20 suikerspin kapsels die zo zoet zijn als maar kan

suikerspin haar

FOTO: @shelleygregoryhair

Heldere, levendige haarkleur is ongebruikelijk en oogstrelend. Een van de beste manieren om de trend te proberen, is door te experimenteren met het uber-trendy suikerspinhaarfenomeen. De look kan elke op snoep geïnspireerde tint bevatten die je maar kunt bedenken en de resultaten zijn helemaal lekker. Overtuig uzelf.

Suikerspin kapsels en haarkleur ideeën

Candy-geïnspireerd haar is als je droomhaar uit een sprookje, een droom die is uitgekomen. Het is het meest geschikt voor het “naïeve” type looks, denk Gemma Ward, Scarlett Johansson, Audrey Hepburn, Audrey Tautou. Optimistische en levendige maar zachte kleuren zijn als een extra stuk zoet waar je van kunt genieten zonder risico op gewichtstoename!

#1: Zintuiglijke Waarneming

Probeer een look die een lust voor het oog is. Kies voor veelkleurig haar dat gekleurd is met behulp van de trendy schildpadtechniek voor een effect dat perfect prismatisch is.

#2: Eenhoorn Mane

Niets schreeuwt suikerspinhaar als mooie pastelroze en paarse tinten. Probeer een zachte balayage die begint als een diepe, bessentint en eindigt als een zachte roze lila tint. De resultaten zijn goed genoeg om te eten.

#3: Regenboog Helder en Gevlochten

Laat je gekleurde haar op een chique en mooie manier zien door een ingewikkelde gevlochten kroon te proberen. De vlechten weven elke kleur in de ‘do’ en laten het eruit zien als een meesterwerk.

#4: Veelkleurige magie

Geef jezelf een holografische make-over door de regenboogkleurige bob te proberen die weeft in neongroen, geel, roze en paars. Voeg stompe knallen toe en je hebt een look die tres chic is.

#5: Candy-Coated Krullen

Suikerspin haarkleur wordt het best gedragen in boho vlechten. Ga voor een ultravrouwelijk kapsel door een Franse gevlochten half-updo te weven die elke fluorescerende tint perfect weergeeft.

#6: Groenblauwe en Roze Pincurls

Wil je die wilde ringetjes opvoeren en ze nog meer laten opvallen door ze groenblauw en roze te verven? Nu zijn felblauwe en roze haarkleuren niet super makkelijk te bereiken, maar het harde werken loont in de vorm van een oogverblindende ‘do’.

#7: Mooi in pastel

Soms kan zelfs platina haar wel wat opfleur gebruiken. En niets levert zo veelkleurige lokken op. Vraag je stylist om pastelkleurige regenboogaccenten te weven om die mooie blonde manen te upgraden.

#8: Vrouwelijke Fishtail

Het wordt vissig met suikerspinhaar … en dat is maar goed ook! Boots de prachtige iriserende schubben van de regenboogforel na door de bovenste helft van je haar in een visstaartvlecht te weven. Het resultaat is magie. Pure magie.

#9: Zachte en subtiele kleur

Wanneer je haar geworteld is in kleur, valt de rest levendig op zijn plaats. Verf je wortels in een magenta tint en werkpanelen van lichtblauw en roze in de rest van je manen voor een kleurrijke, creatieve afwerking.

#10: Roze Ringetjes

Pastelroze lokken zorgen ervoor dat je look rozen aan het worden is. Probeer dikke stukken zachte roze highlights in je blonde manen te weven voor een totaal romantische stijl die bij een prinses past.

#11: Technicolor Dream Krullen

Het is leuk om kiekeboe te spelen met je suikerspinhaar, dus houd de rijke, gedurfde tinten op de onderste lagen en laat de bovenkant relatief eenvoudig en licht. De resultaten zijn subtiel wanneer ze los worden gedragen, maar helemaal wild wanneer ze in een halve updo worden gestyled.

#12: Punk Prinses

Punk gaan betekent niet dat je donker en humeurig moet worden. Fleur je edgy look op met een hete roze en blauwe haarkleur. Als je deze scherpe asymmetrische ondersnijding draagt, zie je er in alle opzichten uit als een rockster.

#13: Een zeemeermin moment

Waarom zouden zeemeerminnen al het plezier moeten hebben? Kanaliseer je innerlijke zeewezen met ultralichte pasteltinten, samen geweven in een prachtig tapijt van haar. Nu heb je alleen nog maar vinnen nodig en ben je klaar om te gaan (of te zwemmen).

#14: Citroen-Limoen Verrassing

Upgrade je suikerspinroze haar met een beetje citroen-limoen twist en krijg een volledig elektrische look. Zorg ervoor dat je je haarkleur behoudt door die lokken gehydrateerd te houden met een kleurvriendelijk haarmasker.

#15: Mooi in Lilac

Denk je dat je niet kleurrijk kunt gaan met je donkere lokken? Denk nog eens goed na. Heldere pasteltinten kunnen nog steeds op donker haar worden gedaan – ze vereisen alleen iets meer beenwerk. Probeer een paars/lavendel combo die rijk begint en licht en helder eindigt. De diepe magenta zal iets gemakkelijker zijn voor je donkere haar om mee te werken.

#16: Zorgeloze kleur

Je leeft maar één keer, dus ga gek op je haar en probeer elke snoepkleur die je maar kunt bedenken. Experimenteer met paarse, blauwe en groene lowlights voor een zoete look die zo cool is als ze worden.

#17: Partij kiezen

Soms, met suikerspinhaar, kun je gewoon niet kiezen tussen je twee favoriete kleuren. Wanneer dit gebeurt, splits je je voorkeuren en verf je half en half. Op die manier kan niemand zeggen dat je favorieten speelt.

#18: Mooie Roze Ombre

Roze is nog nooit zo chic geweest. De grote, bodacious krullen pronken als geen ander met de diepe roos ombre en kunnen zich zelfs uitstrekken tot in het “zwoele” territorium wanneer ze vol en volumineus worden gedragen.

#19: Blauw en mooi

Cookie Monster is misschien de inspiratie voor de volledig blauwe haarlook, maar deze ‘do is allesbehalve monsterlijk. De maagdenpalmuiteinden geven een etherische, sprookjesachtige kwaliteit die ultravrouwelijk en ultra-mooi is.

#20: Cool-Toned Updo

Suikerspinblauw haar met lavendelstrepen is geen combo om mee te knoeien. De twee koele tinten zijn een match made in hair heaven, en ze zien er geweldig uit wanneer ze worden gestapeld en gedraaid tot een elegante updo.

Nu je ogen hebben gesmuld van alles wat suikerspinhaar te bieden heeft, ben je waarschijnlijk klaar om naar de salon te rennen, toch? Nou, ga ervoor en zorg ervoor dat je die kleur rockt als niemands zaak.