20 Geweldige gevlochten Pigtail-stijlen voor meisjes

Is er iets leukers dan een klein meisje met varkensstaarten? Wij denken van niet! Laat je inspireren door deze geweldige en mooie kapsels. Of je nu haar stylet dat kort, medium, lang, recht of krullend is, je zult zeker iets vinden om uit te proberen dat opvalt.

Pigtail Stijlen voor Meisjes

De meeste van de volgende meisjesachtige kapsels met pigtails omvatten vlechten met linten en mooie vlinderdassen, schattige wendingen of ongewone afscheidingen. Sommige kapsels zien er ingewikkeld uit, maar er zijn ook eenvoudigere, geschikt voor beginnersniveau.

#1: Kriskras Lage Paardenstaarten met Linten

Dit is een prachtig kapsel voor meisjes met lang haar. Twee binnenstebuiten franse vlechten zijn kriskras aan de achterkant gekruist om een zeer interessant ontwerp te creëren. Het toevoegen van een mooi lint tilt deze vlecht echt naar een hoger niveau. Het algehele effect van deze Franse vlechtvarkensstaarten is echt prachtig.

kanten vlechten en pigtails voor meisjes

Bron

#2: Vlechten, Broodjes en Strikken

Til je vlechtvaardigheden naar een hoger niveau door een mandweefeffect te creëren. Een traditionele vlecht suggereert drie strengen, maar deze gebruikt vier of meer strengen om een ingewikkelde en zeer unieke vlecht te bouwen. Het haar wordt in het midden gescheiden met een mand die aan weerszijden naar beneden is gevlochten. De vlechten worden vastgezet en vervolgens opgedraaid tot schattige kleine broodjes. De bekroning van dit kapsel zijn de schattige haarstrikken bovenop elke knot! Er gebeurt hier veel, maar het is echt een inspirerende look om te proberen!

schattig gevlochten kapsel voor meisjes

Bron

#3: Dubbele hartvlecht

Deze dubbele hartvormige vlecht lijkt eigenlijk moeilijker te bereiken dan hij in werkelijkheid is. De binnenvlecht werd uitgesneden en gevlochten nadat de buitenkant was gevlochten en uit de weg was gegaan. Nadat beide vlechten waren gemaakt en vastgezet in pigtails, werd een mooi lint in de vlecht geweven voor een meer formeel en ingewikkeld resultaat. Tot slot werden aan elke paardenstaart de dieppaarse bloemen bevestigd. Dit zou een geweldige look zijn voor een bloemenmeisje.

vlechten met linten en pigtails

Bron

#4: Asymmetrisch Bloemenmeisje Kapsel

Breek alle regels door je haar te stylen zoals deze fashion forward pigtails. Vlechten buigen rond het hoofd in een mand weeftechniek om te worden vastgezet in zachte paardenstaarten. De heldere en gedurfde haaraccessoires maken de algehele look zoveel zoeter.

dubbele vlechten en pigtails meisjes kapsel

Bron

#5: Vier vlechten met lintveters

Deze symmetrische stijl is mooi en een grote inspiratie! Probeer verschillende kleuren linten uit die bij elke outfit passen. Dit is een leuke look om te proberen voor meisjes met kort, medium of lang haar. Het enige wat je nodig hebt zijn vier vlechten, twee lange stukken lint en elastieken. Zorg ervoor dat je heel strak vlecht om hetzelfde scherpe effect te krijgen als getoond.

gevlochten meisjes kapsel met linten

Bron

#6: Vlecht en Twist Combo

Twists en vlechten werken goed samen in dit chique girly kapsel. Drie wendingen worden hoog aan de bovenkant gecreëerd die diagonaal naar beneden worden geleid om in een van de gevlochten paardenstaarten te voeren. Maak het af met twee gigantische, neonkleurige strikken en je hebt een hoofddraaiende stijl voor je kleine prinses!

drievoudige twists en gevlochten varkensstaarten

Bron

#7: Double Twists met Double Buns

Bekijk deze geweldige wendingen en broodjes! Lang, dik haar is zeker nodig voor dit kapsel. Begin met een draai aan de bovenkant en een aan de onderkant en bevestig ze vervolgens aan de twee pigtail buns aan weerszijden. Maak je look af met zachte, kleurcoördinerende linten.

meisjes dubbele knotjes met twists kapsel

Bron

#8: Vlecht Split in Pigtails

Dit kapsel draait om zorgvuldige secties en vakkundig vlechten. Een enkele Franse vlecht wordt op de kroon in twee delen gesplitst. Enkele mooie linten en bloemen maken deze look perfect voor de lente of zomer. Onderschat het belang van linten en haaraccessoires niet. Ze kunnen een eenvoudige vlecht meenemen naar iets dat er zo ingewikkeld en ingewikkeld uitziet.

vlecht in pigtails kapsel voor meisjes

Bron

#9: Kriskras doorkruisende Pigtails en Lacy Buns

Bekijk dit geweldige meisjeskapsel! Zes mini-paardenstaarten zijn geweven in een echt coole look – op de rug en eindigend in twee donzige broodjes op de bovenkant van het hoofd. Leuke roze bandjes en linten laten de twin tails knallen.

geregen pigtails en dubbele broodjes

Instagram/ @brownhairedbliss

#10: Vlechten van de Toekomst

Deze Franse gevlochten varkensstaarten zien er vrij futuristisch uit. Losse strengen worden weggelaten en vervolgens in bont teruggevlochtenhaar om een geweldig spinnenwebeffect te creëren. Dit zou een geweldig idee zijn om te gebruiken voor een Halloween-kostuum, maar het moet ook worden beheerst door iemand die echt weet hoe je varkensstaarten moet frans vlechten.

fancy gevlochten fishtails voor meisjes

Bron

#11: Stijlvolle Ribbon-Verweven Pony’s

Dit is een geweldig inspirerend kapsel dat bijna elk vaardigheidsniveau kan bereiken. Klassieke paardenstaarten worden hoog aan weerszijden van het hoofd geplaatst en vervolgens met linten naar beneden verweven. Wie wist dat zoiets eenvoudigs er zo verfijnd en prachtig uit kon zien?

paardenstaarten kapsels voor meisjes

Bron

#12: Ingewikkelde lintvlechten

Als je het je kunt voorstellen – je kunt het. Zigzag afscheidingen, dikke vlechten en rode linten zijn allemaal onderdelen van dit chique kapsel. De linten zijn door de vlecht geweven waardoor het haar eruit ziet alsof het zich ophoopt. Super cool, en het is de tijd en moeite waard als het resultaat zo mooi en interessant is.

dubbele vlechten met zigzagscheiding

Bron

#13: Snake Braids

Als je superlang haar hebt en het wilt laten zien , is deze look iets voor jou. Vlechten gaan naar beneden en naar achteren en worden hoog aan de zijkanten van het hoofd vastgezet voor een mooie, gebogen look. Deze pigtail-vlechten vereisen een goede haardikte en een behoorlijke lengte.

pigtails met vlechten voor dik haar

Bron

#14: Pigtails met Chain Link Braids

Hier is nog een prachtig kapsel voor dik haar. Rock je vlechten uit door de twist te doen! Een kettingschakelvlecht wordt gedaan van een pony die in twee secties is gesplitst. Vervolgens wordt elk van deze twee ook gesplitst om een bochtige draai te maken – dit is wanneer je je rechterstreng over je vinger draait en over de linkerstreng legt om een touwvlecht te maken. Twee touwvlechtjes zijn gedraaid tot één kettingschakelvlecht. Je kunt drie kettingschakelvlechten maken en ze samenvoegen tot deze mooie twintails met bijna een duizelingwekkend effect. Zo leuk!

gedraaide vlechten in pigtails meisjes kapsel

Bron

#15: Dubbele vlechten met dubbele broodjes

Bekijk dit fantastische kapsel dat vlechten en knotjes in één combineert! Hoe dikker je haar is, hoe beter voor deze chunky bun-stijl. We houden ervan hoe de broodjes worden vastgezet met kleurrijke bobble elastieken. Deze look kan gewoon niet schattiger worden!

pigtail broodjes voor zwarte meisjes

Bron

#16: Gevlochten kroon

Wie houdt er niet van een meisje met varkensstaarthaar? Een mooie vlecht bovenop zorgt voor een stoer krooneffect dat naadloos overgaat in Franse vlechtvarkensstaarten. De kroonvlecht helpt om de voorkant van het haar er zacht uit te laten zien en monteert het gezicht heel mooi.

twee vlechten kapsel voor meisjes

Bron

#17: Waterval Paardenstaarten

Gestapelde paardenstaarten zien er super lief uit in deze versie van een pigtail kapsel. Scherpe partlijnen en kleurrijke elastiekjes maken de algehele look heel bijzonder.

pigtail kapsel voor peuters

Bron

#18: Grote dubbele bogen

Deze prachtige zwarte haarstrikken zijn absoluut fantastisch! Twee dubbele staarten klimmen in een diagonaal patroon op de rug en eindigen in perfecte haarbogen. Dit pigtail kapsel zal je zeker onderscheiden van de massa.

gevlochten strik updo voor meisjes

Bron

#19: Zachte Visstaarten

Een diep zijdeel zorgt voor een zachter resultaat op deze schattige countryblonde. Fishtailed pigtail vlechten worden gemaakt en rommelig gehouden voor een mooi, onverzorgd kapsel.

dubbele fishtail meisjes kapsel

Bron

#20: Ravissante ringetjes voor zwarte meisjes

Krullende paardenstaarten zijn super schattig! Deze zijn heel eenvoudig, maar worden gespeeld door een diagonale deellijn op de bovenste middellijn achterin te creëren. We houden ook van de ongepolijste losheid!

gekrulde varkensstaarten voor zwarte meisjes

Bron

Hedendaagse pigtails zijn niet zomaar twee dubbele paardenstaarten. Ze kunnen vlechten, twists, broodjes, linten, bloemen en meer bevatten! Daag jezelf uit om iets nieuws te proberen en je oude klassieke kapsels naar een hoger niveau te tillen.