20 stijlvolle hipsterkapsels voor heren

Hoewel het niet alleen om de vorm gaat, maar ook om de inhoud, heeft elke subcultuur zijn onderscheidende kenmerken. Voor hipsters behoren hipsterkapsels en vintage-geïnspireerde montuurbrillen tot de meest prominente attributen. Er is geen geheim: elke hipster volgt modetrends en geeft veel om hoe hij of zij eruit ziet, dus het juiste kapsel speelt een belangrijke rol in deze relatie.

Hipster Kapsels

Ze omvatten een verscheidenheid aan stijlen, voornamelijk kapsels uit de jaren 1920-1950 met een moderne twist. Je vindt een aantal coole klassieke ondersnijdingen, strakke rugkapsels, pompadours, fades, zijdelen, volle baarden, stuursnor en meer in de onderstaande galerij.

#1: Asymmetrisch zijdeel

Deze jongen weet wat hij wil, en het is beeldschoon haar! De over-the-top bronzen accenten, nauwkeurige zijpartij en asymmetrie maken een verfijnd kapsel voor degenen die niet alleen een gewoon kapsel willen.

#2: Fade voor Golvend Haar

Wanneer je een hipsterkapsel wilt, maar je hebt een dagtaak, zoek dan niet verder dan deze incognito look. Er zijn strakke lijnen, de vervaagde onderrand en een perfecte taps toelopende lengte. Netjes, flatterend en individueel.

Fade Haircut voor dik golvend haar

Instagram/ @michealsbarbershop

#3: De Grote Golf

Op zoek naar de volgende perfecte artistieke look voor jongens? Wilt u uw repertoire bijwerken, maar heeft u geen idee wat u moet doen? Begin met het kweken van haar boven voor een geweldige super lange pompadour! Je kunt de zijkanten nog steeds netjes en kort houden met een fade of undercut.

#4: De Intellectueel

Een hipsterbaard hoeft niet lang te zijn om trendy te zijn. Deze stoppels definieert de kaaklijn goed, en de gekamde golf bovenop is echt episch! Maak je denkpet klaar, want er komen lange gesprekken op je af!

#5: Schokkerig zijdeel voor dik haar

Deze korte versie van de pompadour blendt met een gebeitelde fade. Het is een gedistingeerde look waarvan we denken dat het het verdient om voort te leven in de geschiedenisboeken! Gestyled met was of lijm, zal deze look niet snel wijken. Vertrouw ons!

#6: Pompadour met ‘Stache’

De belichaming van de hipstersnor is in feite het stuur. Ooit gereserveerd voor mannen die wilden opvallen in hun klasse, is het nu door veel culturen overgenomen. Gedragen met een traditionele pompadour, creëert het een tijdloze look. En een neusring voegt ook precies het perfecte 21e-eeuwse accent toe!

#7: Krullende bovenkant en strakke zijkanten

Als je helemaal lui hipsterhaar wilt, zoek dan hier niet verder dan deze stijl. De achterkant en zijkanten zijn bijna verdwenen, waardoor er een stapel rommelige krullen overblijft die naar voren kunnen worden geborsteld, naar achteren kunnen worden geschoven of getoupeerd en met rust kunnen worden gelaten!

#8: Getextureerd Hoog en Strak

Deze moderne hoge en strakke look, die vrij eenvoudig is, creëert de hoogte en het volume terwijl de goede botstructuur wordt getoond. Draag met waardigheid!

stekelig herenkapsel

Bron

#9: Curly-Q Dan

Deze coole en funky stijl biedt het idee van strakke vintage kapsels voor mannen met een moderne eigenaardigheid. Combineer met bakkebaarden, style met een sterk hold-product en draag op elk moment voor de pure “WOW-factor!”

#10: Zilverblonde Undercut

Asblond en zilverblond haar heeft een plons gemaakt in haarkleurtrends. Nu is het een kleur voor de jongeren, jongens en meisjes. Combineer met je favoriete ondergesneden kapsel en draag met een tousled top.

asblonde lange top hipster heren kapsel

Bron

#11: Fade met een Wavy Top

Een hipster kapsel moet trendy en met een twist zijn, maar ook rekening houden met je haartextuur. Als je van nature golvend haar hebt, is deze vervaging een geweldig idee. Het stylen van die slimme flicks zal geen probleem zijn met een goede texturizer.

#12: Geëvolueerd Caesar Kapsel

Geschikte herenkapsels zijn soms een uitdaging om te moderniseren, maar deze doet het geweldig! Houd de achterkant erg kort, met de bovenkant minstens een centimeter of twee lang. Kam naar voren en creëer een licht afgeronde knallijn die wordt geaccentueerd door korte fade boven de oren.

#13: Eendenstaart Pompadour

Zoeken naar moderne versies van hipster kapsels is eigenlijk eenvoudig. Implementatie? Laat het beter aan de profs over. Deze vergt wat perfectionering, dus laat je niet ontmoedigen!

#14: De nieuwe Classic Man Bun

Dit mannelijke kapsel werd duizenden jaren geleden gezien bij stammen en krijgers. Er waren veel redenen om een topknot te laten groeien, eer is er een en cultuur is een andere. Houd een strakke fade helemaal rond, zodat er voldoende lengte boven is om in een kleine knoop of knot te trekken.

#15: Creatief gestileerde lange korte bovenkant

Hier is een leuk idee over hoe je een lange top korte zijkanten kunt stylen haircut voor jongens. Het scheiden van het lange gedeelte in het midden aan de achterkant van het hoofd is geen probleem, maar dat is nieuw om te zien. Ga je gang, wees creatief!

#16: Pompadour met een twist

Een mannelijke versie van wat bijna lijkt op de updo van je oma, deze pompadour heeft een eigen leven… en houdt van feesten! De snit heeft een taps toelopende fade helemaal rond, waardoor de lange losse krullen moeiteloos op en neer worden geveegd centraal staan.

#17: Uitgelichte Pompadour

Het concept van dit hipsterkapsel is het spel van contrasten – donker en blond haar, geschoren tempelgebieden en bakkebaarden die plotseling stoppen om naar de lippen te wijzen. Dergelijke stijlen zijn allesbehalve gehackt, dus ze kunnen je veel nieuw vertrouwen geven … en hoogte!

#18: Casual en gratis hipsterstijl

Dit is de ultieme hipster look voor jongens. En het gaat moeiteloos! Je kunt letterlijk wakker worden, je haar kammen met je vingers en POOF! Het is een sterke look gecombineerd met een goed verzorgde baard, wat zorgt voor een interessant contrast. Draag met alles! Je ziet er altijd uit alsof je net uit bed bent, op een chique en coole manier.

#19: Hi-Cut V Fade (met Krullen!)

Deze look is een leuke crossover tussen recht en krullend. Bovendien is er een fris idee van een ondersnijding langs de zijkanten die overgaat in de V-gesneden nek. Deze stijl ziet er zeker indrukwekkender uit als je haar zwart of donkerbruin is.

#20: De All-Star Speler Full Hawk

Een andere populaire hipster haarsnit begon vele jaren geleden als een heel andere stijl in tribale culturen. Tegenwoordig neemt elke subcultuur het over en kleedt het op een min of meer unieke manier aan. Deze look is redelijk hipster-achtig.

Zoals je kunt zien, is er nogal wat ruimte om te werken met je eigen unieke stijl en gevoel voor expressie. Hoewel verschillende op dezelfde manier beginnen, eindigen ze allemaal met hun eigen persoonlijke accenten zoals hoogtepunten, vervagingen, vloeiende lijnen, enz. Het is duidelijk dat hipster kapsel variaties zijn een blijvertje!