20 prachtige donkerrode haarkleurideeën

We zien altijd de donkerrode haarkleurtrend opblazen naarmate we de herfst naderen. Als je iets onderhoudsarms wilt of op zoek bent naar een manier om je levendige uiterlijk ingetogen te houden, zijn donkerrode haarkleuren een geweldige pasvorm, omdat ze de meeste huidtinten flatteren.

We hebben onze favoriete looks met de hand geselecteerd om doorheen te bladeren voor de ultieme donkerdere rode inspo. Van donkere kers tot kastanjebruine haarkleur, zie het hele donkerrode haarkleurspectrum bedekt.

1. Kersenrood haar met gedurfde rode highlights

Deze dieprode tint heeft het beste van haartrends samengevoegd: de kersenrode haarkleur geeft diepte en variatie, terwijl de gedurfde rode kleur pit toevoegt en de look benadrukt. Perfect voor vrouwen die van professionele, ingewikkelde haarkleur houden.

2. Donker kastanjebruin haar

Dit donkerrode haar schreeuwt herfstkleur. De rijke donkere kastanjebruine tint in combinatie met de ruige bob is erg on-trend. Dit type haarkleur is mooi in verschillende lichten, waardoor het haar een warme gloed krijgt in het natuurlijke licht.

3. Levendige roodtint met donkere wortels

Deze look is een echte rode haarkleur. Hoewel het nog steeds onder de donkerdere rode categorie valt vanwege schaduwwortels, is het een van de helderdere variaties van donkerrood haar. Deze look voegt een beetje drama en energie toe en zou geweldig zijn als je een uitbarsting van levendige kleuren in je leven nodig hebt.

4. Kastanjebruine en Donkerrode Balayage

Kun je niet kiezen tussen donker en helder haar? Bekijk deze smeltende auburn-rode mix. Met donkerrood haar krijg je het voordeel van diepte bij de wortel. Heldere knallen van kastanjebruine tinten helpen je het beste uit de rode balayage te halen voor dit seizoen.

5. Robijn donkerrode haarkleur

Dimensionale juweelachtige tinten werken als magie als je brunettehaar donkerrood wilt verven. Knallen van donkerrode highlights door een diep robijnrood zullen zeker elk kapsel updaten. Het contrast van de highlights en lowlights in combinatie met de lob golvende stijl is gewoonweg prachtig.

6. Donkerrood haar met vurige highlights

Wie zei: speel nooit met vuur? Zet het vuur hoger met dit gloeiend hete medium tot donkerrode balayage. Deze donkere kleur smelt niet alleen intense diepte en echte rode tinten, maar bevat ook vurige rode accenten om dat extra spektakel te brengen. Een echte aandachtstrekker.

7. Donkerrood natuurlijk haar

Deze krullenkoningin is gegaan voor de donkerrode bordeauxrode tint met een ombre effect. Donkere wortels in combinatie met helderdere pops aan de uiteinden brengen veel plezier en werken geweldig voor parmantige krullen en donkere huidtinten. Textuur in het haar pronkt met de dimensionale tint rood, en we zijn er dol op.

8. Lowlights voor natuurlijke roodharigen

Bang dat donkerder rood misschien een beetje hard is op een bleke huidskleur? Vraag je colorist om de donkerrode look op te fleuren met een gedurfd geldstukpaneel rond de haarlijn dat een zachtere afwerking voor je huidskleur toevoegt. De stijl werkt ook geweldig voor het donker kleuren van natuurlijk rood haar.

9. Natuurlijke Auburn Balayage Donkerrode Haarkleur

Ben je een brunette die helemaal voor natuurlijke haarideeën is? Hier is een look voor jou! Combineer rijk donkerrood met heldere kopertinten, wat een warme gloed en een natuurlijke uitstraling geeft. Kun je zien hoe verbluffend verschillende rode tinten zijn als ze schitteren in het licht?

10. Donkerrood kort haar met koperen highlights

Deze TWA-stijl ziet er helder en sassy uit met een slimme mix van koperen en rode kleurtinten. De kortere zijkanten en achterkant hebben een diepere rode tint, terwijl de felrode ombre textuur en definitie toevoegt aan de krullen. Het donker houden van de basiskleur voegt echt dimensie toe en combineert het korte en lange samen.

11. Tweekleurige dieprode kleur

Diep bordeauxrood en levendig rood zijn prachtige kleuren om een rand toe te voegen aan natuurlijke donkerbruine lokken. Zijn de twee rode wijntinten te goed om uit te kiezen? Neem beide op in je stijl, zodat je niet hoeft te kiezen.

12. Natuurlijke auburn met hoogtepunten

Wil je niet dat je haar een sterke rode tint heeft? Deze warme medium kastanjebruine tint is een geweldig compromis voor diegenen die hun look zachtjes willen oplichten met een donkerdere tint rood. Het kan ook een beetje zachter zijn op een bleke huidskleur. Perfect voor degenen onder u die het graag aan de veilige kant willen spelen.

13. Dieprode wijn

Deze dieprode kleur heeft me klaargemaakt voor winterwijn. De plummy merlot-tint kan een leuke draai geven aan zowel blonde als donkerbruine strengen en deze verrijken met een glinsterende lichte en reflecterende kersenrode tint. Als je op zoek bent naar een goede balans tussen diepte en toon in je haar, is dit misschien de tint die je roept!

14. Donker roodbruin haar met karamel highlights

Dit donker roodbruine haar werkt goed bij vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle natuurlijke looks. Voeg karamel en warme chocoladetinten toe om natuurlijke straling te geven aan het donkere haar baSe. Chunky caramel highlights zullen een super trendy gezichtsframe zijn.

15. Donker haar met Chili Pepper Spice

Diepe bordeauxrode en lichtrode highlights zijn zingy en helder en voegen een hete flair toe aan de look. Deze rode balayage is zowel opzichtig als onderhoudsarm omdat heldere tinten worden gemengd met natuurlijk donker haar. Een uitstekende manier om haar rood te verven en je donkere huid en groene ogen te laten opvallen, zonder de gezondheid van je lokken in gevaar te brengen.

16. Scharlakenrood Haar

Glinstering van een robijnrode haartint brengt deze donkere haarkleur krachtig tot leven. Het donkerrode haar in combinatie met de rimpelgolf schreeuwt Jessica Rabbit. Deze super sexy warmrode look is genoeg om ons allemaal haarkleur jaloers te maken.

17. Diep koperen haar

Welkom pompoenkruid en alle leuke dingen! Deze rijke koperen tint heeft alle diepte die je nodig hebt om de koudere seizoenen op te warmen. Een prachtige kleur om haar donker te verven, terwijl het toch aan de heldere, warme kant blijft. We houden van deze natuurlijke rode haarkleur in combinatie met een bleke huidskleur en tousled krullen.

18. Donkere Bordeauxrode Lokken

De fluweelzachte bordeauxrode tint rood haar krijgt zeker een duim omhoog van ons. Dit donkerrode haar is een goed idee voor donkere huidtinten, omdat het de gele ondertonen weerspiegelt en warmte in je gezicht naar voren brengt.

19. Diep kastanjebruin donkerrood haar

Deze donkerrode tint bevindt zich op het natuurlijke spectrum, waardoor het geweldig is voor mensen die op zoek zijn naar een kastanjebruine gloed. Het is een keep-it-chic keuze die een gebrande bruine flair aan je look geeft.

20. Donkerrood haar met highlights en lowlights

Lichtrode tinten in dit donkerrode haar voegen glimpen van alles toe. Houd er rekening mee dat kleurideeën zoals deze niet alleen afhangen van de tint waar je voor gaat, maar ook van de beheersing van de colorist die je haar rood verft. Eén ding is zeker: als je van dimensie houdt, zijn deze highlights en lowlights de leuke donkerrode haarkleur die je zoekt.

We hopen dat je een paar hete ideeën met diep donkerrood haar hebt bewaard om aan je kapper te laten zien. Speel met diepe kastanjebruine, bordeauxrode en kopertinten om een prachtige dimensie in je donkerrode haar te creëren. Reserveer een donkere tint voor de wortels en kruid de look met heldere of subtiele highlights om de nieuwste haartrends te raken.

Donker tot felrood haar Balayage
Diepe kastanjebruine haarkleur
Levendige rode haarkleur met donkere wortels
Balayage-idee met natuurlijke roodtinten
Rijke dieprode haarkleur
Oranje highlights in donkerrood haar
Bourgondische Krullen
Natuurlijk rood haar met donkerrode lowlights
Donkerrood tot kastanjebruin haarkleur
Kort Afro-haar dat diep rood en koperkleurig is
Donkerrood Ombre
Lang roodbruin kapsel met highlights
Cherry Red Haarkleur
Roodbruine haartint
Zwart haar met donkere en felrode accenten
Scarlet Hair Color Inspiratie
Lang donker koperen kapsel
Dieprode wijntint
Donkere Kastanjebruine Lokken
Dimensionale rode haarkleur