20 moderne en klassieke manieren om een lange Pixie-cut te stylen

De lange pixie cut (of welk pixie kapsel dan ook) is zeker niet voor bangeriken. Deze bijgesneden stijl is gedurfd en opvallend en straalt gewoon vertrouwen uit. De overgang van lang haar naar een pixie cut kan bevrijdend en een beetje eng zijn. Van veel vrouwen die langere lokken hebben ingeruild voor het lange pixiekapsel, is bekend dat ze praten over de vrijheid die gepaard gaat met het dragen van zo’n korte en zorgeloze stijl. Om nog maar te zwijgen van het afknippen van het grootste deel van je haar, waardoor je stylingroutinetijd ook in tweeën wordt geknipt!

We hebben een reeks pixie-stijlen verzameld en of je nu op zoek bent naar iets dat enigszins overwoekerd is tot wat bijna als een korte bob zou worden beschouwd, we hebben 20 lange pixie-cuts gevonden die je wilt overwegen. Lees verder:

1. Bijgesneden witte Pixie

lang pixie kapsel wit haar
Het bewijs dat het nooit te laat is om een haarstatement te maken met een lange pixie cut.

We komen in deze lijst met een bijgesneden witte pixie die een gewaagd statement maakt terwijl hij toch stijlvol blijft. Onthoud altijd dat je op elke leeftijd een haarstatement kunt maken, en we zijn grote fans van hoe de bijgesneden pixie eruit ziet op wit haar.

2. Witte Blonde Knallen

lange pixie kapsel witblonde knallen
Combineer bangs met een iets lang pixie kapsel.

Als je je zorgen maakt of een pixie cut je flatteert, overweeg dan om een gevederde pony in je look op te nemen. Deze face-framing toevoeging is een altijd flatterende optie. Deze knallen kunnen ook recht worden geveegd om een voorwaartse blik te creëren wanneer je je look een beetje wilt veranderen.

3. Golvend volume lange Pixie Cut

lang pixie kapsel golvend volume brunette
Creëer deze lange pixie-stijl in ruim geen vijf minuten.

We hebben gezegd dat je je stylingroutine (minstens) in tweeën zult knippen, maar we denken dat je versteld zult staan van hoe snel je je haar kunt laten doen. Gebruik een stijltang om zachte golven te creëren voor een extra volumineuze look. Vergeet alleen niet om je lokken te beschermen!

4. Speel met kleur op de Long Pixie Cut

lang pixie kapsel volumized geverfd
Koppel volume met gedurfde kleur.

Als je klaar bent om twee gewaagde veranderingen tegelijk aan te brengen, moet je overwegen om je haar te verven op hetzelfde moment dat je het knipt. Een roze zilverachtige tint zal een belangrijk statement maken, vooral als je op zoek bent naar een unieke kijk op blond haar.

5. Gestileerde Pixie

lange pixie kapsel gestylede brunette
Probeer een van deze gestroomlijnde lange pixie kapsels.

Geef je pixie een beetje volume en glans door het te stylen met product. Wij raden de Nexxus Weightless Style Shape &Define Multi-Styler. Dit product is ontworpen om kort haar een boost van glans te geven en om de lokken van je haar te egaliseren terwijl je haar uitgroeit!

6. De Bijna Bob

lange pixie kapsel zilver bijna bob
We zien dit graag als ‘The Very Long Pixie’ en het is een van onze favoriete langere pixie cuts.

Als je je zorgen maakt over het nemen van de sprong recht in een volledige pixie, overweeg dan deze veel langere pixie die bijna een bob is. Draag je bijna-bob met een platina zilveren kleur voor de ultieme pop van kleur die er prachtig uitziet, ongeacht het seizoen.

7. De Bowlcut

lange pixie kapsel brunette shag
Gooi het terug met een van de old-school lange pixie kapsels.

De old-school shaggy bowl cut helpt je een high-fashion look te creëren en stelt je in staat om een groot throwback statement te maken.  Houd wat lengte in je haar door je kom laag gesneden te dragen en stop vlak boven je ogen in het bangs-gebied.

8. Alles gegroeid

lang pixie kapsel rood gegroeid
Houd het in lijn met je kaak.

Dit is een andere optie als je het rustig aan wilt doen en streeft naar een gemakkelijke overgang naar het pixie-leven. De side bang is de sleutel tot het perfectioneren van deze look. Op dagen dat je je haar niet in je gezicht wilt, ziet deze stijl er echter ook strak uit in het middengedeelte.

9. Technicolor

lang pixie kapsel roze zilver
Maak drie keer zoveel mogelijk.

Koeler dan deze zilverroze stijl wordt het niet. Met kleuren die zo ingewikkeld zijn, is het belangrijk om je haarkleur te behouden. Gebruik Nexxus Color Assure Long Lasting Vibrancy Deep Moisture Masque een keer per week of om de week om je haar te behouden kleur ziet er levendig en fris uit in de loop van de tijd.

10. Een natuurlijke look

lange pixie kapsel natuurlijke krullen
Rock je natuurlijke krullen in een lange pixie.

Je natuurlijke textuur omarmen? Dat betekent niet dat je geen pixie kunt rocken. Deze stijl ziet er prachtig uit in een halo van natuurlijke krullen. Als je in een overgangsperiode zit met je natuurlijke haar, dan is dit een geweldige stijl om te dragen bij het stylen van een TWA.

11. Rommelige lange Pixie Cut

lang pixie kapsel messy zilver
Haal je vingers door je haar en ga.

Wat styling betreft, wordt het niet echt makkelijker dan dit. We hebben het gehad over het gemak van het stylen van een pixie, maar dit is veruit de gemakkelijkste van allemaal. Laat gewoon je vingers door je haar gaan en ga.

12. Side Bangs

lange pixie kapsel messy bangs brunette
Probeer maar eens geslingerd bonken over je voorhoofd.

Vraag je stylist om side bangs op hetzelfde moment dat je naar binnen gaat voor je pixie cut om het dubbele statement te maken. het mooie van side bangs is dat ze ook kunnen worden teruggeveegd en bobby kunnen worden vastgepind of teruggepeld om u te helpen een verscheidenheid aan looks te creëren met uw stijl. Je kunt ook van tijd tot tijd accessoires maken met schattige clips.

14. Gelaagde Pixie

lang pixie kapsel gelaagde brunette
Voeg meer lagen toe voor meer volume.

Als je op zoek bent naar een manier om haar dat dunner is dikker te maken, dan is dit de stijl voor jou. Voeg lagen lagen toe voor meer volume en de illusie van dikkere strengen. Als u het uiterlijk van volumineus haar wilt bevorderen, raden we u aan de S te gebruikenuave Thick Look Verdikkende Cream.

15. Gelled Up Lange Pixie Cut

lang pixie kapsel gelled up blonde
Zeg vaarwel tegen de zwaartekracht (op de beste manier) met deze langere pixie cut.

Spike je strengen op met een stronghold gel.  Een van de beste onderdelen van het dragen van je haar deze short is het kunnen omarmen van gedurfde zwaartekracht tartende stijlen. Onze favoriete stronghold gel op dit moment is TRESemmé Extra Hold Hair Gel

16. De vrouwelijke fade

lange pixie kapsel vrouwelijke fade
Ja, het is een dingetje.

Langer aan de bovenkant en korter aan de zijkanten? We noemen het de vrouwelijke fade en we zijn enorme fans van deze look! Dit is een geweldige pixie cut look voor diegenen die flat willen vernieuwen. Creëer een illusie van volume met een gelikte knal.

17. Veelkleurige lange Pixie Cut

lange pixie kapsel blonde brunette
Speel met kleur voor een pixie cut lange stijl risico.

Voeg wat dimensie toe aan je pixie door met kleur te spelen en verschillende tinten in lagen te leggen. De bovenkant van je pixie-cut kan bijvoorbeeld tinten blond bevatten, terwijl het onderste gedeelte van je pixie-cut donkerdere tinten brunette kan bevatten.

18. Bleekblonde Babe Long Pixie Cut

lange pixie kapsel bleekblonde knallen
Probeer een iconische bleekblonde kleur.

Als je van vintage looks of de oude Hollywood glamour esthetiek houdt, voeg dan wat nostalgie toe aan je leven met deze look. Deze lichte, lichte tint bleekblond haar doet sterk denken aan Old Hollywood rode loper glam.

19. Allemaal geborsteld terug

lang pixie kapsel bleekblond allemaal geborsteld terug
De strakste look van alle langere pixie kapsels.

Kortere stijlen kunnen soms een beetje frustrerend zijn wanneer je strengen over je voorhoofd en in je gezichtsveld beginnen te vallen. Style je pixie in een slanke geborstelde stijl voor direct rand en de hele dag comfort.

20. Bijgesneden en schattige lange Pixie Cut

lange pixie kapsel Aziatische vrouw
Houd het kort en krachtig.

Ga all-in met een iets lange pixie die je gezicht echt laat stralen. De sleutel tot een geweldige look als het gaat om deze stijl zijn getextureerde lagen. Je kunt zelfs wat extra randje toevoegen aan deze look met geschoren zijkanten!

Op zoek naar meer pixie stijlen om te proberen? Bekijk de platina pixie cut.