20 stijlvolle low fade kapsels voor mannen

Soms lijkt het alsof vrouwen al het plezier hebben als het gaat om stijlvolle snitten en kleuropties. Gelukkig zijn er tegenwoordig echt tal van mannenstijlen die zelfexpressie mogelijk maken terwijl ze de nieuwste trends volgen. Voorbij zijn de dagen dat je snit gewoon een nummer op het scheermes is – de stijlen van vandaag, inclusief de lage fade, zijn artistiek en echt het werk van de salon waardig.

Trendy Low Fade Kapsel Ideeën

De lage fade cut is een duurzame stijl die al generaties lang in verschillende vormen bestaat. Van het hoogtepunt van zijn grootsheid in de jaren 1980 tot de meer hipster-vibe van vandaag, de fade is hier om te blijven. Dit betekent meestal een stijl die dik en dun begint in een aangewezen richting. Er zijn tientallen opties om uit te kiezen.

#1: Lage huidvervaging

Alle haartypes kunnen een ondersnijding trekken, of het nu met steil haar is of met golven. Vraag je kapper om het haar “naar voren” te knippen, zodat de afgewerkte look het voorhoofd omlijst en de op de bodem gerichte stijl laat zien.

#2: Laag uitgesneden taps toelopende fade

Als je gezegend bent met dikke lokken, pronk er dan mee met een blowout die wordt bereikt door vochtig haar te borstelen tijdens het drogen. Een diffuser kan worden gecombineerd met de droger als je haar gevoelig is voor kroezen.

#3: Nette Combover Kapsel

Kapsels met delen aan de zijkant zijn stijlvol, eenvoudig te onderhouden en goed te combineren met gezichtshaar. Voor zo’n laag vervaagd kapsel, vraag je je kapper om haar onder de slapen te dunnen en een houdgel te kopen die de dingen de hele dag op punt houdt.

#4: Lange Top Taper Fade

Een pompadourstijl ziet er flatterend uit op verschillende haartypes. Het haar wordt teruggeborsteld terwijl het nog vochtig is en afgewerkt met een holdinggel of mousse. De vervaging begint direct bij de slapen, vervaagt de oorlijn en daalt af in gezichtshaar.

#5: Getextureerd Top Kapsel

Een fade cut moet zorgvuldig worden gebeeldhouwd om de drager aan te vullen. Als een man de voorkeur geeft aan langer haar, kan hij gemakkelijk een dikker plukje boven houden terwijl hij nog steeds profiteert van een gebeeldhouwde baard en vervaagde zijkanten boven de oorlijn.

#6: Lage halsvervaging

Een lage kale snit betekent geen dekking voor kalende mannen – het betekent gewoon dat het haar volledig wordt opgeruimd in de nek. Bespreek met je stylist de snit die je wenst en ga dan voor een kale scheerbeurt om een frisse, schone look in de rug te bereiken.

#7: Burst Fade voor lang haar

Als je liever langer haar draagt, is een fade nog steeds een flatterende toevoeging aan je manen. Met lang haar bovenop wordt een subtiele zijscheer gebruikt om verbinding te maken met dikker gezichtshaar. De kunst is om de onderkant netjes te houden terwijl de bovenkant wat vrijer kan stromen.

#8: Simple Fade Cut voor mannen

Haar hoeft geen drastische verandering door te maken om er geweldig uit te zien. Gaan met een eenvoudigere short cut met een basis scheerbeurt kan je look opvrolijken zonder overboord te gaan. Vraag je stylist om een low drop fade.

#9: Lage diagonale vervaging voor krullend haar

Een lage taps toelopende fade is een go-to optie voor natuurlijk krullend haar. Het etsen van sterke lijnen in de snit resulteert in een goed gedefinieerd ontwerp van krullen, knippen en gezichtshaar.

#10: Pompadour met Burst Fade

Als je gezegend bent met een dikke haardos, waarom zou je er dan niet mee pronken? Een lage schaduwvervaging zorgt ervoor dat medium getextureerd steil haar kan gedijen in combinatie met de juiste stylingproducten. Borstel het haar recht naar achteren en zet het vast met een lichte gel.

#11: Tempel fade met volle baard

Een echt vintage look die verder reikt dan de dageraad van de eerste haarvervaging, veel mannen gaan voor een zwaar bebaarde look om een dikke haardos te voltooien met de geringste uitgedunde gebieden. Hoewel sommigen zo’n stijl zien als altijd met dramatische sneden en beeldhouwwerk, is niets minder waar dankzij de diverse stijlen van vandaag. De kam over lage fade combineert zowel het verleden als het heden in een hipsterlook waar je trots op bent om te rocken.

#12: Spiked High to Low Fade

Stekelig haar combineert goed met een line-up en een hoge tot lage huidvervaging. Beginnend met dikke korte schokkerige lagen, daalt het haar diep af en wordt het weer donkerder voor een gebeeldhouwde baard en snor. Ga niet overboord met stylingproducten – deze stijl is zeker geneigd om er vettig uit te zien als matiging wordt verwaarloosd.

#13: Low Fade met Krullen

Een laag uitgesneden fade wordt gemakkelijk gecombineerd met krullen, maar het echte statement wordt gemaakt met een ontwerp aan de halslijn. Zowel krullend haar als natuurlijke afro-texturen moeten op een gemiddelde lengte worden geknipt, met de haarlijn op een rij en vervaagd.

#14: Lage Fade Fauxhawk

Op zoek naar een nieuw kapsel dat gedurfd en gedenkwaardig is? Zoek dan niet verder dan de opnieuw ontworpen faux hawk, die een overdreven bovenste gedeelte end een zigzaglijn tot aan de kaaklijn.

#15: Artistiek Low Fade Design

Als je iets echt unieks wilt, ga dan voor een burst fade met een ontwerp dat boven het oor is uitgehouwen. Een stylist kan bijna elk beeld produceren dat je wilt, en je kunt jezelf uitdrukken met geschoren kunst.

#16: Krullende Fade Stijl

Krullendharige mannen die een lage fade proberen, zullen blij zijn dat ze het hebben gedaan. Werkend met de natuurlijke richting van de krullen of golven van je haar, begint de fade lager en behoudt een bepaald niveau van dikte en textuur waardoor alles er voller en toch schoon gesneden uitziet.

#17: 360 Golven met Tempel en Hals Vervagen

Voor mannen die dunner wordend haar hebben, kan een vervaging de aandacht ervan afleiden. Als het gaat om lage fade versus hoge fade-cuts, ga dan met een lage. Een hoge vervaging zal de neiging hebben om het haar dunner te laten lijken in plaats van dikker.

#18: Fade Style voor dik haar

Een lage top fade is ook ideaal voor mannen met een dik haar. Hoe weelderiger het haar, hoe meer je bovenaan kunt pronken, terwijl de vervaging nog meer toevoegt aan het uiterlijk van volume en gezondheid. Vertel je stylist om het haar alleen subtiel te vervagen, waardoor het dikke bovenste gedeelte de ster van de show wordt.

#19: Clean Cut Hair Fade

Het boy next door kapsel is tijdloos, en toch kan het gemakkelijk worden gemoderniseerd met een lage fade cut en gezichtshaar. Borstel het haar terug met een product en gebruik indien nodig een haardroger en een ronde borstel om de gezonde, romantische sfeer van deze snit te benadrukken.

#20: Line Up Fade voor natuurlijk haar

Nauw geknipt en geschoren in scherpe punten en rondingen, is de klassieke fade een sympathieke keuze voor zwart haar. Het is ook extreem onderhoudsarm, wat een bonus is voor de drukke mannen van vandaag.

Het maakt niet uit welke stijl en snit je kiest voor je volgende salonbezoek, zorg ervoor dat je met je stylist praat voordat de cutters naar buiten komen. Er is een lage vervaging die geschikt is voor veel verschillende haartypes en lengtes, en je wilt er zeker van zijn dat je de look krijgt die perfect bij je past.