20 kapsels voor het gracieus uitgroeien van knallen

Veranderingen helpen om dingen op te schudden en onze iconische looks te vinden. Helaas zijn onze haarexperimenten niet altijd een succes en impulsief knippen kan eindigen met de lange en ongemakkelijke periode van het opnieuw uitgroeien van je knallen.

Of je nu een dag of twee wilt uitrusten van je knallen, spijt wilt hebben van het knippen van een, of gewoon geen tijd kunt vinden voor de broodnodige trim, er zijn 20 kapsels voor het uitgroeien van pony’s die je zullen helpen je pony te verbergen en het een tijdje van je gezicht weg te krijgen.

Hoe bangs uit te laten groeien

Wat te doen met knallen die uitgroeien? Vergeet allereerst niet dat je knallen regelmatig moeten worden getrimd – dit zorgt ervoor dat je slechts een beetje lengte verliest, maar je haar zal sneller groeien, waardoor het groeiproces wordt versneld.

Het is moeilijk te zeggen hoe lang het duurt om je knallen uit te laten groeien, omdat het startpunt hier het belangrijkst is. Onnodig te zeggen dat korte knallen het moeilijkst te kweken zijn. Aan de andere kant zien gordijnknalen, die nu helemaal in een rage zijn, er goed uit in elke fase van het proces en transformeren ze geleidelijk in gezichtsverlijstende stukken.

Gerelateerd bericht: De beste knallen voor je gezichtsvorm

Hoe dan ook, misschien wil je je knallen van je gezicht houden tijdens de overgangen. In feite zijn er een aantal geweldige manieren om knallen te stylen op een manier waarvan niemand ooit zal vermoeden dat je er een hebt! Probeer deze ideeën om de uit de kluiten gewassen knallen te verbergen die hun vorm hebben verloren en houd je haar weg van je ogen totdat je de ongemakkelijke lengte passeert. Voel je ook vrij om de kapsels te gebruiken om voor de verandering een knalvrije look te proberen.

#1: Hollandse Vlecht

Deze schattige Nederlandse vlechten kunnen beginnen bij je haarlijn en de waarheid van het hebben van knallen verbergen. Dus hier is de 1e regel voor jou: als je droomt over het verbergen van je sluwe pony, beheers dan de kunst van het vlechten. Maak je vlechten strak of weelderig, afhankelijk van je stemming en outfit.

#2: De Coco Braid

Hier is een ingenieus plan om de stompe knallen te verbergen en je gezicht te openen, waarbij je een hoofdband imiteert. Vlecht je haar zo en je zult verliefd worden op alle comfort en lieflijkheid. Plus één op de lijst van je favoriete kapsels, vooral als je ziel streeft naar mooie transformaties. Hier is een ingenieus plan om de knallen te verbergen en je gezicht te openen, waarbij je een hoofdband imiteert.

#3: Middendeel en Natuurlijke Bouffant

Soms moet je gewoon je saaie knallen in een nieuw licht zien om de hele stylingroutine te diversifiëren. Probeer het in het midden in twee secties te verdelen en maak een gemakkelijke bouffant met behulp van een rattenstaartkam. Bevestig het resultaat met een stevige haarspray.

#4: Oormanchet

Het uitgroeien van knallen wordt gemakkelijker als je je al achter het oor kunt verstoppen. Maar wat als je het niet leuk vindt om het steeds opnieuw te moeten stoppen? Verberg je pony door een oormanchet te imiteren – een extra modieus accessoire. Vlecht gewoon beide delen van je pony’s en bevestig ze boven je oren met wat onzichtbare bobby pinnen. Optioneel kun je deze vlechten doorboren met speciale kleine ringen of hangers.

#5: Pin-Up Stijl

Wanneer je uit de kast groeit, negeer dan niet de rest van het haar en verschillende haaraccessoires die je kunnen helpen om je innerlijke stylist wakker te maken en zo’n mooi pin-up kapsel te creëren. Let op heldere en pakkende stukken die dit seizoen zeer populair zijn: hoofdbanden, clips, enz.

#6: Ninja Bun

Knotjes kunnen je haar bij elkaar houden, inclusief die ongehoorzame knallen, op de bovenkant van het hoofd. Bovendien zien dergelijke topknots er geweldig uit als casual en avondkapsels. Voeg een paar kunstmatige strengen van elke kleur toe om een meer futuristische en interessante updo te creëren.

#7: Gevlochten Topknot

Zoals we al hebben vermeld, is vlechten de beste manier om je knallen te verbergen, en deze schattige gevlochten half-up knot is een perfect kapsel voor het bereiken van het gedurfde voorhoofd en een volledig nieuwe chique look. Zie er geweldig uit en maak je geen zorgen meer over je groeiende pony.

#8: Diepe zijdelingse afscheiding

Dit kapsel lijkt speciaal voor jou en je vervelende knallen gemaakt te zijn. Een diep zijdeel maakt het mogelijk om de pony te verbinden met de rest van je haar. Gebruik een ronde borstel om de pony’s te föhnen en zet het haar opzij. Zo’n sexy en stijlvol kapsel is perfect voor feestjes wanneer je nieuwe haarideeën wilt uitproberen zonder je zorgen te maken over knallen.

Gerelateerd bericht: 5 handleidingen voor het stylen van elk type bangs als een pro

#9: Twee kleine broodjes

Een halve updo kan ook de franje verbergen en je er extra stijlvol en modern uit laten zien. Verdeel je haar in twee secties en maak deze schattige gevlochten knotjes klein, bijna kinderachtig van formaat. Kleine vlechten helpen je om de knallen effectiever vast te houden, ze zijn echter niet nodig.

#10: Bobby Pins

Als yoje moet je ontdoen van knallen, een eenvoudige bobby-pin van elke kleur en grootte kan een oplossing zijn. Kies accessoires met aandacht voor hun functionaliteit: een booby-pin moet stevig vasthouden zonder sporen achter te laten. Trouwens, een bobby pin kan meer dan je denkt, en hier is bewijs.

#11: Krullende Mohawk

Je knallen kunnen met succes een onderdeel worden van deze schattige krullende mohawk. Vorm dit kapsel zoals je wilt met behulp van bobby pins of een bananenclip, modelleerpasta en finishing hairspray. Zo kun je je knal mengen en afzonderlijke gekrulde strengen naar beneden laten vallen, zonder ze volledig te verbergen, om er sexy uit te zien als nooit.

#12: Halo Braid

Dit romantische kapsel kan er casual of feestelijk uitzien, afhankelijk van de outfit van de schoonheid die het draagt. De Halo Braid is populair onder de beste haarstylisten en meisjes die hun groeiende pony’s op de meest stijlvolle manieren willen stylen. Eigenlijk kun je een tutorial bekijken en deze gevlochten halo thuis implementeren.

#13: Fancy Babyharen

Het idee van vlechten en ranken is heel dapper en flitsend, waardoor het perfect is voor feesten en straatmode-ervaringen. Draag rommelige vlechten of een andere geschikte “achtergrond” om de schattige en gedurfde oplossing voor babyharen te voltooien.

#14: Hoofdbanden

Het dragen van een hoofdband is de meest voor de hand liggende manier om de knallen te verbergen, dus je moet je houden aan enkele stukken die je echt leuk vindt om je leven gemakkelijker te maken. Koop een paar casual basis hoofdbanden voor dagelijks gebruik en meer feestelijke accessoires om te dragen voor speciale gelegenheden. Het beste deel is dat deze stijl werkt, ongeacht de lengte van je pony’s of de textuur van je haar.

#15: Knalt omhoog!

Als je haar kort is, maar je moet nog steeds je gezicht openen en het kapsel veranderen waar je je op verveelde, probeer dan een dappere pompadour te maken met stevige haarlak of styling eland. Volumineuze knallen zien er veel interessanter en stijlvoller uit.

#16: Geborsteld rughaar

Met behulp van de juiste gel en spray kun je je pony’s recht naar achteren vastzetten en ze minstens één nacht vergeten. Bovendien hebben alle beroemdheden al stijlvolle strakke kapsels geprobeerd. Het blijkt dat high fashion soms nuttig en functioneel kan zijn!

#17: Bladerdeeg

Ook kun je je knallen optillen en een beetje puf maken dat er erg glamoureus en chique uitziet. Eigenlijk kun je dit kapsel elke dag dragen in afwachting van je pony om weer uit te groeien. Gebruik eenvoudige clips van dezelfde kleur als je haar of kleine haarsieraden.

#18: Hoofd wrap

Hier is nog een cool idee om je knallen te verbergen. Je kunt elk hoofddeksel kiezen dat je leuk vindt of zelfs elke dag verschillende wraps dragen om je creativiteit en individuele gevoel voor stijl te benadrukken. Het succesgeheim hier is om hoofddoeken goed te combineren met je kleding.

#19: Super Hoge Pony

Hoge paardenstaarten lossen ook perfect het probleem op van het uitgroeien van je pony’s. En deze kleine vlechten kunnen elke eenvoudige pony er schattiger en stijlvoller uit laten zien. Het kapsel is geschikt voor vele haarlengtes en kan met extensions, dus je moet het zeker in de achterzak houden.

#20: Rommelige wendingen

Als je knallen lang genoeg zijn voor dergelijke manipulaties, draai ze dan weg van je voorhoofd en meng ze met zijlokken om dit perfecte rommelige kapsel te creëren. Het ziet er heel romantisch uit en geschikt voor letterlijk elke gelegenheid. Krul je uiteinden om een completer beeld te creëren.

Het proces van het uitgroeien van je knallen is een lastige zaak. Hoe langer ze groeien, hoe minder je weet wat je moet doen. Maar dit kan worden omgezet in motivatie om je innerlijke haarstylist wakker te maken. Hoe dan ook, blijf koel!