20 Sappige underlayer haarkleurideeën die u wilt proberen

Underlayer haarkleur, ook bekend als de kiekeboe of color blocking trend, is de perfecte manier om die pop van leuke kleur te hebben zonder de volledige inzet. Deze combo’s kunnen zo subtiel of in your face zijn als je wilt door verschillende plaatsingen en kleurenpaletten te gebruiken.

Er is geen einde aan de hoeveelheid creativiteit die in deze kapsels kan gaan! Hier zijn 20 verschillende leuke onderlaag haarkleur looks die gegarandeerd ieders aandacht trekken.

#1: Candy Appel Rood

Het opfleuren van natuurlijke bruine tinten met een dikke onderlaag van felrood is een leuke manier om je look volledig te veranderen. Met deze levendigheid weet je zeker dat je de aandacht op je pad brengt!

#2: Het beste van beide werelden

Donker haar met deze prachtige gloeiende ijzige witte blondine die eronder knalt, kan je het beste van twee werelden geven zonder de moeite van hoog onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over wortels als ze zich eronder verbergen!

#3: Zeemeermin Kiekeboe

Het toevoegen van meerdere kleuren is zo’n spannende manier om je creatieve kant naar voren te brengen. Deze verschillende tinten gecombineerd creëren de perfecte kleur smelt om te pronken onder elke haarkleur.

#4: Griezelige Vibes

Deze donkere en oranje combo houdt me het hele jaar door in spookachtig seizoen. Deze zwarte kleur contrasteert perfect met oranje. Een perfecte manier om op te vallen!

#5: Paarse Rockstar

Paars is de perfecte startkleur voor iedereen die zijn tenen in de levendige haarkleurwereld wil dopen. Past perfect bij elke natuurlijke kleur en met een plaatsing als deze ziet het er geweldig uit in een gevlochten stijl.

#6: Subtiele uitspraak

Dit subtiele stukje haar geverfd kanariegeel maakt dit geweldige kapsel echt nog geweldiger. Een edgy snit gaat altijd het beste samen met een edgy kleur.

#7: IJskoningin

Koele tinten en een ijzig blondje vullen elkaar altijd aan. Dit lichtblauw kan elke ijzige babe in een ijskoningin veranderen.

#8: Krullende Pop

Er is niets mooiers dan een hoofd van natuurlijke krullen. Deze onderlaag halo plaatsing van kleur kan je krullen nog meer laten knallen.

#9: Rainbow Road

Er is niets leuker dan regenbooghaar. Deze techniek van mid layer kleur kan er zelfs bijna iriserend uitzien als je de pops van regenboog door je natuurlijke basiskleur ziet komen.

#10: Smaragdgroen

Deze rijke groene kleur combineert zo goed met een donkerbruine kleur. Deze kleur die er doorheen gluurt is zo’n verfrissend en gedurfd accent.

#11: Zilver &zwart

Zilver en zwart zijn zo’n bevredigende combinatie. Een ander voorbeeld van de halo-techniek werd gebruikt, waarbij de zilveren kleur rond de haarlijn werd aangebracht om ervoor te zorgen dat deze van boven en onder komt.

#12: Vuur & IJs

Tegenpolen trekken in deze look aan met deze fel rood-wit blonde combo.

#13: Juweel tonen

Deze lagen van verschillende kleuren zijn een nieuwe kijk op een onderlaag kapsel. Meerdere lagen kleuren houden iedereen verrast bij elke look.

#14: Slijmtijd

Neongroen tegen zwart is zo leuk om naar te kijken. Deze kleuren naast elkaar geven zo’n verfrissend contrast.

#15: Ondersnijding

Deze look heeft de meest blootgestelde onderlaag tot nu toe. Deze piecey pixie cut met een korte buzzed undercut geeft de meest gedurfde pop van kleur.

#16: Gele lijn

Niet alleen vullen deze kleuren elkaar zo goed aan, maar deze plaatsing is zo anders dan de norm. De gedurfde lijn van geel aan de uiteinden is zo’n manier om creativiteit uit te drukken.

#17: Geld stuk

Een geldstuk is een gedurfde pop van kleur aan de voorkant, perfect voor iemand die zich een beetje dapper voelt, maar nog steeds niet op zoek is om zich volledig aan een kleur te wijden. Deze look gebruikt twee kleurtinten in de haarlijn om een gelaagd effect te geven.

#18: Korte lagen

Voor die short cuts die een leuke toegevoegde kleur willen, is deze trend perfect. In deze look werd de pop van kleur onder korte lagen geplaatst en zal altijd zichtbaar zijn, ongeacht de stijl.

#19: Pastel

Iedereen houdt van een zachte pastelkleur. Deze blonde look met een onderlaag van pasteltinten geeft de zachtste mooie stijl.

#20: Watermeloen

Deze watermeloenkleuren zien er geweldig uit op een getextureerde snit. Veel lagen en een leuke plaatsing als deze gaan prima samen.

Dit leuke assortiment van onderlaag haarstijlen biedt geweldige manieren om de look van jou of je klant te veranderen. Door afstand te nemen van een effen haarkleur en een pop van iets helders en gedurfds toe te voegen, kan elke haardos naar een hoger niveau tillen.

Veel plezier ermee en wijk nooit af van het laten doorschijnen van je creatieve kant. Hopelijk kan ik wat enthousiasme inspirerening nieuwe looks in de toekomst op mijn Instagram vanity_byrose. Ik heb het geluk om geweldige klanten te hebben die me het geschenk geven om elke dag haarkunst te maken. Kom eens kijken, ik kan niet wachten om al je leuke en spannende nieuwe looks te zien.