20 prachtige Ghana-vlechten voor een ingewikkeld kapsel in 2023

Het is moeilijk om niet te gaan gaga voor Ghana vlechten. Ze zijn stijlvol, gedetailleerd en veelzijdig. Als u denkt dat er één type is, staat u op het punt verrast te worden door het enorme aantal beschikbare opties. Van korte tot taille-skimming lengtes, en van kralen tot gekleurde spoelen, er zijn talloze ideeën om mee te experimenteren.

Ghana Vlechten Ontwerpen en Stijlen

Het moeilijke deel is uitzoeken wat je eerst moet proberen. Laat je inspireren door een van deze absoluut mooie gevlochten kapsels. Speel met kleur, varieer de breedte van je vlechten en probeer verschillende soorten onderdelen.

1. Nette visgraatvlechten

Ghana vlechten zijn er in alle verschillende maten, patronen en combinaties. Het kan je missie zijn om er zoveel te bedenken als je kunt proberen. Het vlechten van je haar in een visgraatontwerp levert eigenlijk een opvallend resultaat op.

2. Paardenstaart met dunne en dikke cornrows

Experimenteer met een klassiek kapsel in een ongewone textuur die kan worden bereikt met afwisselend dikke en dunne cornrows. Deze stijlvolle pony pronkt met de prachtige lengtes van gevlochten lokken die een puur genot zijn om te dragen.

3. Zijdelings geveegde gevlochten stijl

Veel Ghanese vlechten hebben betrekking op het dragen van je vlechten omhoog of recht naar achteren en naar beneden. Haar kapsel houdt ze naar beneden, maar veegt ze opzij. Deze Afrikaanse vlechten zijn vrij eenvoudig maar toch chique en leuk om te dragen, vooral met asymmetrische tops en jurken met één schouder.

4. Centre Parted Long Plaits

Dit zouden gewone Jane’s pigtails kunnen zijn, maar ze kregen een coole Ghana-twist. Het scherpe afscheid hier is wat de stijl echt verheft. Die middellijn is vlijmscherp, net als alle ruimtes tussen de vlechten.

5. Whirlpool vlechten

Vergeet niet om inspiratie op te doen uit verschillende foto’s van Ghanese kapsels. Misschien vind je gewoon iets waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht. Voorbeeld: de dynamische whirlpool ‘doet met ronde vlechten. Dit kapsel met Ghana vlechten ziet er van elke kant erg cool uit, omdat het vanuit verschillende hoeken nieuwe visies geeft.

6. Lange vlechten met gouden kralen

Een gevlochten stijl is een statement op zich. U kunt echter nog steeds een paar in het oog springende elementen introduceren. Ze voegde metallic gouden uiteinden toe aan haar lange vlechten. De coördinerende kralen binden het geheel aan elkaar.

7. One Side Gevlochten Kapsel

Ga voor goud met Ghana vlechten kapsels. Hier is een van die beelden waar je naar zult staren en je afvraagt waarom je dit mooie ‘doen’ niet eerder hebt bedacht. Drie metalen cornrows aan één kant contrasteren prachtig tegen het vloeiende gemarkeerde weefsel.

8. Blonde asymmetrische pigtails

Wees gedurfd met meerdere goudblonde vlechten. In plaats van de verwachte twee, probeer er drie. Een oneven getal creëert een meer ongebruikelijk en dynamisch ‘doen’ De toevoeging van een aantal ronde ontwerpen op je hoofd is een fantastische aanvulling op je lengtes.

9. Skinny Braids met paarse uiteinden

Moderne vrouwelijke kapsels hebben een extra twist nodig qua leuke kleur of textuur om echt te schitteren. Met deze gevlochten stijl krijg je beide. Je kunt absoluut een dip-dyed look rocken met Ghana cornrows. De lila extensions vormen een mooi contrast met de donkere natuurlijke manen.

10. Ronde vlechten en lange staarten

Allerlei cornrows zijn vrij wijd verspreid, maar de manier waarop je vlechten verdeeld, gebogen en schuin zijn, maakt een persoonlijke look. Haar ronde stijl is een geweldig stuk inspiratie als je niet zeker weet waar je moet beginnen.

11. Dikke Ghana Vlechten

Deze dikke vlechten maken een groot haarstatement. Breek ze op met knapperige delen en microvlechten ertussen gestrooid. Ga voor een langere stijl om een behoorlijke lengte te laten zien die in een paardenstaart kan worden verzameld of opnieuw kan worden gevlochten.

12. Bruin geweven Updo

Deze schattigste vlechten volgen van nature de lijnen van het hoofd, stijgen op naar de kroon en vallen recht naar beneden zodra ze het hoogste punt bereiken. De variatie in dikte van de vlechten brengt deze stijl naar het volgende niveau van gevlochten chic.

13. Schuine Cornrows met gevlochten delen

Cornrows die recht naar achteren lopen zijn klassiekers, maar tegenwoordig zijn vlechten die schuin gevlochten zijn relevanter. Deze stijl omarmt opnieuw het idee van magere en dikke vlechten, naast het dunne vlechtenwerk als gevlochten delen die de geometrie van de stijl prominenter maken.

14. Extra dikke gevlochten knot

Als je natuurlijke manen aan de dunnere kant zijn, kun je deze gemakkelijk stimuleren met extensions. Ze helpen de twee symmetrische zijsecties en de wervelende bun op te pompen.

15. Dikke Cornrows in een broodje

Omhoog of omlaag, er zijn tal van opties voor het bevestigen van uw gevlochten sloten. Een opgerolde lage bun is een tijdloze optie. Kies voor krachtige vlechten die dun beginnen bij de haarlijn en snel de breedte winnen als ze naar achteren lopen. De vrij hangende uiteinden kunnen van gemiddelde grootte zijn.

16. Zwart gedraaide Mohawk

Een goed kapsel draait om textuur. Je kunt Ghana cornrows gebruiken voor de zijkanten en gaan met Senegalese twists in plaats van een grote cornrow vlecht voor het haviksgedeelte. Op deze manier krijg je een verscheidenheid in patronen en maten van de gevlochten stukken voor een unieke updo.

17. Veelkleurige uitbreidingsvlechten

Kun je geen enkele kleur kiezen voor je ‘do?’ Ga voor verschillende. Haar Ghanese cornrows krijgen de regenboogbehandeling met de toevoeging van enkele levendige blauwe, roze, groene, oranje en witte extensies.

18. Blauwe en zwarte Cornrows

De contrasterende dikke en microvlechten zouden nog steeds opvallend zijn geweest als ze allemaal één kleur hadden. Het toevoegen van het kobaltblauw aan de dikkere vlechten resulteert echter in een meer dynamische, levendige uitstraling.

19. Mohawk-stijl met extensies

Draag je extensions over je hele hoofd, of concentreer ze in een enkel gebied. Voor een edgy optie, focus ze in het midden van het hoofd en creëer een aangepaste Mohawk. Gel langs je zijkanten voor een super strakke afwerking. Het resulterende ‘do’ is vanuit alle hoeken geweldig.

20. Gevlochten Ballerina Bun

Als je van hoge paardenstaarten en topknopen houdt, zul je deze lange en grote gevlochten knot met hoogtepunten leuk vinden. De omgekeerde lijnen van cornrows zijn hier net zo mooi en bijzonder als de two-tone bundel.

De volgende keer dat je op zoek bent naar wat frisse haarinspiratie, denk dan aan Ghana-vlechten. Ze kunnen wat tijd kosten om te maken, maar de ingewikkelde afwerking is zo de moeite waard. Zodra je je lokken hebt gevlochten, kun je experimenteren met leuke updo’s, haaraccessoires en meer. Veel speelplezier!

Dikke en dunne Ghana vlechten
Dunne en dikke cornrows in een paardenstaart
Lange Kant Cornrows
Symmetrisch kapsel met Ghana vlechten
Afro-Amerikaanse circulaire cornrows
Lange tweekleurige Ghana-vlechten
Zwart asymmetrisch gevlochten kapsel
Curvy Ghana Vlechten met Blonde Extensions
Zwarte vlechten met pastelpaarse uiteinden
Asymmetrische Ghana Vlechten
Chunky Ghana Vlechten
Cirkelvormige en verticale Ghana-vlechten
Dikke en Micro Ghana vlechten
Zwarte laag gevlochten bun
Low Bun Voor Ghana Vlechten
Afro-Amerikaanse gevlochten Mohawk
Afro-Amerikaanse garenvlechten
Ghana vlechten met blauwe extensions
Zwart Gevlochten Mohawk Dames
Hoog gevlochten broodje van Cornrows