de gekrulde textuur en de ondersnijding is behoorlijk indrukwekkend.

zwarte krullende mohawk voor kinderen

Bron

#6: Lange Zoete Fauxhawk

Peuters zouden geweldige klanten zijn voor deze look, omdat hun haar meestal zachter en gemakkelijker te stylen is. Deze Mohawk is vrij lang en suggereert styling met wat mousse of gel om vast te houden. Wanneer anders om langere strengen te rocken als niet in de kindertijd, als je zo schattig bent!?

fauxhawk voor kleine jongens

Bron

#7: Rood getipte Havik

Transformeer een klassieke Mohawk in een kunstwerk door het een gedurfde kleur te geven. Moeders met kleine tots willen misschien geen permanente look, dus een alternatief is om te kiezen voor een leuke, tijdelijke haarkleurspray die uitwast. Dit is een creatief en fantasierijk kapsel voor Halloween of een geestendag op school.

kinderen stekelige mohawk

Bron

#8: Platina Hoogten

Kan deze mohawk groter worden? Bekijk dit geweldige mohawk-kapsel voor kinderen dat tot het uiterste is gebleekt en op het einde stond. Het is een huiveringwekkende stijl die zeker de aandacht zal trekken, waar je ook gaat. Haarlokken worden geknipt met een scheermes om die piekerige uiteinden te bereiken, en het haar gaat van lang aan de bovenkant naar kort in de rug met gekartelde uiteinden helemaal naar beneden naar de nek.

lange blonde mohawk met geschoren zijkanten voor jongens

Bron

#9: Leuke Gevlochten Mohawk

Gevlochten kapsels zijn erg on trend en zijn dat al een tijdje. Dit is een goed voorbeeld van hoe mohawk-vlechten voor kinderen ingewikkeld en modieus kunnen zijn. Als uw kind geen lang haar heeft, kunnen extensions gemakkelijk worden ingevlochten als u hem naar een professionele vlechtkunstenaar brengt.

gevlochten mohawk voor kinderen

Bron

#10: Aqua-oproep

Heb je krullend haar en wil je een Mohawk? Maak je er geen zorgen over! Krullend haar is eigenlijk geweldig voor een edgy stijl, omdat het een geweldige textuur kan bieden. Deze schattige peuter had zijn krullen gekruid met wat groenblauwe kleur. Wij houden van!

kinderen krullende mohawk voor dun haar

Bron

#11: Party Pick

Breng een traditionele kinder mohawk naar het volgende niveau door het te dragen en opzij te zetten. Niet alle mohawks hoeven te worden opgestoken en bepleisterd met haargel of haarlak. Dit is een geweldige manier om het te dragen op de dagen dat je geen zin hebt om met haarproducten om te gaan of wanneer het haar te lang wordt.

mohawk voor peuters

Bron

#12: Faken

Als je je niet wilt committeren aan een volledige Mohawk of als het haar van je zoon nog niet lang genoeg is, is deze short versie van het edgy kapsel is zeer draagbaar. Kinderen met mohawks zijn pittig en altijd klaar om een leuke tijd te hebben.

korte mohawk voor kleine jongens

Bron

#13: Schattige Krullende Mohawk

Mohawks worden in verband gebracht met kattenkwaad en chaos, maar kunnen er heel schattig uitzien op kleine jongens die gewoon plezier willen hebben. Deze gekrulde versie houdt de look zacht en leeftijdsgeschikt.

schattige krullende mohawk voor peuters

Bron

#14: Kinky Mohawk

Dikke, kinky spoelen kunnen worden gehakt in een geweldig kapsel dat aanraakbaar en koel is. Dit mohawk kapsel voor kinderen laat zien hoe super dik haar vanzelf kan opstaan en ook op zichzelf kan blijven staan.

leuke mohawk voor zwarte kinderen

Bron

#15: Faux Hawk voor Little Boys

Een groter deel van het haar wordt gestyled tot een zeer trendy kapsel. Het bovenste puntige gedeelte strekt zich uit van tempel tot tempel. Deze Mohawk is eigenlijk populair vandaag de dag ondergesneden kapsel. De volwassen versie werkt ook voor kinderen.

jongen's faux hawk kapsel

Bron

#16: Mohawk met Fade

Haar gaat van bijna geen lengte tot een goede paar centimeter bovenop voor deze super stekelige Mohawk. Een fade cut is perfect gemengd in dit coole stekelvarken kapsel.

kids mohawk met vervaagde zijkanten

Bron

#17: Kleine Charmeur

Niet alle mohawks zijn gelijk geschapen. Deze kinder mohawk is niet stijf en hard zoals een typische mohawk meestal is. In plaats daarvan heeft het een zacht en golvend gevoel dat het moedervriendelijk en absoluut schattig houdt.

preppy kapsel voor kleine jongens

Bron

#18: Straight Up Kids Mohawk

De eenvoudigste manier om een Mohawk te maken, is door hem recht in het midden te gelen en te fixeren met een sterke haarlak. Langer haar is geweldig omdat je je niet hoeft te committeren aan de spikes severy day. Het is gewoon een leuke stijl om te creëren als je in de stemming bent.

spiked mohawk voor kleine jongens

Bron

#19: Glimlach stijl

Wanneer iemand houdt van de manier waarop hij eruit ziet, is het duidelijk. Deze kleine schatje grijnst van oor tot oor en hij is duidelijk verliefd op zijn geweldige Mohawk. Het pad begint vanaf het voorhoofd en gaat helemaal terug naar de nek.

korte mohawk van kleine jongens

Bron

#20: Op het randje

Bekijk deze helemaal coole mohawk voor kinderen. De haarlijn is gesneden in een vierkant en gebogen ontwerp dat zeer netjes en nauwkeurig is. De bovenste strengen krijgen een lift en worden vervolgens vastgezet met een sterke hold gel.

mohawk voor jongens met side undercut

Bron

Elke kinder mohawk is uniek en speciaal voor hen. Kies er een die weinig onderhoud vergt en wees niet bang om je in te zetten, wetende dat de variëteiten en opties van Mohawks bijna eindeloos zijn.