20 Schattig Peuter Meisje Kapsels

Peutermeisjeskapsels zijn er in een breed scala aan stijlen: van eenvoudig tot super verfijnd, van tomboy-achtig tot prinsesachtig. Deze galerij bevat 20 foto’s van onze favoriete meisjesachtige stijlen. Het bevat ingewikkelde vlechten, pigtails en halve updo’s, maar ook ultra-gemakkelijke hoofdband- en paardenstaartstijlen.

Peuter Meisje Kapsels – Ideeën en Inspiratie

Wees creatief, laat je inspireren en laat niet nog een dag voorbijgaan zonder het haar van je kleine meisje in een meesterwerk te veranderen. Als alternatief, als de gelegenheid om iets praktischer vraagt, laat dit bericht dan je gids zijn voor eenvoudige 5 minuten ‘do’s voor je schatje.

#1: Hoge gevlochten paardenstaart met lint

Vlechten staan massaal op onze lijst met kapsels voor peutermeisjes. Deze combineert de bruikbaarheid van een hoge paardenstaart met de romantische sfeer van een vierstrengs lintvlecht. Om deze stijl te creëren, met kant, lint, kralen of leer, bevestigt u eenvoudig het koord aan de basis van de paardenstaart en integreert u het in plaats van de 3e streng in uw vierstrengs vlecht. De 1e streng wordt over de 2e gebracht en vervolgens onder de volgende streng; en de 4e gaat onder de 3e en dan over de volgende streng. Zet dit patroon voort tot het einde. Bind helemaal aan het einde de vlecht met de uiteinden van het lint en spreid de randen voor een kanten uiterlijk.

#2: Kleurrijke Back-to-School Multi-Paardenstaart

Dit is een stijl die goed werkt met medium en zelfs met kort haar. Om dit te bereiken, scheidt u het haar in het midden en trekt u de secties van elke kant in twee paardenstaarten. Zet ze vast met elastieken, meng vervolgens de twee paardenstaarten tot één en zet deze nieuwe pony vast. Ga door met het maken van kleine paardenstaarten om een leuke rij te maken en voeg een aantal mooie clips toe, zoals hier te zien is.

#3: Curly Pony met hoofdband

Deze is voor een speciale gelegenheid, of voor wanneer je wat extra tijd hebt om te besteden aan styling. Maak een horizontale scheiding parallel aan de haarlijn en verdeel deze vervolgens in kleinere secties voor de paardenstaarthoofdband. Maak de eerste paardenstaart en zet deze vast met een elastiek. Splits de pony in twee delen en voer de uiteinden van deze delen niet in de volgende (2e pony), maar in de 3e. Zodra de geweven haarband compleet is, trek je de rest van het haar gewoon op in een paardenstaart.

#4: Leuke Puff voor natuurlijk haar

Zwarte peuterkapsels zijn meestal zo creatief en veelzijdig, het is moeilijk om er niet van te houden! Het grote voordeel van Afro-Amerikaanse meisjes is dat ze worden geboren met natuurlijke krullen, waardoor de styling ops eindeloos lijken! Om deze look te creëren, scheidt u het haar bij de haarlijn en draait u het vervolgens in een dikke touwvlecht, die naar één kant toe werkt. Trek de rest van het haar terug in een nette kleine paardenstaart – en dat is alles, mensen!

#5: Mooi bloemenbroodje met vlecht

Bloemkapsels zien er geweldig uit op lang, blond haar, en deze schattige gevlochten ‘do maakt geen uitzondering. Het kapsel van deze cutie wordt gecreëerd door het haar in twee secties te scheiden zoals je zou doen voor een halve updo. Het bovenste gedeelte is gevlochten en tot een bloem gezwenkt. Zorg ervoor dat je de randen van de toekomstige bloem uitrekt om ze eruit te laten zien als echte bloemblaadjes. Gebruik een decoratieve speld voor het midden van de bloem. De rest van het haar is Frans gevlochten – heerlijk!

#6: Twist Crown Updo voor medium haar

Ja, je kunt ook een kroon updo stylen voor halflang haar! Je kunt een twist gebruiken in plaats van de traditionele Franse vlecht. Stop niet al het haar in de gedraaide kroon. Laat een klein schattig staartje aan één kant, achter het oor en versier het met een mooie strik.

gedraaide kroon updo met een paardenstaart aan de zijkant voor peuters

Bron

#7: Lange Prinsessen lokken met vlechten en twists

Wow, dit ziet eruit als een weefsel! Hoe langer en dikker het haar van je kleine meisje is, hoe mooier peutermeisjeskapsels je kunt proberen! Sommigen van hen zullen erg chic en vrij volwassen zijn. Deze heeft bijvoorbeeld mooie ruime krullen, evenals natuurlijke zonovergoten strengen die elke fashionista graag zou willen rocken. Deel het haar voor een halve updo en plaag een klein stukje aan de bovenkant van het hoofd, zodat de pinnen beter kunnen plakken. Vlecht twee secties heel losjes, één aan elke kant, draai en speld vervolgens verschillende andere secties. Breng het allemaal samen in een rommelig half-up kapsel.

#8: Ingewikkelde Ballerina Stijl

Als je kleine schoonheid graag danst en experimenteert met kapsels, moet je deze variant proberen! Verdeel het haar van je kleine meisje in drie secties die over het hoofd lopen. Vlecht het gedeelte aan de haarlijn in een Nederlandse vlecht en verdeel het volgende segment in rijen om paardenstaarten te maken. Maak ze vast met kleurrijke elastieken of versier ze met kralen. Breng de rest van het haar aan de achterkant samen, in een mooie, met bloemen versierde knot.

#9: Twee BH’sids in Side Pony

Dit is een look voor ervaren vlechters. Verdeel het haar in twee smalle secties aan de haarlijn en vlecht ze allebei in dunne Franse vlechten. Werk over en neer en ga in dezelfde richting met beide vlechten. Stop op oorhoogte en voeg wat spelden toe, om vast te houden. Laat de rest van het haar los en creëer een lange, golvende paardenstaart aan de zijkant.

#10: Sweet Formal Half Updo

Kapsels voor peutermeisjes zitten vaak vol met details. Deze is bijvoorbeeld voorzien van lusvormige fishtail-vlecht, schattige ombre krullen en wat vetersluiting voor een compleet beeldschoon ‘do’ Deel eerst het haar voor een halve opschudding. Verdeel het bovenste gedeelte in drieën en maak voor het middengedeelte een weefsel met kralen of kleurrijke elastieken. Zodra je de achterkant van de kroon hebt bereikt, trek je het bovenste gedeelte in een paardenstaart en start je een vissenstaart. Laat het haar van het onderste gedeelte los, ongeacht of het recht of krullend is.

#11: Triple Twist met gevlochten Pigtails

Vlechten is de meest populaire haarstylingstechniek voor peuters met langer haar, en het toevoegen van enkele wendingen aan de mix maakt het alleen maar beter. Voor deze look deel je het haar in drie secties: een horizontale over het hoofd en twee aan de achterkant, met een centrale scheiding. Trek het bovenste gedeelte in een paardenstaart en verdeel het vervolgens in drie delen. Draai elk van deze kleinere secties, zet ze vast en begin dan met het werken aan vlechten. Voel je vrij om te experimenteren met zoveel strengen als je wilt, voor een ingewikkeld uitziende macramé vlecht of ga voor een gewone Franse vlecht. Zodra je klaar bent met vlechten, voer je de wendingen in de varkensstaartvlecht aan de andere kant.

#12: Drie Rope Twist Buns

Dit is een perfecte beschermende look die ook elegant en praktisch is. Verdeel het haar in drie horizontale secties. Trek ze allemaal omhoog in een paardenstaart en verdeel vervolgens elke staart in twee strengen. Maak er twists van, vlecht elk paar met touw en bevestig met elastiekjes. Wikkel vervolgens elke paardenstaart om zijn basis en speld. Het resultaat: drie prachtige bloemenbroodjes!

#13: Multi-Twisted Paardenstaart

Wat peutermeisjeskapsels betreft, is deze een ideale, ingetogen back-to-school-look die nog steeds chic weet te zijn. Het is ook heel eenvoudig te maken. Trek het haar terug in een gewone paardenstaart van gemiddelde hoogte en verdeel de staart vervolgens in zoveel secties als je wilt. Maak de twists en zorg ervoor dat je ze vastzet met elastiekjes aan de uiteinden.

#14: Zijpaardenstaart met Franse vlecht

Hier is een snelle gevlochten stijl, voor die ochtenden wanneer je de deur uit moet rennen naar de kleuterschool en op tijd voor je werk moet zijn. Deel het haar over het hoofd en Frans vlecht het frontale gedeelte van tempel tot oor. Werk je een weg langs het oor een beetje naar de nek en verbind het uiteinde van de vlecht met de pony gemaakt van het resterende haar. Voeg een boog toe als decoratief element.

#15: Peuter Faux Hawk Style

Heb je een leuke, eenvoudige stijl nodig voor actieve dagen? Het wordt niet veel gemakkelijker dan deze, en het is goed voor dun kinderhaar. Je hebt hier niet eens afscheid nodig. Trek gewoon de lokken van je meisje in een rij paardenstaarten en voer de uiteinden van de ene pony in de basis van de volgende. Klaar!

#16: Half-Up Ribbon Braid

Een van de eenvoudigste, maar elegante kapsels voor peutermeisjes die je kunt doen, is een halve updo met een vlecht. Het lint en de strik maken dit kapsel feestelijk, maar je meisje kan het zelfs elke dag dragen als je allebei geniet van het stylen van haar haar.

gevlochten halve updo voor meisjes met lang haar

Bron

#17: Eenvoudige updo voor korter haar

Korter haar van de nek van je kind houden is eenvoudig en super schattig. Draai de zijlokken en speld het haar op aan de nek. Een mooie haarclip transformeert de eenvoudigste ‘do’

#18: Leuke Kettingvlecht Look

Een halve updo is altijd een nette look die ook de lengte en textuur van het haar van je kleine meisje laat zien, vooral als ze gezegend is met adembenemende krullen.

# 19: Gibson Tuck Updo

De meeste stijlen voor peuters die hier worden vermeld, hebben te maken met dunne en medium getextureerde lokken, en hoe te doen met dik haar? Gibson Tuck is heel gemakkelijk te maken als je kind dikke lokken heeft. Het enige dat je nodig hebt om dit kapsel voor peutermeisjes te kopiëren, is een kam of borstel, evenals een haarband die om haar hoofd gaat. Draai het haar gewoon rond de band, stop het erin en pin.

#20: Geknoopte Mohawk

De geknoopte Mohawk was ooit een haartrend, opgeschrikt door beroemdheden als Rita Ora en Cara Delevingne. En we weten dat kinderen altijd graag de kapsels van volwassenen kopiëren. Deze Mohawk updo is helemaal funky en een jonge fashionista waard!

We hopen dat je hebt genoten van onze lijst met peutermeisjeskapsels en een paar ideeën hebt gepind om in de nabije toekomst te proberen. Wof je kleine meisje nu kort boblang haar of lange vloeiende lokken heeft, er is een groot aantal verschillende nieuwe haarstylingsideeën om tot leven te brengen.