20 haarpodcasts voor stylisten en liefhebbers om naar te luisteren in 2023

Podcasting bestaat al sinds 2004 en tegenwoordig is er een podcast over letterlijk alles. Samen met The Right Hairstyles Magazine hebben we 20 haarpodcasts verzameld die je bezig houden terwijl je andere dingen doet. Deze lijst kan nuttig zijn voor haarstylisten en insiders uit de industrie, maar ook voor enthousiastelingen en mensen met specifieke haarproblemen, zoals alopecia areata of onhandelbare krullen. Blijf lezen om de beste shows te vinden om te binge-listen, aflevering voor aflevering.

20 Beste podcasts over haar

Wat is het recept achter succesvolle audioshows? Hoe houden ze hun luisteraars betrokken en enthousiast over elke aflevering? Laten we de beste podcasts over haar bekijken en zien hoeveel shows we willen volgen.

1. Grenzeloze kapper met Kelli Mason

Deze podcast is voor haarstylisten en andere creatievelingen die hun bedrijf willen laten groeien zonder gek te worden. Kelli heeft de meest getalenteerde kappers en leiders in de branche ingeschakeld om haar luisteraars te begeleiden bij onderwerpen die zeker een positieve beweging zullen creëren. Ze is ook geïnteresseerd in meditatie en psychologie.

2. Gesprekken met haar hersenen

Deze wekelijkse haarpodcast neemt een diepe duik in de hoofden van enkele van de meest getalenteerde artiesten, opvoeders, influencers en leiders in de professionele salonindustrie. Deze show wordt gepresenteerd door Gordon Miller, CEO van Hairbrained.me en zelfbenoemd social media evangelist. Zijn gasten delen gul hun inzichten en succesverhalen.

3. Grijs worden in Tinseltown

Gehost door actrice / schrijver Mandy May Cheetham en geïnspireerd door haar beslissing om met grijs haar te leven, bevat deze audioshow eerlijke verhalen en open interviews met verschillende vrouwen. Omdat Mandy geïnteresseerd is in het omarmen van grijs haar, interviewt ze vooral vrouwen die het hebben gedaan, die van plan zijn het te doen en die van plan zijn om te verven totdat ze sterven.

4. OMG Artistry Podcast: Sociaal onderlegde stylist Olivia Smalley

Olivia bespreekt social-media tips, balans tussen werk en privé. Ze hangt ook rond met enkele van haar favoriete vrienden en influencers uit de industrie. Alle afleveringen zijn inspirerend, oprecht en verfrissend. Dit is een zeer interessant perspectief van een succesvolle haarblogger, content queen en haarstylist.

5. Haar Liefde Radio

Gehost door Elizabeth Faye, is deze podcast gemaakt om wat zen te brengen in je ochtendrit naar je werk. Deze show is geweldig voor virtueel netwerken omdat Elizabeth de meest inspirerende kappers, coaches en creatieven uitnodigt om diepe onderwerpen te bespreken, zoals eigenwaarde, gebrek aan zelfvertrouwen, het laten groeien van een salonbedrijf en het leven van je dromen.

6. “Krul praat het uit” – De haarpolitiek

Deze series bevatten vrouwen met natuurlijk, krullend haar. Sheridan Watkins duikt in hun leven en vraagt hoe ze omgaan met natuurlijke haarproblemen en doorbraken. Het is zo krachtig om van verschillende vrouwen te horen hoe ze omgaan met haarproblemen, zodat we al die tips kunnen samenvoegen tot een regime dat voor ieder van ons werkt.

7. Hoe het te knippen in de kappersindustrie

Als je de ultieme bron nodig hebt voor alles wat te maken heeft met een succesvolle carrière achter de stoel, dan is dit het. Dom Lehane is de gastheer van “How to Cut it”, evenals de maker van HairClubLive. Hij interviewt gasten uit de hele haar-, mode-, schoonheids- en creatieve industrie en leidt luisteraars op met hun kostbare inzichten.

8. Nyasha.Musa.Grace: Afro met een dosis gratie

Het doel van deze podcast is om verwarring en misvattingen rond krullend en natuurlijk haar bloot te leggen. Dit is een ruimte om de diversiteit van ons haar te vieren, te proberen attitudes te veranderen en het begrip van alles wat afrohaar is, zelfs als die afro ontspannen is. Ook zijn sommige afleveringen perfect educatief en bespreken ze hoe je natuurlijk haar goed kunt verzorgen.

9. Mooi Haar Podcast

Deze podcast is voor beautyliefhebbers, ondernemers, kleine ondernemers, klanten en haarstylisten. De gastheren Haley Evans en Hannah Davis zijn gespecialiseerd in hairextensions, dus dit onderwerp is ook een van de belangrijkste. Een van de nieuwste afleveringen heet: “Wie draagt hairextensions?”, en dames bespreken of hun klanten bepaalde dingen gemeen hebben.

10. Het haarspel

Deze serie wordt verzorgd door Salon Republic en gepresenteerd door oprichter Eric Taylor, een haarstylist met meer dan 18 jaar achter de stoel. Elke aflevering gaat diep met de meest interessante spelers van de schoonheidsindustrie. Deze podcast is zowel leerzaam als onderhoudend. Het is ook een must-hear voor alle soorten haarstylisten die meer geld willen verdienen en hun diensten naar een hoger niveau willen tillen.

11. De Independent Stylist Podcast

Verhuurd door Jennifer Kenny, een salonsuite-expert en consultant, deze podcast is een geweldige bron voor inspiratie en bruikbare tips voor kappers en schoonheidsspecialisten. Alle afleveringen duren ongeveer 20 minuten en zijn bedoeld om luisteraars te leren slimmer te werken om een winstgevend bedrijf op te bouwen, hun ware potentieel te ontsluiten en authentiek te zijn op hun reis.

12. Transformeer: de reis van een haarstylist van giftig naar gezond

Laura West is een holistische haarstylist en beauty ondernemer met bijna 40 jaar ervaring. Op deze inspirerende show wil ze anderen in staat stellen om old-school giftige methoden voor het kleuren en stylen van haar te vervangen door gezondere alternatieven. De voordelen van een gezondere professionele en persoonlijke levensstijl zijn ontelbaar.

Transform: een reis van haarstylisten

13. De veelgevraagde Hairstylist Podcast

Kristen Varoli deelt de meest waardevolle lessen uit het leven die ze hebben geleerd door 16 jaar achter de stoel te werken als haarstylist. Ze bespreekt alles wat te maken heeft met het leven, zaken, groei, succes en al het andere dat toevallig naar boven komt. Kristen begrijpt het belang van onzichtbare dingen zoals motivatie, groot dromen en het begrijpen van je waarde als professional.

14. Alopecia Leven

Deze podcast biedt mensen met alopecia ondersteuning, nauwkeurige informatie, persoonlijke verhalen en lifehacks om hen te helpen navigeren door de wereld van haaruitval. Je hoort interviews met specialisten in hun vakgebied, maar ook gewone mensen die worstelen met alopecia areata. Of je nu net de diagnose hebt gekregen of het al eeuwen hebt, Alopecia Life is hier om te helpen.

15. De Krullend Haar Q&A Show

Melanie Nickels is de oprichter van de Raw Hair Organic Salon in Naples, Florida, een van de beste Curly en Natural kapsalons in het land. Haar haarpodcast is je kans om krulspecifieke vragen te stellen en nieuwe spannende tips en trucs te leren uit de antwoorden van Melanie. Om uw vragen in te dienen, hoeft u alleen maar commentaar te geven op hen, en ze zullen in de wachtrij gaan!

De Krullend Haar QA Show

16. Ze maakt golven

Deze podcast is ontworpen voor haarstylisten en creatieve vrouwen en is een geweldige bron van motiverende bedrijfsinformatie voor professionals achter de stoel. Als eigenaar van een klein bedrijf praat gastheer Lindsay Mayuga met andere gepassioneerde creatievelingen. Deze gesprekken resulteren in zinvolle interviews over relevante en zeer boeiende onderwerpen, waaronder haar.

17. Bloeiende Stylist Podcast

Gehost door Britt Seva, sociale media- en marketinggoeroe voor haarstylisten, is deze podcast een verzameling gesprekken met succesvolle of onontdekte stylisten, één-op-één coachingmogelijkheden en bruikbare, strategische marketingtechnieken die u vandaag in uw bedrijf kunt gebruiken om echte resultaten te zien.

18. Gegroefde randen

Deze podcast gaat over de gezondheid van het haar. Volg het om tips te horen over hoe je veelvoorkomende haar- en hoofdhuidproblemen kunt oplossen, hoe je haaruitval kunt aanpakken en de beste manieren om je lokken te stylen. Of je nu opgesloten of los bent, natuurlijk of ontspannen, je zult zeker enkele tips horen over hoe je je haar gezond, levendig en elegant kunt houden.

19. Voorbij de techniek

Kati Whitledge houdt ervan om saloneigenaren en hun teams te voorzien van de meest innovatieve bedrijfs- en marketingstrategieën. Haar missie is om de meest vooruitstrevende professionals uit de industrie naar de microfoon te brengen, zodat ze hun tips en inzichten kunnen delen om elkaar te helpen consistent te groeien en zich te ontwikkelen.

20. Komedie’s Krullen

Deze podcast is uitzonderlijk omdat het krullend haarproblemen bevat in een wereld met steil haar, met alle slechte haardagen en adviezen die nooit helemaal werken. Het zit vol ironie en netelige grappen. Teona Sasha nodigt enkele van de meest hilarische, krullende komieken van comedy uit om te praten over alles wat met haar te maken heeft: verhalen, praktijken en zelfliefde!

Tag Taylor Campbell en @therighthairstyles op Instagram om je favoriete haarpodcasts te delen!

Uitgelichte afbeelding via Instagram

Grenzeloze Kapper
Hair Brained Gesprekken
Grijs worden in Tinseltown
OMG Kunstenaarschap Podcast
Haar Liefde Radio
De haarpolitiek
Hoe het te knippen in de kappersindustrie
Nyasha.Musa.Grace Podcast
Mooi Haar Podcast
Het Haarspel
De Independent Stylist Podcast
Transform: een reis van haarstylisten
De veelgevraagde Hairstylist Podcast
Alopecia Leven
De Krullend Haar QA Show
Ze maakt golven
Bloeiende Stylist Podcast
Gegroefde randen
Voorbij de techniek
Komedies Krullen