20 geweldige paardenstaarten met Bangs Inspiration Ideas

Op sommige dagen is de liefste look die je maar kunt sporten een mooie en casual paardenstaart met knallen. Het is niet te ingewikkeld, kost niet veel tijd om te stylen als je het eenmaal onder de knie hebt, en, belangrijker nog, het geeft je een geweldige stijl zonder eruit te zien alsof je te hard hebt geprobeerd.

Diversiteit van paardenstaarten met bangs

Ze kunnen prima werken voor een werkdag en voor een samenzijn met vrienden of een date later op de avond. Beslis gewoon welke schattige versie van dit kapsel je ’s ochtends wilt en geniet er dan de hele dag van.

#1: Side-Swept Pony

Deze look is een van de beste casual kapselideeën die je maar kunt hebben als het gaat om paardenstaarten. Om het na te maken (of je nu een brunette bent of niet, het werkt nog steeds geweldig), bind je je lokken gewoon samen in een lage paardenstaart, niet te strak, zodat je het vervolgens naar één kant kunt vegen. Neem een haarlok en maak een gemakkelijke wrap around. Het is niet nodig om je pony’s op een bepaalde manier te stylen, de natuurlijke haarlook is gewoon perfect met dit ontspannen kapsel.

lage golvende paardenstaart met knallen

Bron

#2: Hoge gevlochten pony met Peek-a-Boo Bangs

Dit is een van de beste paardenstaarten met pony’s, vooral mooi met zwart haar, maar het werkt prima als je geen Afro-Amerikaan bent of zelfs geen brunette. Het is duidelijk bedoeld voor lang haar, maar het werkt ook met een mesh-insert of een weave, als je wilt. Om deze gemakkelijk te doen look te verkrijgen, bind je gewoon je haar hoog op je hoofd en vlecht je je pony losjes. Trek je lange pony’s recht, geef dan een lichte salto naar de zijkant en eindig met een korte trek van glanzende haarlak (op de knallen, om hun vorm te behouden). Deze ziet eruit als een stijlvolle updo, nietwaar?

zwarte gevlochten paardenstaart met lange pony's

Bron

#3: Side Bangs en Pony voor Golvend Haar

Deze mooie pony is een van de eenvoudigste ideeën voor natuurlijk krullend haar. Het is gemakkelijk te doen (bijna in een minuut of twee), vooral als je van rommelige en schattige looks houdt. Als je eigenlijk geen natuurlijke krullen hebt, voel je dan vrij om ze te maken en bind vervolgens je haar aan de nek en veeg je pony over je schouder.

gekrulde paardenstaart met knallen

Bron

#4: Dubbel gebonden Pony

Deze look is perfect voor lange knallen, of ze nu aan de zijkant zitten of niet. Perfecte ponykapsels kunnen je look redden wanneer je een slechte haardag hebt of geen tijd hebt om je lokken op te frissen. Ook moet je haar ook behoorlijk lang zijn (of voel je vrij om het te verlengen met een weefsel). Bind een helft van je haar hoog en bind vervolgens nog een lage paardenstaart die deze twee met elkaar verbindt. Wikkel een haarlok rond de lage pony en bevestig deze op zijn plaats met een haarspeld. Deze stijl moet niet te los of te netjes zijn.

twee paardenstaarten rommelige updo

Bron

#5: High Messy Pony met Long Bangs

Een andere gemakkelijk te creëren look, dit type paardenstaart met ponytails kan worden verkregen door je haar ruw te plagen voordat je het hoog vastbindt. Gebruik slechts een beetje haarlak om het effect te behouden. Houd je knallen natuurlijk en je bent klaar om te gaan.

rommelige paardenstaart met knallen

Bron

#6: Hoge en glanzende bruinblonde pony

Voor deze klassieke en stijlvolle look hoef je alleen maar een haarverzorgingsproduct of een satijnen haarlak te gebruiken om het strak en glanzend te maken. Bind je lokken vast in een hoge paardenstaart op de bovenkant van je hoofd en gebruik een haarlok om de pony heen te wikkelen. Maak eindelijk je knallen recht om ze zijdeachtiger te maken en hun fringy uiteinden te definiëren. Glimmende paardenstaarten met zulke schattige knallen zijn zo in!

zwart en blonde pony voor Afro-Amerikaanse vrouwen

Bron

#7: Glamoureuze Pony met Side Bangs

Wanneer je je voorbereidt op een buitengewone gelegenheid, kan deze perfecte elegante paardenstaart je beste kapselkeuze zijn. Trek eerst je haar recht, plaag dan de wortel iets, krul de uiteinden en bind je haar voorzichtig in een paardenstaart aan de zijkant. Kam je pony op dezelfde kant als je pony. Gebruik haarlak om alles op zijn plaats te houden.

zij-gescheiden zijpaardenstaart

Bron

#8: Fancy Slanke en Gepolijste Pony

Deze paardenstaart met knallen is geweldig wanneer je op zoek bent naar iets sexy of anders dan je casual kapsels. En tegelijkertijd kan het ook goed werken als een eenvoudig en stijlvol schoolbal- of bruiloftskapsel, als je je stijl niet te veel wilt compliceren of als je je verveelt met ideeën voor gekruld haar. Als je haar zwart is en je hebt al een deel ervan blond, hoef je alleen maar je lokken vlekkeloos recht te trekken en ze vast te binden, waarbij je je korte knallen precies uitdeelt. Met lang haar draag je pony opzij geveegd.

paardenstaart met knallen voor zwarte vrouwen

Bron

#9: Halve Pony met Parted Bangs

Dit is perfect met rommelig haar dat net een beetje krullend is. Knip een helft van je haar uit en bind het hoog vast. Deel je lange knallen in het midden. Dit kapsel is ideaal als je haar natuurlijk volume heeft of als je gewoon van volumineuze stijlen houdt.

half pony kapsel voor dik haar

Bron

#10: Tweekleurige pony voor fijn haar

Dit is voor al jullie dames die graag experimenteren met gedurfdere haarkleuren. Ongewoon gekleurde paardenstaarten met franje zijn nu de volgende grens in creatieve kapsels. Als je denkt aan roze, groen, paars of turkoois, richt de kleur dan op je pony’s en het bovenste deel van je haar. En de stijl zelf is vrij eenvoudig – iedereen weet hoe het moet. Als je niet wilt dat je pony er aan de basis te dun uitziet, gebruik dan een haarfolie of een metalen/plastic paardenstaarthouder.

paardenstaart voor lang dun haar

Bron

#11: Vintage Krullen

Als Christina Hendricks een van je stijliconen is, dan zul je dol zijn op deze paardenstaart met side bangs. Je hoeft je haar niet echt vast te binden, maar gebruik gewoon pinnen om het in een zeer losse kant geveegde paardenstaart te bevestigen. Veeg dan ook de knallen opzij en breng wat lichte spray aan.

rood krullend kapsel voor medium haar

Bron

#12: Geweven gepolijste pony met stompe knallen

Deze ongewone prachtige look is geschikt voor jou als je iets buitengewoons wilt rocken. Met behulp van een weefsel kunt u ideale slankheid, perfecte randen en rondingen bereiken zonder enig risico op beschadiging van uw natuurlijke haar.

zwart geweven paardenstaart kapsel

Bron

#13: Hoge pony met contrasterende knallen

Zoals je ziet, is het gebruik van clip-in extensions een gemakkelijke manier om een mooi haar-tot-haarstijl te bereiken en te experimenteren met haarkleuren. Deze paardenstaart aan de zijkant met roségouden knallen is absoluut een in het oog springende ‘do’.

weven paardenstaart met rode knallen

Bron

#14: Pony met Gekrulde Knallen en Cornrows

Dit is een mooi alternatief voor typische volle cornrows of eenvoudige paardenstaarten. Haal de cornrows alleen aan de zijkanten, bind de rest van je haar in een paardenstaart en gebruik de cornrow tails om de paardenstaartbasis te wikkelen. Gebruik een krultang op je lange pony’s. Als je ook een ombre hebt, is het nog beter voor vergelijkbare paardenstaarten met knallen.

lange paardenstaart met zijmaïns

Bron

#15: Stijlvolle pony met bloemen

Dit is een andere geweldige vintage stijl voor speciale gelegenheden, en het werkt ook prima als je haar monochroom is (in plaats van ombre zoals op deze foto). Dit zeer romantische meisjesachtige kapsel, gekenmerkt door @salondezen, is vrij eenvoudig te maken. Kam je haar terug voor een natuurlijk, licht rommelig effect en bind het laag en opzij. Bind vervolgens de paardenstaart met een paar bloem- en parelscrunchies van plaats tot plaats. Het is een losse rommelige versie van Valentino’s bubbel paardenstaart.

rommelige paardenstaart aan de zijkant

Bron

#16: Pineapple Pony met Whirl Bangs

Wanneer je een verandering wilt van natuurlijke Afro kapsels en Mohawks is het misschien het juiste moment om iets leuks en creatiefs te proberen, zoals deze sexy ananaspony met ondersnijdingen en geschoren ontwerpen. We houden van de lange knallen gestyled in een wervelend zwembadpatroon.

paardenstaart met ondersnijding

Bron

#17: Minaj Pony met Arched Bangs

Dit is weer een supermakkelijke paardenstaart met pony’s, perfect voor lang en strak zwart haar. Het werkt vooral goed met gebogen puntgesneden knallen, maar zelfs korte knallen zouden het prima doen als ze je gezichtsvorm flatteren.

zwart paardenstaart kapsel

Bron

#18: Slanke pony met dikke zijknalen

Dit is een geweldige look om het stijlvol en elegant te houden. Het werkt heel goed als je balayage highlights of ombre hebt. Een van de beste paardenstaarten als je denkt aan een stijlvol formeel kapsel!

zwart paardenstaart kapsel

Bron

#19: Side Pony met Fishbraids en Long Bangs

Om aan deze paardenstaart te beginnen, vlecht je eerst je haar in verschillende visbraids en een losse Franse vlecht als hoofdband. Bind dan alles in een lage paardenstaart en borstel je lange pony’s ook opzij.

paardenstaart met vlechten

Bron

#20: Gevlochten hoofdband en Twisted Side Pony

Deze losse en rommelige stijl werkt vooral goed voor blond haar, maar de kleur is niet verplicht. Scheid een streng boven één oor en vlecht een dunne visbraid. Veeg al het haar en de vlecht naar de andere kant. Verdeel de ongeremde lokken in twee secties en vlecht een paar centimeter van een visstaartvlecht, vermengd met de hoofdbandvlecht. Fixeren met een cloorelastiek en wikkel met een streng van de pony. Knallen met paardenstaart van dit type moeten licht en piekerig zijn.

side fishtailed pony |

Bron

We hopen dat je veel inspiratie hebt gevonden in onze lijst met schattige paardenstaarten met knallen. Het voordeel van deze stijl is dat het je er helemaal schattig en ontspannen uit kan laten zien, maar je kunt het ook opleuken voor een echt romantisch en stijlvol gevoel wanneer de gelegenheid erom vraagt. Laat je komende weken alleen maar bestaan uit goede haardagen!