20 must-try subtiele Balayage kapsels

Wilt u uw eenvoudige, tonale sloten veranderen zonder een volledige toewijding? Misschien wil je subtiele balayage een kans geven. Deze stijl van highlighten past kleur toe op alleen bepaalde delen van het haar, met name plaatsen waar licht vangt of waar de kleur op natuurlijke wijze zou vervagen.

Waarom subtiele Balayage proberen?

Door subtiel te gaan, behoud je de oorspronkelijke basiskleur van je haar zonder al te veel drastische veranderingen. Bovendien is het de natuur uit de vrije hand waarmee je kunt bepalen hoeveel schaduw je wilt opnemen. Hoewel jij helemaal de baas bent met balayage, sta je nog steeds open voor een beetje plezier!

#1: Donkerbruin haar met Cinnamon Balayage

Zoals je kunt zien, voegt een brunette balayage textuur toe aan eendimensionaal bruin haar. Waar normaal licht zou vallen, wordt het haar gekust met iets lichtere kaneeltinten voor een levendig effect.

#2: Beachy Caramel Balayage

Tousled caramel-tip lokken zijn een geweldige manier om subtiele balayage blond te rocken zonder bleekgek te worden. Het maakt niet uit hoe donker je haar is, het naar blond brengen vereist verlichting. Als je haar al warm is, neem dan wat karamel highlights op en ga zelfs blond op de uiterste tips voor een beachy, natuurlijke sfeer.

#3: Brunette met subtiele highlights

Het gebruik van de balayage-techniek met slechts een tint lichter dan je eigen haar is niet alleen subtiel, maar ook zacht, mooi en gemakkelijk te onderhouden. Je zult niet te vaak naar de salon gaan met deze gemakkelijke luchtige stijl.

#4: Subtiele Ash Balayage

Astinten zijn tegenwoordig een rage in haarkleuring. Transformeer je brunette of zelfs blonde haar met een koelere zilveren, meer gedempte toon.

#5: Subtiele Chocolade Balayage

Rijkdom en diepgang is waar het bij Balayage om draait. Op het eerste gezicht is het moeilijk te zeggen dat dit haar zelfs geaccentueerd is. Je kunt echter delicate borstels zien aan de randen van sommige strengen, waardoor deze vrouw prachtig subtiel balayage-haar krijgt.

#6: Tonal Strawberry Blonde Balayage

Hoewel rood haar van nature warm is, verandert het opnemen van highlighting-technieken eenvoudig rood in dimensionale balayage-schoonheid. Hier worden lichtere, meer blonde highlights op geschilderd, vooral het omlijsten van het gezicht om deze aardbeienblonde op te fleuren.

#7: Brunette met Blonde Tips

Als je volledig blond wilde worden, maar niet bereid bent om de verplichting te dragen, neem dan tonaal asbruin haar een paar tinten lichter met blonde highlights . Focus op de haarpunten, maar vergeet niet om vanaf de bovenkant van het hoofd door te strepen voor een natuurlijke look.

#8: Rode Balayage op Donker Haar

Het afstoffen van de uiteinden van strak zwart haar met een levendige rode of paarse tint klinkt misschien een beetje hard, maar in werkelijkheid is het niets minder dan opvallend en chic. Door deze subtiele balayage haartechniek met de vrije hand te gebruiken, wordt de roodpaarse tint gemengd met je natuurlijke, donkere haar.

#9: Dimensional Copper Balayage

Geniet van de rijkdom van deze highlighting techniek door donkerbruin haar op te fleuren met licht koperen balayage. De focus ligt hier niet op de uiteinden van het haar, maar eerder op waar het licht van nature zou vangen.

#10: Donkere wortels met honing Balayage

Kortere stijlen zoals een bob of een lob brengen het plezier naar voren dat Balayage altijd had moeten hebben. Deze stijlen lezen speelser en pittiger en geven een lichter uiterlijk dan langer haar met kleurrijke uiteinden. Verhoog je natuurlijke tint door de uiteinden een of twee tinten lichter te maken, of je kunt het wat drastischer nemen door bijna zwarte wortels te nemen die bestrooid zijn met lichtbruine uiteinden.

#11: Lichtbruine Balayage

Een grote subtiele brunette balayage omvat een ombre-techniek. Richt de lichtere toon op de uiteinden van het haar en rond het gezicht voor een frisse look die geweldig is voor krullend haar.

#12: Donkergrijs met violette balayage

Grijs en violet zijn beide trendy haarkleuren. In de juiste tint kunnen ze perfect samensmelten voor een moderne, edgy uitstraling.

#13: Bruin met Auburn Balayage

Kastanjebruine accenten frissen donkere bruintinten prachtig op. Als je roodachtige ondertonen hebt voor je natuurlijke kleur, speel ze dan op met warme kastanjebruine balayage.

#14: Tonal Ash Brown Balayage

In tegenstelling tot andere as subtiele brunette balayage stijlen, blijft dit kleurenschema binnen dezelfde toon in plaats van over te gaan in een ashy bruin met blonde highlights. Een volledig asbruine balayage blijft binnen exact dezelfde toon en kleurbereik en wijkt slechts een tint of twee af van de kleur bij de wortels, voor een perfect zonvervaagde en subtiel gegroeide look.

#15: Perfect Peach Balayage

Als je op zoek bent naar een heldere of juweelkleurige kleur voor je haar, overweeg dan een opname van highlights om dimensie toe te voegen aan een ohet omgekeerde platte schema. Met dit speelse kleurenpalet kun je een populaire trend op een unieke manier verwerken.

#16: Soft Honey Hoogtepunten

Een lichtbruine met blonde en honingkleurige highlights geeft je het beste van twee werelden: een mooie brunette basis met de sunkissed glow van geblondeerd blond haar! Focus niet op een patroon bij het toevoegen van subtiele blonde highlights.

#17: Rosé Goud Balayage

Roségoud is een enorme highlighting trend. Fris het op met wat blonde subtiele balayage strepen. Het contrast van lichtere highlights tegen een donkerdere, roze basis is rijk en interessant.

#18: Donkerbruin tot Ash Brown Balayage

Lange bobs zijn misschien korter, maar je hebt meer om mee te werken op het gebied van spunk! Neem de astintrend over en verlicht wat donkerder bruin met deze toon aan de uiteinden.

#19: Subtiele Dieprode Balayage

Speel een mooie lob met hoogtepunten in een diepere, roodachtige tint die perfect zijn voor elk seizoen. Til basic zwart haar naar een nieuw niveau met deze extra dimensie.

#20: Speelse paarse hoogtepunten

Rijke paarse highlights vormen een geweldig contrast met gitzwart haar. Het trekken van een stijl zoals is gemakkelijk met mooi Aziatisch haar dankzij het lege canvas dat het donkere, steil haar biedt. Deze subtiele balayage leest heel goed gedaan met een vleugje plezier.

De schoonheid van balayage zit niet alleen in de verscheidenheid aan tinten en tinten waarmee het kan werken, maar ook in de veelzijdigheid. Highlights kunnen overal worden geplaatst waar je haar nodig heeft en met elke gewenste techniek. Voeg een paar strepen toe voor die felbegeerde subtiele balayage die een natuurlijk, verlicht effect geeft dat echt moeiteloos overkomt.