20 heetste flat twist kapsels voor dit jaar

Plat twist haar is al generaties lang een go-to stijl voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Met de trends van vandaag zijn deze wendingen echter geëvolueerd tot een veelheid aan verbluffende, boeiende stijlen.

Flat Twist Kapsels

Creativiteit kent geen grenzen als het gaat om natuurlijke kapsels voor langer haar of mensen met extensions. Twists zijn een gemakkelijker alternatief voor vlechten, en soms vullen deze twee elkaar aan voor een statement look. Kijk in onze galerij voor ideeën en inspiratie.

#1: Twisted Updo voor kort haar

Als je je haar liever niet lang laat groeien en extensions vermijdt, zijn er twiststijlen die goed voor je werken. Ga voor iets dat het haar naar boven beweegt, waardoor krullen vrij naar beneden kunnen tuimelen en het gezicht kunnen omlijsten.

#2: Creatieve opstapeling

Wanneer je je haar plat draait, ben je niet beperkt tot één type vlecht. Zoals hieronder te zien is, kun je met extensions vlechten “laten groeien” van superklein aan de nek tot dikke, vollere twists aan de bovenkant.

#3: Low Updo met flat twists

Omdat twiststijlen al generaties lang bestaan, is het niet ongewoon om vintage coifs een comeback te zien maken op moderne Afro-Amerikaanse vrouwen. Dit is een van die kapsels die zich een weg terug heeft gebaand naar een nieuwe golf van populariteit. Het is eenvoudig, charmant en geschikt voor een zeer divers leeftijdsbereik.

#4: Dubbelstrengs Twisted Style

Twee strengen twists zijn de eenvoudigste en snelste stijl als het gaat om plat draaien. Vanwege de textuur van zwart haar houden de twists net zo goed stand als vlechten en openen ze de deuren voor een verscheidenheid aan zowel eenvoudige als complexe looks.

#5: Netjes kapsel voor Ombre Hair

Draai je haar plat met een vleugje honingblond toegevoegd aan je natuurlijke lokken. De kleur spiraalt prachtig omhoog en maakt zeker een memorabel statement dat de hoofden zal doen draaien!

#6: Elegant en Vintage Kapsel

Als je wilt leren hoe je natuurlijk haar kunt flat draaien, is dit een goede stijl om mee te beginnen. Eenvoudig en bescheiden, het is niets meer dan een goed geplaatste vlecht die is ingepakt en vastgezet aan de nek.

#7: Schoolmeisje Geïnspireerde Stijl

Wie had dit kapsel niet minstens één keer als kind? Houd dingen jong en charmant met een klassieke twiststijl die gemakkelijk te onderhouden is en net zo leuk om te dragen als op de speeltuin van de 4e klas.

#8: Grote en gedurfde hoge bun

Wil je haar dat net zo groot en statement-makend is als je heldere, extraverte persoonlijkheid? Probeer dit kapsel dan op maat. Met het gebruik van extensions is deze opgestapelde verzameling twists prachtig maar ook leuk.

#9: Gedraaid en schuin kapsel

Beschermende kapsels zijn een grote hulp in het voortdurende gevecht met gespleten haarpunten. Experimenteer met twists grootte, afscheid, vlechthoek en accessoires. Jouw stijl zal nooit meer saai zijn!

#10: Asymmetrische Updo met platte twists

Net als een tuinlabyrint is dit een echte uitblinker in de wereld van platte twiststijlen. Dit zal de eerste keer door een professional moeten worden gedaan, maar het kan snel een stijl van eigen bodem worden als je het eenmaal onder de knie hebt!

#11: Voorwaarts gerichte verwrongen Updo

Een platte twist updo is schattig en handig voor meisjes die actief zijn maar er toch mooi uit willen zien. Dit kan in elk haartype worden verwerkt, inclusief weefsels en natuurlijk haar. Houd het een dag of een week binnen – dit is een veelzijdige updo.

#12: Twisted Low Bun

Flat twist kapsels hoeven niet wild, gek of uitgebreid te zijn. Draai gewoon de zijkanten van je natuurlijke haar en trek het in een vrouwelijke knot wanneer je haar uit de weg moet laten gaan, maar er nog steeds goed uitziet.

#13: Tiny Twists in Cunky Bun

Draai je haar plat, installeer extensions en maak een grote gevlochten knot. Gelukkig hoef je nu niet te wachten tot je haar heel lang wordt. Een dikke en volle knot is toegankelijk en eenvoudig te monteren.

#14: Gedurfd kapsel met Twisted Cornrows

Style het haar op en uit de weg met deze coole wendingen die in breedte variëren van dun tot dik. Je kunt deze stijl wekenlang vasthouden, waardoor het de perfecte keuze is voor de zomer.

#15: Chunky Braid Verzamelen

Twists kunnen zo dun of dik zijn als je wilt – dit kapsel is een voorbeeld van ultradikke vlechten die er nog steeds mooi genoeg uitzien om te dragen voor een verscheidenheid aan evenementen en gelegenheden. Verzamel alle wendingen aan de nek en werk in een veilige, bescheiden knot.

#16: Verzameld en verpakt kapsel

Met de achterkant van je haar strak en symmetrisch gedraaid, kun je extensions voor de kroon en voorste secties installeren om een overvloedige updo te krijgen met strengen bevestigd haar gedraaid als slangen voor een echt sexy en dramatische look van ontspannen haar.

#17: Plat uitdraaiend haar

Twists hoeven niet stijf te zijn of op één plek te worden gehouden – als je wilt gaan met een leuk, bevrijdend kapsel dat goed werkt op kort haar, probeer dan deze krullende platte twist out ‘doe dat is zowel schattig als gemakkelijk te onderhouden.

#18: Netjes en zijdeachtig gedraaid ‘Do’

Als je naar foto’s van gedraaid haar kijkt en je afvraagt hoe ze die geweldige looks hebben, is het antwoord meestal te vinden in een professionele salon. Werk samen met een stylist om te ontdekken welke tint het beste werkt voor je haar, samen met producten die de glanskracht van je lokken optimaliseren.

#19: School Marm Chic

Dames van rond de eeuwwisseling kenden alle trucs als het ging om updo’s die op hun plaats bleven en het gezicht flatteerden. Dit is slechts een van die stijlen die echt de tand des tijds heeft doorstaan. De echte techniek achter deze stijl is een passend haarproduct en een beetje geduld de eerste paar keer uit.

# 20: Vintage Glam Updo

Neem een voorbeeld aan de afgelopen decennia en bekijk deze twiststijl de volgende keer dat je hoopt op een geheel nieuwe look. Dit werkt het beste met natuurlijk haar dat klaar is voor verandering.

Flat twist kapsels zijn leuk om te dragen en handig om verschillende redenen – of het nu werk, weer of de wens voor een nieuwe look is. De meeste salons kunnen de meer uitgebreide twist-looks produceren, terwijl de eenvoudigere thuis of met een vriend kunnen worden gedaan. De truc om uitstekend gedraaid haar te maken is het gebruik van een kwaliteitshaarproduct en het nemen van de nodige stappen om het haar in de best mogelijke gezondheid te houden.