20 geweldige lange kapsels voor zwarte mannen

Als de natuur en de genen van je ouders je hebben gezegend met mooi gezond haar, is het logisch om het uit te laten groeien en slim te stylen. Je ziet er in ieder geval niet uit als elke tweede man op straat. Over lange kapsels voor Afro-Amerikaanse mannen gesproken, het eerste dat in je opkomt zijn vlechten, maar niet alleen. Hier vind je alleen de meest in het oog springende lange kapsels voor zwarte jongens.

Schouderlange natuurlijke krullen zijn een klassieke Afro-look. De meeste mannen dragen ze in het midden, openen het voorhoofd, of in een soort van naar één kant geveegde stijl als de textuur het toelaat. Jongere jongens kunnen A-lijn stijlen proberen met vrije spoelen die op het voorhoofd en de wangen vallen. Een andere leuke mannelijke stijl stelt voor om je krullen in een afgeronde vorm te trimmen met het langste haar dat rechtop op de top staat.

Zwarte mannen met lang haar

Dreadlocks zijn super flatterend voor Afro-Amerikanen en zien er zeker cooler uit op mannen dan op vrouwen. Deze creëren een fantastische look wanneer ze over je schouders en bovenkant van de rug worden verspreid. Voor een meer formele stijl is het voldoende om ze in een lage paardenstaart te verzamelen.

Als een mooie gevlochten look je aantrekkelijker lijkt, probeer dan nette cornrows die verticaal van het voorhoofd lopen. De meeste mannen houden niet van overdreven chique stijlen en houden vast aan stijlvolle patronen, zoals deze. Meer veelzijdige gevlochten kapsels kunnen worden bekeken in de galerij vlechten voor mannen.

Twists zijn leuk en mannelijker dan vlechten. Een volle kop dikke krullen is een schat, maar een man moet er altijd netjes en fris uitzien. Twists houden luxe spoelen van je voorhoofd en gezicht en bieden een stijlvol patroon dat een alternatief is voor vlechten. Zelfs hairextensions zien er cool uit in lange gedraaide herenkapsels.

#1: Black Men Bun Kapsel

Voor een gemakkelijke manier om je te onderscheiden van de massa die niet te veel onderhoud vereist, ga je voor een halve topknoop. Dames houden van een zwarte man met een knot. Echt. Dit is een creatieve stijl die nog steeds erg stedelijk is. Houd de fade eronder schoon met regelmatige uitstapjes naar de kapper.

#2: Lange doos vlechten met fade

Zwart mannen lang haar betekent niet dat al het haar lang hoeft te zijn! Dit heeft een Samoa-geïnspireerd gevoel vanwege de curve van de fade. Voor meer visuele interesse werd het lijnontwerp ingekort om de twee secties af te bakenen. Door doosvlechten in een knot te stoppen, wordt het haar uit de weg geruimd.

#3: Lang Natuurlijk Zwart Mannelijk Haar

Zwarte jongens met lang haar hebben veel stijlopties. Deze look geeft absoluut een emo rocker vibe af. Of misschien is het gewoon het vintage jasje? Hoe dan ook, lang zwart haar ziet er geweldig uit als het mooi geconditioneerd wordt gehouden. De strakke krullen zijn gedefinieerd, maar nog steeds vloeibaar.

#4: Lange zwarte micro dreads

Iemand heeft geduld gehad! Zijn haar is zo lang dat het jaren moet hebben geduurd. En toch is het zo glad en goed onderhouden, het heeft geen wilde, achterlijke uitstraling. Om micro dreads zoals deze te krijgen, moet je de juiste balans vinden tussen het haar schoon houden en het gehydrateerd houden.

#5: Natuurlijk zwart haar

Een eenvoudige, klassieke fro is een jeugdige favoriet voor zwarte jongens. Om breuk en droogheid te voorkomen, gebruikt u alleen een brede tandenkam. Gebruik ook geen shampoo die is ontworpen voor Kaukasisch haar en zorg ervoor dat je het haar regelmatig hydrateert.

#6: Lange teruggetrokken dreads

Lange kapsels en kapsels, inclusief dreadlocks, kunnen perfect zijn, of ze kunnen rommelig en natuurlijk ogen. Met de styling en de algehele look geven deze dreads een zorgeloze hippie vibe af. Je wilt er zeker van zijn dat je producten zoals kokosolie en cacaoboter gebruikt om je haar te verzorgen.

#7: Lange ingewikkelde Cornrows

Elke zwarte man zou op een gegeven moment ingewikkelde cornrows moeten proberen. De meeste professionele vlechtmachines zijn zo snel dat het niet zo lang duurt als je zou denken. Je kunt je vlechtster een foto laten zien van iets dat je leuk vindt, of je laten verrassen door haar.

#8: Zwarte Dreadlock Top Knot

Iedereen met lange dreads heeft ze in een bovenste knoop gestyled, en met goede reden. Het is een super frisse stijl die opvalt en vertrouwen uitstraalt. Zwarte mannen met lang haar look on-trend met verschillende kleuren en highlights door geweven. Het scheren aan de zijkant voegt ook een cool effect toe.

#9: Cornrows naar Long Micro Dreads

Lange kapsels voor zwarte mannen vereisen vaak de handen van een echte professional. De wendingen die door die micro dreads worden gecreëerd, zijn ongelooflijk! Ze zien er bijna uit als kettingschakels. Met een hoofd vol lange micro dreads kun je regelmatig nieuwe interessante stijlen uitproberen.

#10: Lange Senegalese Twist Bun

Senegalese twists zijn een perfect alternatief voor dreadlocks. Hier zijn ze teruggetrokken en in één enorme knot gewikkeld. Dit houdt niet alleen het haar van je nek, maar de stijl wordt ook opvallend.

#11: Lange zwarte dreads

Wat maakt dat dit overkomt als een chille, op het eiland geïnspireerde stijl? Het zijn niet alleen de grote houten kralen – het is het gebrek aan continuïteit met de breedte van de dreads. Als perfectie niet jouw ding is, dan zouden je dreads ook niet perfect moeten zijn. Je zult de goede tijden tegemoet gaan met dit kapsel.

#12: Zwart Haar Sculptuur

Whoa, broer! Hij rommelt niet. Dat zijn wat dikke, dikke wendingen. Over het algemeen creëert dit een koninklijke stijl die trots pronkt met natuurlijk zwart haar. Aan de voorkant zorgen veel kleinere wendingen voor een interessant visueel ontwerp. Lange kapsels zijn zeker een kans om mee te experimenteren.

#13: Lang Afrikaans geïnspireerd kapsel

Of het nu gedaan is met henna, een soort klei of gekleurde extensions, dit kapsel kanaliseert de Namibische stammen waarvan de mannen rode aarde in hun haar en huid wrijven. Het is een geweldige tint rood als je een kleur wilt proberen en trots wilt zijn op Afrikaans erfgoed (in plaats van alsof je probeert eruit te zien als een popster).

#14: Natuurlijke zwarte haarvlechten

Deze black men long hair look is super fris en urban. Beschouw het als een alternatief voor een fauxhawk die cool is, maar niet zo onverwacht en funky als de stapel kinky tweekleurige vlechten.

#15: Afrikaans geïnspireerde Micro Dreads

Deze micro dreads zijn opgewaardeerd met een Afrikaans geïnspireerde tint rood die er stijlvol maar natuurlijk uitziet tegen een zwarte huid. De ingewikkelde geweven stijl pronkt met de perfectie van de micro dreads en die geweldige kleurencombinatie. Dit is een hippe look die alle flair biedt die je nodig hebt.

#16: Roosterwerk Micro Dreads

Zwarte jongens met lang haar zijn echt onbevreesd. Deze micro dreads werden teruggetrokken om een basis te creëren. Vervolgens werden de bovenste dreads geweven in een ingewikkeld roosterontwerp. Bijenwas of sheaboter zijn goede producten voor dreads in het algemeen, maar zijn vooral nodig bij het experimenteren met dread styling.

#17: Mens Senegalese Twists

Zwarte jongens met lang haar kunnen heel creatief worden, omdat ze zoveel opties hebben om mee te werken. Deze Senegalese twists zijn in verschillende diktes in het haar om een coole sculptuur te creëren die zeer uniek is. Haar wordt langs de haarlijn geschoren om alles schoon en perfect te houden.

#18: Lange Perfecte Cornrows

Voor een klassieke zwarte mannelijke stijl probeer eenvoudige cornrows. Zoek een deskundige vlechter, want cornrows zijn niet bedoeld voor een rommelige look. In plaats daarvan moeten ze glad en perfect gescheiden zijn. Omdat de stijl geen beweging heeft, gaat deze het langst mee van elk type vlecht.

#19: Lang Half Up Haar

Deze zwarte mannen lang haar look is van ergens waar veel mannen zijn geweest. Het zou kunnen dat hij maar de helft van zijn haar wilde laten doen, maar waarschijnlijker is hij pas halverwege. Als het een paar rondes duurt om aan een nieuwe stijl te beginnen, waarom zou je het dan niet ook halverwege rocken?

#20: Natuurlijke Lange Afro voor heren

Lang, vloeiend natuurlijk haar heeft veel persoonlijkheid en stylingopties. Je kunt broodjes doen, het terugtrekken of het vrij laten stromen. Een wijze vriend zei ooit dat alleen omdat een product voor zwart haar is, niet betekent dat het voor jou zal werken. Je moet nog steeds de tijd nemen en uitzoeken wat je lange haar het leukst vindt.

Nou, dit waren enkele ideeën over hoe je je manen kunt stylen. Meer interessante looks voor je haar worden weergegeven in de galerij krullende kapsels voor zwarte mannen.