20 meest trendy Fulani-vlechten voor 2023

Als je niet oud genoeg bent om van actrice Bo Derek te hebben gehoord, ben je waarschijnlijk op zijn minst oud genoeg om te weten wie singer-songwriter Alicia Keys is. Afgezien van het feit dat ze statige, mooie en succesvolle vrouwen zijn, hebben deze prachtige beroemdheden nog iets anders gemeen: ze staan allebei bekend om hun klassieke Fulani-vlechten.

Wat zijn Fulani-vlechten: geschiedenis en stijlen

Dus, ben je benieuwd naar de oorsprong van dit kapsel? In de eerste plaats wordt het geassocieerd met een Afrikaanse etnische groep die bekend staat als de Fula, die in een groot deel van de westelijke en oostelijke delen van het continent wonen. Fulani-vlechten worden meestal gestyled met unieke patronen van dunne tot medium strak gevlochten vlechten die dicht bij het hoofd liggen en taps toelopen tot hairextensions van alle lengtes. Ze worden soms “Bo-vlechten” genoemd, of gewoon “vlechten met kralen”.

Hieronder vind je 20 van onze favoriete gevlochten stijlen om te overwegen om te dragen, als je een authentiek Fulani-kapsel wilt dragen.

1. Omwikkelde paardenstaart met in-front-of-the-ear vlechten

Strategisch geplaatste bronzen haarmanchetten bij de jukbeenderen zijn de juiste keuze. Combineer ze met symmetrisch gebogen kopvlechten en extra lange goudblonde extensions die uit de omwikkelde paardenstaart springen. Het is alsof je haar zegt: “Check me out! Hier ben ik!”

2. Nubische Prinses Fulani Braid Pullback

Een vlecht recht in het midden van de deellijn en een paar haarmanchetten die op verschillende punten in het ontwerp zijn geplaatst, maken het een van de meest klassieke vlechtpatronen die je kunt dragen. Het is een perfecte “conservatieve” keuze voor de zelfverzekerde vrouw die net begint te experimenteren met Fulani-kapsels.

3. Superlange donkere vlechten met manchetten

Als je een Fulani-vlechtprof bent, zul je niet aarzelen om je te committeren aan een dikke en weelderige kop vol vlechten. Wijnkleurige extensions en een menagerie van haarmanchetten door het weefsel laten de wereld zien dat je een vrouw bent om rekening mee te houden. Een enkel gedropt juweel op het voorhoofd is een perfecte manier om het kapsel te accentueren.

4. Cornrows met artistieke kralen twisted bun

Het is niet zomaar een kapsel – het is een kunstwerk! Een bekroningscollectie van schuine vlechten is teruggeschroefd en verzameld in een losse, gedraaide knot die elegant langs de achterkant in een verticale “waterval” naar beneden valt. Kralen in vele soorten en maten zijn strategisch in de knot geplaatst en sieren het uiteinde van elke vlecht.

Gerelateerd bericht: 20 Super Hot Cornrow Braid Kapsels

5. Tweekleurige Fulani-vlechten in een topbroodje

Soms kun je je vlechten gewoon niet los hebben als je veel boodschappen doet. Wanneer dat gebeurt, veeg ze dan gewoon op in een verwrongen updo en wees er klaar mee. De top-knot bun is een fantastische optie voor de rijpe zakelijke vrouw, en het is gemakkelijk te maken op basis van de meeste Fulani-kapsels. De dramatische koperkleur garandeert dat de gevlochten knot zich zal onderscheiden van de rest.

6. Extra lange blauwe regenboogvlechten

Gedurfd, mooi en 50 “Shades of Blue”; het is een Fulani-vlechtstijl die om voor de hand liggende redenen een blikvanger is. Aangezien er oversized blauwglazen kralen en extra lange regenboogblauwe extensions zijn, moet je ervoor zorgen dat je je kleding en accessoires in neutrale kleuren houdt, zodat de vlechten vanzelf kunnen verschijnen.

7. Klassieke Fulani-vlechten met losse trapsgewijze vlechten

Zacht, eenvoudig en netjes, een cascade van vlechten van gemiddelde breedte is precies wat je nodig hebt als je een professioneel Fulani-kapsel wilt. De losse en uniforme extensions zijn licht goudbruin, wat betekent dat ze perfect passen bij elke kleur zakelijke pakken of casual kleding.

8. Jeugdige Fulani-kroon met horizontale vlechten

Wanneer je Fulani-vlechtstijlen hebt gedaan voor wat voor altijd lijkt, ben je waarschijnlijk op zoek naar een complete verandering van routine. Het prachtige vlechtwerk in het bovenste gedeelte van het hoofd geeft het een mooie en elegante touch. Het is een breuk met de norm en een unieke twist waardoor je je een nieuwe vrouw voelt!

9. Schouderlengte losse krullen met kralen Mini-Fulani vlechten

Kun je je niet voorstellen dat Oprah Winfrey zo’n weelderig Fulani-kapsel draagt? Het is een elegante showstopper die werkt als een charme voor de vrouw die de gelaatstrekken heeft om het af te trekken. Het is exotisch en vrouwelijk, terwijl je tegelijkertijd je gedurfde en moedige kant laat zien.

10. Paardenstaart gewikkeld in koperdraad en kralen

Niets ziet er fantastischer uit dan een Fulani-gevlochten paardenstaart met koperdraad en dikke kralen. Sierlijk en modieus, de opgestoken vlechten zijn verzameld naar de kroon en versierd met wervelingen van draad. De Japanse kalligrafie gedrukt op de dikke kralen voegt de finishing touch toe.

11. Artistieke Fulani Vlechtkroon met schelpversieringen

Als je wildvreemden wilt krijgen om je op straat tegen te houden en je te vragen naar je Fulani-geïnspireerde vlechten, ga dan niet verder. Het geometrische patroon van de vlechtkroon is een echte aandachtstrekker, en de extra lange gouden extensies getikt met kleine schelpen geven je het gevoel dat je het hele jaar door naar het strand bent gegaan.

12. Eenvoudige Midden-Deel Fulani Vlechten met een Voorhoofd Kraal

Als je op zoek bent naar een eenvoudig, traditioneel Fulani-kapsel, heb je het net gevonden. Waarom probeer je niet een kop vol prachtige backswept vlechten en een sierlijke middenvlecht afgezet met een eenzame juweelkraal. Twee over-het-oor achterwaartse vlechten bieden een vleugje verrassing, net wanneer je het niet had verwacht!

13. Cleopatra-stijl natuurlijke vlechten met kralen

Je zult “lopen als een Egyptenaar” wanneer je ervoor kiest om een Fulani-bob van schouderlengte te dragen. Strak, vrouwelijk en vol mooie details; alleen een zelfverzekerde dame als jij kan het voor elkaar krijgen. In tegenstelling tot de meeste Fulani-vlechtkapsels, vallen deze zwaar kralenvlechtjes recht langs de zijkanten naar beneden en omlijsten ze het gezicht prachtig.

Gerelateerd bericht: 20 ideeën voor Bob-vlechten in ultra chique kapsels

14. Zijkant Top-Knot Paardenstaart met koperdraad wraps

Sassy en speels, de wrap-around top-knot paardenstaart biedt de drager een fantastische combinatie van high-end verfijning en casual frivoliteit. De eenvoudige lijnen maken het kapsel heel anders dan andere Fulani-vlechten met kralen. Koperdraad gewikkeld rond de lengte van verschillende vlechten maakt het algehele juweeleffect compleet.

15. Minimalistische Fulani-vlechten met geometrische kroon

Vierkante vlechten maken de Geometrische Kroon een fantastische variatie op het traditionele Fulani kapsel. Eenvoudig en direct, er is geen betere keuze voor een kantoor of een conservatieve werkomgeving. Drie goudkleurige haarmanchetten voegen precies de juiste boost van verfijning toe.

16. Top-Knot Paardenstaart met Roze Extensions

Zoals het liedje zegt: “Girls just wanna have fun!” En je zult meer plezier hebben dan je aankunt met deze taillelange roze hairextensions die zijn geweven in een klassieke Fulani-gewikkelde paardenstaart. Geen kralen of andere versieringen nodig, de kleur is hier de stralende ster. Leuk en frivool, het is een zinderend kapsel waar je niet anders dan mee kunt pronken.

17. Geometrisch Tribal Fulani Patroon met Krullende Wisps

Je zou kunnen zeggen dat het de superfijne krullende slierten zijn die het voorhoofd van de fulani-geïnspireerde vlechten sieren die zo’n sterke impact hebben. We noemen het “The Full Package” waar geometrie en vrouwelijkheid kunst ontmoet. Neem een diepe buiging (of curtsy) en laat je Fulani-kroon zien aan al je verbaasde bewonderaars.

18. Opgezwollen Speelse Paardenstaart met Manchetten en Kralen

Een speelse paardenstaart werkt als een geweldige optie voor actieve meisjes en tieners. Gemakkelijk te onderhouden en te beheren, de Fulani paardenstaart behoudt zijn vorm terwijl je je favoriete sport beoefent, of gewoon een middag uitgaat met vrienden. Verspreide haarmanchetten en kralen zijn optioneel, vooral als je de vlechten vederlicht en comfortabel wilt houden.

19. Top-Knot Bun met Cascade van dunne vlechten

Een kenmerkend kapsel dat pronkt met je sierlijke halslijn, de top-knot bun met een cascade van vlechten biedt je het beste van twee werelden. Een klassieke halve updo met gitzwarte extensions die tot aan de taille vallen, zijn alles wat nodig is voor een romantisch diner en drankjes met die speciale vriend.

20. Klassieke Fulani-vlechten met massieve ivoren kralen

Een van de meest traditionele manieren om Fulani-vlechten te dragen, is het kiezen van een vleugje subtiele kleur. De koperrode extensions zijn over de gehele lengte van de superlange vlechten geweven. Alsof dat nog niet genoeg is, brengen fel ivoorkleurige “slagtand” kralen de sepia-toon naar een niveau dat overeenkomt met elk kledingstuk in je kast.

Dus nu weet je: als je je traditionele Fulani-vlechten naar een heel nieuw niveau van stijl en pizzazz wilt brengen, heb je 20 geweldige nieuwe ideeën om het te laten gebeuren. Laat ons weten wat je ervan vindt, en stuur ons natuurlijk foto’s van je eigen Fulani geïnspireerde vlechtcreaties!

Lange gevlochten paardenstaart met Fulani-vlechten
Fulani vlechten met kralen en manchetten
Centre-Parted Lange Fulani Vlechten
Half Up Bun met Fulani Braids
Kriskras gekruiste zwarte en karamel fulani vlechten
Fulani-vlechten met felblauwe extensions
Gebogen Fulani-vlechten met gevlochten middenafscheiding
Creatieve Fulani-vlechten met kralen
Krullende lob met Fulani-vlechten voor gezichtsframes
Fulani Braids met een hoge paardenstaart
Geometrische Fulani-vlechten met gouden bronde-extensies
Fulani Braids met dubbele omgekeerde tempelvlechten
Eenvoudige Fulani-vlechten op schouderlengte
Bourgondische Fulani vlechten in een gewikkelde paardenstaart
Dunne schuine Fulani-vlechten
Fulani-vlechten met felroze garenextensions
One-Point Fulani-vlechten met Zigzag-onderdelen
Fulani vlechten met kroon paardenstaart
Skinny Fulani Vlechten met Half Up Bun
Roodachtige Fulani-vlechten met kraalaccenten