20 leuke en creatieve ideeën voor korte Faux Locs

Als je een eigentijdse stijl wilt die je lokken beschermt, probeer dan korte faux locs. In tegenstelling tot echte locs, vereisen deze extensions geen langdurige verbintenis en kunnen ze door elk haartype worden gedragen. Dreads worden vaak geassocieerd met lange lengtes, maar ze zijn ook prachtig in bijgesneden vormen. Lees verder voor meer informatie over deze trending look.

Korte Faux Locs Kapsel

Faux locs kunnen worden gemaakt door je eigen haar te smeren met extensions of vooraf gemaakte strips te bevestigen volgens de haakmethode. Ze zijn geweldig voor het proberen van verschillende lengtes of kleuren en vereisen geen dagelijkse styling.

# 1: Faux Locs Lange Bob

Schouderlange lokken kunnen weerbarstig zijn als je krullend of kinky haar hebt. Dit ontwerp biedt een zorgeloze oplossing. Locs stroomlijnen je look en voorkomen driehoekige kop en flyaways. Het inpakken van een sectie of twee met een heldere string is een fantastische manier om aan te passen.

#2: Micro Faux Locs

Kleine korte faux locs bieden een delicate, vrouwelijke look. Deze variatie werkt goed op fijne of lage dichtheid manen. De kleine touwtjes bewegen en stromen als los haar. De diepblauwe tint is ongewoon, aantrekkelijk en modern.

#3: Gelaagde Faux Dreadlocks

Voor een loc-stijl met wat volume bouw je een gelaagde vorm door verschillende lengtes te combineren. De uiteinden zullen zich opstapelen en hoogte opbouwen. Boost de lift verder door je dweil naar de kant te draaien die tegengesteld is aan je natuurlijke deel. Kleed het aan met accentstukken van gouden draad.

#4: Faux Undercut Locs

Met behulp van cornrows is het gemakkelijk om nauwsluitende gebieden te maken die de illusie van een ondersnijding creëren – een lange bovenkant met geschoren zijkanten. Het effect is gedurfd en modieus, vooral met juweeltintenaccenten. Bereik het met een mengsel van twining en bekleding of gebruik vooraf gemaakte hulpstukken.

#5: Side Parted Short Locs

Als je een korte faux locs haar er snel uit wilt laten zien, biedt de haakmethode de perfecte oplossing. Het gaat om het bevestigen van vooraf gemaakte dreads met een haaknaald aan kleine delen van je natuurlijke haar.

#6: Golvende mid-length locs

Gehaakte haarlocs zijn er in verschillende texturen, van strak en recht tot strak opgerold en golvend. Deze stijl maakt gebruik van zachte golven, voor een mooie, relaxte afwerking. Het maken van locs geeft u volledige controle over lengte, kleur en vorm en zorgt voor een consistente strenggrootte.

#7: Silvery Faux Dreadlocks

Om faux locs een gewaagde kleur te geven, is geen bleken of toning nodig. In plaats daarvan kun je je natuurlijke haar eenvoudig omhullen met garen of synthetische strips in de tint van je keuze. Het gebruik van een heldere tint zoals zilver of elektrisch blauw over donkere wortels zorgt voor een trendy grunge vibe.

#8: Opgerolde Faux Locs

Korte faux locs kapsels hoeven niet recht te zijn. Gekrulde uiteinden worden bereikt door krullende stukjes synthetisch haar aan de wortels van je natuurlijke haar te bevestigen (vlechten). Vervolgens wordt elk stuk gedeeltelijk bedekt, waardoor er een paar centimeter losse synthetische ringetjes aan de uiteinden overblijven.

#9: Dikke gemarkeerde sloten

Een rebelse dreadlocks-look met een conservatieve kleur en hanteerbare lengte is een go to voor actieve meisjes die zichzelf willen uiten terwijl ze niet overboord gaan omdat het belangrijk is voor hun levensstijl.

#10: Zijdelingse chocolade locs

De keuze om secties met marley haar te omsluiten, stelt u in staat om volledige dekking te bereiken en te genieten van een vrouwelijke look met glanzende slanke locs. Een nette zijpartij en donkere kleur zorgen voor een ingetogen vibe.

#11: Faux Locs Broodjes

Moderne korte faux locs stijlen omvatten een verscheidenheid aan eenvoudige en leuke halve updo’s. De nette spoelen zijn eenvoudig te knippen en vast te pinnen. Hier is de top gedraaid tot een paar speelse broodjes. Dunnere lokken zijn gemakkelijker te beheren, dus als je van een verscheidenheid in kapsels houdt, ga dan voor slanke locs zoals deze.

#12: Blauwe en Groene Faux Locs

Als je een chique kapsel nodig hebt met extensions die je natuurlijke haar beschermen, zoek dan niet verder. Op kort natuurlijk haar kunnen vergankelijke dreadlocks afschermen terwijl ze de illusie van extra lengte creëren. Ze zijn ook een leuke manier om te experimenteren met kleur; selecteer gewoon de gewenste tint en wrap!

#13: A-Line Bob met Faux Locs

Er zijn veel manieren om je locs te stylen, maar als je ’s ochtends wilt opstaan en gaan, kies dan voor een chique bob. Het geleidelijk vergroten van de lengte van achter naar voren maakt een schuine rand. Om de look te bereiken die je echt leuk vindt, breng je afbeeldingen die je inspireren naar je stylist.

#14: Dik Faux Locs Kapsel

Als je veel haar en grote gelaatstrekken hebt, kunnen dikke korte faux locs een goede en flatterende optie zijn om je dweil onder controle te houden. Ze zorgen ook voor een gedurfd, funky gevoel.

#15: Golvende Bob Dreadlocks

Faux locs kunnen zelfs op zeer korte ha worden gedaanIr. Als je natuurlijke strengen niet lang zijn, houd dan add-ons aan gematigde proporties om te voorkomen dat je te veel stress op de wortels legt. Een schouderlengte lob is een elegante keuze.

#16: Bourgondië Highlight Locs

U kunt een gemarkeerd effect op uw locs construeren door slechts een paar secties te bedekken met een contrasterende tint. Deze methode is perfect voor het doorbreken van de visuele dichtheid van een dikke manen. Een diep zijdeel geeft een dramatische afwerking.

#17: Locs met geschoren zijkanten

Een strook korte faux locs in het midden van het hoofd in combinatie met geschoren zijkanten creëert een Mohawk-vorm. De undershaves benadrukken jukbeenderen en pronken met statement sieraden zoals de afgebeelde kroonluchter oorbellen. De gebeeldhouwde lijnen hebben een sportieve touch.

#18: Locs met losse eindjes

Bij het bouwen van lengte via uitbreidingen hoeft u niet de hele weg naar beneden af te leggen. In plaats daarvan kun je met kort haar krullende uiteinden vrij laten hangen. Kinky en krullend is een mooie combinatie, vooral als je het combineert met een trendy kleur.

#19: Gouden Locs

Als je esthetiek gemakkelijk in de omgang is, overweeg dan deze vreselijke variatie. Een warme brondetint geeft slanke middelgrote locs een zonovergoten gloed. Onregelmatige uiteinden, een string wrap en warme tint stralen bohemian vibes uit. Mooi en zomerklaar!

#20: One-Length Locs

Dikke korte faux locs van dezelfde lengte bouwen een sterke omtrek. Zelfs als je lokken van nature een lage dichtheid hebben, kun je een gevoel van overvloed genereren door zowel in extensions te vlechten als te omhullen met marleyhaar. Het resultaat is luxe.

Korte faux locs zijn een fantastische optie voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsarme en weinig inzet beschermende stijl. Je kunt een nieuwe tint uitproberen, wat lengte aanbrengen en de styling vergeten of experimenteren met eenvoudige halve updo’s. Of je smaak nu klassiek of gedurfd is, er is een variatie die precies bij je past.