20 ideeën voor Bob-vlechten in ultra chique kapsels

Is er zoiets chics of verfijnds als de tijdloze bob? In feite is dat zo – bobvlechten zijn zowel elegant als edgy, plus ze zijn altijd in de mode. Gemakkelijk te stylen, universeel flatterend en buitengewoon veelzijdig, bobbelvlechten lopen het gamma tussen funky en conservatief.

Bob Braids Kapsels ter Inspiratie

Van kort tot middellang en lang, er is een hele wereld van gevlochten bobs – dus misschien is het tijd om een gloednieuwe ‘do?

#1: Eenvoudig, Chic en Bobbed

Dit is alles wat een doosvlecht bob hoort te zijn. Het is een schuine bobstijl die onder de kin krult, net als de klassieke bob. Dat is een flatterende ‘do’ voor zowat iedereen omdat het het gezicht zo mooi omlijst en de perfecte lengte heeft.

#2: Bob vlechten met bangs

Een bob met knallen is zijn eigen bijzondere look. De knallen voegen wat kostbare jeugdige speelsheid toe aan de look, om nog maar te zwijgen van de manier waarop ze die grote, heldere, mooie ogen accentueren!

#3: Asymmetrische Bob Braids

Deze bob is zo cool! Het is een absolute perfectie van wortel tot punt. Het zijgedeelte heeft een afslankend effect wat een groot pluspunt is voor ronde gezichten. Deze vlechten zijn de ideale lengte voor een face-framing ‘do that doesn’t need a single accessory to make it look out.

#4: Lange Bob met dikke vlechten

Langere gevlochten bobkapsels zijn verbazingwekkend veelzijdig. Met dit kapsel is het gemakkelijk om tientallen verschillende stijlen te trekken, variërend van knotjes tot paardenstaarten en updos. De dikte van de vlechten creëert weelderige, benijdenswaardige bulk die ook beheersbaar en vrij van kroezen is.

#5: Opgerold Half Updo

Deze halve updo doet ons enigszins denken aan Victory rolls, maar het is veel gemakkelijker om te doen, vooral als je er zo’n geweldige basis voor hebt. Gewoon verdelen, draaien en pinnen. Dit is een prachtige manier om een gevlochten bob te stylen voor iedereen die van retro-geïnspireerde kapsels houdt.

#6: Korte en chique Bob-vlechten

Veel bobs hebben de neiging om kinlengte te zijn, maar er is geen zeggen dat ze niet een beetje korter kunnen zijn dan dat. De hier afgebeelde korte bob is een moderne update van het klassieke kapsel. Het werkt ook als een mooie beschermende stijl voor Afro-Amerikaans haar.

#7: Gelaagde Bob-vlechten

Bewonder de perfectie van deze strakke, kleine vlechten, de mooie kleurencombinatie en het prachtige silhouet van deze bob. Het is aan de kortere kant en dankzij de lagen is het omgekeerd. Omdat het op die manier gelaagd is, helt het langer naar voren, wat prachtige opgaande lijnen oplevert die de stijl edgy maken.

#8: Two-Tone Tiny Braids

Pixie-vlechten in een bob suggereren onbeperkte opties in styling, omdat deze vlechten meestal klein en hanteerbaar zijn. Veeg ze opzij, gooi ze in een halve knot of vlecht de knallen… Wat kun je nog meer toevoegen? Een kleur – je favoriete kleur of degene die je huidskleur complimenteert.

#9: Lange en korte Bob vlechten

Het is tijd om je korte bob te upgraden met een asymmetrische twist. Side parted stijlen zijn sexy en chique, dus waarom niet om deze geweldige stijl met prachtige diagonale lijnen te proberen? Een paar paarse vlechten zullen het helderder maken.

#10: Gevlochten en verpakt

Deze box braid bob zit vol stijl waarbij aan elk detail wordt gedacht. De vlechten beginnen als cornrows en eindigen als vrij hangende strakke vlechten, verzegeld en gekruld onder. Dit is absoluut onze favoriete gevlochten bob met hoogtepunten en accenten, maar laten we eens kijken welke andere ideeën de volgende foto’s onthullen.

#11: Center Parted Bob

Dankzij het middendeel en de manier waarop deze vlechten achteloos worden teruggeworpen, is dit een bob die een Boho-allure afgeeft. De kralen voegen wat glitter toe, en een paar face-framing vlechten van een andere kleur werken als een mooi accent dat je merkbaar of heel subtiel kunt maken zoals in dit voorbeeld.

#12: Veelkleurige Bob

Kijk eens hoe leuk en levendig deze bob is op de foto! Stel je het eens voor in het echte leven. Klassieke bobs zijn strak en glad, dus waarom zou je het niet een beetje opschudden met de toevoeging van levendige kleuren geweven in de vlechten? De tousled styling is eenvoudig maar onmiskenbaar schattig.

#13: Vlechten en broodjes

Zodra je je nieuwe gevlochten bob hebt, zul je blij zijn om die leuke vlechten een tijdje vrij te dragen, maar dan zul je je afvragen hoe je ze anders kunt stylen. Twee Minnie Mouse-broodjes zijn iets eenvoudigs en heel meisjesachtigs dat je binnen twee minuten kunt doen.

#14: Paarse Pixies

Niet alleen lenen pixie vlechten zich goed voor het bobkapsel, maar ze zien er ook prachtig uit in levendige, onverwachte kleuren. Paars is een perfecte keuze, duidelijk, maar bijna elke tint zal werken. Het vergt gewoon vertrouwen om zo’n zinderend, opvallend kapsel uit te trekken.

#15: Bob belegd met een broodje

Hoge broodjes en topknopen bieden een alternatief voor saaie half-paardenstaarten. Vooral gevlochten broodjes zijn gemakkelijk te maken, plus ze openen het gezicht. Dit is iets dat moeiteloos kan worden bereikt met bobs van elke lengte en vlechtdikte.

#16: Half Up Box Vlechten

Doosvlechten in een bob zijn net als natuurlijke lokken alleen veel beter hanteerbaar en vrij van kroezen. Deze bob volgt de populaire asymmetrische stijl en de dikte van de vlechten voegt een serieus volume toe. De gouden kralen op de vlechten ondersteunen de helderheid van deze prachtige ogen. Let ook op de schattige paarse en donkerblauwe highlights. We houden ervan dat ze niet luid zijn.

#17: Zwarte schouderlengte vlechten met accenten

Een van de beste dingen van bobbedvlechten is absoluut de mogelijkheid om moeiteloos kleur toe te voegen. In het bijzonder is het gemakkelijk om een paar vlechten in verschillende kleuren te gooien, zoals hier te zien is. Platinablonde en gouden accenten verfrissen deze lange bob waardoor het een nieuwe laag intriges en diepte onthult.

#18: Mooie gepinde achterkant Half Updo

Hier is een vrij laconieke bobstijl – chic, kinlengte en elegant. De bobvlechtjes zijn aan de zijkant gescheiden en zachtjes naar achteren gespeld – een eenvoudige, gemakkelijke stijl, maar is het niet mooi?

#19: Gestoten en Bobbed

Dankzij de bouffant en teruggetrokken vlechten geven deze bobbox-vlechten een glamoureuze retro-vibe af, die doet denken aan de jaren ’60 en ’70. Laat een paar vlechten over het voorhoofd gaan om de bouffantnaad nog groter te maken en een mooie hoek te creëren met je onberispelijke wenkbrauw.

#20: Gestapelde en schuine Bob

Deze vlechten zijn zorgvuldig gelaagd voor een schattige bijgesneden stijl met maximaal volume. Als je een echt korte gestapelde stijl wilt, bevestig dan geen vlechten aan de nek. Laat het dienen als een undercut.

Er is een reden waarom de bob een tijdloos kapsel is, dat om het jaar opduikt als een nieuw must-have kapsel. Het is veelzijdig, gemakkelijk te stylen en het kost niet veel moeite om het er fenomenaal uit te laten zien. Wie kan zo’n magisch ‘doen’ weerstaan? En met bob box vlechten zal je stijl een waar genot zijn om te dragen.