20 prachtige zeemeermin haar ideeën van levendig tot pastel

Ongeacht je stijl of persoonlijkheid, er is een zeemeermin haarlook die voor jou is gemaakt. Kies contrasterende tinten of ga voor kleuren die vlak naast elkaar in de kleurenkaart staan. Maak je klaar om je liefde voor kleur op je haar aan te brengen.

Mermaid Hair Ideeën

Vakkundig geverfd zeemeerminhaar is een lust voor het oog. Hieronder vindt u zeer zachte en delicate versies van meerkleurig pastelkleurig haar, evenals heldere en gedurfde haarkleuroplossingen.

#1: Fantastische tinten en krullen

Het algehele succes van deze look is te danken aan een paar belangrijke elementen. Het haar was aan de bovenkant donkerder geverfd. Er werd gekozen voor een verscheidenheid aan zachte contrasterende kleuren. Bovendien gaat elke kleur goed samen met grijs. (De grijze uiteinden zijn wat het allemaal samenbindt). Waarschuwing, dit is er niet een die we aanbevelen voor diy!

#2: Pastel Maagdenpalm en Platina Sloten

Haar verven in pastelkleuren is leuk. Om deze zeemeermin haarkleur te krijgen, moeten de lokken echter worden gebleekt. Zorg ervoor dat de stylist alle voorzorgsmaatregelen neemt en de schade voor uw strengen minimaliseert. Denk ook aan thuisbehandeling. Wees niet bang om je kapper te vragen wat je met je haar moet doen na zo’n agressieve procedure.

#3: Uniek contrasterende kleuren

Duidelijk het werk van een kleurexpert, deze gecompliceerde stijl is zo prachtig. Het is het bewijs dat alles kan. Je hoeft je niet te houden aan voor de hand liggende kleurkeuzes! Voor deze look wordt elk stuk haar individueel behandeld.

#4: Pastel Retro Glam

We houden van, houden van, houden van de retro krullen. Om de kleur te krijgen, koos je voor een pastelpaars met een grijze tint en een zachte aqua voor de highlights. Omdat de tinten vergelijkbaar zijn, hoeft u geen folie te gebruiken of u zorgen te maken over bloedingen. Het paars wordt eerst aangebracht, waardoor secties blond blijven om het blauw daarna door te werken.

#5: Vriendschap Armband Vlecht

Mermaid haarkleur draait om plezier. Wanneer je kleurrijke lokken hebt, worden ze als accessoires, waardoor elk kapsel onder de zon een speciale versiering wordt. Kies verschillende tinten die er naast elkaar mooi uitzien en breng ze aan op dunne, kleine stukjes haar. Gevlochten up-do’s zullen nooit meer hetzelfde zijn.

#6: Groenblauw naar Acid Colormelt

Dit is zo geweldig dat we er nauwelijks tegen kunnen. Als je om te beginnen donker haar hebt en wilt weten hoe je kleurrijk haar kunt krijgen dat er niet uitziet als een pruik, kies dan een ombre-oplossing waarbij je je natuurlijke haarkleur (of een tint er dicht bij) bij de wortels houdt en dan zo helder gaat als je wilt door de lengte.

#7: Aquamarijn met chique wortels

Ken je de hele volwassen worteltrend? Je kunt meer dan alleen dankbaar zijn dat de trend bestaat (als je al in de groeifase zit). Je kunt de trend ook actief opzoeken, want hé, die bestaat niet voor niets. Zorg er wel voor dat wanneer je voor verschillende gekleurde wortels en uiteinden gaat, de keuzes een logische progressie zijn.

#8: Sleek Sunset Perfection

De vibe van dit zeemeermin haar is absoluut jaren 60 mod. De perfect stompe snit en rechte strengen zorgen ervoor dat de kleurrijke overgang echt kan schitteren. Met zo’n heldere blik zou je verbaasd zijn hoe veelzijdig het kan zijn. Je kunt elke neutrale outfit rocken met veel meer stijl.

#9: Levendige Girly Tones

Weinig vrouwen zullen het risico lopen hun haar in felle hoofddraaiende tinten te verven. Maar als je moedig genoeg bent, draag dan zulke kleuren met trots! Kies ijverig je kleding en make-up, wees altijd stijlvol omdat je een ster bent die is geboren om helder te schijnen!

#10: Herfst-geïnspireerd volumineus haar

eh, staat ze nu eigenlijk wel onder water? Want wauw. Dit is de belichaming van fantasiehaar. Levendig oranje en ingetogen rood zijn gestyled tot vloeiende perfectie. Merk op hoe de sinaasappel hoger rond het gezicht overgaat om de kleur van haar ogen naar voren te brengen.

#11: Gruizige grijze gedraaide lokken

Mermaid colormelt op je haar is de perfecte manier om je grungy soul te laten zien. Nee hoor, deze trend is niet allemaal zanddollars en zonneschijn. Punky meisjes zijn ook welkom. Verf de wortels in een donkerdere tint en begin de roze en paarse strengen op verschillende plaatsen, eindigend met grijs. Krul voor styling de middenas maar laat de uiteinden recht.

#12: Platina vlecht met snoepkleurige highlights

Felle kleuren trekken je aan, maar je kunt niet één exacte kleur kiezen om je haar te verven? Kies ze allemaal! Pastel- en neontinten, dunne of dikke highlights… de varianten zijn eindeloos. Je moet de enige regel onthouden: kies die haartinten, die bij je basis passen.

#13: Pastelgroene en levendige fuchsia

Verras mensen met een blik die ze nog niet eerder hebben gezien. Geen extensions nodig als je voor een moderne lob gaat (hoewel je natuurlijk wat wit kunt vervene extensions in diezelfde tint lichtgroen en zet ze in voor een avondje uit).

#14: Maroon Dip Dye en Peekaboos

Zeemeerminhaar gaat over uniek zijn. Laat je wilde kant zien of je lieve kant of je donkere kant. Wees onverwacht. Mooie platina lokken met rood bewerkt in de onderkant en onderkant zijn niet alleen een meerkleurig kapsel – het laat zien dat je ook dimensie hebt.

#15: Aangeraakt door de zee

Het idee van zeemeermin blauw haar dat niet helemaal tot aan de wortel reikt, is om een aantal redenen fantastisch. Het belangrijkste is dat het je een ondeugende stijl geeft. Zo van oh je dacht dat ik normaal was? Nou, ik heb ook een sirenekant. De andere reden is dat als je later een verandering wilt, je halverwege bent.

#16: Rokerige krullen met neon highlights

Iemand werd creatief! En we zijn zo onder de indruk. Dit is de futuristische en dystopische versie van gekleurd haar. Rook, zuur en neon… we zijn er zo in. Markeer alleen de middelste en ondersecties, gebruik overal grijs en krul vervolgens om de vetgedrukte tinten weer te geven.

#17: Mooi en zacht paars

Omdat zeemeermin haarkleur draait om kunst en fantasie en creativiteit, mag het nooit slechts één kleur zijn. Als je fotografeert voor een enkele tint, zoals paars, verzacht je de look met verschillende tinten. Het resultaat is dat het het eigenlijk realistischer maakt, wat betekent dat je de look eraf kunt trekken.

#18: Romantische Sherbet Tonen

Als je het leuk vindt om vrouwelijkheid en romantiek terug te brengen in je garderobe, moet je weten dat je het ook zeker met je haar kunt doen. Zachte tinten zoals perzik en roze zijn een gemakkelijke aanvulling op blond haar en kunnen je look opfleuren. Kies bij het stylen voor zoete krullen en rozetten. Je lokken zijn nu je haaraccessoires.

#19: Van staal naar pastelblauw Ombre

Dit is een prachtige kijk op de grijze trend. Lavendel en pastelblauw vormen geen schril contrast, maar vullen elkaar perfect aan. Als roze of rood haar niet jouw ding is, maar je toch pastelkleurig haar wilt proberen, is dit een heel mooi idee van romantisch haar.

#20: Regenboog gekleurd haar

Om het op de regenboog geïnspireerde zeemeerminhaar te krijgen, kies je 4-6 kleuren en rangschik je ze vervolgens kunstig. Zorg ervoor dat deze voor elke laag stopt en begint met verschillende lengtes binnen een bepaald bereik. U kunt ook tinten mengen om de overgangen vloeiend te houden.

Nu je genoeg hebt van zeemeermin haar inspiratie, sluit je je ogen. Stel je je innerlijke sirene voor, vooral als ze niet is wat je misschien had verwacht! Of je nu diy of naar een salon gaat, heb plezier en plan vooruit.