20 schattige kapsels voor Aziatisch Bob-kapsel om uit te proberen in 2023

Aziatisch haar is dik, steil en eentonig donker. Als het kort is, heeft het de neiging om recht uit te steken. Als het lang is, hangt het gewoon naar beneden, meestal zwaar. Dit is de reden waarom je misschien wat inspiratie en gemakkelijk te volgen tutorials nodig hebt om te beginnen met experimenteren met je haar. Blijf lezen voor 20 stijlvolle kapsels die perfect passen bij je Aziatische bobkapsel.

1. Space Buns met krullende ranken

Verleng de tijd zonder je haar te wassen met deze leuke knotjes. Trouwens, eendagshaar geeft beter houvast. Wikkel het haar losjes om de knot, waardoor het er voller uitziet. Voor kleinere knotjes wikkel je het haar strakker.

2. Rode loper-waardige look

Verander je klassieke krullen in een ander elegant kapsel. Meestal scheid ik mijn haar naar rechts, maar om het te schakelen, draai ik het naar links. Gebruik alle accessoires die je een feestelijk en verfijnd gevoel geven.

3. Top Knot Plus je favoriete sjaal

Haal nog meer uit je Aziatische bobkapsel door te spelen met sjaals van verschillende texturen en kleuren. Dubbele ranken helpen dit kapsel nog interessanter en charmanter te maken.

4. Eén sjaal, meerdere stijlen

In deze video deel ik verschillende moeiteloze manieren om je bob aan te kleden met dezelfde sjaal. Optioneel kun je de uiteindelijke look vastzetten met wat onzichtbare bobby pins en spelen met de textuur van je haar.

5. Side-Swoop Bangs maken

De truc die ik graag gebruik om het haar op te frissen, is het gebruik van olievlekken met poeder. Het is perfect voor het absorberen van de oliën. Ik gebruikte lage warmte en kracht op de Dyson omdat mijn haar droog was. Ook als je het haar een paar seconden op de borstel laat afkoelen, zet dit de krul.

6. Bubble Braids voor vuil haar

Mijn armen worden wel moe bij het vlechten van mijn eigen haar. Dit is de alternatieve methode. Het is gemakkelijk, schattig en houdt het haar weg van mijn gezicht. Ook vind ik de bubble look leuk omdat het dimensie geeft aan mijn donkere Aziatische haar.

7. Rommelige zachte golven en een middendeel

Dit is een van mijn go-to looks voor speciale evenementen. Rond de haarlijn, richt de krul altijd weg van het gezicht. Ik vind het leuk om de uiteinden recht te maken, zodat het haar er niet korter uitziet. Optioneel kunt u het middengedeelte knippen om een kleine lift bovenop te geven.

8. Kleine accentvlechten

Ik hou van subtiele, maar opvallende looks. Ik ga verder met de vorige video en voeg kleine vlechten en mooie haarspelden toe. Zodra je die perfecte zachte golven hebt bereikt, ga je creatief aan de slag met het accessoriseren van je kapsel.

9. Glam Waves voor dates

Elk meisje zou haar eigen recept van perfecte golven moeten hebben. Hier is de mijne. Wikkel en draai het haar rond de toverstaf. Vergeet niet dat hoe meer je poetst, hoe zachter de krullen. En vergeet niet om de uiteindelijke look te beveiligen met je haarlak naar keuze.

10. Schattige regenboogvormige knot

Verzamel al je haar en laat twee voorste stukken uit. Gebruik een haardas. Trek je haar halverwege op de laatste lus en wikkel de staart om de band. Stop de uiteinden in en zet vast met bobby pins. Tot slot, knijp en trek haar voor vorm en balans.

11. Hoge paardenstaart met strass steentjes

Dit kapsel is super makkelijk. U kunt strass-steentjes vervangen door parels of andere decoratieve elementen. En mijn favoriete truc is om de haarlijn te vullen met oogschaduws en make-upborstel. Een Aziatische terugtrekkende haarlijn is een veel voorkomend probleem.

12. Feestelijk en glanzend

Deel het haar naar één kant. Voor de kant met minder haar trek je het haar achter je oor en zet je het vast met bobby pins. Breng gel aan en begin met het plaatsen van de steentjes in het haar. Pak de rest van de manen naar de gescheiden kant. Begin met het krullen van het haar met een krultang van 1 inch. Werk af met haarlak.

13. Quick Bun met diepe zijscheiding

Korte bob en koppige Aziatische textuur mogen je niet in de weg staan om stijlvolle hoge broodjes uit te proberen. Je kunt overtollige lokken altijd vastzetten met modieuze barrettes en de schoonheid op zijn plaats houden met een hardwerkende haarlak.

14. Mini Space Broodjes

Schattig en moeiteloos, dit kapsel is een perfecte manier om je casual look op te fleuren. Zet je innerlijke perfectionist uit. Rommelig haar is nog steeds trendy, of het nu voor een zomerfestival of de supermarkt is.

15. Half-Up, Half-Down Broodje

In deze video tutorial begin ik met pre-curled haar en styling van daaruit. De sleutel is om de gewenste vorm van het broodje te creëren. Zoals altijd baart oefening kunst. Zo niet, probeer dan een ander elastiek te gebruiken en controleer de vorm met bobby-pinnen.

16. Kapsel voor het dragen van een hoed

Op dagen dat ik gewoon niet weet wat ik met mijn Aziatische bobkapsel aan moet, bind ik het vast en gooi ik een hoed op. Mijn favoriete stap die het hele toilet verandertk is om een paar stukken aan de voorkant te krullen voor een face-framing effect.

17. Edgy Frans-gevlochten stijl

In deze video neem ik bubbelvlechtjes en eenvoudige driestrengsvlechten met verschillende ranken op. Kies de optie die je het leukst vindt en probeer het uit.

18. Super volumineuze Bob

Aziatisch haar kan plat en saai zijn. Daarom hou ik van kapsels die me een ander gevoel geven. Probeer mijn tutorial te volgen om een groot volume in je haar te bereiken. De sleutel is om ervoor te zorgen dat je haar in dezelfde richting wordt gekruld.

19. Ronde borstel blowout

Ik vind het heerlijk om mezelf een “ronde borstel blowout” te geven met mijn krultang. Hier is een extra truc: ik raad aan om haarserum aan te brengen voor glans en zachtheid.

20. Lage bun met side-swept bangs

Dit kapsel is niet overdreven gedaan, wat helemaal OK is als je experimenteert met kort haar. Je bent al een held. Zoals je misschien merkt, geloof ik dat side-swept bangs de beste manier kunnen zijn om de hele look snel te transformeren.

Ik hoop dat je een aantal nieuwe kapsels hebt gevonden om te proberen voor je Aziatische bobkapsel. Volg me op Instagram voor nog meer creatieve tutorials, tips en levensupdates.