20 opvallende manieren om Dookie-vlechten te stylen

Dookie-vlechten hebben een lange weg afgelegd vanuit de speeltuin. Wat vroeger de go-to-stijl op school was, altijd voorzien van de nieuwste en beste strikken en barrettes, ondergaat nu een make-over. Til het vlechtspel naar een hoger niveau met ingewikkelde ontwerpen, kleuraccenten en glinsterende gouden kralen.

Hedendaagse Dookie Braids Kapsels

Het beste deel van deze dynamische ‘do’s is dat de meeste van hen moeiteloos overgaan van een hokje of campus naar cocktails, waardoor het gemakkelijk is om van dag naar avond te gaan terwijl je er nog steeds uitziet als een godin! Zie de onderstaande foto’s om dit feit te bewijzen:

#1: Mooie vlechten en babyharen

Het kapsel op deze foto is een vrij traditionele kijk op dookie-vlechten – deze vlechten zijn lang, weelderig en dik van basis tot punt. Een paar gouden kralen voegen wat broodnodige bling toe, en die feilloos gestileerde babyharen die over haar voorhoofd krullen, maken de look af.

#2: Zijgevelvlechten

Deze vlechten beginnen dik aan de bovenkant en worden dunner naar de uiteinden toe. De kralen die hier en daar op verschillende niveaus worden toegevoegd, zien eruit alsof ze naar beneden glijden en op het punt staan te vallen. Een zijdeel is de handigste manier om langere vlechten vrij te laten hangen.

#3: Dookie vlechten met blonde highlights

De stippen van blond in deze vlechten zorgen ervoor dat ze opvallen, maar nog meer dan dat, ze trekken de aandacht en houden het eruit. Door een paar vlechten terug te trekken en ze vast te zetten met een elastiek of ander accessoire verandert het hele kapsel, plus, het is een snelle, gemakkelijke stijl om onderweg te doen.

#4: Zachtjes teruggetrokken

Hoewel dit een van de eenvoudigste dookie vlechtkapsels is, is het ook een van de mooiste. Trek verschillende vlechten aan weerszijden terug en zet ze aan de achterkant vast. Zwarte vlechten zien er geweldig uit, afgezet door witte outfits.

#5: Lichtbruine vlechten, rode lip

De lipstick heeft natuurlijk niets te maken met de vlechten zelf, behalve dat de kleurencombinatie ideaal is voor fantastische Instagram-foto’s. Verder is de goudbruine kleur van de vlechten met de blootgestelde natuurlijke wortels absoluut verbluffend omdat de stijl er niet natuurlijk uit probeert te zien.

#6: Bob Dookie Vlechten

Er is hier veel aan de hand, maar het werkt allemaal goed samen. Style dookie vlechten die aan de kortere kant zijn, in een klassieke, kinlange bob. Dat alleen al is een geweldige stijl, maar de knot die hoog op het hoofd is gestapeld, is een extra beetje koelte. Niets dan liefde voor die rijke bordeauxrode kleur ook.

#7: Chique Boheemse Vlechten

Het is gemakkelijk om te pronken met de Boho chique rand met dookie vlechten haar. Op zichzelf hebben vlechten de neiging om die relaxte, Boheemse sfeer af te geven. Hier bezegelt het middelste deel de deal. Houd de vlechten lang en vloeiend, voeg wat kralen en gouden sluitingen toe en probeer misschien zelfs een bloemenkroon.

#8: Half omhoog, half omlaag

Deze prachtige ‘do voor vrouwen’ ziet er uitgebreid uit, maar het duurt maar een paar minuten – als dat zo is. Nadat je de middelste vlechtjes hebt teruggetrokken, wikkel je een eenvoudig kroonbroodje. Hierdoor blijven de resterende vlechten vrij om te stromen – bij voorkeur over een schouder, zoals hier te zien is. De eindstijl is geschikt voor een koningin.

#9: Mooi en beschermend

Deze vlechten zijn een uitstekend beschermend kapsel. De ‘do’ bestaat uit 16 vlechten die er schattig uitzien zoals het kan zijn, maar ook het haar beschermen. De toevoeging van een hoofdband die op een niet-traditionele manier wordt gedragen, is zowel opvallend als praktisch.

#10: Half Up Top Knot Vlechten

Alles aan dit kapsel is chic en on point! De vlechten zijn lang en vloeiend met een stralende tint rood gemengd, wat een kleurrijke touch toevoegt en werkt als een opfleur. De knot, vaak gezien met dookie vlechtkapsels, is als een kroon om deze schattige ‘do’ te versterken.

#11: Blonde Ambitie

Er is gewoon iets met lichtblonde en platina lokken met donkere wortels. Er hangt een grunge, jaren ’90 street-style vibe over, en het feit dat de vlechten zelfs op de foto glinsteren is genoeg om elk meisje dit kapsel te laten stelen.

#12: Dookie vlechten in Half Up Pony

Soms heb je een eenvoudig maar opzichtig kapsel nodig voor je vlechten. In plaats van slechts een halve paardenstaart te zijn, lopen een of twee vlechten rond de basis van deze pony, waardoor het elastiek effectief wordt verborgen en een enorme hoogte wordt toegevoegd.

#13: Stijlvol teruggeveegd

Deze mooie look onthult hoe creatief dookie vlechtkapsels kunnen worden. Veeg bossen vlechten naar rechts en naar links, kriskras door elkaar om te voorkomen dat lange en zware vlechten in je gezicht vallen – slim en mooi!

#14: Dookie Braid Bult

Niet alleen zijn deze dookie vlechten absoluut perfect, maar deze ‘do krijgt extra punten voor hoogte en volume. Een halve paardenstaart of een volle paardenstaart opstoten doet dat wel meer dan alleen extra lift en volume. Het laat ook een goddelijke retro-vibe horen. Dit is de stijl om te stelen wanneer het voelt als een throwback ’60s soort nacht.

#15: Dikke en weelderige vlechten

Deze vlechten zijn weelderig, dik en lang, wat een perfecte combinatie is. Het is vaak niet nodig om iets te doen met een dookie gevlochten ‘do’ – ze helemaal alleen laten stromen is casual, ontspannen en ravissant. Het helpt zeker als die vlechten zo’n rijke, koninklijke kleur hebben.

#16: Gevlochten vlechten

Gevlochten dookie-vlechten zijn een gemakkelijke ‘do’ die je chique casual kapsel of zelfs formeel kan worden. Deze vlechten zijn verzameld en geweven tot een losse, dikke, over-de-schouder vlecht die overal thuis lijkt – van de rode loper tot het vloerkleed in de woonkamer.

#17: Lange Blonde Vlechten

Rapunzel wenste dat ze zo’n haar had. De licht goudblonde kleur is prachtig, mede door de manier waarop het de huidskleur en oogkleur van het meisje benadrukt. Een eenvoudig zijdeel is alles wat echt nodig is om deze stijl te laten schitteren.

#18: Ingepakte Paardenstaart

Gevlochten kapsels kunnen nog steeds in paardenstaarten worden getrokken, duidelijk. Het effect is altijd interessant, maar deze pony gaat verder dan dat. Verschillende vlechten wikkelen zich rond de basis van de paardenstaart en dienen als houder en een leuk accent van de look.

#19: Minnie Mouse Buns

Een voordeel van dookie vlechtkapsels is hun eenvoud verbonden met een show-stopper karakter. Dit meisje heeft de Minnie Mouse-look geprobeerd en we zijn er vrij zeker van dat ze vandaag meer dan één hoofd zal draaien!

#20: Rode en gele highlights in vlechten

Hier is een leuk, kleurrijk kapsel om te proberen! Heldere stippen van rood en geel steken af van het zwart. De duidelijk afgebakende secties dragen bij aan de ingewikkeldheid, maar de vlechten zelf zijn de sterren.

Dookie vlechten zijn meer dan alleen een fashion statement. Ze zijn beschermend en praktisch, maar ook veelzijdig en prachtig. Met zoveel kleuren, lengtes en stijlen is het vinden van een flatterende variatie moeiteloos.