20 kapsels die beter werken dan gezichtscontouren

Het verbeteren van onze beste eigenschappen en het minimaliseren van onze slechtste is waar kapsels om draaien – met onze eigen persoonlijke stijl in de mix, natuurlijk! Je kunt gezichtscontouren proberen met dure paletten, maar niets is te vergelijken met het kennen van de juiste kapsels voor gezichtsvormen en uitzoeken wat het beste voor je werkt. Het maakt niet uit wat uw verontrustende functie kan zijn, er is een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook prachtig!

Lange kin

Het hebben van een sterke kin is niet altijd een slechte zaak, maar het is het beste om een kapsel te kiezen dat met deze functie werkt en niet ertegen. Er zijn tientallen kapsels voor lange gezichten die volledig werken om je gezicht het uiterlijk van een meer taps toelopende kin en voorhoofd te geven en de illusie van bredere jukbeenderen. Vermijd bij het kiezen van een snit een stijl die eindigt bij de kin. Dit vestigt alleen de aandacht op de functie die u wilt minimaliseren.

Logischerwijs zullen knallen een meer uitgesproken kin in evenwicht brengen, waardoor een lange gezichtsvorm wordt verkort.

Als knallen niet jouw ding zijn, laat je stylist dan lagen knippen die eindigen bij de oren en jukbeenderen om de aandacht te vestigen op dat deel van het gezicht en weg van een langere kin.

Als je een lange kin hebt, probeer dan een zijgedeelte te schommelen. Dit zal de lange lijnen van je gezicht naar de zijkant kantelen, je kin in evenwicht brengen en de aandacht vestigen op je ogen en andere kenmerken. Een zijdeel is ook het beste kapsel voor ovale gezichten. Dames met deze gezichtsvorm zijn het gelukkigst omdat ovaal wordt beschouwd als de ideale gezichtsvormen, maar een zijdeel kan wat dimensie en interesse toevoegen.

Als je de voorkeur geeft aan langere lokken of dikker, voller haar hebt, begin dan je lagen ver onder de kin. Lagen breken in wezen een lang gezicht op, omdat haar dat allemaal even lang is, geen focus voor het oog creëert.

Mollige Wangen

Een vol gezicht doet denken aan de jeugd, maar het is natuurlijk om het juiste kapsel te vinden voor een rond gezicht dat de illusie van hoekigheid geeft.

Een schattige bob is een van de beste kapsels voor mollige gezichten. Door de haarlengte aan de basis van de nek te beëindigen, markeert u uw kaaklijn en vestigt u de aandacht op de hoekige kenmerken van uw gezicht en weg van meer uitgesproken wangen.

Klassieke Hollywood retro golven voegen definitie en interesse toe aan een ronder gezicht en grotere wangen. Geef het een tousle voor een modernere, alledaagsere look.

Het lijkt misschien contraproductief om korte kapsels te knippen voor ronde gezichten, maar het kan in je voordeel zijn om haar in een pixie-stijl te dragen. Een pixie cut die rommelig is aan de bovenkant zal vooral je gezicht verlengen en een eenvoudig pixie kapsel zal dat mooie gezicht laten stralen!

Gelaagde krullen voor krullend, getextureerd haar doen wonderen op mollige wangen. Lange lagen om je kaaklijn te boetseren en kortere lagen in de buurt van de jukbeenderen om de illusie van een meer schuin gezicht te geven.

Wie houdt er niet van een groot broodje? Dit kapsel geeft structuur aan een ronder gezicht.

Vierkant gezicht

Vierkante gezichten zijn misschien niet per se voller, maar je wilt de illusie van een langer gezicht geven om die breedte in evenwicht te brengen. Gezichtsafslankende kapsels werken het beste voor meiden met sterkere kaaklijnen.

Aanbevolen kapsels voor vierkante gezichten zijn zeker schuine bobs, waarbij het haar aan de voorkant het langst is en korter en gestapeld achterin wordt. Deze snit heeft een afslankend effect op het gezicht.

Als je je haar liever langer draagt, probeer dan lagen toe te voegen die het gezicht omlijsten om je sterke eigenschap te verzachten. De eerste lagen moeten in lijn met de kin beginnen om de vierkantheid te verspreiden en dat mooie gezicht te accentueren!

Niet veel meiden met grotere neuzen houden van deze prominente functie, maar het hebben van een hoeft niet per se een slechte zaak te zijn! Beroemdheden met grotere neuzen, zoals Lea Michelle, weten hoe ze de focus weg kunnen houden van een grotere neus en de aandacht kunnen richten op hun mooie kenmerken.

Zachte, gevederde knallen of lagen helpen kenmerken in evenwicht te brengen en trekken het oog weg van het midden van het gezicht.

Side swept bangs zijn mooi voor gezichten met een grote neus omdat ze helpen de ogen elders te trekken. Zorg ervoor dat je die knallen of kortere lagen veegt. Vermijd duidelijke lijnen en stompe knallen – een strenge blik zal alleen dienen om een grote neus te benadrukken.

Grote krullen zijn een gemakkelijke manier om een zachte balans te bereiken – en het leidt beter af van grote neuzen dan steil haar. Probeer curling met grote rollers voor een natuurlijk effect.

Probeer voor styling een updo met wat volume aan de kruin en stukken die de voorkant van je haar omlijsten.

Lage of hoge haarlijn

Als je een korter voorhoofd hebt, is het niet moeilijk om het anders te laten lijken. Probeer een behoorlijk rommelige updo met extra volume in het midden van het hoofd. Dit voegt hoogte toe aan het voorhoofd.

Voor een hoge haarlijn, het voor de hand liggende antwoord is om bangs te proberen. Ruige knallen zijn een gemakkelijk te onderhouden stijl als je het effect van een groot voorhoofd wilt verzachten.

Nogmaals, knallen zijn niet voor iedereen, dus lange lokken met zijwaarts geveegde lagen of knallen balanceren een hoge haarlijn en richten de aandacht elders.

Korte of lange nek

De truc om een zeer korte of zeer lange nek te hebben, is om de illusie van het tegenovergestelde te geven. Nogmaals, geen van beide functies is slecht, maar het is het beste om te weten welke kapsels werken om balans aan je look toe te voegen.

Voor een korte hals voeg je lengte toe door een stijl te kiezen die niet eindigt bij de nek. Een korte oogst met vegen knallen of lange sloten met lange lagen zullen in uw voordeel zijn.

Als je een lange nek hebt, wil je de ruimte opbreken door een stijl te kiezen die eindigt bij de nek, zoals een lob. Een schouderlange stijl met lagen die de nek omlijsten, doet ook wonderen.

Ongeacht je gezichtsvorm of bepalende kenmerken, er is een kapsel voor je dat je uniek en mooi laat voelen. Probeer een van deze kapsels om getuige te zijn van een totale transformatie!