20 soorten fade kapsels die nu trendy zijn

Als het gaat om kapsels voor mannen, is diversiteit vaak het laatste woord dat in je opkomt. In de afgelopen jaren hebben we echter een geleidelijke verschuiving gezien naar trendy, minder zwart-witte looks, inclusief het vervagende kapsel met zijn vele variaties.

Soorten fade kapsels voor mannen

Bij een vervaagd kapsel neemt de lengte van het haar geleidelijk af naar de onderkant, meestal tot de blote huid. Er zijn veel kapsels die een vervaging bevatten, maar het is moeilijk om twee vervagingen te vinden die volledig op elkaar lijken. Hier belichten we 20 populaire kapsels met de belangrijkste soorten vervagingen.

#1: Hipster Taper Fade

De look van hipsters, artiesten en goed geklede mannen in het algemeen, de taper fade stijl is een van de meest sexy fade kapsels. En het mooiste van alles? Het is ongelooflijk onderhoudsarm en vereist alleen wat lichte styling met een beetje gel of pomade.

#2: Vervagen met zijdeel

Fade kapsels met een zijdeel zijn op dit moment erg trendy en ook flatterend voor verschillende gezichtsvormen. Het helpt ook als het haar langer bovenop zit. Een fade en kam over zijn een populaire combo.

#3: Lage Fade

Een van de beste fade kapsels voor mannen met rondere gezichten is een pompadour met een lage taps toelopende fade. Dit kapsel bouwt een hoogte op en verlengt het gezicht terwijl het een nette en scherpe uitstraling biedt.

#4: Schaduw Fade

Als je niet van hoogcontrast hoge vervagingen houdt, kies dan voor een perfect gemengde schaduwvervaging. Met deze korte fade look wil je een line-up en bye-bye styling tools en styling producten!

#5: Drop Fade

Drop fades kapsels worden genoemd wat ze zijn omdat de fade achter het oor zal vallen. Dit betekent meestal dat de taper een boog vormt van de slapen naar de nek. Ontvang deze leuke update voor je fade bij je volgende bezoek aan de kapperszaak.

#6: Laag Kale Fade

Een andere variatie op een huidvervaging, een lage kale vervaging, is al enkele jaren een koele, veelgevraagde mannensnit. Het is een ingetogen en nette look die prominenter wordt gemaakt met een absoluut precieze (bijna artistieke) line-up.

#7: Losgekoppeld kapsel met Fade

Met een sterke afname van de haarlengte aan de zijkanten en achterkant van het hoofd, is de losgekoppelde look een lang kapsel aan de korte zijkanten van de bovenkant. De schokkerige bovenkant en vervaagde zijkanten/rug zijn in dit geval gemaakt met tondeuses en scharen. De snit is op dit moment bijzonder in stijl.

#8: Wazige fade

De wazige fade met een pompadour voor mannen kan zowel op een professionele als leuke, excentrieke manier gedragen worden. Het vereist echter een vaste hand en oog voor precisie van de kant van de kapper om de perfecte mix van het vervagingskapsel van de mannen te garanderen – dus kies de jouwe verstandig.

#9: Hoge Top Fade

Compleet met stekelige, punkrockuiteinden werkt een hoge topfade het beste wanneer het haar relatief lang is bovenop. Probeer ervoor te zorgen dat de gel die je gebruikt een bijzonder hoge gel is, omdat je niet wilt dat de look halverwege het concert plat valt!

#10: Huid (Kaal) Vervagen

Een skin fade kapsel is een bijzonder gewaagde stijl voor mannen. Terwijl veel schaduwlooks technisch gezien nog steeds een hele haardos hebben, is deze stijl kaal in de nek tot slechts een centimeter of zo van de kroon.

#11: Medium Fade

Een mid fade cut biedt jongens het beste van twee werelden. De stijl is niet zo extreem of edgy als de kale variatie, maar het vangt ook de essentie van de schimmige trend in het algemeen. In dit geval wordt het haar terug gekamd van het gezicht.

#12: Tempel Fade

Ideaal voor, letterlijk, alle verschillende soorten haar, tempelvervagingen zien er waarschijnlijk het minst schimmig uit, maar ze bieden een optie voor meer conservatieve mannen, waardoor het een geweldige keuze is voor je eerste keer vervagen.

#13: Ondergraaf Mohawk met Vervaagde Tempel

Ook bekend als de “Zuid-Franse fade”, is de burst fade mohawk een ideale stijl voor een man die op zoek is naar een Mohawk met een trendy touch. Usher rockte deze stijl in de late jaren 90 en vroege jaren 2000 (voor het geval je een R &B-fan bent!).

#14: Rondom Fade

De all-round fade biedt je om te spelen met een high contrast look – langere lengte aan de bovenkant en fade naar de huid aan de zijkanten en achterkant zien er fel en scherp uit, en het is volledig on-trend. Als je haar krullend is, wil je een line-up toevoegen.

#15: Buzz Fade

Een buzz fade wordt bereikt door precies te gebruiken wat je zou aannemen: elektrische tondeuses. Ze zoemen het haar om ervoor te zorgen dat alles van dezelfde korte lengte is (met uitzondering van de daadwerkelijke vervaging). In dit geval heeft het de uitstraling van een hoge en strakke taps toelopende.

#16: Box Fade

Als je van plan bent om echt funky te worden met je look, is een box fade een optie. Het is een favoriet voor veel Afro-Amerikaanse mannen, een style om te pronken met uw natuurlijke textuur en koele geometrische vormen te bereiken.

#17: Vervaagde ondersnijding voor langer haar

De populariteit van vervaagde undercuts is vorig jaar echt in een stroomversnelling geraakt en de nieuwe trend wil alleen maar groeien. Het haar wordt glad naar achteren gekamd en ofwel vastgehouden met een stylinggel of losgelaten. De sleutel is dat het haar aan de bovenkant aanzienlijk langer is dan de rest van het hoofd.

#18: Fade Lijn

Met alle verschillende soorten vervagingskapsels om uit te kiezen, is het gemakkelijk (en aangemoedigd) om een beetje wild te worden. Een van de gemakkelijkste manieren om de ante te verhogen is met een geschoren lijn, waarbij de boog begint bij de slapen en naar de nek loopt.

#19: Fade met ontwerpen

Als het gaat om vervagende kapsels die geometrische, abstracte ontwerpen bevatten, is de lucht echt de limiet. Als je hoekige gelaatstrekken hebt, kies dan voor lijnen met scherpe hoeken en spiegel ze in je gezichtskapsel.

#20: Kam Over Fade

Een kam over fade kapsel is een van de coolste fade kapsels in het algemeen, en het biedt zoveel functies om het je eigen te maken. Hier onderscheidt de look zich meer door extreem glad haar en vlijmscherpe lijnen.

Als het doel is om je huidige stijl bij te werken, is het kiezen voor een vervagingskapsel (hoog, gemiddeld of laag) een uitstekende keuze. Fades kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en u in meer of mindere mate laten opvallen.