20 stijlvolle ideeën voor een Pageboy-kapsel

De pageboy (of page boy) is een modern vrouwelijk of mannelijk kapsel vernoemd naar wat werd beschouwd als het “pudding-bassin” kapsel van een laatmiddeleeuwse pageboy. Het heeft steil haar dat tot onder het oor hangt, waar het meestal onder draait. Vaak zit er een franje (knallen) aan de voorkant.

Moderne versies van Pageboy Cut

Laat je persoonlijke stijl schitteren door een optie te kiezen die je persoonlijkheid benadrukt. Van leuke kleuren tot verschillende snijtechnieken en stylingkeuzes, het pageboy kapsel is de perfecte manier om te experimenteren met een klassieke look, nu met moderne updates.

#1: Nieuwe Pageboy Style

Terwijl een traditionele versie van dit kapsel meer naar het strikte einde van het spectrum kan leunen, laat de bovenstaande stijl zien dat deze klassieke look meer dan geschikt is voor de huidige tijd en redelijk flirterig kan zijn. De sleutel is overal vlijmscherpe lagen.

#2: Moeiteloos kapsel met kleur

Het toevoegen van een trendy kleur is een geweldige manier om een pageboy kapsel bij te werken. Een mix van nauwelijks aanwezige pasteltinten (denk aan lavendel, roze en grijs) zal het kapsel onmiddellijk moderniseren met een vintage flair. Bereik de ultieme cool-girl look door je haar zachtjes aan de wortels te plagen om die veelgevraagde “bedhoofd” -afwerking te creëren.

#3: Korte Architecturale Bob

Voeg interesse toe aan de klassieke stijl door een edgy redactionele snit te kiezen die je hebt gezien op de pagina’s van je favoriete glossy magazine. Om verschillende texturen en afwerkingen op een geschikte manier te mengen in je nieuwe mod-cut, zoek je een stylist die weet hoe je trendy, funky stijlen moet snijden.

#4: Gekleurde Pageboy met Stompe Knallen

Voor degenen die dapper van hart zijn en ervan overtuigd zijn dat ze gedurfde looks kunnen trekken, zal deze extreme versie zeker street-cred verdienen. Kies voor fantasiekleuren zoals het koningsblauw op de foto om op te vallen. Stompe knallen en vlijmscherpe zijkanten tillen de look naar nieuwe hoogten!

#5: Curly Bob met Straight Bangs

Voeg interesse toe aan een pageboy kapsel door twee verschillende texturen te creëren: rechte knallen en donzige, rommelige krullen. De schattige stijl op deze foto heroverweegt de klassieke kaaklengtesnede en geeft een meisjesachtige sfeer af.

#6: Korte botte Pageboy Bob

Filmactrice en iconische flapper Louise Brooks populariseerde een stijl die bekend staat als de “Eton” -bob tijdens de jaren 1920. Net als de Eton heeft deze liplengte snit volledige pony’s, stompe randen en ultraslanke strengen. Hoewel Brooks’ vroege vorm van de pageboy inktzwart was, kun je de look personaliseren met een vergelijkbare verzadigde tint marineblauw.

# 7: Piece-y Korte lengte Cut

Als je wat meer volume en textuur in je haar nodig hebt, overweeg dan een schokkerige look met tousled lagen. Style je piece-y cut met een mousse of een ander textuurproduct dat geschikt is voor jouw haartype.

#8: Langere snede met bangs

Degenen met lange bobs kunnen ook de pageboy cut-trend testen door volheid en volume te omarmen in tegenstelling tot korte stompe knallen. Probeer een rommelige stijl met volledige knallen die jaren 50-icoon Bettie Page trots zou zijn om te zien.

#9: Gelaagde Pageboy voor dik haar

Zwart haar kan gemakkelijk worden veranderd in een pageboy met één eenvoudige toevoeging: lagen! Een gelaagde snit werkt goed bij mensen met ontspannen dik zwart haar. Voeg een middendeel toe om het uiterlijk aan te passen. Lagen zijn ook perfect voor was- en gastijlen.

#10: Korte platina snit met gekleurde knallen

Een zeer korte stompe ronde snit met nekondersnijding is een trendy update van de paddenstoelstijl die eruitziet als een kortere versie van de pageboy. Ijzige blonde kleur en all-over korte lengte geven je snit een futuristisch randje.

#11:Schokkerige Pageboy Cut

Veel plezier met een pageboy kapsel door het roze te verven! Deze roze snit zegt dat je jezelf (of je haar) niet al te serieus neemt. Een mix van roze tinten is ook een ideaal excuus om je make-up af te stemmen op je haar.

#12: Pageboy met Short Bangs

Moderne versies van dit kapsel kunnen eigenlijk ultrakort zijn, inclusief bijgesneden knallen die nauwelijks het voorhoofd grazen. De algemene indruk is een verfijnde snit met gamine-charme, perfect voor een meisje dat terugdeinst voor overdreven vrouwelijke stijlen.

#13: Avant-Garde Kapsel

Het creëren van een kenmerkende haarlook vereist toewijding en persoonlijke stijl. Durf anders te zijn door deze avant-garde snit te proberen. Rechte knallen en volume met getoupeerde stukken creëren een pageboy met een aantal serieuze sass.

#14: Tousled Golvende Cut

Gezond haar is altijd een topdoel bij het ontvangen van een nieuw kapsel. Richt je op glanzende brunette lokken die er verzorgd uitzien, zelfs in het rommeligste kapsel. Een iets langere lengte en rommelige krullen zorgen voor een flirterig pageboy kapsel.

#15: Pageboy met Edgy Layers

Als u wilt geniet van volume in je korte haar, omarm verspringende lagen. Vraag om een short cut met meerdere piekerige lagen en wenkbrauwafschuimende knallen. Sla enkele foto’s op om uw stylist te laten zien om ervoor te zorgen dat uw gewenste snit wordt bereikt.

#16: Piekerig Ombre Haar

Het introduceren van een ombre kleur is een uitstekende moderne update van de traditionele pageboy. Een uitgewassen blauwe tint maakt een geweldige combinatie met medium bruin haar. U kunt ook experimenteren met andere lichte tinten zoals roze en paars om een aangepaste look te creëren.

#17: Retro Stijl

Pageboy kapsels waren een zeer populaire keuze voor vrouwen in de jaren 1970. Breng het terug door een komvorm te omarmen, bereikt door het haar in één lengte helemaal rond het hoofd te knippen en vervolgens strengen recht te trekken en uiteinden eronder te draaien om het “paddenstoel” -effect te krijgen.

#18: Rommelig roze kapsel

“Rommelig” haar is altijd een geweldige manier om een moeiteloze look te bereiken. De hier afgebeelde stijl is een perfect voorbeeld. Stoffige roze lokken zijn aangekleed met een schokkerige snit om er mod uit te zien, niet Barbie-achtig.

#19: Gelaagde snit voor dun haar

Fijne strengen kunnen moeilijk te snijden en te stylen zijn, maar het toevoegen van een paar strategische lagen kan helpen. Het scheiden van de gelaagde snede in stukjes is ook een geweldige manier om te werken met de textuur van fijn haar. Gebruik een textuurproduct met een lichte hold om de scheiding te verbeteren.

#20: Felrood Haar met Side-Swept Bangs

Voor meisjes die willen experimenteren met kleur, is een gedurfde tint rood een mooie entree in deze nieuwe en opwindende wereld. Het kersenrood accentueert de schokkerige textuur van dit pageboy-kapsel, terwijl sideswept bangs een interessante twist toevoegen.

Als je van kortere snitten houdt en wat inspiratie nodig hebt voor je volgende haarbeweging, zoek dan niet verder dan het pageboy-kapsel. De uitbetaling is zeker de moeite waard om deze transformatieve bezuiniging te proberen! Vrouwen droegen vroeger bobkapsels als een teken van bevrijding, waardoor ze zich bevrijdden van de normen van de samenleving die verband houden met wat het betekent om vrouwelijk te zijn. Tegenwoordig maken moderne updates deze stijl een gewaagde optie voor vrouwen die hun normale haarroutine willen opfrissen. Om de ideale pageboy-versie voor u te garanderen, sorteert u enkele foto’s voor uw volgende salonbezoek, zodat uw stylist weet hoe u de stijl moet knippen die u wilt!