20 lange choppy bob kapsels voor brunettes en blondines

Veel vrouwen komen uit de bocht omdat ze te bang zijn om afstand te doen van de lengte. Een lange schokkerige bob is ideaal voor degenen die pinnen na het korte kapsel, maar misschien niet klaar zijn om zich volledig in te zetten. Deze kapsels kunnen net zo vrouwelijk als gedurfd zijn en we hebben 20 foto’s van inspo om het te bewijzen. Plus, maak je klaar om groen te worden van jaloezie op de salonkwaliteitskleuren van deze dame, van donkere brunette tot felblond en alles daartussenin.

20 chique lange schokkerige bob-ideeën voor uw volgende make-over

Je hebt een haarverandering nodig die een beetje edgier en rommeliger is, maar je wilt niet de korte bobkapsels van vroeger. We snappen het. Gelukkig zijn lange schokkerige bobs bijgewerkt en chique. Ze vegen boven de schouders voor een speelse vibe en hebben nog steeds de vrijheid om het kapsel te creëren volgens je eigen persoonlijke voorkeur.

Denk er bij het scrollen door de foto’s over na hoeveel moeite je wilt doen om de afgewerkte look te creëren. Creëer gemakkelijk een strandachtige textuur met wat zeezoutspray, tousle in volume met haarlak of droogshampoo met alleen je vingertoppen, of geef wat all-out highlights uit en laat de kleuren dimensie toevoegen en het werk voor je doen. Of je kunt een warmtetool pakken en sexy golven maken in minder dan 10 minuten. We dagen je uit om hieronder jouw favoriet te vinden!

Klassieke Brunette Balayage

Deze lange schokkerige schuine bob is een frisse kijk op de traditionele A-lijn bob. De eenvoudige textuur en de langwerpige face-framing stukken voegen een gevoel van een “zachte rand” toe. Een prachtige balayage-techniek fleurt de brunette op en voegt dimensie toe aan elke hoek voor een algehele samengestelde look die niet te hard probeert.

Schouderlange bob met schokkerige lagen

Deze super strakke look pronkt met de schokkerige gelaagde lange bob. Stel je voor dat je je handen door de gestrekte lokken laat lopen om het kapsel te gebruiken voor een moeiteloze schok van speels volume. De mix van hoge en lage lichten maken dit schokkerige bobkapsel tot een home-run.

Boven de schouders met krullen

Wil je de maximale hoeveelheid lengte, maar verlang je nog steeds naar een schouderlange “lob”? Deze lange blonde bob heeft getextureerde golven voor een ultramodern gevoel. Het volledig gemarkeerde en enigszins rommelige gevoel is perfect voor de zomerse beachy kortharige don’t-care houding.

Donker, kraag-bot lengte

Slechts een vleugje houding en een vleugje balayage-kleur tegen het einde van deze schokkerige bob zorgt ervoor dat het er natuurlijk geperfectioneerd uitziet. Niemand hoeft te weten dat het zorgvuldig gepland was. Dit kapsel heeft de cool-girl lengte en valt precies op het sleutelbeen. De korte en slanke schokkerige bob kan extra rockstar worden gemaakt door een ver zij-deel te dragen.

Blonde Balayage met Choppy Layers

Houd de lengte extra lang voorbij het sleutelbeen als je wat serieuze krullen wilt rocken. Deze gepolijste schuine bob heeft extra schokkerigheid aan de achterkant voor extra volume en een zachtere voorkant samengetrokken met krullen van een krulstokje. Vanwege de lengte is het gemakkelijk om een ombre- of balayagetechniek te hebben voor extra lichte uiteinden, zoals hier te zien is.

Brunette Bob met Blonde Balayage

Terwijl de meeste stompe kapsels recht liggen om de perfecte rand te laten zien, gaat de botheid hier gepaard met veel textuur. De lagen scheren een beetje gewicht af, waardoor het geheel er veel lichter en speelser uitziet dan een typische stompe bob. De toegevoegde blonde balayage en donkere wortels poetsen de look weg.

Helder blond met beachy golven

Je haar op een heldere blondine brengen kan veel onderhoud vergen. Blond worden met lange schokkerige bobkapsels is zowel stijlvol als gezonder voor je haar, waardoor touch-ups veel gemakkelijker te perfectioneren zijn. Het bereiken van de beachy blonde babe status is een eitje met alleen een krulstokje en een spritz van haarlak.

Melkweg A-Line Bob

Wanneer je kort haar hebt, is het gemakkelijker om gewaagde dingen te doen met de kleur. Voeg willekeurige dikke highlights toe die twee tot drie tinten lichter zijn voor een trendy, speelse kleur. Deze karamelkleuren die moeiteloos over haar donkerbruine haar bewegen zijn gewoon te lekker. Met een scheutje face-framing blonde secties trekt het eindresultaat de aandacht terug naar haar gezicht.

Zachte Champagne Scheermes Cut Bob

Bob kapsels werken goed op fijn haar omdat het toevoegen van textuur en volume een sitch is. Voor schuine bobs, voeg een zachte golf toe in het langere voorste gedeelte en slechts een vleugje product rondom om de rest van het haar wat body te geven. Deze getextureerde scheermesbob produceert lichtgewicht tips die zichzelf praktisch stylen.

Lange Schokkerige Bob met Bangs

Combineer twee gewaagde bewegingen in één: knallen en kort haar. Een getextureerde piekerige bob met zachte knallen verzacht een volledig gezicht, maar iedereen kan de perfecte bob en bang combinatie vinden die pverhuurt ze. Door de knallen een meer natuurlijke kleur te geven, brengt het sultrie en intriges in de ogen, terwijl speelse balayage overal dimensie toevoegt.

Straight Bob met Blonde Balayage Ombre

Kan ik een grote bestelling van doorleefde blonde balayage ombre krijgen op steil schouderlang haar, alstublieft? De perfecte mix van blond kan zich nergens verbergen in deze lange getextureerde bob, die pronkt met de zachte lagen en glans. Een vrouwelijke look is makkelijk te stylen met een stijltang en glanzend serum of met een ronde borstel en föhn voor wat extra volume.

Schokkerige lange hoek bob

Laat de afmetingen van je pas handgeschilderde haar zien tijdens een avondje uit met dit perfect gegolfde haar. De lange schokkerige bob heeft de houding van een stoer meisje verweven met de dromerige karamelkleuren die zoet en onschuldig zijn. Rock het beste van twee werelden met dit kapsel als je durft te dromen.

Lange Mokka-gekleurde Bob met Bangs

Licht getextureerd en zo zoet met de hand geschilderd met een paar highlights om de mokkakleur op te fleuren, deze snit is niet over het hoofd te zien. Het extra lange bobkapsel, ook wel lob genoemd, is zowel schattig als sexy met rechte lokken in combinatie met zware knallen.

Rooty Blonde Bob

Als je het warm hebt dan heb je het koud en kun je geen kapsel kiezen, probeer dan deze ultieme schokkerige blonde balayage look. Met tonen van zowel warme als koele tinten, past het bij mensen met een neutrale huidskleur. De donkere wortels en de felblonde stukken strategisch dichter en verder bij de wortel geplaatst betekent geen harde lijnen wanneer je natuurlijke kleur ingroeit.

Ashy Bablylights met textuur

Houd het koel met schokkerige lagen en ashy tonen, geweldig voor mensen met een koele huidskleur. Babylights brengen de ashy tinten van de wortel naar beneden en verzadigen de uiteinden met een trendy grijsblonde kleur. De ashy bruine wortels houden de look down-to-earth.

Smokey Taps toelopende bob met lange knallen

Strak haar met schokkerige lagen dunt uit en verzacht de ultra A-lijn bob. Het geleidelijke grijs op donker haar geeft de kleur een rokerige look, terwijl de lange piekerige knallen de wenkbrauwen grazen voor een algehele rokende hete sfeer.

Gepolijste bob met face-framing highlights

Als je een eenvoudig schokkerig bobkapsel nodig hebt om ’s ochtends te tusselen en er nog steeds goed uit te zien voor het kantoor, kan dit iets voor jou zijn. Voeg blonde stukken en side swept bangs toe om het geheel een beetje speelser te laten lijken.

Multi-kleur met veel textuur

Geweldig voor een dagelijkse blik op kantoor, deze mix van babylights (dunne highlights) wervelt door deze veelkleurige bob en het heeft ons gebiologeerd. Op zoek naar een gepolijst en vrouwelijk kapsel? Probeer deze bob eens.

Beachy Bob met volume

Zomers vies blond balayage haar bovenop en te-cool-voor-school verzadigde koele uiteinden, het is een perfecte kleur voor iemand die de grijze haartrend op kort haar wil zonder de teint te overweldigen. De messcherpe uiteinden nemen de schokkerige bob een tandje hoger. Probeer je haar naar de andere kant te gooien dan waar je het normaal gesproken scheidt om hier dit soort moeiteloze volume te krijgen.

Edgy Lange Schokkerige Bob

Waarom zien schokkerige kapsels als deze er zo perfect uit in combinatie met een leren jas? Over edgy gesproken. Deze lange schokkerige bob voor fijn haar voegt meer volume toe aan steil of dun haar en het flatteert bijna alle gezichtsvormen.

Gemakkelijk te stylen en ideaal om te experimenteren met een reeks kleurtechnieken, schokkerige lange bobkapsels zijn perfect voor de edgy, moderne vrouwen. Recht gedragen of met zachte krullen, voegen de lagen en schokkerigheid het broodnodige volume toe aan kort haar en maken het gemakkelijk om de stijl te spelen.