20 Onberispelijke Flower Girl Kapsels

Hoewel je misschien het grootste deel van je tijd besteedt aan het vinden van de perfecte jurk en het in het gareel houden van je bruidsmeisjes, vergeet dan niet het belang van het kapsel van het bloemenmeisje. De bloemblaadjesdruppel is een belangrijk personage voor het maken van een gedenkwaardige entree wanneer je door het gangpad loopt. Ontdek de foto’s van onze favoriete 20 stijlen in de onderstaande galerij.

Tedere en creatieve Bloemenmeisje Kapsels

Onze galerij bevat eenvoudige downdos en half-up kapsels die thuis kunnen worden gemaakt, evenals complexere maar moeiteloos ogende ‘do’s die een professionele aanpak suggereren.

#1: Hoge gevlochten bun

Wanneer het haar bruin of zwart is, kan het moeilijk zijn om ingewikkelde details te zien, zoals vlechten, wendingen, ringetjes, enz. Neem grimmige witte oordopjes en babyadem op om een broodnodig contrast met donker haar te bieden.

bloem meisje updo kapsel voor bruin haar

Bron

#2: Gratis Natural Curls

Geef je jongeling kracht door haar unieke krulpatroon te omarmen. Volle en leuke kinky krullen hebben een even opvallend gebloemd hoofddeksel nodig om bij te passen. Compenseer het natuurlijke zwarte kapsel van je lieveling met een zoete bloemenkroon.

natuurlijke bloem meisje kapsel

Bron

#3: Hippie Dubbele Vlecht

Veel vrouwen neigen naar witte bloemen en slanke krullen voor een bruiloft, maar een onconventionele bruid zal genieten van deze rommelige look met tiara. Als je op zoek bent naar een kapsel voor bloemenmeisje dat past in een meer low-key bruiloft, is dit een geschikte stijl.

messy gevlochten kroon meisjes kapsel

Bron

#4: Triple Waterfall Stijl

Bloemenkronen zijn leuk, maar ze kunnen een ingewikkelde stijl overschaduwen, vooral als het gaat om lang, dun haar. Om een delicate mix van wendingen en vlechten te accentueren met een vloeiend watervaleffect, voegt u een enkele lichtgekleurde bloem toe.

triple braid half up kapsel voor meisjes

Bron

#5: Middendeel met Twist

Dit is een klassieke, leeftijdsgeschikte stijl voor een traditionele bruiloft. Engelachtige krullen vormen een perfecte aanvulling op een lief en stijlvol bloemenmeisje terwijl ze door het gangpad zweeft. Hoewel deze look geschikt is voor het huwelijk, zou deze ook goed werken voor verschillende formele gelegenheden.

eenvoudige half up meisjes kapsel

Bron

#6: Losse Rommelige Krullen

Laat de zachte krullen van je jonge meisje glanzen door ze vrij en vloeiend te laten zijn. Voor een snel en gemakkelijk kapsel met bloemen, match je gewoon een bloemenkroon met de jurk van keuze. De zachte roze tinten en rijke bosgroenen knallen tegen hazelnootkleurig haar.

gemakkelijk meisjes kapsel met een bloemen hoofdband

Bron

#7: Simple Side Paardenstaart

Wanneer je wee kort haar heeft met onvoldoende lengte voor duizelingwekkende ontwerpen, is het het beste om het eenvoudig te houden. Een zachte twist en mooie witte bloem zullen de truc doen. Het zal ook goed werken voor klassenfoto’s of verjaardagsfeestjes met een casual outfit.

kleine meisjes kapsel voor kort haar

Bron

#8: Steil haar met een zijdeel

Als je voor ingetogen glamour gaat, maar toch visuele interesse wilt binnen een standaard kapsel, probeer dan deze creatieve bloemenlook met hoofdband. De band kan fungeren als een “wijnstok” waar je kleine bloemen in verschillende kleuren kunt weven.

gemakkelijk bloemmeisje kapsel voor steil haar

Bron

#9: Gemengde bloemenkopsel

Wanneer je peuter nauwelijks kan lopen – laat staan haar heeft – is je beste optie voor kort haar een bloeiend hoofddeksel als aanvulling op een donzige witte jurk. Het beste deel van dit bloemkapsel voor kleine meisjes is dat het accessoire gemakkelijk te verwijderen is wanneer ze er onvermijdelijk moe van wordt.

peuterkapsel met een gebloemde hoofdband

Bron

#10: Gekrulde Hoge Bun

Als je bloemenmeisje dik haar heeft, is dit een geweldige updo om te proberen voor de ceremonie. Het is gepolijst en mooi, maar heeft nog steeds een jeugdig vleugje eigenzinnigheid met kleine bloemen die overal zijn ingebracht.

krullende knot formele meisjes kapsel

Bron

#11: Hoge of lage knot met haarbloemen

Wanneer je meer dan één bloemenmeisje hebt, kan het moeilijk zijn om stijlen te vinden die niet identiek zijn, maar toch complementair blijven aan het bruiloftsthema. De hoge en de lage knot lijken genoeg om samen gezien te worden, maar uniek genoeg om elke jongedame zich speciaal te laten voelen.

knot kapsels voor bloemenmeisjes

Bron

#12: Lief en Chic

Veel vrouwen kiezen ervoor om hun jongere deelnemers in mini replica’s van hun eigen trouwjurken te hebben. Als dit het geval is, is het belangrijk om een bloemenmeisje kapsel te hebben dat past bij de bruids ‘do maar toch jong en leuk lijkt. Een krullende bun met een prachtige lichtroze bloemenbarrette is misschien wel de beste keuze.

krullende updo voor kleine meisjes

Bron

#13: Charmante Flower Crown

Hier is nog een goed voorbeeld van het gebruik van een bloemstuk. Voeg een schattig tintje toe aan de witte bruiloftslook van het jonge bloemenmeisje met een prachtige bloemenkroon. Pastelroze bloemen zien er helderder uit tegen goudblonde lokken.

snelle bloem meisje kapsel

Bron

#14: Grillige Gevlochten Updo

Als je moe bent van bloemkronen en barrettes, probeer dan kleine knoppen door je Franse vlecht te weven voor een charmante toevoeging aan de standaardstijl. Rijke violette en lila bloemen knallen tegen deze zoete chocoladekleur voor een fotowaardig kapsel.

zijvlecht met haarbloemen

Bron

#15: Gevlochten broodje met dubbele bloem

Til een basisbroodje met vlechten op, wat textuur en interesse zal toevoegen. In plaats van het bloemkapsel van een klein kind te overweldigen met enorme bloemen, kies je voor kleinere in een aantal delicate tinten roze.

meisjes gevlochten knot kapsel

Instagram / @rachaelharris_hairmakeupbeauty

#16: Chic en strak

Kleine meisjes houden ervan om verkleed te spelen, dus waarom zou je hun fantasieën niet waarmaken met een “grote meiden updo” voor je speciale dag? Versier de stijl met een hoofdband om het speels te houden.

krullende updo voor meisjes

Bron

#17: Babes en Blooms

Geef je kleintje iets om over te lachen door haar jaloers te maken op de speelgroep. Als ze al een grote persoonlijkheid heeft, geef haar dan een grote outfit en een leuk kapsel met hoofdband.

peuterkapsel met een bloem

Bron

#18: Hippie Chic Meisjes Kapsel

Hoewel dit bloemenmeisjeskapsel met hoofdband perfect zou zijn voor een “casual” bruiloft, zou het ook goed werken als een back-to-school-look. Festival chic is in en deze look schreeuwt Coachella.

bloem meisje kapsel voor lang haar

Bron

#19: Gepolijst preppy kapsel voor meisjes

Een tiara is een mooi accessoire dat elk meisje graag zou willen dragen. Laat de prinses in je leven stralen als een koningin, waar ze ook gaat.

gevlochten updo voor meisjes

Bron

#20: Gekrulde Petal Ponytail

Deze updo voor Afro-Amerikaans haar is de ware betekenis van flower power. De combinatie van bloembladachtige krullen en echte bloemen levert een echt unieke look op.

zwarte bloem meisje updo kapsel

Bron

Bloemenmeisje kapsels kunnen variëren van casual tot chic, afhankelijk van de dresscode van je bruiloft. Het is belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de deelnemer, evenals welke bloemkleuren goed passen bij specifieke haartinten. Welke stijl je ook kiest, het is zeker perfect.