20 prachtige scheermes gesneden kapsels voor sharp dames

Een scheermesje is een dameskapsel gedaan met een recht rand scheermesje dat resulteert in piekerige lokken met dunnere uiteinden. Klinkt veelbelovend, toch? Kennis is macht – het leren van de verschillende tools die je haarstylist gebruikt, kan je inspiratie geven om je manen te veranderen. Kies voor verschillende haarkniptechnieken en je kunt de dodelijke routine van het krijgen van hetzelfde kapsel keer op keer beëindigen!

Verschil tussen Scheermes knippen en schaar knippen

Een scheermesje:

  • is gemaakt met een scheermes met rechte rand;
  • de uiteinden zijn verdund;
  • heeft een scherper effect, resulteert in gevederd, meer getextureerd haar;
  • werkt het beste voor rechte of licht golvende haartypes;
  • werkt in de meeste gevallen niet voor krullend, opgerold en natuurlijk haar;
  • wordt zelden gebruikt voor fijn haar en kroesachtige lokken.

Traditionele kapsels:

  • zijn gemaakt met een gewone snijschaar;
  • laat uiteinden stomp of punt gesneden;
  • zijn goed voor zowel steil als krullend haar;
  • helpen om de krullende kroes te temmen.

In een haarsleur? Probeer een Razor Cut!

Afgezien van oubollig rijm, was deze techniek erg populair in de jaren ’70 omdat het je haar pluizig maakt. Door textuur toe te voegen, kruid je niet alleen je look, je laat je haar volumineuzer en lichter lijken! Het is ook een no-fuss bedhead stijl… als dat niet het dreamteam is, weten we niet wat het is.

#1: Lob met één lengte met gekartelde uiteinden

Een lob die allemaal één lengte heeft, is op dit moment super trendy. De scheermestechniek is de perfecte touch voor deze onderhoudsarme stijl en het laat het haar er moeiteloos chic uitzien.

#2: Scheermes gesneden bob met franje

Bangs zijn een match made in heaven voor een scheermes gesneden bob omdat ze nog meer textuur toevoegen! Het is een geweldige manier om met je stijl te spelen en wat hipstervibes te introduceren als je garderobe meer eclectisch is.

Gerelateerd bericht: 60 Fantastische Schokkerige Bob Kapsels

#3: Asymmetrisch recht scheermes kapsel

Een ander voordeel van een scheermeskapsel is de mogelijkheid om precisie te krijgen. Het scherpe mes creëert een rechte hak met een asymmetrisch puntdetail dat de schone esthetiek of professionele levensstijl van elke vrouw zal aanvullen.

#4: Tousled Schouderlengte

Tousled schouderlengte haar is de meest populaire trend onder jonge meisjes van alle leeftijden omdat het past bij allerlei gezichtsvormen en goed past bij een gemakkelijke levensstijl. Het scheermesje geeft tips een piekerig gevoel.

#5: Lange scheermes gesneden lagen

Kortharige schoonheden zijn niet de enigen die kunnen spelen met scheermes geknipte kapsels – dames met lang haar, je bent niet uitgesloten! Werk de gevederde stijl bij door langere lagen te krijgen.

#6: Medium Razor Cut Kapsel met Fringe

Een goed voorbeeld van de karakteristieke panache scheermesjes geven – het bevat veel lagen en lange scheermes gesneden knallen. Dit medium scheermes gesneden kapsel maakt een statement en past bij elke dame die de voorkeur geeft aan edgier kleding.

#7: Scheermes gesneden Beachy Bob

Een korte beachy bob is een prachtige keuze als je meer volume nodig hebt in je leven. Met stukjes is het een jeugdig en modern kapsel dat er geweldig uit zou zien op vrouwen van alle leeftijden!

#8: Lang haar met Scheermes Geknipte Bangs

Lang haar, maakt niet uit. Scheermes gesneden stijlen zoals deze zullen je manen vol laten lijken, of je het nu van je moeder hebt gekregen of niet. Pro tip – de knallen moeten dicht zijn!

#9: Edgy Scheermes Kapsel met Kleur

Wij houden van rock n’ roll! Deze korte scheermesjes zijn langer aan de voorkant en pixie aan de achterkant. Je zult eruit zien als een badass, en niemand zal met je knoeien… zulke edgy scheerkapsels zijn altijd een investering.

Gerelateerd bericht: De volledige stapel: 30 heetste gestapelde kapsels

#10: One Length Angled Lob

Beste minimalistische fashionista: maak kennis met je volgende kapsel. Vasthouden aan één lengte maakt deze lange schuine bob trendy zonder al te hard te proberen. Om stylingtijd en hitteschade te minimaliseren, werkt het het beste met haar dat van nature recht is.

#11: Gelaagde Bob met scheermesjes

Met zoveel bob-stijlen met scheermesvormige uiteinden om uit te kiezen, is er een optie voor elke gezichtsvorm. Pronk met je gelaatstrekken met een korte en zoete gelaagde pony en style het enigszins rommelig voor een nonchalante flair.

Gerelateerd bericht: 40 gelaagde bobstijlen: moderne kapsels met lagen voor elke gelegenheid

#12: Gekrulde Gestapelde Bob

Hier is een uitzondering op de regel: een scheermesjestechniek die ook zou werken met krullende dames. Rechte korte knallen plaatsen de levendige golven naast elkaar. Als uniciteit belangrijk voor u is als het gaat om uw haar, het is echt de one-of-a-kind cut.

#13: Gelaagde lob met hoogtepunten

Vrouwen zijn drukke mensen met volle agenda’s. Het betekent echter niet dat er fantastisch uitzien in gevaar moet komen! Voor dames die niet graag veel tijd besteden aan styling in de ochtend, maar toch in elkaar willen verschijnen- probeer deze zachte scheermes gesneden lob!

#14: Messy Razor Cut Kapsel

Een vernieuwing van de gevederde rage uit de jaren ’70, deze ruige rommelige ‘do pronkt met het detail dat scheermesgesneden kapsels echt kunnen geven. Afhankelijk van de aard van je haar past een schaarse franje mooi bij deze stijl.

#15: Lange Scheermes Cut

Een geweldig idee om je met scheermes aangeraakte lokken aan te vullen en te laten zien, is om highlights of balayage te krijgen. Dit is een prachtig kapsel voor de zomer, en met meerdere tinten van dezelfde kleur wordt de aandacht gevestigd op de artisticiteit van het kapsel.

#16: Stekelig kort scheermes geknipt kapsel

Denk Tinkerbell, maar dan met een randje. Druk jezelf uit met scheermesgeknipt haar dat speelt met genderneutrale ideeën. De lange zijstukken en stekelige gelaagde korte haren aan de kruin geven dit kapsel unisex vibes die cool en avant-garde zijn.

#17: Mid-Length Scheermes Cut

Een voordeel van het knippen van haar met een scheermes is dat je lokken zo zacht en aanraakbaar zijn! Deze foto is een mooi voorbeeld van het gevederde effect dat de methode van messen knippen geeft aan halflange kapsels.

#18: Bold Rode Bob

Accessoriseer en accentueer je korte scheermes met een gedurfde kleur voor maximaal drama. Voor degenen met een warme huidondertonen, ga voor een rode tint met een oranje tint zoals op deze foto. Een rode tint met een blauwe tint is een passende keuze voor dames met een koele huid ondertonen.

#19: Kort en strak Pixie Weave

Scheermesjes kunnen je niet alleen trendy stekelige bobs geven, maar ze doen ook wonderen voor dames met weefsel die hun haar kort en slank vinden! Een pixie ‘do is gemaakt voor stijlvolle, verfijnde vrouwen.

#20: Scheermes geknipt lang haar met Balayage

Balayage is de kleurkeuze van het moment vanwege het lage onderhoud en de flatterende esthetiek. Wanneer het recht wordt gestyled met gekrulde uiteinden, lijkt scheermes geknipt lang haar extra veerkrachtig!

BONUS: Video Tutorial

Een video zegt meer dan duizend woorden. Vooral als we het hebben over verschillende haarkniptechnieken. Om beter te begrijpen welk resultaat u gaat krijgen en hoe het proces verloopt, bekijkt u hieronder een videozelfstudie.

De precisie die het mes geeft, laat je gelaagd achter met een luchtig gevoel. Was-en-draag kapsels zijn ook een enorm voordeel van het krijgen van een scheermes! Deze techniek werkt moeiteloos met lagen en stelt stylisten echt in staat om statement cuts te maken die traditionele scharen niet kunnen bereiken.