20 nette en slimme hoge en strakke kapsels

Hoewel het lijkt alsof dameskapsels en kapsels de meeste variatie bieden, zijn er ook verschillende creatieve en innovatieve herenkapsels die net zoveel aandacht verdienen. Een van de oudste en meest populaire kapsels voor mannen is toevallig geïnspireerd door het leger.

Hoge en strakke kapsel Beschrijving en ideeën

Bekend als het hoge en strakke, kan dit kapsel het best worden omschreven als vervaagd of volledig geschoren aan de zijkanten en rug met een langer, maar over het algemeen kort, deel van het haar aan de bovenkant. Als je in de stemming bent voor een edgy nieuw kapsel, bekijk dan de onderstaande stijlen.

#1: Donker Hoog en Strak

Donker haar is altijd behoorlijk flatterend als het gaat om het tonen van een vervaagd kapsel. Hier heb je een militaire stijl met een korte Mohawk-quiff die ongelooflijk netjes en gepolijst is.

#2: Zijgedeelte hoog en strak

Voeg een beetje pizazz toe aan je hoge en strakke haar door wat persoonlijkheid in je kapsel te injecteren. Een manier om het af te trekken is om een koel geschoren zijgedeelte en een beetje langer haar aan de bovenkant aan de bovenkant gekamd aan één kant op te nemen, zoals hier te zien is.

#3: Donkerblond asymmetrisch gewas

Het lijkt op het eerste gezicht dat je met zo’n korte lengte weinig variatie kunt hebben, maar dat kan wel. Asymmetrie is iets nieuws met hoge en strakke haarknipsels, en het werkt geweldig.

#4: Hoog en strak voor terugtrekkende haarlijn

Als het gaat om dunner wordend haar en terugtrekkende haarlijn, hoe korter je kapsel is, hoe beter. Dit hoge en strakke kapsel heeft geschoren zijkanten die de terugtrekkende haarlijn vervagen en het probleem elimineren dat veel mannen stoort.

#5: De kortst mogelijke cut

Soms is de beste manier om je eigen draai te geven aan een klassiek kapsel om de regels een beetje te overtreden. Deze snit heeft een breuk met de traditionele militaire stijl van de hoge en strakke en kiest in plaats daarvan voor een volledig geschoren look overal.

#6: Caesar-geïnspireerd hoog en strak

Tegenwoordig is het gebruikelijk om inspiratie te halen uit het ene kapsel en het idee naar het andere te brengen. Beïnvloed door het Caesar-kapsel bleek deze versie van hoog en strak zowel gepolijst als modern te zijn.

#7: Medium Blond Hoog en Strak

Dit blonde hoge en strakke kapsel met een korte quiff naar boven geborsteld wordt gecomplimenteerd met een nauwkeurig gezichtskapsel dat de uiteindelijke look op een goede manier complexer maakt.

#8: Kale Fade met Stekelige Top

Stekelige snitten voegen altijd een mooi beetje edginess toe aan elk kapsel, zelfs als het gaat om vrij korte hoge en strakke kapsels. Dit kapsel werkt goed omdat de spikes klein zijn en niet overweldigend voor de daadwerkelijke snit.

#9: Kort Stekelig Hoog en Strak

Als je je stekelige haar liever aan de kortere, meer conservatieve kant hebt, dan is deze versie van hoog en strak haar iets voor jou. Alles aan dit kapsel is gepolijst en strak geknipt.

#10: Caesar-geïnspireerd hoog en strak

Hoewel hoog en strak kapsel misschien niet het meest moderne of hoofddraaiende mannenkapsel is, zijn er manieren om het op te laten vallen. Combineer het met een vakkundig getrimd gezichtskapsel en je krijgt +10 rentepunten voor je algehele look.

#11: Rood Hoog en Strak

Dit edgy herenkapsel bewijst dat zelfs een hoog en strak kapsel zonder fade er interessant uitziet. De langste lengte zit traditioneel in de quiff en de zijkanten en de achterkant zijn gladgeschoren.

#12: Nauwkeurig en dramatisch kapsel

Aangezien dit een van de oudste en meest traditionele militaire kapsels is, is het geen verrassing dat sommige mannen die het dragen ervoor kiezen om het zeer nauwkeurig te houden, alsof ze momenteel in dienst zijn.

schoon geschoren hoog en strak

Bron

#13: Traditioneel Hoog en Strak

Deze über traditionele kijk op hoog en strak haar is misschien wel het meest geschikt voor degenen die in dienst waren of momenteel in het leger zijn. Deze snit is misschien een beetje te hard voor mensen buiten het leger, maar het werkt voor mannen die het laagst mogelijke onderhoud in kapsels waarderen.

#14: Gemengd in Fade

Het is waar dat de meerderheid van degenen die een hoog en strak kapsel dragen, besluiten om het aan de kortere kant te houden met minimaal haar boven, maar er zijn uitzonderingen op elke regel. Deze heeft meer haar dankzij de naadloos in elkaar vloeiende fade.

#15: Kort Hoog en Strak

Als je je wilt houden aan de militaire traditie, dan is het dragen van een kort hoog en strak kapsel waarschijnlijk de beste keuze. Degene die hier is afgebeeld is klassiek en netjes.

Bron

Bron

#16: Kapsel met vierkante haarlijn

Er zijn pretentieloze kapsels die er nog steeds pakkend uitzien. Hier is er een van. Dit hoge en strakke kapsel heeft een vierkante hluchtvaartmaatschappij met perfecte rechte hoeken en een gepolijste huid vervagen.

#17: Funky Green Hoog en Strak

Het is veilig om te zeggen dat punk-geïnspireerde hoge en strakke kapsels zeker niet iets zijn dat je elke dag ziet. Het is echter zeker een moderne en edgy manier om een traditionele stijl op te fleuren.

#18: Netjes Hoog en Strak

Er is wel iets te zeggen over een herenkapsel dat zo vakkundig geknipt is dat het er vanuit elke hoek netjes uitziet. Dat is het geval met deze schattige versie van het hoge en strakke kapsel.

Bron

Bron

#19: Crew-Cut-geïnspireerd hoog en strak

De crew cut en het hoge en strakke kapsel hebben duidelijke overeenkomsten, dus het is onvermijdelijk om ze samen te brengen. Deze heeft een korte, gepolijste mix van beide.

#20: Opgepoetst Voorwaartse Stijl

Niet zo vaak zie je versies van hoge en strakke kapsels en hoge en strakke recon kapsels die lang genoeg aan de voorkant zijn zodat ze daadwerkelijk in verschillende richtingen gekamd kunnen worden. Hier heb je een langer kroongedeelte dat aan de voorkant en omhoog is gekamd voor een persoonlijke look.

Bron

Bron

Of je nu een fan bent van de klassieke high en tight of de voorkeur geeft aan de meer extreme high en tight recon stijl, zorg ervoor dat de snit bij je levensstijl past en je gezicht flatteert. Met alle coole herenkapsels die er zijn, is dit misschien precies degene die je kunt proberen.