20 Sweet Caramel Balayage Kapsels voor Brunettes en daarbuiten

Caramel balayage is trending en met goede reden. De gewilde tint is universeel flatterend en ziet er prachtig uit tegen alle huidtinten. Het contrast tussen de karamel highlights en bruine wortels is gewoon goddelijk, al wil dat niet zeggen dat karamel er niet net zo goed uitziet gemengd met blondere tinten als mooie lowlights. Bekijk top-20 varianten van de meest trendy kleurtechniek van dit jaar!

Caramel Balayage: de droomstijl van een brunette en zwartharige schoonheid

Balayage is populair, niet alleen omdat het een moeiteloze stijl biedt, maar ook vanwege het even moeiteloze onderhoud. Er is geen behoefte aan een touch-up om de paar weken. Eerlijk gezegd ziet het er mooier uit naarmate het meer uitgroeit. Misschien wil je je haar niet elke dag krullen, maar de indrukwekkende mix van hoogte- en dieptepunten in je lokken zal voor zich spreken.

Of je haar nu krullend of recht is, deze verfbeurt werkt met een verscheidenheid aan texturen. Curlier manen tonen prachtig alle tinten gemengd, terwijl rechtere strengen de kleuren op het display leggen.

Vooral karamel highlights zijn een natuurlijke kleur. De ingetogen tint is verfijnd en werkt voor iedereen, van studenten tot professionals.

#1: Caramel Balayage op kortere sloten

Kort haar is een sexy canvas voor een warme balayage. De karamelaccenten die door de losse golven wervelen, zorgen voor een verrukkelijke stijl. Het is een gemakkelijke look voor bruinharige meisjes die zich niet volledig willen inzetten om blond te zijn. Bovendien is de schoudervegende lengte sassy en straalt hij vertrouwen uit.

#2: Brunette-to-Blonde Balayage Golven

Schoonheid begint met geweldig haar. Een glanzende karamel balayage is een manier om ervoor te zorgen dat je lokken (en je totale look) elke dag verdoven. Laat je stylist je lagen geven aan het einde van je lokken voor het effect van extra volheid.

#3: Caramel Highlights op donker haar

Een weelderige karameltint geweven door donkere strengen creëert een interessant contrast dat de luchtige textuur van een golvende snit speelt. De golvende lokken zijn klaar voor alles, van luie dagen tot dadels. Zelfs als je deze lange lagen in een paardenstaart gooit, zal de kleur nog steeds doorschijnen.

#4: Korte en zoete Curly Balayage

Verlevendig je langwerpige bob met wat krullen. Laat je stylist voor de goede orde een paar stukjes ingooien. Deze draai aan de bob ligt op de grens tussen verfijnd en chic. De balayage versterkt simpelweg zijn moderne allure.

#5: Balayage op Extra Long Haircut

Balayage caramel highlights zijn het antwoord op no-fuss stijl. De prachtige kleur draagt echt je kapsel, ongeacht de textuur die je kiest. De hoogtepunten hoeven ook niet dramatisch te zijn. Ze kunnen meer aan de subtiele kant zijn, zodat je slechts een vleugje kleur aan je donkere haar toevoegt.

#6: Transformatie van Ombre naar Balayage

Het is gewoon adembenemend hoe de gevarieerde kleuren in een balyage zich omwikkelen en door de spoelen van krullend haar stromen. Er is zoveel diepte en dimensie. Bovendien, als je geen zin hebt in krullen, is de kleur super veelzijdig. De balayage begint hoog, dichter bij de hoofdhuid, dus als het uitgroeit, heeft het weinig onderhoud nodig. Het is een win-win, toch?

#7: Karamel Balayage met Middendeel

Balayage is op zichzelf een geweldige kleurkeuze, maar misschien rock je momenteel de klassieke ombre. Vraag je stylist om die ombre om te zetten in een balayage voor een meer natuurlijke look met een subtiele vervaging van zwart naar karamel. Hoewel je meer kleur toevoegt, zal het algehele kapsel meer ingetogen zijn.

#8: Caramel Highlights op bruin haar

Donkerbruin haar met karamel balayage is de perfecte combinatie als je wilt experimenteren met kleur, maar niet te dramatisch wilt zijn. Het subtiele contrast zorgt voor een moeiteloos chique stijl, vooral in combinatie met gemakkelijke golven.

#9: Strawberry Blonde Balayage

Donkere wortels zijn niet langer taboe. Gebruik ze in je voordeel met een karamel en aardbeien balayage. De mix van kleuren is betoverend; het verbetert het uiterlijk van volheid en dimensie in je haar.

#10: Zwarte Bob met Caramel Balayage

Er is een dunne lijn tussen bedhoofd en getoupeerde golven. Die lijn staat bekend als de “done-undone” look. Moeiteloos, cool en sexy in één, het is een it-girl essentieel kapsel. Karamelkleuring op kort donker haar maakt de coif alleen maar nog koeler.

#11: Donker haar met Trendy Balayage

Karamel balayage op zwart haar kan leven en dimensie geven aan je noir lokken. Hoewel een effen gitzwarte manen sexy is, is het toevoegen van wat kleur een chique verandering. Hoe donkerder je haar, hoe subtieler je de highlights wilt hebben, daarom is caramel de perfecte complement.

#12: Recht Balayaged Kapsel

Golven en balayage lijken hand in hand te gaan, maar wees niet zo snel om steil haar af te wijzen. Karamel- en kastanjebruine tinten kunnen prachtig worden getoond met slanke, terugschappende strengen. Zonder krullen en golven is de balayage ingetogener.

#13: Golvende chocolade en ashen balayage

Voor alle brunettes die niet kunnen beslissen of ze blond willen worden, is een karamel ash balayage een zoet compromis. De mix van chocoladeachtige en lichtere tinten accentueert de textuur van gekruld haar en creëert een illusie van licht dat weerkaatst op je lokken.

#14: Gekruld haar met subtiele balayage

Karamel balayage highlights kunnen heel subtiel zijn om de look van zonovergoten lokken te geven. Misschien zijn gewaagde kleuren niet jouw ding en ben je meer gefocust op haar met volume. Iets lichtere uiteinden creëren het uiterlijk van volheid dat je zoekt, zonder over de top te zijn.

#15: Lange en Golvende Karamel Balayage

Lang haar betekent veel werk voor een colorist, maar dat wil niet zeggen dat je de balayage niet eenvoudig kunt houden. Het is gewoon meer lengte om te pronken met glanzende karamelaccenten verspreid over het hele stuk. De warmte van de stijl zal het hele jaar door verbluffen.

#16: Medium Lengte Bronde Balayage

Als je op zoek bent naar een zeer modieus kapsel, laat je stylist dan zeker heel lichtblond gebruiken naar de uiteinden toe. De blonde en bruine tinten zijn prachtig en trekken de aandacht. Al deze tinten gemengd in één verfklus werken goed met korte tot middellange sloten, zodat je niet te veel van het goede in één keer hoeft te doen.

#17: Barrel Curled Balayage Haar

Laat je caramel balayage opvallen met strakke laagjes en grote barrel curls. De weelderige krullen zijn perfect voor een avondevenement en wanneer je ze ’s ochtends uitborstelt, heb je de perfecte strandgolven.

#18: Chocolade Balayage

De karamel kastanjebruine tint in combinatie met het chocoladebruin creëert net genoeg dimensie, die subtiel is en toch visueel intrigerend. De schoonheid van balayage is hoe de kleur zo soepel opgaat in je natuurlijke haarkleur.

#19: Strawberry Blonde en Caramel Balayage

Aardbeienblonde lokken kanaliseren de “roségouden” trend met hun roze tinten. Het gooien van wat lichtbruine en karamel highlights in de mix maakt de stijl nog meer fashion forward. Losse krullen zetten die tinten mooi in de verf.

#20: Bruin en Karamel Highlight Kapsel

Voor een gedeeltelijke karamel balayage, vraag je je stylist om de lichtste tinten aan de voorkant van je stijl te hebben om de aandacht op je gezicht te vestigen. De lichtere tinten tegen het donkerbruin trekken direct ieders ogen aan.

Caramel balayage is een statement kapsel maar niet al te gewaagd. Dat kan van veel coifs niet gezegd worden. Als je die cool-girl vibe wilt, is balayage de juiste keuze. Voor alle donkerharige dames zijn de lichtere bruintinten met je van nature chocoladeachtige, diepbruine en zwarte lokken een manier om te experimenteren met kleur zonder bang te zijn dat het zal resulteren in een kleurstof met een hoog contrast. Er is ook een scala aan tinten om te mengen met de karamel.