20 Power Hair Ideeën voor sterke en zelfverzekerde vrouwen

Sinds de jaren 1980 zijn vrouwen een krachtige aanwezigheid geworden in de zakenwereld. Terwijl vroege krachtige vrouwen de behoefte voelden om hun seksualiteit met hun haar te bagatelliseren; moderne werkende vrouwen omarmen hun intelligentie terwijl ze creatief worden met hun uiterlijk. Het is gemakkelijk om het professioneel te houden met behoud van een gevoel van stijl en vertrouwen met deze 20 professionele kapsels voor het werk.

Kapsels voor meisjes die de wereld runnen

Echte dame vindt altijd wat tijd in de ochtend om haar gebruikelijke weekdag om te toveren in een goede haardag. Deze kapsels zijn stijlvol, modieus en gemakkelijk te implementeren. Bewaar ze voor inspiratie en creatieve sfeer!

#1: Franse Twist

Up-do kapsels zijn een favoriet onder werkende vrouwen die niet de energie hebben om met lange lokken om te gaan. Deze werden beroemd gemaakt door zakenvrouwen in de jaren ’80 – een Franse twist is altijd mooi en klassiek.

#2: Zijdeel Bob

Deze stijl is een modernere kijk op de aseksuele politieke bob van vroeger. Voeg wat flair toe aan je look en geef je korte bobkapsels een strak zijgedeelte zoals onze favoriete vrouwelijke co-host, Kelly Ripa.

#3: Uitblazen

Amal Clooney heeft blow out stijlen op de kaart gezet voor de moderne, zelfverzekerde vrouw. Je hoeft je weelderige lokken niet op de werkplek te verbergen, maar ze juist te accentueren. De sleutel tot deze look is om het strak en niet rommelig te houden.

#4: Gevlochten Lage Bun

Je haren naar achteren trekken voor die powerlunch hoeft niet saai te zijn. Probeer een eenvoudige, mooie zijvlecht toe te voegen aan een gemakkelijk laag broodje om er zowel fris als stijlvol uit te zien.

#5: Grote Bun

Over broodjes gesproken, de meest populaire trend in updos is absoluut het grote broodje. Gelukkig is het werk passend dankzij zijn slanke, geen gedoe stijl. Deze look is perfect voor lange of middellange kapsels en omvat niet het gedoe van gecompliceerde styling. Trek haar in een paardenstaart, voeg een vlecht toe en draai dan in een knot en werk af met haarspray.

#6: Losse golven

Deze stijl zorgt er simpelweg voor dat het haar er ‘af’ uitziet zonder pinnen en prikken en veel moeite. Voor vrouwen met beperkte tijd kan deze stijl een paar dagen duren met slechts een touch-up of een beetje droogshampoo in de ochtend.

#7: Stompe Bob

De bob is een publiekslieveling als het gaat om korte kapsels voor vrouwen. Houd het professioneel door een strakke stijl te dragen. Breng haarserum aan en blaas het recht uit voor een volledig gladde finish.

#8: Strakke Fishtail

Nogmaals, netheid is de sleutel op de werkplek. Bijna elke stijl kan worden getrokken als het eenvoudig genoeg is – zelfs gevlochten kapsels. Een minimale fishtail is perfect voor de werkende vrouw onderweg.

#9: Eenvoudige paardenstaart voor steil haar

Wat een lage paardenstaart mist aan creativiteit maakt het goed in gemak en uiterlijk. Het is altijd schoon en stijlvol voor een zelfverzekerde vrouw onderweg.

#10: Lage paardenstaart met vlecht

Heb je haast om die ochtendvergadering te maken? Trek het haar naar achteren en voeg een beetje vlecht toe om je haar er klaar uit te laten zien. Niets zegt dat ik meer bedoel dan een lage paardenstaart en het extra vlechtdetail is precies het soort look dat een zelfverzekerde vrouw zou dragen.

#11: Gevederde Pixie Cut

Het toevoegen van textuur aan kort haar is een snelle en eenvoudige manier om stijl toe te voegen op de werkplek. Een gevederde pixie is een eenvoudige en toch professionele manier om meer natuurlijke kapsels te dragen voor het werk.

#12: Straight Bob met Side Swept Bangs

Een bobkapsel is trendy en de strakke, rechte look is geschikt voor elke werksituatie of sociale onderneming. Side swept bangs voegen precies de juiste hoeveelheid stijl en karakter toe.

#13: Franse Vlechtkroon

Dit kroonvlechtkapsel is perfect als je je haar een paar dagen niet wast. Het is een gemakkelijke stijl om te bereiken met behulp van de natuurlijke oliën die je haar heeft geproduceerd gedurende een paar dagen niet wassen. Het voegt ook een vleugje vrouwelijkheid toe aan je haar.

#14: Gelikt haar terug

In de meeste werkomgevingen is de gepolijste look de sleutel. Gelikt haar is een gemakkelijke manier om je kapsel op te ruimen en toch trendy te houden. Deze look is ideaal als je je haar graag steil en eenvoudig houdt.

#15: Half-Up Knoop

Een geweldige manier om je haar te slijten terwijl je het toch uit je gezicht houdt, is met een half-up stijl. Het verzamelen van haar in een knoop achter het hoofd brengt de look van enigszins eenvoudig naar interessant. Als je op zoek bent naar half-up stijl inspiratie, is deze galerij misschien een goede plek om te beginnen.

#16: Hoge Paardenstaart

Een andere leuke updo-optie is een hoge paardenstaart. De hoogte geeft een air van kracht, terwijl het toevoegen van een eenvoudige vlecht creativiteit en een beetje stijl toont.

#17: Ringetjes met lagen

Krachtige vrouwen met van nature krullend haar hoeven hun mooie krullen niet voor de wereld te verbergen. Draag je stijl met lagen voor vorm en houd ringetjes glad (niet kroesachtig) voor een gepolijste look.

#18: Golvende Lob

Het lobkapsel is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar het is ook trendy en cool. Het toevoegen van een beetje opzettelijke golf met een krultang of stijltang transformeert dit kapsel in een gepolijste desk-to-date look.

#19: Lang en recht

Nogmaals, gepolijst is de sleutel in de professionele wereld, dus lang haar zou geen uitzondering moeten zijn. Wrijf een strak serum op het haar en föhn het recht om een zakelijk imago te behouden. Je kunt een stijltang gebruiken, maar föhnen helpt deze rechte look zijn volume te behouden.

#20: Schuine Bob

Deze stijl is geweldig voor zelfverzekerde vrouwen van elke leeftijd. Een strakke, schuine bob is professioneel en toch erg modern. Krul het iets onder voor een gepolijste look die uitstekend is op de werkplek. Je zult zeker indruk maken op je collega’s en je baas met deze chique stijl.

Het belangrijkste voor sterke, zelfverzekerde vrouwen om te onthouden is dat je geen persoonlijke stijl hoeft op te offeren om een professionele uitstraling te behouden. Er zijn honderden opties voor die ochtendvergadering, brainstormsessie of moordend sollicitatiegesprek dat vrouwen over de hele wereld kunnen omarmen. Het is niet moeilijk om een kapsel te vinden dat past bij zowel je persoonlijke als professionele leven – je zult je zelfverzekerd genoeg voelen om “zakelijk” te praten zonder je stijl op te offeren.