20 lange kapsels die je meteen wilt rocken!

Lange kapsels zijn leuk om mee te pronken, mede omdat er gewoon zoveel meer opties zijn wanneer je haar verder is dan de schouderlengte. Of je nu wilt experimenteren met leuke wendingen en vlechten of het simpel en stijlvol wilt houden, er zijn genoeg kapsels om uit te kiezen.

Creatieve en stijlvolle lange kapsels

We hebben alles wat banaal is uitgesloten en alleen schattige en creatieve kapsels uitgezocht die je niet op elk ander meisje op straat zult zien. Je zult omgaan met de meeste van de volgende updo’s, downdo’s en half-up stijlen die gemakkelijk stijlvolle looks bedenken voor vrijetijdskleding of een speciale gebeurtenis.

#1: Lang haar twist en wrap

Als je lang steil haar hebt, dan is dit juweeltje uit de rijkdom aan lange kapsels voor jou beschikbaar. Om deze stijl te krijgen, borstel je het haar recht naar achteren en draai je vervolgens op vier verschillende locaties op het achterhoofd. Zet indien nodig vast met haarspelden en verzamel de wendingen in een halve paardenstaart met een elastiek. Neem een onderstreng haar, wikkel deze om het elastiek en speld om het te verbergen.

#2: Half gevlochten kroon

Recht, golvend of krullend, dit kapsel is perfect voor elk haartype. Je kunt een traditionele vlecht (of 2 vlechten) gebruiken, of iets ingewikkelders proberen, zoals een lusvormige visstaart die zich aan beide zijden om de achterkant van het hoofd van boven de oorlijn wikkelt.

half updo met fishtail kroon

Instagram/ @hairby_chrissy

#3: Lange haarbult vlecht

Stoot het haar op met volume en accentueer met een romantische vlechtkroon rond de bouffant. Door vlechten, krullen en rechte delen te combineren, is dit kapsel zo prachtig als een prinses.

#4: Veelkleurig lang kapsel

Lange haarsnitten geven je het voordeel dat je creatief bent met stijl en kleur. Deze in het bijzonder verwerkt alle schoonheid van blond, zwart en bruin in één. Met haar afgesneden en gevlochten in strakke vlechten, wordt de resterende lengte gedraaid in een paardenstaart. Casual, leuk en functioneel!

#5: Lang haar mooi in pasteltinten

Platinablonde lokken kunnen pronken met zoete, subtiele haarpigmenten zoals babyroze en zeemeerminblauw. Deze subtiele kleuraccenten zijn sexy en modern zonder te overweldigend te zijn om naar kantoor te dragen.

#6: Lange vlecht van kleur

De dikke, creatieve vlecht met veel lengte is een leuke bohemien optie voor langharige meisjes. Voeg een vleugje felle kleuren toe, samen met enkele ombre-hoogtepunten voor een echt unieke stijl.

#7: Lange Bubble Braid

Lange haarstijlen zijn soms een voorbeeld van sci-fi en fantasietrends, zoals deze lange bubbelvlecht die eenvoudigweg wordt gemaakt door delen van het haar om zich heen te wikkelen om pufjes van verzameld haar te vormen die langs de rug naar beneden vallen.

#8: Punky Roze Lang Haar

Weet je nog dat je die ene zomer op de middelbare school je haar probeerde te verven met Kool Aid? Nou, maak je klaar om het opnieuw te proberen – heldere, levendige tinten zijn populair bij veel langharige meiden, inclusief degenen die zich mooi in het roze voelen.

#9: Creatief lang kapsel

Combineer een ongewone vlecht met een standaard pony voor een creatieve look die ideaal is voor alle gelegenheden, van je hokje tot de dansvloer.

#10: Candy Shop Lang Kapsel

Vergeet blond, bruin en bordeauxrood – ga met een hete roze, elektrische paarse of zelfs witte om echt de aandacht te trekken. Kapsels voor lang haar kunnen speels zijn, ongeacht je haartype of leeftijd. Deze dikke binnenstebuiten Franse vlecht is hanteerbaar en leuk.

#11: Accent vlechten voor lang haar

Heb je geen haarband bij de hand? Haal strengen uit je gezicht door ze in een subtiele accentvlechtkroon te trekken. Werk in één, twee of meerdere vlechten en zet onder het haar vast met bobby pinnen.

#12: Lang haar in een paarse droom

Als je van paars houdt, ga dan helemaal los met een opvallende lavendeltint die echt uniek is. Werk in een aantal blauwe en platina accentstrengen om dimensie en uithoudingsvermogen te brengen. Wanneer je op zoek bent naar ideeën, is dit zeker een geheel originele look.

#13: Side Braid Lang Kapsel

Eenvoudig, slank en handig voor zowel dag- als nachtgelegenheden, kapsels voor lang haar kunnen net zo gemakkelijk zijn als een Franse vlecht aan de zijkant die lokken tam en mooi houdt.

#14: Lange overweldigende schoonheid

Zachte, vloeiende lange lokken zijn prachtig op elk meisje, en dit kapsel speelt gemakkelijk de vrouwelijkheid van het typische meisjesachtige meisje. Heb genoeg bobby-pinnen bij de hand voor deze, en zodra je het middengedeelte vlecht, laat je het haarelastiek achterwege en laat je het haar op natuurlijke wijze stromen. Perfect als je niet van plan bent om een tijdje haarknipsels te plannen.

#15: Lange Edgy Vlechten

Sectie van het haar op het kleinere deel van je zij-gescheiden mane voor enkele gevlochten rug coifs die goed samengaan met een rebelse geest. Dit no-nonsense kapsel is perfect voor elke leeftijd en kan ook helpen om onvolkomenheden van uitgroeiende kapsels te verbergen.

#16: Romantisch klassiek lang haar

Kapsels voor lang haar bevatten vaak lagen, maar niet noodzakelijkerwijs. Als je haar lang genoeg is om met een aantal klassieke stijlen te spelen, probeer dan deze Griekse godinnenlook die gemakkelijk en mooi is.

#17: Lange dikke vlechtstijl

Als je creatief wilt worden met je lange haar, probeer dan een dikke, losse vlecht die niet stevig wordt vastgehouden met de gebruikelijke spelden en elastieken. Balayage haarkleur draagt alleen maar bij aan de prachtige uiteindelijke look.

#18: Versieringen voor lang haar

Romantisch, krullend zeemeerminhaar is mooi en geschikt voor elke zomerse gelegenheid, en het is het beste gemaakt met schattige haarversieringen zoals zeesterren, schelpen of bloemen.

#19: Krullend natuurlijk lang kapsel

Lange haarstijlen hoeven niet complex te zijn. Als je het geluk hebt om natuurlijk haar te hebben dat redelijk onder controle wordt gehouden met het juiste haarproduct, laat het dan vrij stromen! Gedurfd en sexy, natuurlijk haar is altijd in stijl!

#20: Lange functionele zijvlechten

Snijd het voorste deel van het haar en vlecht diagonale mini-vlechten en bevestig ze met haarspelden op de achterkant van het hoofd. Dit is een leuke optie voor knallen die uitgroeien of een temmer voor een aantal weerbarstige lagen en flyaways.

Lange kapsels komen met zoveel opties, het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor uw specifieke haartype en persoonlijke stijl. Neem de tijd om met verschillende kapsels te spelen of bezoek een professionele stylist voor een geheel nieuwe look zonder veel lengte op te offeren. Als je geduldig bent en bereid bent om de tijd te nemen om te investeren in een aantal ongelooflijk mooie en impactvolle kapsels, zul je merken dat er echt zoveel opties zijn voor lang haar.