20 mintgroene kapsels die helemaal geweldig zijn

mintgroen haar

FOTO: @taylorrae_hair

We hebben de mogelijkheden gezien voor suikerspinhaar, lavendelhaar en zelfs roze haar. Maar hoe zit het met andere inspirerende tinten in de omgeving? Meer specifiek, hoe zit het met mintgroen haar? Hoe past iemand deze heldere en mooie tint in zijn of haar leven? Bekijk deze 20 kapsels om je alle groene haarinspo te geven die je ooit nodig zou kunnen hebben.

Mintgroene Kapsels

Groen is een kleur die in de natuur voorkomt, daarom is het erg aantrekkelijk voor elk mens. Mintgroen is een koele, verfrissende tint, optimaal voor de zomer. Check de volgende haarkleur- en kapselideeën, en misschien wil je mintgroen meteen proberen!

#1: Gevlochten en Ingegorsd

Als je op weg bent naar een muziekfestival of EDM-concert, wil je er zeker van zijn dat je niets achterhoudt als het gaat om je look. Daarom is multi-shaded pastel turquoise haar een must voor het festivalseizoen. Wanneer gedragen in een even cool kapsel – zoals gevlochten rommelige knotjes – zullen je onbevangen stijl en flair niet worden ontkend.

#2: Seafoam Sensatie

In tegenstelling tot de gekleurde haarbeweging van de jaren ’80, zijn neon lokken niet voorbehouden aan hardcore punkers of kunstzinnig-schetend publiek. Pastelgroen haar kan dus zo vrouwelijk en chic worden gedragen als je wilt, omdat deze kleur er een is voor de massa. Probeer het zelfs te stylen in losse strandgolven voor een look die nu erg in is.

#3: Prismatisch Wonder

Lichtgroen haar hoeft niet alleen te staan om te schitteren. Ga voor een holografische look door groene, groenblauwe, paarse en roze highlights in je ‘do’ te verwerken. Nu is deze look niet gemakkelijk te bereiken, maar de resultaten zijn zo verbluffend dat het absoluut de moeite waard is. En hé, je leeft maar één keer!

#4: Metallic Munt

Geef je lichte groenblauwe lokken een metallic finish met een schildpadkapsel dat glanzende, witblonde stukken bevat. De blondine geeft je haar een iriserend gevoel dat meer dan prachtig is. Zorg er wel voor dat je kleurverbeterende producten gebruikt om die glans erin te houden.

#5: De Teal Deal

Wil je die blonde manen van jou nog meer opfleuren? Probeer een pastelgroene haarlook die even funky als mooi is. Als je al blonde lokken draagt, moet de kleurovergang niet al te moeilijk zijn. Donkerder haar zal echter zeker meer bleken en strippen nodig hebben voordat het groen wordt.

#6: Blauw-Groene Machine

Voeg wat pop toe aan dat page-boy kapsel met blauwe en groene tinten, strategisch geweven. Wanneer goed gemengd, produceren de tinten een harmonieuze cocktail van kleur die er bijna natuurlijk uitziet. Ja, graag!

#7: Bob met snoepcoating

Suikerspinhaar heeft net een lichtgroene wending genomen en de resultaten zijn heerlijk. Stapel je mooie groene tint op even leuke kleuren zoals lila en lichtblauwe tinten voor een snoep-gecoate droom van een kapsel.

#8: Luxe lange lokken

Heb je ideeën nodig voor die mintgroene haarverf die je stevig in je hand houdt? Wat dacht je ervan om het te combineren met een stralende lavendeltint? De kleurrijke tweekleurige ombre is totaal onverwacht en totaal prachtig.

#9: Lavendel Mint Ombre

Pasteltinten hoeven niet altijd glanzende, glanzende afwerkingen te hebben. De lichte tinten paars en groenblauw kunnen ook werken in een koele matte, vooral wanneer ze in ombre-stijl worden gedragen. In feite is deze ashy toon misschien wel het heetste aan je haarkleur.

#10: Kin-lengte sloten

Korte en lieve bobs zijn allemaal goed en wel, maar groenblauwe bobs zijn het spul van dromen. Een heldere, onverwachte explosie van groene kleur op de bovenste helft van je kinlange haar is geweldig om de eentonigheid van normale, natuurlijke haarkleur te doorbreken.

#11: Make Like a Mermaid

Zeemeerminnen en munthaarkleur gaan samen zoals Oreo’s en melk. De zachtgroene tint is ongeveer net zo etherisch als ze komen en volledig synoniem met de mysterieuze, mooie zeedieren. Nu heb je alleen nog wat vinnen nodig en je bent klaar om te gaan.

#12: Retro Munt

Wil je een coole draai geven aan een vintage kapsel? Probeer retro krullen gekleed in een lichte mint tint. De combinatie van klassiek en modern eclectisch is misschien wel een match made in hair heaven.

#13: Prismatische pasteltinten

Laat je lange lokken zien door een pastel regenboogeffect te creëren dat zich uitstrekt over de hele lengte van je haar. De panelen van kleur moeten in elkaar overvloeien, zodat de overgang natuurlijk en goed gemengd is.

#14: Mooi in Blauwachtig Groen

Mintgroen haar is er in alle tinten en maten. In feite kan de tint soms een mooie blauwe ondertoon bevatten voor een meer aquatische look. Probeer deze lichtblauwgroene tint met blonde balayage en je zult echt stijlvol zijn.

#15: Een vleugje groenblauw

OK, als je niet klaar bent om een zwanenduik in de mintgroene oceaan te nemen, is dat prima. Probeer je teen te dompelen via sporadische groene highlights die door de onderkant van je haar worden gestrooid.

#16: Aquamarijn Droom

Het beste deel van blauw en groen haar is de manier waarop het eruit ziet in zelfs de eenvoudigste stijlen. Neem bijvoorbeeld een losse, trapsgewijze double-topsy staart. Dit kost je misschien slechts een paar minuten om samen te gooien, maar de schoonheid van je mooie haar zal de hele dag duren.

#17: Punk Prinses

Neem wat mintgroen haar op in je punklook en kijk hoe die vonken overspringen. Probeer de bovenste helft van je gezoemde pixie een zeeschuimtint te laten knippen met sporadische witblonde highlights. De look is moeiteloos cool en volledig edgy.

#18: Lichtgroene Lange Bob

Krijg een beetje groen met je stompe snit. De lichte schaduw zal de anders effen snit opfleuren, zodat het er een beetje spannender en dimensionaler uitziet.

#19: Bekijk je hoeken

Wil je ultra-trendy gaan? Probeer eens een licht groenblauwe hoekige bob die iets langer is aan de voorkant. Je zou verrast zijn door de veelzijdigheid van het kapsel, en de coole punten die je alleen al uit de haarkleur haalt, zijn nog beter.

#20: Vergrendeld en gelaagd

Pastelgroen haar is prachtig in gemiddelde lengtes. Update je lob met een rijke munttint die aan de uiteinden smelt tot puur zilver – 100% koel, fris en kostbaar!

OK, geef het toe. Je hebt nu mintgroen haar op de hersenen, nietwaar? En wie kan het je kwalijk nemen? Er zijn zoveel verschillende richtingen die je kunt nemen met deze magische haartint. Dus, waar wacht je nog op? Ga je green halen.