20 Sassy en Sexy Black Pixie Cuts

Afro-Amerikaanse vrouwen rocken het pixie kapsel, hetzij met natuurlijk of ontspannen haar. Als je echt een kort kapsel wilt bezitten, is een pixie cut ideaal. Met zijn minimale onderhoudsvereisten en mooie compatibiliteit met zwart haar, zult u het geweldig vinden om een geheel eigen stijl te vinden.

Pixie Short Zwarte Kapsels

Of je je haar nu krullend, ontspannen draagt of op het punt staat om terug te gaan naar natuurlijk, er is een schattige pixie voor jou om je gezichtsvorm en -kenmerken te flatteren. Als je eenmaal een kwaliteits short cut hebt, kost het niet te veel van je kostbare minuten om het regelmatig tot perfectie te brengen. Laat je inspireren door onderstaande suggesties!

#1: Black Pixie Cut voor dik haar

Zwart haar is vaak erg dik, wat veel stijlen een worsteling kan maken. Bij dit korte kapsel worden de zijkanten extra kort geknipt boven de oorlijn, terwijl het haar bovenin vrij is om zijn eigen ding te doen. Het is het beste om de twee secties te verdelen met geschoren lijnen.

#2: Getextureerde Pixie Cut met Highlights

De combinatie van levendige kleuren op de bovenkant van je haar met stijlvol zwart haar is een uitstekende manier om op te vallen in de menigte. Deze pixie wordt gedragen met lange knallen gemarkeerd in felle kleuren die zoveel oomph toevoegen aan de look.

#3: Pixie Kapsel voor een hartvormig gezicht

Recht, zijdelings geveegd en mooi – drie manieren om deze close pixie cut te beschrijven die zaken betekent. Dit zal goed werken op verschillende haartypes, maar je zult waarschijnlijk willen dat je haar recht is om de dramatische schoonheid van deze manen te accentueren.

#4: Platina Blonde Pixie Cut

Zwarte vrouwen houden van experimenten met blonde haarkleur. Als je het ook eens wilt proberen, kun je het beter combineren met een superkorte pixie-cut zoals deze bijna witte knaller. Deze krullende pixie cut met korte pony’s en een taps toelopende achterkant omlijst het gezicht perfect, waardoor je er stijlvol en sassy uitziet.

#5: Natuurlijk Haar Pixie Cut

Eenvoudig en mooi, dit pixie kapsel vertrouwt op de schoonheid van natuurlijk haar in combinatie met een duidelijk gevoel voor stijl van de drager. Als je je lange lokken wilt hakken, maar ’s ochtends niet veel voorbereidend werk wilt, is dit een goede snit om te proberen.

#6: Paarse en blauwe gelaagde snit

Deze gelaagde pixie-cut is gekleurd om elke sectie als een individuele verklaring te laten zien. Gebruik levendige tinten paars en groenblauw, of kies elke tint waar je van houdt. Vergeet niet om wat gewaagde make-up te dragen met deze stijl, omdat je niet wilt dat je gezicht er “uitgewassen” uitziet naast je levendige strengen.

#7: Lange Pixie Cut voor zwarte vrouwen

Wil je iets langer? Gekweekt in met een 7-inch knal en drop-back kroon, kan deze stijlvolle pixie cut je een echte ster maken! Voeg prachtige blauwe lokken toe aan je zwarte haar om je haar er dimensionaal en volumineus uit te laten zien.

#8: Pixie Style met highlights

Soms hebben blondines meer plezier – vooral als het een prachtige, zelfverzekerde Afro-Amerikaan is met blonde highlights! Zwarte pixie-cuts hoeven zich niet te binden aan één tint – meng het met blonde, rode of levendige neonkleurige highlights.

#9: Sassy Pixie Cut met gekleurde knallen

Kijk eens hoe extravagant dit zwarte pixie-gewas eruit ziet. Piekerige lagen bovenop voegen extra volume toe, terwijl levendige franje zorgt voor een trendy gedurfde look. Het kan ook de ogen naar buiten brengen en u helpen dunner wordende randen opnieuw te laten groeien.

#10: Korte Afro-Amerikaanse Pixie Cut

Als je een langwerpig gezicht hebt, ziet een pixie cut er het beste uit als deze kort, gevederd en to the point is. Deze strak bijgesneden stijl wordt gecombineerd met een getextureerde stijl voor een mooie, eenvoudige look die de verwachtingen tart.

#11: Curly Natural Pixie Cut

Laat Moeder Natuur je stylist zijn met deze pixie cut die de natuurlijke haartextuur accentueert. Van strakke krullen tot losse golven – waar je ook mee gezegend bent, haal het beste naar boven dat het te bieden heeft met deze bijgesneden, gegradueerde pixie-snit.

#12: Rood Pixie Kapsel

Combineer lagen en levendige kleuren om je eenvoudige pixie-cut op te fleuren. Je kunt nog steeds vrij kort haar hebben terwijl je je vrouwelijkheid vasthoudt met deze leuke stijl die er geweldig uitziet met een geponste kleur flatterende diepe composities. Perfect om gelaatstrekken te benadrukken!

#13: Zwarte Krullen met Undercut

Met nauw geknipte zijkanten en een krullende bovenkant is dit pixie kapsel ideaal voor een zelfverzekerde zwarte vrouw. Clean cut om geschikt te zijn voor op kantoor, maar duidelijk ook uitnodigend voor een feestvibe, krijgt dit kapsel een boost van volume en mooie, nauwkeurige randen.

#14: Stijlen voor ovale gezichten

Nm

Afro-Amerikaanse kapsels zijn leuk om te dragen en mooi om te observeren. Deze snit heeft dikke, zijdelings geveegde knallen en stompe lagen om een ovaal gezicht te flatteren.

#15: Sassy Pixie Cut voor zwarte vrouwen

Ga gedurfd en mooi met deze stijlvolle pixie cut met side bangs en fel paarse en roze haar highlights. De truc van deze kleur is om het niet overal te gebruiken – houd wat haar je natuurlijke tint om dimensie te creëren in de felgekleurde toplagen.

# 16: Curly Black Pixie Cut

Met honingkleurige highlights en mooie ringetjes (naturel of toegevoegd) is deze rommelige snit perfect voor zowel casual als avondkleding. Omdat de focus dankzij de krullen omhoog klimt, kun je dit kapsel combineren met gewaagde oorbellen, grote zonnebrillen of levendige stoffen.

#17: Kort haar met bangs

Dit kapsel maakt gebruik van gecoifeerde knallen en bakkebaarden om je gezichtsschoonheid naar voren te brengen. Bangs zijn kort en schokkerig voor een moderne kijk op een klassiek kort pixie-kapsel dat generaties lang heeft standgehouden.

#18: Stijlvolle Pixie voor natuurlijk haar

Afro-Amerikaanse pixie-snitten hoeven niet saai te zijn – speel met de natuurlijke textuur van je haar voor deze zachte, getoupeerde look met kortere en langere lagen. Korte frontale knallen maken de look vrouwelijker en zachter.

#19: Asymmetrisch kapsel met kleur

Je bent maar één keer jong, dus neem een risico met een haarkleur die je nog nooit eerder hebt overwogen. Van lavendel tot daggloeiend geel, de lucht is de limiet als het gaat om de verschillende tinten die er zijn. Combineer de door jou gekozen kleur met een asymmetrische pixie cut die het echt laat zien.

#20: Lange Top Pixie voor Ronde Gezichten

Voor deze prachtige stijl heb je steil haar nodig. De asymmetrische pixie cut met lange knallen kan een rond gezicht echt flatteren. Zwaar aangezette vrouwen zien er prachtig uit met deze stijl – die ook gemakkelijk golvend gedragen kan worden.

Afro-Amerikanen doen echt de markt als het gaat om prachtige korte kapsels, zoals sassy pixie kapsels. Van gevederde tot schokkerige snitten, van levendige kleuren tot natuurlijke lokken, deze korte stijlen zien er echt prachtig uit op alle zwarte vrouwen.